:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
az előző hozzá szóláshoz semmi köze,de mi is lemondjuk a piszkos anyagiak miat... :-(((
Bambi!
szeretném veled rendezni a számlám!
postai úton?
minden jót!
Szerintem ezt most mi kihagyjuk. Befizettem az A korlatozott -> A upgrade-re.
HyGy
7végére szép nyári időt jósolnak,nem tudom ki intézte,de jó munkát végzett!:-)
Akárhogy is alaql,annál a bizonyos mecseki péntek éjszakánál rosszabb már nem igen lehet:D
Üdv!
Na ácsi:)
A harmadikon mi voltunk az elsők Gexxx-el....
tike
Mert Pool barátom te vagy a leg lelkesebb csodamotoros! őőő akarom mondani szocimotoros! :-)))
minden jót!
Ha már ilyen szavazgatásosba ment át a dolog, én is kitartanék a pékrupli mellett.
Üdv,
Zsandi
Munyi!
Bocs, de a lecsó nálunk se megy annyira:
se a PeetAir se én nem szeretem. :-)
Toria
Dáviddal mi már talán csütörtökön megérkezünk a túra helyszínére, mert pénteken a Dávid Jawájáró az én motoromra installáljuk fel az oldalkocsit.
Szóval aki látni akarja, hogy milyen lépésekben kell felszerelni az oldalkocsit a Jawa oldalára az nyugodtan jöhet már péntek koradélután. Sőttttt!
Pool
Miért van az, hogy az összes túrán én vagyok az első? :-)))
A gulyással az a baj,h hús van benne?:-)
Ha jól emléxem,az 1. talin az volt,nem?
Mora! Nem csak LS-Laci jön velem,hanem akik a múltkori túrán is jöttek (Gergő,Kálmán,Teri) plusz hoznak még 1 embert. Azaz 6fő,3 motor,úgy néz ki. Már ha írod még a jelentkezéseket:-)
Sziasztok!
Kaja ügyben van egy jó ötletem!
Olcsó, gyorsan megvan és alig kell hozzá valami.
Paradicsomlevest csináljunk!
Elkészítése baromi egyszerű: piros tányérba forró víz. (Piros tányért mindenki hozzon magával!)
Naaaa?! Tud ettől valaki jobbat?
Pool
Munyi, igazad van, nem is tudom, mi lenne jó... Aki nem szereti a lecsót, az süthet szalit vagy vmi, vagy legyen megint paprikás krumpli?
Sztem majd ott eldöntjük, nem?
üdv
Judit
Szia Judika!
A husos és a babos kajának sokat kell főnie, hogy ehető puhaságot kapjon az étel. De úgy gondolom, hogy a szalonna sütéses kiegészítés hasznos lehet az éhes gyomornak. Persze egy kis paprika és paradicsom sem árt. Most már olcsóbb, mert a szezon vége van, és lassan már lecsónak valók. Apropó, egy kis szalonnás, kolbászos, szaftos, tojásos lecsó sem rossz. Nem?
Szia Munyi!
Hiába golyózok, a paprikáskrumplin kívül nem nagyon jut eszembe más kaja, ami olcsó és finom is.
Szívesen főznék mondjuk babgulyást vagy vmi fincsi pörköltet, de az árának lehet nem örülnének a többiek.
Még Mora említett vit, majd megkérdezzük őtet is:)
Azért még töröm :P
Üdv
Judit
Szia Buny!
Küldtem neked privátban egy levelet. Olvasd el, ha úgy látod, akkor alkoss belőle egy történetet és rakjuk fel ide.
Többiek:
Mától újra net közelben vagyok. Előre láthatólag 1 hónap a motorom javítása. Persze ebben benne van az alkatrész megrendelés meg minden...
Ami nagyon fontos: MINDIG ÖLTÖZZETEK FEL. Minőségi és protektoros ruhát használjatok csak!!!
Mora!
Sajnos én is későn tudtam csak meg a veterántalálkozót és a szerelés & egyéb dolgok miatt úgy alaqlt,hogy nem is volt időm elnézni oda:-(( De láttam sok szép Pannóniát a hétvégén:-)
De időben szólok,aki nem jön a túrára és érdeklik a régi autók,az jöhet,Füredtől kb 20km-re (Barnag)veteránautós találkozó és felvonulás lesz:-)
Mora!
A Hygy a belógásra gondolt!Igy kb. 20-30.000 HUF-ot meg lehetett sporolni. :-) Igaz kicsit izgultunk, le ne bukjunk utolsó napokban, de igy volt izgalmas a nyaralás! ;-)
Hygy!
A 12:30, de legkésőbb 12:45 lehetett, mert amikor a Péter hazatelefonált(12:16-kor) én már fel voltam öltözve!De mindegy akkor is százszor hamarabb hazaértünk mint tavaly v. azelött! :-))
Ja és Lacibá!
Jó a túraterved! Kár, hogy a jövő nyárig várni kell rá. :/
És még valami a következő túrával kapcsolatban: a Gerecse az országos kullancstérképen pirossal van megjelölve. Tehát aki úgy ismeri magát, az polibét meg szukut készítsen.
Aztán a 7végén Tatabányán Bányász-nap lesz, ami a körhinta-céllövölde-vattacukron kívül jelent egy gyenge kézműves vásárt is. Úhogy ha a szombati kör után marad idő, és valakinek még nézelődni támad kedve, az innen vihet vásárfiát anyunak.
Hygy!
A módszerek. Nagyszerű.:) De most a vadkempingezésre gondoltok, vagy a belógásra?
Örülök, hogy gond nélkül megjártátok az utat. Majd cikket írjatok, ne legyetek olyan átkozott lusták, mint én.:)
Tesho!
Kösz a városnevet, a térképen már bekarikáztam. De hogy ezt a veterán találkozót nem tudtad korábban mondani! Az Öbölátúszás miatt majdnem lementem Füredre, de az úszás elmaradt, így én is maradtam.
IJ.:(
Hat buny. :) Nem csak horvatorszag, hanem szlovenia, olaszorszag, horvatorszag. :) Egyebkent sokat sporoltunk MoravetzS-hoz hasonlo modszerrel. :) Masreszt en egesz evbe erre sporoltam. :)
HyGy
szerintem kesobb indultunk mint 12:30 mert 12 utan kicsivel mentunk be a petivel kijelentkezni, utana meg elment hozzad a loveert, aztan meg ott kijelentkeztunk utana kimentunk hozzatok, ott feloltoztetek, utana megfordultunk, vegre en is fel tudtam huzni a cipzarom a kabaton es csak utana indultunk.
Látod,veszélyes dolog az autózás.Ezért kell motorozni:-)))
Látod,veszélyes dolog az autózás.Ezért kell motorozni:-)))
Hiába na, most látszik, hogy a fiataloknak mennyi lóvéjuk van! Horvátország! Ez az élet! Mi meg itthon élünk egyik napról a másikra!:))))))))
Üdv!
"A HyGy Jawaja tényleg jól ment"
Lelke van, eddig sz*patta, de már érzi a vesztét...
tike
Hello mindenkinek!
A HyGy Jawaja tényleg jól ment, és nem kellett megállni miatta 1x sem!
12:30-kor indultunk haza Krk szigetről (Campingtól) és 19:30-ra értünk haza.(Igaz Rijekától-Kutináig végig autópályán jöttünk!)
Toria
Sziasztok!
Tegnap este jöttünk haza Horvátországból. Igaz, hogy nem motorral mentünk - nem tudtam Adrit rávenni:( - de azért elég élmény volt így is. Pl. hogy egy horvát Sibenik előtt totálkárra törte a fél éves autónkat... Hála Istennek, nem sérült meg senki, csak a tűző napon álltunk vagy 3 órát mire lehelyszinelték a dolgot. Ezzel együtt jól éreztük magunkat, bár autó hiányában sok helyre nem tudtunk elmenni. A túrán azért ott leszünk!
Üdv,
kgandras
Jahh,most 7végén veteránmotoros találkozó és börze van itt Balatonfüreden a Kisfaludy strand feletti parkolóban,vasárnap felvonulással.
Mora!
A városka neve Poprad,egészen a déli határnál van. Nincs is messze:-)
Lajos: Nekem jol hangzik ez a terv!
HyGy
Attila: En is szeretem a tavoli turakat, csak a penztarcam kevesbe :)
HyGy
Az van, hogy Pool ottletet tovabb fejlesztve le lehetne nyomulni csoportosan akar horvatorszagba a tengerhez egy hosszu hetvegere jovore. Kb 450km-re van a tengerpart pecstol. Elozo nap lenne talalkozas itt pecsen azt masnap reggel lenyomulnak a tengerre sokan. :)
Hja foleg, hogy egyszer sem robbantunk le. Es nem is kellett az ut szelen szerelgetni. Egy dolgot kellett tunningolni. :) Az pedig azert volt mert tul sok sulyt raktam fel a jawara hatulra, es az ulest es csomagtartot tarto 20-as kulso atmeroju cso elgorbult lefele. :) Szoval horvatorszagban kunyiztunk bentonvasat, visszahajtottuk es beutottuk a cso belsejebe. Ez most remelem tart. :) Este mar nem neztem de jonak tunt.
A fogyasztasom is normalizalodott. Volt hogy 5-ot evett. Aztan hazafele autopalyan rohadt sok csomaggal ket szemellyel, siettunk rijekatol, zagrabig + meg kutina fele egy darabig 120-130 kozotti temponal benyakalta a 7.65. :) Utana vissza alltam a 100-as tempora. De most nem tudom a fogyasztast arra az idore, mert onnan mar hazajott azzal a tankolassal. De az elozo autopalya szakaszokon 5.6, 5.2-t evett 100-110 kozotti tempoval.
Gratula! Le a kalappal a JAWA előtt!
Na, végre sziasztok!
Sok a munka, kevés az időm a netezéshez.
A bográcsozáshoz tudni kell azt, hogy kell hozzá bogrács (milyen nagy, az attól függ, hogy hányan leszünk), kell fa a tűzhöz, kell hozzávalók (ha hús is lesz a kajában, akkor ahhoz kell hűtő, vagy egyből a főzés előtt kell megvenni). A legegyszerűbb, és leggyorsabb a paprikás krumpli, de ezt még lehet töményíteni egy kevés nagy kocka tésztával, és akkor elég parasztos, szabadtéri kaja kerekedhet belőle. Fakanalat viszek! Szalonnát is vehetünk majd, lila hagymával :-O ?( Fogkefét és erős mentolos fogkrémet hozzatok hozzá!)
Kenyeret és egyebet ott kell megvenni.
De várom az ötleteket.
Judika! Te tudsz valami jó, szocis kaját?
Mora! Eddig hányan vagyunk?
Na visszatertunk a turarol. Most kaja.
HyGy
Sziasztok!
Vasárnap a Zsámbéki Medence környékén túra. Nem muszály Linuxosnak lenni hozzá.
http://www.linux.hu/article.php?id=3677
Azon gondolkodtam, hogy a törzsgárda szoci motoros embernek inkább csak azt kéne jeleznie, ha nem jön, nem azt, hogy ott lesz!
Dolphi!
Kifejtenéd hogyan történt a dolog! Nem kell pont ide, de a rövid történetek dologba biztos beférne, hátha tanulna belőle más is.
Szívesen segítek, ha tudok. Mondjuk ha az időjárás így alakul, hamarosan túl hűvösek lesznek az éjszakák.
Sziasztok!
Sajnos balesetem miatt nem tudok a túrán részt venni.
Ne aggódjatok semmi komoly bajom nincsen. Sajnos a motor szervizelést igényel, a részeg biciglis több imát igényel...
De a következő Batman filmben biztosan szerepelni fog.
Jövőre biztosan fogok veletek menni, de idén már csak kisebb gurulásokban veszek részt, ha idén egyáltalán kész lesz a motorom.
Jó gurulást meg miegymást!!!!
Buny!
Szerintem ha nem lenne bográcsozás, már lincshangulat alakulna ki.:) Szóval lesz. Majd út közben Tatán, vagy Tbányán megvesszük a hozzávalókat, és a kempingben megfőzzük. Azt, hogy mi legyen a menü, azt eldönthetjük közösen, de sztem a paprikáskumpi...bocs.. serpenyős rostélyos elég egyszerű és olcsó is. (elég "szoci")
Aki meg éhes marad, süthet még szalonnát, mielőtt még a tábor "csődöre" le nem vizeli a tüzet, ezzel füstfelhőbe borítva a sátrakat.:)
"Csajkát" pedig, illetve a nagymama ócska műanyag tányérját meg mindenki hozza magával (az eccájggal együtt), és akkor a mosogatás problámája is egyenlően oszlik meg egymás közt.
Vadmotoros, felírtalak.
Szerintem most is tud mindenki hozni magával evőeszközt,tányért;ha már a berugókar nekünk nem ciki,akkor mosogatni sem!:-))
Akkor végre van valaki, aki segít lajosnak, azaz Laci bá-nak a szervezésben. A probléma csak az, hogy az idén már az időjárás miatt nem hiszem, hogy beleférne a dolog.
Judika!
Munyi most elmerült a kikapcsolódásban, de holnapra kiötli a dolgot szerintem.
Hello!
Van valakinek valami jó ötlete, hogy mit bográcsozzunk a túrán? Olcsót és finomat!
Munyi? :)
Judit
Helló!
csak azt akarom kérdezni hogy mindenki hoz magával evőeszközt és tányért, vagy vegyünk 1*használatosat?
Mora!
mi hárman vagy négyen megyünk innen a környékről.
Sziasztok!
Én 5 évig laktam a múzeum közelében, és mindig halogattam, hogy megnézzem. Most aztán fújhatom!
Egyébként most regisztráltam, Szegeden lakom, és egy 250-es ETZ-m van, amit új kora óta őrzök.
Úgy emlékszem, a fia is vele dolgozott. Ő is csatlakozott, vagy kénytelen volt végignézni a dolgot?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|