:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mi is hazaértünk már fél 1-re (rámerészkedtünk az autópályára is). Fergetegesen jól éreztük magunkat!
Mora! Hatalmas nagy köszönet a szervezésért!
Remélem nem hátráltattunk senkit a SöR teljesítményéből kifolyólag :-)
Üdv,
ZsT
A kerekek napja miatt. Egyebkent tenyleg jo volt. Hja.
Buny toltodnek fel a kepek. Ez eleg gyors?
Mi már régen hazaértünk, jól éreztük magunkat, Pool remélem állod a szavad és jövőre nemzetközivé fejlődik a dolog. Laci bá, szerintem igen is van érdeklődés Szeged környéki találkozóra is, a hosszú téli estéken majd megbeszéljük az időpontot.
Még egyszer köszönöm a Szülinapi köszöntőt és a tortát! Goss ezóton tudatja mindenkivel, hogy ő is megérkezett, és jól érezte magát, de egy darabig most nem lesz net közelben, ezért ránk marad, hogy tolmácsoljuk szavait.Azt most elmondom, hogy cikket nem tudok írni, mert "egyéb" elfoglaltságaim miatt a programok egy részéről lemaradtam.
20:20-ra mi is zokkeno mentesen haza ertunk. Elotte meg megneztuk a Balatont is.
HyGy
Sziasztok!
Mi is hazaértünk 19 óra körül.
Mora!
Köszi a tura szervezést!
Toria
Mi is hazaértünk pár perccel 6 előtt. Elég nagy volt a forgalom az M7-en, de azért lehetett jönni.
Bambi, Te aztán jól elhúztál! Én nem mertem 120-130-nál többet jönni a csomagok miatt, aztán mire észbe kaptam már nem is láttalak titeket. Jól megy a géped :)
Mora, bocsi hogy nem köszöntünk el tőled de Adri nem volt jól és siettünk haza. Ezúton is köszi a túraszervezést, nagyon jól éreztük magunkat!
Üdv,
kgandras
Bambi is megérkezett 17.50-re elég jó időt futottunk.Köszönöm hogy veletek lehettem a túrán.üdv mindenkinek bambi
Tike&Judika szerencsésen hazaérkezett. Ismételten jól éreztük magunkat Veletek, Mora, köszi a szervezést + minden:)
Hulla fáradtak vagyunk, 2 nap alatt 7 órát aludtunk, és ma még költözködnünk is kell, de nem baj, mert megérte!
Viszlát jövő tavasszal is, addig meg marad az internet, ja, meg a Mikulás-túra:)
üdv
Judit
Ja, ja mi is most vettünk egyet (aszittem beköszön a nagypolák tetőlemezén... de aztán mégis kibírta). De még ezt is lehet fokozni: oldalkocsi + motorkuli. Sőt, két motorkuli, hogy az oldalkocsinak is legyen egy. Sőt, "kétoldalkocsi" három kulival. :-))) na jó, most már megyek, lefekszem. ;-)
Szevasztok!
Hazaértem szerencsésen. Tök jó ez az oldalkocsi! Az első tíz kilométeren nagyon szenvedtem vele, akkor azon gondolkoztam, hogy jövőre lehet, hogy fel sem teszem a téli felújítás után. De aztán fokozatosan belejöttem és ráéreztem az ízére. Nagyon brutál állat jó!
Hella
Pool
A 4-ik szocimotoros túráról nem ír valaki cikket?
Olvasgattam a sztorikat itt unalmamban,és már most fáj a szívem,hogy nemsoká le kell tenni a gépet.A francba!!!!
Szevasztok.Tatabányáról 1 óra alatt értem haza 95-ös átlagtempóval.Sajnálom,hogy nem maradhattam ott ma estére is.Jó bulizást gyereke.Aztán holnap meg csak óvatosan hazafele.Üdv.
Ui.:tike küldj már egy mailt a telszámoddal,mert most cserekészülék van nálam,és pont a telefon tárolta el a számod.
Üdv!
Mi is indulunk!!!
tike
Üdv!
Ébredtem már találkozon gumifüstölésre, nade villanymotor zümmögésre.....
tike
Hát ilyen kevesen vagyunk kalandorok,akik sötétben vállalják be azt a 4 km-es szakaszt??:-))
Most pöpec a motor,a szerelősdobozt jó mélyre csomagoltam...:-)
Kavicsmentes kanyart mindenkinek!!!
Mi kb. 5-kor indulunk, 7-7.30 körül érkezünk.
Mi tuti nem erunk oda vilagosban, ha csak nem masnap.
Hello
Ha minden jó akkor mi olyan 18 óra körül odaérünk, VILÁGOSBAN!!!
Szokatlan lesz! :-)
Mindenkinek jó utat!
Üdv Attila
Oké, akkor jó utat kívánok! ;-)
Toria
Jovunk
Mikor? 5:15-kor meg van egy talalkozom az mondjuk 6-ig befejezodik, 6:30-ra befejezem a kajat, 8-ra osszepakolok, 9:40-re fent vagyok a katiert tamasiban, 10-kor elindulunk, kb ejjel 1-2 korul oda erunk (ha nem kell szerelni)
Hello!
Jöttök? Mikor indultok?
Toria
A jobb felso ido az nem a szerver idejet mutatja hanem a sajat gepedrol szedi ki az idot. Szoval ha az nem stimmel akkor ird be.
Üdv mindenkinek!
Újra üzemel a technika,csak úgy folynak a betük!
Matrica,ezüst színű van.Mi szombaton reggel megyünk,ébresztőt majd én intézem!
Már megint egyszerre irtunk,mégis más az időpont jobbfelül.
Buny-éktől 19h-kor.Ez a legeslegkésőbbiindulás!!!
Elég későn tudunk csak indulni, csörögj rám akkor elmondom a többit.
Gyerekek!
Nekünk is veszélybe került a szocitúránk!:( Nem anyagi, hanem költözésbeli okok miatt. De! Mindenre van vmi megoldás, úgyhogy 99%, hogy csatlakozunk hozzátok, legfeljebb péntek este. Remélem, odatalálunk:)
Az év uccsó szocitúráját nem szeretnénk kihagyni!
Üdv
Judit
Milyen a sors,LS-Laci Cucukijának új gazdija máris összetörte a kis 400-ast..
Czövi,lesz szürke matrica?:-)
Ma barátom GS-ével végsebességmérést végeztünk, 110-et megy a gépem,idom mögé bújva 113km/h.
Az órám szerint 100:-) De jó,hogy bezsírozva már nem remeg a mutató,csak éppen lefelé csal:-(
Érkezésünk szokás szerint sötétben várható:-) Lehetne vmi foszforeszkáló nyíl,ahol le kell fordulni az útról,vagy legalább egy szalag:-)
Ha vkinek van egy eladó Pannónia váltókarja és el is tudja hozni,ne fogja vissza magát:-)
HOLNAP TALÁLKOZUNK!!
TeSHO da másodvonalbeli örökös tag:-)
Hé, lesz holnap pesti chapter indulás valahol?
Üdv,
Zsandi
U.i.: Ketten jövök jííííhááá! :-)))
Tenyleg jo a cikk. Jo lehetett. Barcsak ott lettunk volna mi is. Vagy ott is voltunk? :) Rohadt regen volt mert mar mehetnekem van megint, pedig csak 4 napot meloztam. Egyetlen vigaszom, hogy holnap szocitura!!! De utanna mi lesz? Nem akarok megint telet!
Mi az,hogy nem jösztök?Sajnálom.Kár,hogy nem tudtatok ott lenni barcikán.Fajintos volt.Ja és nyertem egy 3. helyet az új pancsimmal a motorszépségversenyen.Üdv.
He ez egesz jo banda. :) A torzs garda, the core.
Sztem ne jojjon senki, mert szar. Szal maradjatok otthon.
Egyebkent ugy nez ki mi vegul is megyunk. Atszamoltam a koltsegvetest.
HyGy
Attila
Furfarag & Balansz
Buny
Munyi
HyGy & Kacc
Mora
Vadmotoros
PeetAir & Toria
Ők az "örökös" tagok, mert eddig mindegyik túrán jelen voltak!!!
Reméljük megint eljönnek!
Mi megyünk!!!
HyGy & Kacc ti is gyertek, ha tudtok!!!
Persze az is jöjjön aki nem volt mindegyiken, sőt az is aki még egyszer se jött el, mert megéri!
Toria
Jó a cikk HyGy!
Megdőlt a Jawa "avégtelenségigpakolható" titulusa?!:-)
AmbruzsG jön a túrára?
LS-Laci nem tud jönni,nem lesz lerontva a súlyelosztásom:-)
"Hja es megneztem, lehet megyunk turara."
Ennek örülök.
az volt a legelso sor az en irasomban :)
Hja es megneztem, lehet megyunk turara.
Meg persze cserelik a jogsidat, ami 4000
20400 forint az upgrade. 4000 forint az uj jogsi kiallitasa.
7 orat kell vezetni ebbol:
- 2 ora vizsga
- 2 ora rutin palya
- 3 ora varosi vezetes
orankent 2000 forint, + a ket vizsga dija igy jon ki a 20400.
Kresz nem kell. Viszont 2 eve meg kell lennie a jogsidnak.
HyGy
Meg nem vegleges. Lehet, hogy megyunk, de akkor csuszik a moci vasarlas.
Szia Hygy!
Mennyibe kerül az upgrade? Mit kell tenni?
Újra kresz viszga, pálya szlalom és forgalom?
Igen,nektek kb annyi lenne..
De töxar,h pont ilyen oszlopos tag nem jönne mint te/ti.
Pedig kíváncsi lettem volna,h most én vagy ti értetek volna előbb oda,mert eddig csak az orfűi találkozón tudtál megelőzni:-))
Későn érkezők rullzz:DDD
Azért elintézhetnétek vhogy,uncsi lesz,ha nem állunk meg folyton Jawa-t szerelni!!:-)))
tesho kb 15e HUF lenne a mostani tura.
Igaz,igaz.Már csomagolok.
Ma hivott a Jani,holnap hívlak.
Pedig most nem is kellene olyan messzire mennetek...
Papírqtyák!!:-(((
Vaughan a számla nem fontos ráér jövőre is nincs rá kamat.üdv bambi:-))
Mi valószínűleg ott leszünk, ha addíg rendeződnek a dolgaink igaz Furfarag? Ha nem, akkor is.
Vaughan, HyGy, Kacc!
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök!
De majd jövőre spóroljatok a felvidéki túrára!
Még Lacibával megbeszélem, hogy májusra vagy inkább júliusra tervezné a sajátját és az alapján eldől majd hogy melyik mikor.
Szevasztok!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|