:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Tök jó a cikk! A pórnép nevében köszönöm az időt, amit rááldoztál, tényleg jó és végre van valami élet sz oldalon
De kimaradt belőle a szuper nyárs, mint motoros kellék! :-)
Én már mondtam, hogy egyet szervezek idén is. Igaz júliusra, meg nem is igazi túrát... :-)
Addig még szervezhetne valaki egyet-kettőt.
Sziasztok!
Túrát nem szervez senki? Csak mert lassan május közepe van. :)
Tesho, nem találok szavakat!
Bár meglátásom szerint pácolni zacskóban nyárs nélkül is lehet, de az ötlet egészen formabontó! Nem is értem miért nem csomagolnak mellé egy zacskót és mint összecsukható húspácoló és sütőkészletnek árulják.
Sőt a legalja az lenne, ha a zacskóban eleve benne lenne a pác! És kurva sok pénzért pót-zacskót is rásóznának az emberre. Ez annyira jó ötlet, hogy már a kapszulás kávéfőzők mélységeit ostromolja!
Esetleg egészítsed ki egy elemes nyárs forgató motorral, mert nehogy már kézzel kelljen forgatnom :D
http://www.lidl.hu/hu/ajanlatok.htm?id=526
Lidl motoros ajánlatok mától.
Invitáltak gyalogtúrára május végére, a végén szalonnasütéssel.
Gondoltam én majd előveszem a hátizsákból a csodanyársat, amin már otthon előre feltűzöm a finomságokat, olajjal és fűszerekkel pácolom és egy zacskóba zárom.
Instant nyárs.
Huhhh, megyek gyorsan és levédetem..
:-)
Ez is egy előny!
Egyébként a bot is összecsukható, igaz csak egyszer... :-)
Nekem meg szerencsém volt eddig.
Viszont,a tied nem kell karbantartani:-))
Hát a szalonnasütő versenyen tuti hátrányból fogok indulni, de majd csak túlteszem magam rajta valahogy... :-)
Nem látod át a dolog veszélyességét.
Mire te kifaragod a nyársad, ezek már fel,is tűztek az összecsukhatóikra, és már meg is sütöttek.
Sosem gondoltam, hogy a szalonna sütésben is lehet sznoboskodni. de most megvilágosodtam. Majd csinálok egyet titánból, faragott elefántcsont nyéllel...
Persze szigorúan az MZ-hez!
Addig amíg elkészül meg jó lesz a sima bot! :-)
Meggyőztél, lehet, én is veszek egy ilyen nyársat a SUZUKI-hoz... :) Vigyázni kell, mert könnyen a kulákmotorosok között találhatjuk magunkat.
Atilla, jó lesz ha beszerzel/csinálsz összecsukható nyársat, mert Furfaraggal nekünk már van a Yamahához! :-)
NAAA! Ez nem volt szép! :-)
Végre valaki megért... tudtam,h rád számíthatok! :-)
Így kezdődik a dolog.dolog. Először egy kis japcsi technika,utána egyenes az út
a teleszkópos nyárshoz.:-)))
Attilára ne hallgass,ha rajta múlna,még szekéren közlekednénk:-))))
Sütni lehet részegen, csak a nyársat kell józanul faragni :)
Jó kis osztálykirándulás volt amikor eső után akartunk tábortüzet rakni, persze nem gyulladt meg. Erre a buszsofőrünk enyhén beállva jól meglocsolta gázolajjal. Na attól begyulladt, de szalonnát sem evett senki, mert olyan volt mintha a busz kipufogójában sütötték volna :D
Ezt most kérdezed vagy szervezed? :-)
Sziasztok!
Lesz valamikor túra!
A nyárshoz még annyit, hogy és soha nem vágom el a kezem, mert mindig szín józanul sütöm a szalonnát. :-)
Szóval tényleg nem nekem való ez a nyárs, de már látom a célcsoportot... :-)
Ne is mond, mát teljesen szétment a doboza, mert egy éve itt hányódik. Még a nem megyünk sehova túrára is eljött velem. De ne vesd a szememre, mert azóta mióta kölcsönadtad nem is találkoztunk. Postázni meg többe kerül, mint a gyertya.
Én vágtam már be csontig a késsel amikor nyársat vágtam, ugyanis a sörözést előbb sikerült elkezdeni.
Szóval van létjogosultsága :-P
Neked pedig (sem másnak) nem kötelező megvenni. Ez egy lehetőség.
Egy új Brisk gyertyát viszont remélem odakészítettél nekem, mert azt visszaadnod már nem a lehetőség kategória.. :-P
Még hogy motoros túrázóknak...
Ez mekkora parasztvakítás már.
Ahol én grillezni szoktam ott egy csomó nyárs nő ingyen. Ahol meg nyárs sem nő ott meg amúgy sincs mivel tüzet rakni. Esetleg otthon jó lehet, ha nem akarom kiirtani a kertet a nyársakért, de ott meg minek összecsukni?
Már megint ez a fogyasztói társadalom...
Mától kapni a Penny Marketben grillcuccokat, ami igazán különleges, az a teleszkópos nyárs, ami 86-ról 26 cm-esre összecsukható, motoros túrázóknak szuperideális!!
449 Ft/db
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy jó és olcsó, olajokkal és kenéstechnikával foglalkozó webáruházat:
http://olajdokk.hu/
Ma vettem át tőlük a megrendelt olajokat, 5L a kocsihoz, 1L a mocihoz.
Az 5L-es olaj az autósbolt polcán 12ezerért volt, nekem egy ismerősöm kedvezményével 10500 lett volna, az Olajdokknál megkaptam 8900-ért.
Bp XV. ker. mellett még Veszprémben van személyes átvétel (ezt csipáztam), vagy futátcéggel 1200 Ft-tól.
K. nagy a választék! :-)
Újra, és újra... Újra!!
Ez már a nyolcadik nagy futam!!!
Ha az őszi rallykat nem is számolom.
https://youtu.be/5Db-Fl1CO2E
Sok haver, és kolléga (ismét)versenyen..
-szorítok nekik ismét!
Idén kinézek a célvonalhoz is!!! Ha összejön ;)
Teknőc
Jó kérdés, mi nem soká(május közepén) közeledben leszünk, én meg pár szögedi mz-és, és Daranyi68...S talán Ciniék is. Jópár szögedi mz-és felkérésére..;):)
Teknőc
Akkor hová is lesznek idén a túrák?
;-)
Volt már idén a Lidl szokásos tavaszi motoros felszerelés akciója, vagy még hátra van?
Már várom nagyon!Ha nem esik akkor minden oké is lesz.Akkor azt a borocskát tűz mellett is szopogathatnánk!
:) DDDDD
Oksa..
A Szállást Te már ismered...;)
-esti borocskával...;)
Ja, s remélhetőleg,
éjszakai ázás, hideg nélkül..
Ami lassan szintén védjeggyé vált....
DDDDDD
Teknőc
Miskolcra megyünk kocsival a rossz időre való tekintettel,májusban motorral :D !
Kocsival jöttök Májusban? Hm. Meglepett.
Avagy félreértem..? Megértem az áprilist..:)
Teknőc
Menni megyünk,csak kocsival.A május az már biztos :D Április az viszont kimarad,melózni is kell néha.
Sajnálom, hogy elmaradt a túra.
Akkor májusban...:)
Tényleg, az áprilisi gurulásra jössz? Nagyon-nagynak ígérkezik, a Széchenyi téri fák alatt...;) :)
Teknőc
Grat mégegyszer!
:)
Teknőc
;) :)
Ha lejjebb is szétnézel, azért találsz jó videókat itt is..:)
S van itt pár "hasonszőrű" is..
DDDD
Teknőc
háháháháháh
Jawa pionyrral az Ural tóhóz!
https://www.youtube.com/watch?v=zXQ5Vly0p34
Ilyen őrült barátokra van szükségem! :D
Mikor kimentem Angolba a 634-el, akkor a haverjaim úgy néztek rám, mint egy UFOra. :D
A Yamaha végre itthon, tegnap hazahoztam Bp-ről. A 140 km alatt volt eső, szél.
Van egy -számomra- roppant érdekes piros visszajelző lámpa a műszerfalon amely kb 80 km/h-tól folyamatosan világított. Mivel a felirata nálam erősen megkopott, a neten találtam meg a megoldást (balról az 1. visszajelző)
http://www.bcsportbikes.com/forum/attachment.php?attachmentid=35221&d=1384969248
Sikerült.Bár a komolyabb próba elmarad mert papírkutya lettem.Csütörtökön mentem volna Miskolcra de esőt és 8 fokot jósolnak,bő 400 km sok így.Egyébként a Motip tűnik eddig a befutónak.
Lefestetted már a a kipufogót??
Az erősen dátumfüggő!Majd meglátjuk.
nincs vész, DDD
..viszont te gyere el egy szocitúrára...
;) :)
a csapatba is beillenél a Gs 500- zal simán..:)
Teknőc
Bocs,csak egy kósza ötlet volt.
Más a terv..
Viszont Tavaly Dunántúlon keresztül,Esztergomon át jöttünk...Jó volt.:)
Teknőc
Letkésnél kicsit átugrani a szomszédba,Esztergomnál meg vissza.Ez is egy alternatíva.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|