:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Buny!
Ok küldöm és köszi előre is!
Toria
Tória!
Küldd el, még várok Dolphira is, hátha küld egy pár képet, akkor azt is közkincsé teszem. A tiédet elolvasom, esetleg ötletet adok még. Átírni nem akarom, esetleg csak hozzá, ha az megtfelel.
E'kűttem egy rakat képet a szocimotoros@freemail.hu-ra. Szóljatok, ha nem kaptátok meg.
Üdv,
ZsT
Munyi: Voltam orvosnal, (Kicsit bunko volt mert lecseszett, hogy miert nem nappal megyek. Azert nem nappal megyek mert estenkent mindig unatkozom es most igy legalabb a korhazba varhattam par orat mint a hulyek.)
Szoval megrongeneztek a terdem, eltorve nincs. Kb ennyit is tudtam meg. Kerdeztem ilyen porc izerol amit mondtal, de azt mondta, hogy azt a rongen nem mutatja ki. Meg, hogy borogassam meg, hogy viszlat.
Szal most mi? :)
Igazabol mar eleg jo a terdem, tok jarni meg minden de ha hozza er valami a kozepehez akkor szur elegge. :)
HyGy da, mondtam hogy nem erdemes oroshoz menni, mert azt magamtol is tudtam, hogy eltorve nincs. Plusz infohoz meg nem jutottam. :)
Nem délkeleten vagyok de Köszeg környékén... ha az jó, mert mit kéne csinálni?
Hjo akkor en megszavazom hogy a tied legyen a masodik.
Jahh,jó lenne,ha a többiek is akik csináltak képeket elküldenék,h minél előbb felkerüljenek!!
Sziasztok!
Alapvetően én is úgy gondoltam, hogy először Szegeden, aztán pedig júliusban nálunk lenne a túra, de többen azt mondták, hogy legyen a következő nálunk Szlovákiában. Ezért Lacibával úgy egyeztünk meg, hgy először nálunk. Talán megérne ez egy szavazást. Nekem és Lacibának mindegy.
A harmadik túrát délkeleten kellene megtartani az egyhangúság elkerülése érdekében. Köszeg egy gyönyörű hely, nincs arról valaki?
Üdv.:Pool
Hát igen. Áttud hűlni a szerszám nagyon,főként a tanktól.
Nekem meg aszemeim ragadnak le.
Aludjatok JÓL,álmodjatok SZÉPEKET a köv.túráról.
Nem, csak télen egy kicsi 17 Km-s motorozás közben megfázott a férfiasságom,hát elég szar érzés volt.
Czövi!Te papírkutya vagy??
És a szüreti túra,azt ki szervezi?
Jövő évi?Miröl beszélsz.Te még nem tudsz a Mikulásnapi túráról? :-))
MI is haza értünk,megint sikerült egy kis kitérőt tennem,a jóról lemaradtunk ,ez így alakult.Tavasszal a szegedi túrával kellene kezdeni.
Buny:jól vissza hívtál!
hát ebből biz kimaradtam...
szuper jó buli, meg nyakbaakasztós micsoda, meg négy hengeres jaffa, meg teher oldalkocsi, meg a HyGy gépét nem kellett szerelni...
hát biz ez már igy marad.
vasárnap voltunk a párommal s megnéztük a regéci várat és a boldogkőváraljait is. a jövő évi szoci túra részletei már kezdenek körvonalazódni és szerét ejtettük a rész útvonal bejárását is.
nemsokára felteszem a képeket a tar.hu-ra.
tényleg sajnálom, hogy kimaradtunk!
Győző is ott volt?
nabasszus... :-)))
Kedves Buny!
Irtam valamit, már elküldtem a Péternek, de hiányos és kevés. :-)
Neked is elküldjem? Átírod? Kiegészíted?
Toria
Azt hiszem számunkra ez a dolog mindegy, majd az iskolások fognak nyafogni megint az időpontok miatt.
Attila!
A lakitelki dolgot adunak tartogattam, ha Tória még ír valamit, akkor ezzel jöttem volna elő, de a dolog lényegén nem változtat, hogy még arról is kell írni valamit.
Na Pool! Errol kene beszelnunk, szerintem jobb lenne a laciba fele turat tenni elore, egyreszt mert delebben van es melegebb van. :) Masreszt tobb ido van sporolni a kulfoldi turara. Tobbekkel is beszeltunk ezt a dolgot es szerintuk is jobb lenne igy. Szal inditvanyomzom a sorrend cseret.
HyGy
Tesho: A madzagot én vittem, még az első túráról maradt egy gombolyag. A papírt Mora készítette és a madzagot is ő kötötte rá. (Meleg helyen van az ereklye?) :-)))
Mora: Tényleg nagyon jó volt a túra! Megint gazdagodtam élményekben meg minden.
HyGy: Köszi a képeket! Valami elképesztő gyorsaságot produkáltál! A képkompozíciók tényleg művésziek.
Dávid hazaért egyben a teheroldalkocsival?
Jövőre májusban akkor nálunk lesz az első túra felvidéken. Addig spóroljatok benzinre! Júliusban meg Lacibá szervezi.
Szevasztok!
Pool
Először a miskolci túráról kellene cikk,nem? Mert 1re inkább a feledés homályába fog veszni...
Sajnos én is néha összeszavakat a keverem:()
Nem hiába "nyafiztam",köszönet a nyakbaakasztókért,kinek is??
Hali Mindenki!
En is hazaertem Furfaragekkal egyetemben.Kiderult, h par km-re lakunk egymastol..Meg dumaltunk 1et,igy en csak 9utan ertem haza.
Mora! En is koszonom neked a szervezest,tenyleg jo buli volt!
Lehet,h en kicsit tobbet aludtam, de hat a sornek volt ilyen hatasa is:)))
A meglepetes masnap ert, amikor tankoltam.3.9 litert evett a TZ, ami az eddigi legjobb!
Jok legyetek, igyexem jobban figyelni a forumot is!
Talalkozunk Mikulaskor!:))
U.I.: Szerdan/szept8-an/ Blues Company koncert lesz pesten a Nagyvarad Ternel az Orczy kertben!!! Gyertek!
Tikevel es Judikaval ott leszunk!!!
Hali!
Tike szama:
06703136706
Attila!
Nem vagyunk mi rokonok? ;-)
Nekem se lenni jó fogalmazás képeségem, de Buny mégis szeretné ha legalább 1 cikket megírnék.
Toria
Hello
Mikor elbúcsúztunk Morától, akkor azt mondta ő ír cikket a túráról!!
(Most jól beárultam!!) :-)
Buny te mint ékestolú ember a lakitelki dologról is írhatnál valamit!
Mert ugye én olyat nem tudok, mert a fogalmazásom lenni nem jó!! (ugye mondtam :-))
Üdv Attila
Tória!
Nekem ott van még a teszt motor és arról is írnom kell valamit, ezért gondoltam egy olyanra, aki össze tudja szedni a gondolatait és megírja, ha kell majd besegítek, de szerintem megy az!
Buny!
Sose voltam jó fogalmazásból: mondjuk ugy 3-as. Amúgy Mora már lehet, hogy meg is írta, mert ő ígérte, hogy lassan de kész lesz.;-)
Toria
Tória!
Nekem ott van még a teszt motor és arról is írnom kell valamit, ezért gondoltam egy olyanra, aki össze tudja szedni a gondolatait és megírja, ha kell majd besegítek, de szerintem megy az!
Emlekeztek a multkori kecskemeti turara? :) Veletlenul nem zartam le a telefonom billentyuzetet, es most nezem a hangjegyzeteket van koztuk egy par perces hangfelvetel arrol a kritikus reszrol mikor a davidj jawajaval ejjel 1-2 korul lerohadtunk egy benzinkutnal.
Majd megprobalom bedigitalizalni. :)
HyGy
Nyehehe! Most számoltam ki, hogy a SöR 2,7-et fogyasztott két személlyel, málhával! :-)
Üdv,
ZsT
Kedves Buny!
Ez nem célzás volt, hanem találat.
Toria
Hja es immar kb 2000km ota nem kellett jawat szerelnem (kiveve egy defektet szombaton).
HyGy
Most valami szuper lehet a fogyasztasom. Haza fele 90-100 kozott jottunk szinte vegig (kiveve varosok), Szekesfehervar folott tankoltam, onnantol haza hozott a moci, aztan meg azota is azzal jarok, most az elobb beneztem a tankba, es kb 3/4-e hianyzik belole, pedig mar kedd van. :)
Hja es asszem rekord ido alatt ertunk haza, kb 5:15-kor indultunk es 8:20-ra otthon voltunk, raadasul megalltunk a balatonon egy 20 percre, kajalni, meg vizhofokot nezni. Ha jol szamolom ez 3 ora Szekesfehervar-Pecs.
Bár mindíg ilyen gyorsan menne a cikkekkel is! Jutott eszembe, van olyan aki ráér(Valaki felöltözhetne ezzel az inggel!), miért nem írja meg az előző túráról is a cikket?Elvégre a magasított ülésből sokkal jobb kilátás nyílik az élet dolgaira!:))))))))))
Hja es akinek netan az eredeti kepek kellenek szoljon mert a 3 megapixeles kepek nalam vannak. (elohivas vagy ilyen celbol lehet hasznos)
HyGy
Most a Kacc csinalta a kepeket nagyreszt nem en. :) Eddig nem akarta, de azert most laccik, hogy nagyobb erzeke van hozza mint nekem. :) En mindig csak motorokat meg csajokat fotozok. :)
HyGy
En nem tudom a fogyasztast. :) Meg horvatorszag elott megallt a km ora. :)
Szal ha ora allas alapjan szamolom ki akkor kozel vegtelen. :))))
Mora!
Így jár az,aki hajnalban fexik le!!:-))
Mi is szerencsésen hazaértünk,mindenféle gond nélkül jöttek a gépek,én 3,7-es fogyasztást mértem,elégedett vagyok:-)
Ez a találkozó annyira jó volt,hogy csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni!
Bánhatja aki kihagyta az éjszakai szalonnasütéses sörözést és beszélgetést a tábortűznél,fél ujjamat odaadtam volna érte,hogy ki ne maradjak belőle (így is majdnem:-).
Kacc és HyGy!
Köszi a szép, és érdekes, változatos, művészi, történelmi...stb. képeket!
Nagyon jók lettek!
Toria
HyGy-nek köszönjük a gyors képeket.és a kiválló válogatást!:-)
Kedves mindenki!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és szerencsésen hazaértetek! Sümegi szocistársunk üzent, hogy a Jawa vs. Renault ütközet után sikeresen hazaszállították, és egy horzsoláson kívül semmi baja nem történt.
A túra leírását magamra vállalom, de nem ígérem mára, mert reggel én is úgy jöttem dolgozni, mint egy zombi.
Lehet, hogy többet kellett volna aludni a túrán? :)
Üdv: Mora
Hello
Megérkeztünk mi is, hogy mikor azt nem tudom, de a túra jó volt! Sajnos már a szezon vége felé járunk pedig el tudnék viselni tavaszig még 1-2 túrát. Túl lassú ez a globális felmelegedés! ;-)
Üdv Attila
Ez a gép volt benne abban a Motor Revüben, amibe Bambi az MZ- s cikket írta.
Fisi
Kedves Motoros Társak!
9-kor megérkeztem Szegedre. Igazán nem bántam, hogy leszállhattam a gépről.Üdvözlettel:Laci
most néztem a képeket.
basszus! kié volt a 4 hengeres jaffa?
vadállat!!!
Hygy!
hallom mostanában nem szarakodik a jawad!
sikerült megtalálni az eddigi hibát vagy csak spontán jó és kész?
minden jót!
Na kepek amiket mi csinaltunk fent a galeriaban kivalogatva, lekicsiniytve, elforgatva.
Erre senki nem mondhatja, hogy nem volt gyors.
HyGy
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|