:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Béreljünk egy buszt! De csak olyat, amiben működik a fűtés!
Kanyarban nehéz döntögetni, de ha együtt próbáljuk, lehet, hogy sikerül :)
goss
Én csak akkor, ha min. 20fok lesz, épp nem vizsgázok és a motor is össze lesz rakva :)
De sátrazni még akkor sem fogok! :D
goss
ui: ezt ti sem gondoljátok komolyan! Majd oda fagy a pcstök a tankhoz, aztán nézhettek! :)
Helyszínnek szerintem Siófok lenne a legalkalmasabb. Az senkinek sincs nagyon messze.
Én is megyek, ha legalább 10 Celsius lesz napközben.
Pool
Vazzeg gyerekek megfagyunk!!! Motorral lenne?
Módosított lista:
Fúrfarag, ZsT, Pali, Kgandras, Buny, Gexxx
Tehát eddig:
Fúrfarag, ZsT, Pali, Kgandras, Gexxx
Csinálni kellene egy listát. Aki jönne, küldjön egy mailt a vacziferi@freemail.hu-ra, vállalom, hogy koordinálom a résztvevők toborzását, ha gondoljátok
Üdv: Gexxx
Ez a Mikulás túra engem is érdekel :) Majd gondolkozom én is az uticélon.
Alakul, alakul ez a túra, már csak az a kérdés, hogy hova menjünk.
Ha van ötletetek, ne tartsátok magatokban!!!
Gexxx
Ahoj!
Mikulás túrajól hangzik... Legalább bepótolom akiesett nyarat...:)
Üdv,
Pali
Én gyünnék Mikulás-túrára!
ZsT
Buny: en mar tegnap kiegesziettem es visszakuldtem torianak atnezesre.
Hja es megbuktam vizsgan az elobb. :) A masodik palyan az elso bolyat rosz iranybol kerultem. Mar befizettem az uj vizsga csekket 1900 penz.
HyGy
Ez csak az én véleményem volt.Persze mehetünk oda is,nekem8,csak forogjon a kerék.Buny meg csak tolja a vasat 50km-en át:-))))
Akkor mit szeretnél??? Ideje lesz tervezgetni, mert mindjárt itt az ideje...
Gexxx
Csak az a gond,hogy már undorom van a medencék látványától,pláne hogyha thermal vizes.
Lassan? Szóval tolni kell!:-))))
Hygy!
Szerintem a Tória által írtakat ki kéne egészíteni.
Furfarag!
Azt mondta a gumis,hogy az első 50 km-t lassan kell megtenni, de egyszer azt is le kell tudni! Ha jobb idő lesz, meg szélesebb út, akkor én benn vagyok.
Akkor már ketten vagyunk :-))
Valami olyan helyre kellene menni, ahol van melegvizes fürdő.
Csak a szállást kellene megoldani
Mondjuk túrkevén van ilyen fürdő (azt mondják, hogy k*va jó télen, vannak faházak egy tanyán, amit ki lehet venni (sajna fűtés nincs). Csak hegyek nincsenek.
Más ötlet?
Gexxx
Mikulás túrát?Dehogynem,csak nincs rá jelentkező:-))De azért mééég a szüreti túra beleférne,persze csak 1naposra tervezném.
Mikulás túra??? Jól hangzik :-P
Ki jönne?
GExxx
Előre is köszönöm hogy megpróbálsz segíteni MAtya.Ha esetleg nem sikerülne szerintetek át lehetne chopperre alakítani a vázamat?Az eleje úgyis rossz.azt újra kéne csinálni.De még van 14 hónap műszakija!Szerintem megérné!mert egy chopper telót tudnék.És a neten néztem a JAWA choppert.Talán még műszakin is át lehetne verni egy pancsert.végülis adtak ki choppert,csak nem ebben az évben.Szerintetek?
Már én is nagyon várom a következőt! A nyáron egész motor/szocitúra függő lettem! :)
Ugye a Mikulás-túrát nem gondoltátok komolyan?! Én már 15 fokban ráfagyok a motorra!
Lóvé: az utsó párezer pénzem az utsó talira ment el. De megérte!
Mikor megyünk már túrára?
Nézegetem a képeket, és... miért pont nyáron nincs lóvém...
Nem baj, talán jövőre már a gpz-vel, megyek. Az is keleti ;-)
GExxx
Tudot mi üt, Hygy?! A Mora 4609 :-)))
Jók a képek,de ahogy nézegetem őket,az az érzésem,mintha nem is szocitali lett volna,olyan sok már a japcsi gép :o
Vasárnap csodával határos módon összefutottam AmbruzsG-vel Veszprémben,az egyik kipuffdobja éppen a topcase-ben figyelt,mert út közben leesett,brutál hangja volt!:-))
Gergő (Gerbera) barátom pedig tőlünk 10 méterre elcsúszott a tüköraszfalton,de semmi komoly baja nem lett,az újonnan felszerelt fedélzeti rádiójának sem:-)
4547-es kép da Mora tipiqs:D
Twin Sport váz lehet, hogy akad, de rá kell kérdeznem, hogy mi van vele.Szólok ha tudok valamit.
sorszám: 4112 (16803)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2004-09-22 20:41:30)
HyGy!
Elküldtem a IV. szoci túra cikkét, a ti utatokat ki kellene bővíteni jobban szerintem, az csak vázlatosan van leírva!
Köszi!
Toria
de ha valaki tudna egy TWIN SPORT vázat,és egy Teleszkópot komplettan,azt szívesen megvenném,mert nem bizti hogy el tudom adni.És akkor minek nézegessem otthon?Elég hosszú lesz a tél hogy megcsináljam!Szóval számítok rátok!Tudjátok?...lehet hogy van mégegy mocim,de az csak 125 ccm!én már megszoktam a 350 et!Szóval aki tud,Az legyenszíves segíteni valahogy!és a következő túrán ott leszek!ezt megígérem!
Sziasztok!
talán még emlékeztek rám,föleg hogy MoravETZ Sanyi barátom így jelentetett meg a neten.Én vagyok aki Sümegről sikeresen túléltem az első motoros balesetemet,és nem jutottam el az év utolsó szoci túrájára.Mindenkinek szeretnék köszönetet mondani,aki eljött és sajnálta a motoromat,illtve örült annak hogy sikeresen megúsztam a Renaultal való találkozást,és nem hagyott ott a nagy semmi közepén egyedül.Az egészségem már jól van,néhány vizsgálattal kiderítették hogy volt egy kis belső vérzés,de 2 nap alatt elmúlt.szóval csak két nap esett ki a melóból,a harmadik nap már dolgoztam.Azért lenne mégvalami!Ha esetleg valakit érdekelne a motor,amit összetörtem,40000 FT ért elvihető minden tartalék alkatrésszel.kerék,blokk.irányjelzők,fényszóró,stb.Szeretnék venni egy nagyobbat,és kellene hozzá ez a pénz is.A Számom:70/202/3959
Hello
Szerintem nem jók a képek.
Pont azon háborogtam, hogy a digitális fényképezővel nem tudok jó képet csinálni.
Úgyhogy hiába fotózok vele ingyen, lehet hogy inkább előveszem a jó öreg analóg vasat, mert ég és föld a kettő. Igaz így lényegesen több fénykép születik, de még így is kevesebb benne a jó!
Bár scanelni meg lusta vagyok, így a régieket meg csak papíron lehet megtekinteni. :-)
Üdv Attila
Ok, köszi Hygy!
Attila!
Jók lettek a fotóid! Életszerűek! :)
A DSC01531_2.jpg-nek címet is adtam: "Zewa Softis" :DD
Kuldjetek majd en kijavitom megirom, csak legyen valami.
HyGy
Buny!
De én megírtam, csak az átvizsgálás után küldöm a HyGynek, de még nem kaptam tőled vissz! ;-)
Toria
ui: Ennyire szörnyű?
Hygy!
Nálam nem egy cikk van, hanem egy tervezet, amit Tória írt.Én csak segítségemet ajánlottam fel, azt nem, hogy megírom.
azert a 4643-as mora kep az ut :)
Na mora kepei masznak kifele. Attila kepeivel kicsit tobb melo van, mert le kell oket tolteni utana meg vissza. De az is nemsokara meg lesz.
Mora a kerdes nem kellemetlen. A valasz egyertelmu. A cikk a 4. szocituras cikk utan kerul ki. Az meg ha jol tudom jelenleg bunynal van. A kepeket meg igyexem kirakni. Azt hittem csak a cikk kepeit tetted ki.
Hygy!
Mai napi kellemetlen kérdésem: mikor kerülnek fel a képeim a galériába, nameg a túraleírásom? (Már nem akarok rajta többet javítani)
Zsandi, sajnálom a motorodat. De az is lehet, hogy csak megjavítani vitték el. :o
Zsandi wazzeee,ez....GRRRRRRRRRRRRRR
Ha ilyen hamar kiokoskodjuk a jövő évi túratervet,mi a rákot fogunk csinálni egész télen????:-)
Hello
Nem bírom olvasni a sok hozzászólást, ráadásul újabban nagyon elvontak lettetek! :-)
Így jár az aki ritkán jár erre! :-)
Az utolsó túra képei megtalálhatóak a www.holop.hu/~szavano címen. (HyGy betehetnéd őket a galériába)
Bocs, de sajnos nem volt időm semmit sem csinálni velük, így össze-vissza állnak.
Mivel a tárhelyen nincs semmi, ezért a kattincs ide tipusú felhasználóknak külön bocs, de majd idővel írok hozzá valami egyszerű html felületet is. Azért ilyen a dolog, mert csak most jutott eszembe, hogy nekem ilyenem is van, és sajnos jelenleg egy gramm időm nincs rá.
Túrázni meg mindegy hova megyünk, és a sorrend sem számít, csak az a baj hogy soká lesz még tavasz! A jómotorosidő meg azt mondják hét végére már elromlik, és esni fog mint állat :-(
Remélem még azért idén lesz 1-2X jó idő!
Üdv Attila
Ez q-ra tetszik! Minden elismerésem!
Nem volt velem az utánfutó!
Lehet,de akkor nagyon mezeiek voltak és régen fürödtek.
Hát nem megy ez Neked ma:)
Judit
sajnálom!
és lezáratlanul vitték el?
Üdv Mindenkinek!
Csak leírom, hátha segít: A hétvégén Bp. I. ker. Aranyhal utcából ellopták az MZ-met. UEZ-448, egyhén metálfekete fényezés, még egészen friss, a tank két oldalán a lábszárvédőm, már egy kicsit megmattosította, a tank bal oldalán lent, pedig gittig ki van kopva úgy 3 cm hosszan. Katonai kupuff van rajta, katonai lábtartó, és bal oldalt egy katonai csomagtartó van. A visszapillantól hiányzik a türkör. Nem mehet sokáig, mert pénteken már megint hajtókaros lett.
Ez van.
Üdv,
Zsandi
a harmadikat a túrára értem...
Hell!
akkor a harmadik nem az enyém Sárospatak és környékén?
nagyon elemetekben vagytok!
a boci aki honda alkatrészeket kérődzik a nyugdijas otthon kertjében és nézi az utcán elhaladó szinesbőrüeket akik gps-el kezükben mesélnek régi szocimotoros emlékeikről... :-))))
marha jó!
senki ne vegye magára!!
a hétvégén meglátogattuk Darányi Petit és motoroztunk egy jót kelet szlovákiában ahol rengeteg afro szlovákot láttunk mi is. de miskolc környékén is leledzenek rendesen...
minden jót!
Na akkor ezt megetszer. Szoval mit szolnatok, ha a harmadik szocitura Sikondan lenne? :)
En meg arra gondoltam, hogy ha harmadik lehetne baranyaban, Sokondan. Ott van keping is, a hely is szep, es mi se voltunk arra sokat.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|