:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kedves Hittársak!
Nem tudom ki hogy van vele, de mi a párommal megyünk valahová a hétvége egyik napján. Az uticélt még nem tudjuk, de ha valaki velünk akar tartani azt szívesen látjuk. Végülis a motorozás a lényeg :)
Jelentkező?
Üdv,
kgandras
Kedves Zsandi!
Kívánok mielőbbi gyógyulást.
Üdvözlettel:Laci
Eljő az idő, mikor ismét találkozunk ismerőseinkkel, és vállvetve képviseljük saját hitünket. Ebben nem akadályoz távolság és út.A találkozás légyen ott, hol a legközelebb érünk. Földrajzi meghatározása a sugallat szerint az ország közepe felé esik, mert egyazon távolsággal bír mindenkitől.Bocsássanak meg nekünk azon tagok, kik az országunk határán túl képviselik az igénket, mert bár tőlük e hely távol esik, mégis nyitott szívvel és sugárzó orcával várjuk érkezésüket, letlégyen találkozásunk bárhol is.
Zst!
A Mindenható segítse elő virgácsaid minnél előbbi gyógyulását!
Konkrét javaslatom helyre ez idő szerint nincsen, de hátha megszáll az ihlet és tudatomban fény gyúlék, hogy hová is lenne jó eljutni.
Tesho!
Irtam a ruházati rovatba, hogy megbálnék a kék-fehér kombi cucctól. Azt mondtad annak idején téged ez érdekelne, először neked szóljak. Most megtettem.
és mi van akkor ha tényleg egy motor nélküli motoros(ok) túrát ill. találkozót szerveznénk valahol az országban?
minden jót!
okt 17.-én campona börze. ki jön?
Jó 5let a egynapos gurulás gondolata,de mely pontja vagyon e országnak,mely mindenkinek olyan távlatban esik,hogy napkeltétől-napnyugtáig találkozóval együtt megjárja lovával??
És mi szemtől szemben állunk a kísértés jeges tekintetével, azonban
bizodalmunk meg nem ing, mert minékünk Védőangyalt küldött a
Magasságos Szoci, aki megjárta a Kelet-Germán, az Észak-Kárpátok, a
Pannon, és a Szibéria teleit, azonmód igen megerősödve. Teremtődött
vala őrzőül barmok bőrének harmatot lepergető, polár, és izületeket
féltőn őrző mű anyagok őskeverékéből. Kinek hite igen nagy, pajzsot is
kap imára szokott keze, és térdeplésre szokott lábai elé. És Ő azt
mondja: Kövess! És mi követjük, mert merre Ő jár, nekünk is utunk van,
egyhelyben nem állhatunk. És nekünk erőt ad a motor hangja, melynek
két ütemét a harmat-dús, hűv levegő még erőteljesebbé teszi.
Egyébként ma a változatosság kedéért megint jól odabasztam magam. A SöR jól van, én bal lábamon fekvőgipszben :-)))
Üdv,
Zsandi
Hello!
Jövő hétvégén, elvileg lesz valami találkozó valahol Kalocsa mellett. Ki mit tud róla?
Hello
Így is van ragadjunk a földhöz! :-)
Szóval Buny-val értek 1et. Bár nekem a decemberrel sincs bajom, ha nem (nagyon) fagy, és száraz az út akkor már messzebre is lehet motorozni, de az ilyen idő decemberben ritka, inkább mostanába kéne szervezni egy egynapos túrát.
Üdv Attila
Hello
Így is van ragadjunk a földhöz! :-)
Szóval Buny-val értek 1et. Bár nekem a decemberrel sincs bajom, ha nem (nagyon) fagy, és száraz az út akkor már messzebre is lehet motorozni, de az ilyen idő decemberben ritka, inkább mostanában kéne szervezni egy egynapos túrát.
Üdv Attila
Visszakanyarodva a realitás talajára a jó időben kivitelezett egy napos gurulás is emlékezetes lehet, ha jó a társaság, és sokan összejövünk. Én nem gondolkodtam alvásban meg decemberben! Még itt opktóber elején is ki lehet fogni egy napsütéses hétvégét, ha valaki fürödni akar, tőlem teheti.Én inkább a találkozásra és az együtt eltöltött időre helyezném a hangsúlyt.
pdarányi!
Szokott ilyen késztetésem lenni, bár múltkor ZsT írása ebben a formában jobban tetszett, mint sajátjaim, ilyenkor jövök rá, hogy van még fejlődés tovább is.
Hello
Szerintem nem gondolkodtok reálisan!
PL. Czövi ötlete (Agárd) tényleg nagyon jó hely, voltam ott király a strand, olcsó a szállás, de melegvíz ide melegvíz oda decemberben kurva hideg szokott lenni!Igaz ez még önmagában nem gond, de mi van akkor ha míg mi fürdőzünk addig leesik a hó, lefagy az út stb, megvárjuk míg kitavaszodik?
Szóval jó ötlet, de elég merész!
Üdv Attila
Van itt olyan termalfurdo pecs kozeleben is.
Az rendben van Tomi, hogy az élményfürdő kifizethető, de a szállás nincs 11 ezer alatt fő/éj. Márpedig ilyenre is köll gondolni.
Üdv,
ZsT
Egyre többször próbálja magát önnálósítani,vissza kell venni a tempóból.
Hali!
Azért a kehidain nem árt elgondolkodni, mert a "kurva drága"
kifejezés nem egy sima termálfürdőt takar, hanem egy komplet vizividámparkot.
Mora!
Xénia üzeni Nürnbergből: "eddig is nagyon szimpatikus volt, de ezzel a keppel teljesen meghoditott. Ha meg a hastancot is lathatnam... hm... :)"
Természetesen az IMG_4673 képet küldtem el neki e-mailben :-))))
Üdv,
ZsT
Kicsit utánanéztem, hogy vagynak a dolgok. A helyzet az, hogy Siófok 60 km-es körzetében nincs termálfürdő. Távolabb is vagy kurvadrága (Kehida), vagy ilyenkor már nincs nyitva (Marcali), vagy szállás nincs. Nekem is az agárdi tetszett volna, de fölhívtam őket, és átalakítás alatt állnak, talán a jövő év elején kinyitnak. Eddig ennyi, de nézem még a lehetőségeket.
Üdv,
ZsT
Buny!
Ezt csak úgy magadtól találod ki? Mert nekem nagyon tetszik! :)
Üdv!
Czövi! Most te vezetsz,vagy a motor vezet téged.
Vagy csak felültél a hátára,hogy vigyen 1 kört.Szerintem beszéld meg vele előre,hogy merre mentek,nekem bevált:-))))
Látom,már december 31.-ig bevagyunk túraügyileg táblázva:-)))
Jól látom,hogy ez a tél ekeseredett tologatása?
Én október elsőfelében gondoltam megejteni még egy kicsi motorozást,napkeltétől napnyugtáig,de
úgy látom,ez mára kibővűlt az ország thermálvizes fürdőinek körbelátogatására:-))))
UFF,én szóltam.
Ha a vonaton nem viszel sisakot magaddal, a többi utasnak eszébe sem jut, hogy éppen motoros túrán vagy. Utólag meg letagadhatod. :-)
Teggnap aludtál,vagy fürödtél,mert a párod masként nyilatkoztt.De igazad van.Tegnap húztam befelé és egy utcaba akartam jobra kanyarodni fékeztem csuszott a hátulja és nem sokat lassultam így inkább tovább metem és egy másikon kanyarodtam be.Az elejét nem is fékeztem nagyon talán ez volt a szerencsém és így nem csúszott ki.
Gyermekeim az Úrban!
Szemeteket vessétek az higany szálára, és nyílt szívvel álljatok ki a hidegre és mondjátok nékem szembe minden igaztalanság nélkül, hogy a deres fű mellett állva,a horizont ködbe vész, a tüdőből távozó levegő hozzáadódik a ködhöz- a motor hangjára nem járja át izületeiteket a fázás? Igaztalanul vagy nem elég tapasztalattal beszél, ki így nyilatkozék meg. Az igét hirdetve azt mondom a józanság a Mindenható ajándéka, ne dobjuk sutba holmi virtusból.
A lényeg, szerintem egy kicsit jobb időben, szélesebb utakon kell ezt megtenni, tehát egy kicsit előbb, mint december.
Nevezhetnénk ezt inkább találkozónak.Jó kis -5fokos hidegben kiváncsi leszek,ez nem eső.Mindegyik fejünk lefagy!
Motoros turára vonattal???
Hogy tudnék utána a többi MZ-s szemébe nézni???
:) tike
Agárdon jó a fürdő,és lehet, hogy aközelben találunk elfogadható árfekvésű szállást.Vonattal autóval is jól megközelíthető.De lehet,hogy ez szentségtörés?
Üdv!
Nekünk bizti nem fog lefagyni semmink. A motorom ugyanis most néhány dobozban várja a tavaszt, és a megszépülést, szal nekem annyi lesz a mikulástura, hogy elmegyek az ablakig, és kirakom a csimmám..:)
tike
Jo 5let ez a Mikulas tura!
Mi is mennenk. Fahaz viszont most alap, mert azon a megfazason a termalviz mar nem segitene.
Teli idopontal csak az a gaz ha leesik a ho v. lefagy az ut. Szoval telen nehezebb idopontot talalni.
Ahogy nézegettem, siófokon nincs termálfürdő... mindenféleképp oda akarunk mi menni???
Gexxx
Hello Mindenki!
Mikulás túra részemről: HÁPPESZE!
De ha már arra adjuk a fejünket/tojásainkat, hogy szétfagyasszuk, akkor azt tényleg télen legyen, mert ősszel nem akkora sikk szétfagyni/felfázni, mint télen.
A mikulás túrát szerintem is termálhoz lenne jó szervezni. Furfarag, neked meg ha nem jó a melegvíz, majd kihúzunk az udvarra egy slaggot. :)
Hi mindenki!
Haverokkal mi is tervezünk egy hétvégi túrát valahol a balaton környékén. Persze mi is útba ejtenénk egy-két termálfürdőt. A zalakarosi nekem személy szerint szimpatikus.
Ez elvileg (okt)8-9-10-én lenne.Ha valaki csatlakozna szóljon! 30/3102632
Megkaptam!köszönöm hogy ilyen gyors voltál!
ment a mail
sorszám: 4153 (16987)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2004-09-27 13:34:27)
Szia hygy!
Úgy hallottam hogy van neked egy eladó TS JAWA-d?Igaz ez?Ha igen akkor légyszíves tegyél nekem egy ármegjelölést,vagy emailben,vagy a 70/202/3959 számra.Köszönöm!Gyuri.
Sijófokon van thermál? Mert fürdeni Hévízen is lehet.
Hány éjszaka lenne? Csak a faház a reális,vagy nagy tábortűz mellett felváltva alvás/tűzrakás:-)
Hali Mindenkinek!
Ritkan olvasok manapsag, most is Furfarag hivta fel a figyelmemet, h a Mikulastura nemivel korabban, s kb Siofokon lenne.
Jelentem jovok en is, ha mas meg nem akadalyoz...
Gyozo
Reggelente már egy kicsit hűvös az idő,rendesen taknyos az út,de óvatosan lehet motorozni,csak a benzin tank környékén fázok néha.Azon gondolkodtam,hogy a tojás főzőt kellene valahogy úgy átalakítani,hogy csak melegíteni tudjon főzni ne,Mingyárt jobb lenne a komfort érzet.Szerintem Hygy ezt is megoldja!
Akármék sátor bírja még -40ben is, csak befagy az ember segge benne. :-))
Felőlem mehetünk siófokra, de azért egy melegvizes fürdőt meg kellene ejteni.
Gexxx
Szia!és egyben sziasztok!
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget,amit tett,de a motoromat,sikerült eladnom,így már nincs szükségem JAWA TS alkatrészekre.Mégegyszer köszönöm!
Satrazni telleg nem tudunk akkor, nem erre vagyunk keszulve. Bar lattam dragaert a bootba -20-ig biro satrat.
Papíííííírkutyáááák! Siófok nekem megfelel.
ZsT
-OFF-
Erről az a történet jut eszembe, amikor T.I.B. haverom felfogadott egy szegedi egyetemistát reklámmikulásnak. Be is öltözött a srác, kiskocsin húzta a szaloncukrot meg a szórólapokat, és hát közben kínálgatták, hogy "mikulásbácsi, húzza meg, saját főzés" egyszer aztán jött egy kissrác, hogy "tessék nekem is cukrot adni!" - "hát persze, tessék itt va-a-aaa-broooooaaaf!" és végighányta a gyereket. (Mint később kiderült, a srác valami gyógyszert szedett body buildinghoz.)
Na persze lett nagy patália, az anyukát még a kilátásba helyezett ötezer forint fájdalomdíj sem vígasztalta (ez a kilencvenes évek elején volt, amikor az még többet ért), és hogy ő feljelenti. Ment is tanácsra, rendőrséghez, mindenhova, hogy "egy ismeretlen lehányta a gyerekemet az utcán!" "és tessék mondani, hogy nézett ki?" "hááát... piros anorák, hatalmas pocak, hosszú fehér szakáll..." és mindenki fetrengett a röhögéstől. :-)
Sziasztok Vérbeli Motorosokkkk!
Haha, nekem nincs ami odafagy a tankhoz, éppen ezért vállalom a Krampusz szerepét. Majd vigyorogva egy kis Beherovkától, szórom a gyerekeknek a szaloncukrot és közben énekelem nekik a "Télanyó itt van "szoci" a motorja" - kizárólag 12 éven felülieknek, természetesen felnőtt felügylet mellett hallgatható - dalt.
Szóljatok, ha komoly a dolog, mert megyek.:o)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|