:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Udv!
Van a budafoki ut elejen(kb Krusper u sarka) is egy jo kis pizzeria, Batka mano etterem volt regebben, most pizzaboy ha jol emlexem. Na szoval mi kajaltunk itt nehanyszor Judittal, finom kaja van, meg alig vannak emberek :)
tike
u.i.:sajnaljuk hogy nem tudunk menni
Hm..
Senki sem tud egy fasza helyet, ahol olcso a pizza, van hely, meg sor es nem esik messzire a kozponttol?
Van egy pizzeria a Nyugati, meg a Margit hid kozt is, asszem OKE, az is jo hely, akar oda is lehetne menni..
A Kiraly utca sem rosz.
Vagy Budan a Fehervari uton a HB.Az is jo hely....
S lehet pl 6ora.
No?
Azért a mekinél van jobb is... például a Király u.i PizzaHut-ban vannak jó nagy asztalok is, hangulatos hely, jó a kaja...
Mondjuk nem tudom, minek pofázom, mikor én sem tudok menni....
Nem lehetne kicsit előbb? Nekünk Adrival estére (9 óra felé) programunk van.
Hát igazság szerint nem ismerem a pesti pizzériákat. Mondjuk egy meki?
Üdv,
kgandras
Na, akkor organizáljunk!
Mivel ily kevesen vagyunk kisebb asztal is elég lesz, úgy látom. Most ajánljatok ti is valamit.
Na ne mar... Fogy a nep, pedig meg azt se tudjuk, hol es mikor lesz....
Sajna, h nem tudtok jonni...:(
En nem ismerek sok pizzeriat, valaki javasoljon egy olyat, ahova BKVval is el lehet jutni viszonylag konnyen, s mondjuk legyen 7 ora.
Nos?
Udv!
Sajnos mi sem tudunk menni. Judit otthon van most, nekem meg millio dolgom. Fukk:(
tike
Üdv Czövi!
Hmm. Lehet, hogy igényt tartok az egyik helyre, ha még szabad lesz...
goss
Hello
Szombaton én sem tudok menni, pedig jó lett volna. :-(
Üdv Attila
Pool!
Ne aggodj, nem lesz semmi baja, mire talalkozhatsz vele, ugyan olyan lesz, mint elotte...:))
Egyebkent nem tud jonni talira, haza kell mennie....
Nos ez nalam is igy fogalmazodott meg.Jogos a felrazas, bar nemhiszem, h van olyan, aki raer teli almot aludni.
Szal akkor marad az este?Mert akkor ugy tervezek:)))Jo lenne kitalalni a helyet, meg azt, h az elso emberek mire ernek oda, igy a tobbiek tudnak kalkulalni. Velemenyem szerint este 7korul lenne idealis, de nyugodtan mondjatok jobbat, ha tudtok.:) A helyet sztem BKVkozelire kene valasztani.Ebben nincs tippem, de jo, ha hazafele is megy valami..:))
Czövi!
Henikéhez hozzá ne merjetek érni, mert szétcimbállak titeket!!! :-))) Egy különleges kedves csaj, ő az én csajom. Megértve?! :-)))
Én sajnos nem lehetek ott, de azért jó bulit kívánok nektek. Aki motorra pattan az vigyézzon a hülye sikos utakon.
Aztán nehogy bezabáljatok a bizzából aztán nem tudtok aludni...
Pool
Így van 4 hely van a kocsiba, oda vissza.Henikét is megismerhetnénk,de úgy eltünt!
Jól van, hát hulljon le a lepel! Az egészet arra találtuk ki, hogy összejöjjünk, beszélgessünk, nem arra, hogy motorozzunk. A jó időnek én is örülnék, de mivel nincs ruhám, ezért a motor legfeljebb a munka idejére áll ki a garázsból, aztán megy vissza. Én az estét javaslom, mert sokaknak már téli álmot alszik a gépe, és a hideg esték ellen legjobb a baráti légkör, és aki nem veti meg a szeszes italokat, az kortyolhat is. Úgy tudom Czövi felajánlást tett a budaiaknak, hogy néhány embert el tud hozni. Az alapütlet tehát inkább egy összejövetel, mint túra. Azonban sz összejövetelre nem biztos, hogy mindenki felkapja a fejét, vagy arra, hogy "Chapter" találkozót tartunk. A Mikulás túrát Furfarag meg már régen kitalálta (biztos forrásból tudom: ő is ilyesmire gondolt).
A hol megvitatásra vár, de felhívom a figyelmet, már szerda van. Nem ragaszkodom a Don Pepéhez az M3-as mellett, csak olyan vitaindítónak szántam.
Én is fent leszek és tudok jönni. A vas otthon pihen, szóval csak BKV jöhet szóba. Persze bérletem sincs :)
Üdv: goss
Én biztosan nem veszem elő a motort.Jó meleg ,örzött garázsban pihen.Ezt csak azért írtam, hogy mozgolódjon a nép.
Én 17h-ig melózom,csak utána tudnék csatlakozni!
Hali Skacok!
Nos sztem jo lenne vegiggondolni, hogy mit akarunk, s hol.
Ad1: Tenyleg tura, ahol koran osszegyulik a banda du1-2, s aki tud, jon vassal, s persze csak kajolas, dumalas...
Ad2:Osszeroffenes, ha mar valaki kitalalta a mikuls turat... :)
De akkor meg lehet kesobb, 6-7, akar 8, s akkor ez nem tura, de helyette jo.
Itt kerdeznem, kire gondoltok kicsik cimszo alatt?Poczike nagyfiu, lesz motorja is... Czovi hozod a sracokat?
Jah es itt merul fel a kerdes, h ha mar vas nelkul vagyunk paran, akkor a hely eldonteseben a kozlekedesi szempontokat is figyelembe kene venni.Foeg, ha kesobb talalkozunk, mert ahogy ismerjuk magunkat, 2 ora utan nem fgunk tudni szetvaln, s hazamenni..:))
Szal a varos kozlekedhetobb reszehez kene tendalni, nem?
Szal kerem megszavazni az otleteket!
Jah es irok egy mailt levlistara is, van, aki inkabb csak aztolvassa.....
Byez
Talán a mikulás találkozó PESTIEKNEK az illene ide túra helyett:-)
Nem motorozás lenne, ha nem esti mese,beszélgetés,stb.
Hello
Szombaton állítólag jó motoros idő lesz, (12 fok!) szóval lehet motorozni, de az a 6-7 az tényleg késő, akkor már hideg is van meg sötét is!
Kicsit hamarabb jobb lenne szerintem.
Este 6 vagy 7Ó azért,hogy a gyerekek időben haza érjenek.
Buny,
Engem is érdekel, de egy kicsit messze van, meg marhára nincs időm, szóval BIZTOS nem leszek ott.
Tudom, ezt most fölöslegesen írtam. Remélem azért megbocsátotok. :)
Üdv!
Buny!
Mikor lesz ez a Don Pepés program?
Mert minket is érdekel a dolog!
Toria és PeetAir
A hely nekem megfelel.
Üdv,
kgandras
A Mikulás túrával kapcsolatban a javaslatom a következő:
Pizzéria, mert ott étkezni is lehet, és ha elég nagy társaság verődik össze, akkor nagy asztalt is kaphatunk.(Legalábbis ott ahol néha megfordultam)
Ez az M3-as bevezető szakaszán lévő Don Pepe. Ha valaki olcsóbb, de korrekt helyet tud, akkor még nincs késő! Szombat ilyen szempontból szerintem megfelelő!
Motorpiacot nem ismerem, de autó esetén jobban jár a vevő, ha elajándékozza a régit (persze 200-ért beszámított Ladákról és Trabikról van szó, nem az 5 évesekről), aztán kp-ért veszi az újat némi alkuval.
Ebből viszont az jön ki, hogy a kereskedő jobban jár a beszámítással, még ha utána ingyen is adja...
Buny!
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy egy így is van rendjén. Senki sem fog valamit annyiért adni hogy ne legyen rajta haszna. Alapjába véve egy üres CD gyártási költsége is 5 Ft. Aztán az üzletben már 100 Ft. Nyer rajta a gyártó, aztán a kizárólagos forgalmazó, aztán a nagykereskedő végül a kiskereskedő. Egy márkaképviselet létrehozásához elég sok pénz kell, ráadásul ha nem megy, akkor az maga a csőd. Szóval van kockázat is. Én csak annyit akartam sugallni, hogy attól még nem hülyék ha valamit olcsóbban adnak, mint amennyiért vettek.
Pool
Szerinted mennyibe kerül egy márkakereskedés fenntartása?
Szerintem is megéri visszavenni a régit. Aztán olyan, mintha lealkudtál volna 25 ezret az új motorodból. :-)))
Igen, a Jawád beszámításával vesztettek 25 ezret, de az új eladásával 250 ezret nyertek. Végeredményben jól járnak. És aki arra jár az azt mondja, itt minden milyen olcsó, egy Jawa csak 75, akkor itt új motort is érdemes venni, mert ezek korrekt eladók. Ilyen az üzletpolitika. Bocs, hogy mindenhez hozzászólok, belepofázok.
75? Akkor jól beszámították 100-ért :)
Szerintem vedd vissza a régit, azt hiszem 75.000.- Ft az ára, az mégiscsak olcsóbb, mint amennyiért eladtad.
Tavasszal lehet, h lesz egy ismerősömnek eladó 12V-os 350ese.Ha érdekel, majd rákérdezek.
Nem kell aggódni, nekem is lesz szoci motorom(mondjuk, az MZ TS 125-öm még megvan). Jövő ősszel akarok venni egy másik Jawa-t, és pöpecre megcsinálni. Szerintem a tél rá fog menni, de megéri :)
Bambi! Tudom, hogy menekülsz a Jawea-któl de ebben számítok a segítségedre!
bambi1
Ne aggódj, én még maradok a szoci motornál. Ha veszek is majd egyszer újat, akkor is meghagyom és ezzel fogok menni szoci túrára.
Hidd el nem vagyok egyedül ezzel.
Engem különösen nem zavar, ha kisebbségbe kerülünk.
Pool
Tényleg mi van a zsandatarával?Rég jelentkezett.
Mindegy, az mz túrán azért az mz-k maradnak többségben ;)
(ha meg Zsandi sem a sörrel jön...)
Talán már nem is lesz szoci.túrán szoci. motor.:-((
Czövi a következő matricán a rizskályha.hu felirat legyen.Tényleg mi van azzal a bizonyos másik biznisszel amit emlegettél?Üdv.
Lehet, hogy jót jelent ha lecserélődnek a gépek, ezt nem vitatom, de én például azért használok Jawát, mert azt szeretem.van nekem is XJ650-esem, de az "csak" túrázni jó.Városban tekeregjen a 240kilójával aki akar.
Szerintem ha valaki az országon belül akar motorzni, és nem rohanni akar, hanem motorozni, annak untig elég egy Jawa teljesítménye.Nekem mióta benne van a trabi gyújtás semmi gond nem volt vele, még véletlenül se.Ja, de.Kiégett az egyik helyzetjelzőm hátul.:))
De ne kezdjétek összehasonlítgatni a rizseket a szocikkal, mert mindennek meg van a maga helye.Itt nem ugyanarról szólt akkoriban a motorgyártás, meg a motorzás, mint ott.Itt örültek, ha Józsi bácsi át tudta szállítani a két-három zsák kukoricát a szomszéd faluba velük.Ez azért egy rizsen érdekesen nézne ki.:))
Szóval én szerelemből megyek olajkályhával.:)
Czövi!
Bevalhatod, hogy már nézegeted az új géped! Csak nem hagyod, hogy a többiek mind vesznek valamit, te meg nem?:))))))
Sziasztok
Látom cserélődnek a gépek.
De ez jót jelent.
Nekem is sikerült ebben az évben lecserélnem az ETZ 251-es gépem.
Sok sikert mindenkinek az új motorokhoz!
Úgy látszik lassan elzarándokolhatok a Jawával melegebb éghajlatokra. :)) De jól megy egyeseknek.Csak úgy váltogatják a motorjaikat.
Mondjuk törökorszádg meg is felelne céljaimnak.Sok ott a Jawa, meg az MZ.:)
Szakmát kellene váltanom. Mi a foglalkozásod kgandrás? :-)))
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|