:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hali!
Az első túra időpontja, akkor véglegessé vált. Május 6-7-8 és Laci szervezi Szegeden.
A többi túráról, hogy mennyi legyen, ki szervezi meg hasonló, azt ráérünk az első találkozó alkalmával megvitatni és eldönteni.
Pool
Először is Mindenkinek benzingőzben gazdag új évet!
Szerintem a "kevesebb több"-elv alapján elég lenne 3 tali egy évben,így a nagy többség mindegyikre el tudna jönni!
Úgyis sokan mennek Horvátországba,nameg keletre és északra:-)
Nem is inkább a fontossági sorrendről van szó,hogy időpontütközés lenne más programokkal,hanem,hogy anyagilag lenne sok.
Persze aki új motorral kezdi a szezont,az úgysem értheti:-))
Hát ja...
Még ETZ-vel is vicces :D
Engem is érdekelne Lengyelország, de ezt még az Ezüstparipámmal is meg kell beszélnem :-)
Hozzatok jóó sok tartalékalkatrészt + célszerszámot, mert nem ismerek MZ boltot azon a vidéken :D
Üdv: goss
trophyval lengyelbe...?
a tátrán átal...?
készeméllyel, csomaggal...?
vazzeeeeeeeeee...
Attila!
Ha nem kell, akkor nem kell.
Mi biztosan nem megyünk Lengyelország felé, ezt meghagyjuk másnak.Az idén nyárra más terveim vannak.
Sziasztok
Látom sok érdeklődő van Lengyelbe.
Ennek nagyon örülök.
Én tervezem egésszen fel a Balti tengerig az utat magamban, egész pontosan Gdansk lenne a végcél. Ehez azért kell 1 hét simán. Aki szeretne velem tartani váro jelentkezését.
Gdansk Karkkótól kb még 500km.
Én Lodzsban voltam. A Warsótól van nemmessze. Tökéletes volt az út odáig.
Lengyelben ugyanúgy van vásárolási lehetőség. Szinte ugyan az a szitu mint itthon. Én a túrát idénre tervezem.
Üdv mindenkinek
Motoros idő volt ma. Meg is járattam a gépem.
Peti
Szevasztok.Lengyelföld engem is érdekel.Főleg,hogy útlevél sem kell.Mikorra gondoltátok?Üdv.
Hello
Buny
Köszönöm a felajánlást, azért annyira nem tragikus a helyzet, a munkahelyemen most lett net a gépemen, így már követni tudom az eseményeket!
Peti00077
Úgy látszik Lengyelország sok embert vonz, nyáron én is el akarok menni Morának már mondtam, hogy ne mindíg délre menjen mert ott rohadt meleg van. Legutóbb még azt mondta menjünk a lengyelekhez, így szerintem oda jövőre mindenképp megyünk! Én kicsit nagyobbra terveztem a kört, és kb 1 hetesre a túrát.
Pool
Ez az elosztás szerintem jó, van elég idő a túrák között, bár nekem nincs még kötött programom a nyárra, így még nem ütközhet semmivel.
Üdv Attila
Ja még azt elfelejtettem.
Útközben van még a zojomi vár látnivalónak.
Részemről benne lennék, úgyis el akartunk arrafelé menni nyáron a párommal. Még kis gyerek koromban voltunk arra szüleimmel.
Egyébként nekünk teljesen mindegy hogy hányszor és merre lesznek a túrák, a lényeg úgyis az, hogy minél többet lehessen motorozni jó társaságban :)
Üdv,
kgandras
Sziasztok
BUÉK
Ha lehet szeretnék beleszólni a túrákba én is.
Én főleg külföldi túrában gondolkodok nagyon.
Vagy Budapest-Donovaly---Krakkó
Krakkóban van sok látnivaló a vár sóbánya és onnan nem messze van a Lager is amit érdemes megnézni.
Az út oda vissza 1000Km kb.
Szállás kb egy éjszakára 3500Ft körül van reggelivel. Kaja nem drága.
A Tátárán át vezet az út. Donovaly fél úton van Kraklkótól 200Km. Ott lehet tartani egy pihenőt. Jó a levegő és szép a táj is. Erre a túrára kellene kb 3 nap.
Ki mit szól hozzá?
Üdv Peti
Ja, és szerintem ez a legjobb leosztás. Ha valaki máshová is szeretne eljutni, annak el kell dönteni melyik a fontosabb számára. Soha nem sértődött meg egy szervező sem, ha valaki nem volt ott a túrán.
Attila!
A fiam íróasztala altt van néhány számítógép, na nem a legújabbak, de ha kell az Internet elfut rajta, én is azzal kezdtem. Ha kell, el kell jönnöd érte, így nem kerül pénzedbe.
Nekem jó a május 6-7-8.
Üdv,
Zsandi
Hello
Meg vagyok nem vesztem el, csak az a baj, hogy a számítógépem továbbra is rossz, az alaplap meghalt benne, ha újat veszek már olyat nem kapni ami kellene, így sajnos új proci- és új memória is kell.
Ráadásul ha ilyenre kell költeni, az olyan mintha a fogam húznák! :-)
Míg aktívan informatikuskodtam mindíg tudtam szerezni ingyen cuccokat, szokatlan hogy költeni kell rá. :-)
Már nem dolgozom otthon, így nem is vagyok benne biztos, hogy kell.
Szóval még nem szántam rá magam a pénzkidobásra, ezért nem nagyon tudok írni.
Előbb-utóbb persze venni kell, mert az se jó ha nincs!
A túrákkal meg úgy vagyok, hogy legyen jó sok, én meg majd elmegyek! :-)
Üdv Attila
BUEK mindenkinek!
Eloszor is bocsi, hogy igy hanyagoltam a forumot! Azert be-be nezek am, csak nem irogatok. Szal fel szemem rajtatok tartom:)
Orommel latom, hogy mar szervezodnek a turak jovore. Az irogatasi kedvemmel ellentetben a motorozasi egyre inkabb no, ugyohogy hajra!
Jól számolom, már csak 4 hónap és itt a túr!? Az király! Addig még kibírom talán.
Ha négy túra van, akkor
1. máj eleje
2. jún közepe
3. júl vége
4. szept eleje
Így egyenletesen oszlana meg. A diákok a 2. túrára tiltakoznának. Ezen kívül vannak páran akik más túrákra is járnak és ez már sok lenne. Én más rendezvényre nem járok, nekem beleférne.
Abszolút egyetértek veled, legyen akkor, a tanuló ifjúság most már tudja mikor van a túra, tessék addíg folyamatos tanulással készülni a vizsgaidészakra, nem tűzoltás jelleggel.
Attila!
Már azt hittem a motor miatt már ránk se hederítesz, de igazad van abban, hogy négy találkozóra is elmegyünk. legyen négy!
Hella!
Szerintem a Lacibá és az én túrám alatt is megbeszélhetjük, hogy akkor a harmadik hol legyen.
Nekem mindkét túra szimpatikus különben, nehezen tudnék szavazni.
Az is megoldás lenne, hogy majd a túrán gurítotok kockával. Végül is a véletlenre is bízhatjuk.
Laci kérdezett tőlünk valamit. Kér egy időpontot. Javaslom, hogy legyen máj. 6-7-8 Nekem különben tök mindegy, de egy időpontot ki kell tűzni. Szóval akinek ez nem jó, vagy akinek jó az is jelezze.
Pool
Győzőetz!
ez nem verseny!
Hali!
Vaughan!
TEnyleg ne hari, de nem tudtam szandekaidrol. Mi regota agyaltunk rajta, csak nem szoltunk mindenkinek, amig nem fix a dolog egy resze. Orulok, h nem haragszol, sztem szavazasra kene-lehetne bocsajtani a dolgot, s ha te nyersz, en sem haragszom, bar mi tobben vagyunk, s csak magam neveben beszelhetek.
Pool!
Igazad van a szervezest illetoen. Mi vagyunk 3an aktiv szervezkedok+otletgazdak,szal valaki biztosan ott tud lenni elsokent. Van egy skanzen Zegen, meg olajmuzeum is van meg asszem, amit erdemes megnezni, meg a sracoknak is van par otlete a turat illetoen. En is az "ertelmes" turara szavazok, nezzunk meg sokmindent...
Javaslatom, h a Pool-Lacibacsi turat tekintsuk fixnek, hisz ok mar tavaly elterveztek, s ido-pnzfuggoseg miatt valasszunk 3.-at. Mondjuk kituzunk 1 idopontot, amire a "palyazok " csinalnak egy vazlatos tervet, s eldonthetjuk, melyik tetszik tobb embernek. Az lesz iden, a masik/ak/ meg jovore..
Ha ez mindenkinek ok, akkor mondjatok egy hataridot, s mi megtanakodjuk, mire gondoltuk, meg Vaughan is, es akkor majd kiderul...
Gyozo
Hát boldog új évet mindenkinek, annyi itt a hozzászólás teljesen le vagyok maradva! :-)
Nekem egyébként min1 hova megyünk, mit nézünk, midezt hányszor tesszük az év folyamán, stb. stb. CSAKMENJÜNKMÁR!!! :-)
Üdv Attila
Ja egyébként tél ide- tél oda a szép új motor lassan szervízes lesz!
Kedves Jó Motoros Társak!
Kívánok néktek erőt egészséget, munkát és jó kedvet-no meg egy kis benzint, hogy legyen mit elfüstölni a túrákon-ebben az évben is. Természetesen a túrát szervezem, az idő javulásával március vége április eleje körül végig is fogom járni. Az időpntját a túrának majd eldöntitek. Engedjetek meg egy apró megjegyzést. Szededen van több kemping is, de amit szeretnék az a Tisza bal partján a patrfördő területén levő ami szinte a belvárosban van. Ennek nagy hibája, hogy vízállás függő, a zöldár levonulása után nyit, hivatalosan május 1 lenne. Ha ez nem jön össze máshol oldjuk meg a szállást. Tehát várom az időpontot, üdvözlettel:Laci
2005. május 23. -- 2005. július 1. a vizsgaidőszak. De megpróbálom gyorsan megcsinálni az összes vizsgát, hogy koptathassam a gumit :-)
Ha minden igaz, Júli elején lesz vége.DE akkor, mármint Júni 25 körül lesz az Újszilvási Buli.Szóval ügyesen a tervezéssel.
Meddíg tart a vizsgaidőszak a tanuló ifjúságnak?
Igen, az előzetes tervek alapján Laci május első felében szervezi a túrát Szegeden, én pedig július második felében. (de lehet az első felében is, ha úgy jobb)
a bogarasok elnöke: Szepes Gábor.
Laci-bá mikorra gondolta? emlékeimben a Május 1. rémlik. de lehet, hogy tévedek!
Vaughan!
Ki most a bogarasok elnöke?
Egy időpontot már kaptunk Győzőtől,, most tudni kéne a többiről is valamit, hogy lehessen osztani, szorozni.
B.U.É.K. mindenkinek.
Akkor ha már itt járunk én is szólnék.Engem a pool-győző-laci bá-féle túrák érdekelnének.Ugyanis ezen helyek egyikén sem jártam még.Igaz lehet a háromból csak kettőre tudunk menni,mert mint ahogy vaughan kolléga említette nekem pl. egy egész rakás találkozó be van tervezve.Mindemelett most végzem a sulit ahova járok,így ott is rá kell hajtanom.Tehát időben és pénzben is nehéz összehozni a dolgokat.
Egyébként milyen sorrendre gondoltatok?Mármint a szocitúrákat illetően.Üdv.
Ui.:vaughan gratula a bogárhoz.
Hell!
egyet értek Pool barátom!
én sem ragasztkodom a saját szervezésűhöz, ha nem jönne el mindenki!
s szerintem nem egy valakinek kellene rábólintani s megmondani, hogy mi legyen hanem mindenkinek nyilatkoznia kellene aki érintett!
amiről eddig én tudtam: 1. túra Szeged.
2. túra felvidék.
ez a kettő tuti tudtommal. a többi pedig érdeklődés függvénye!
én az Őrségben még nem jártam. szivesen elmennék. a Sárospatak környéki túra kimondottan várnézegetős lassú haladásos túra lenne. de ha nincs igény rá vagy nagyobb az érdeklődés más tájegységek iránt akkor oda kell menni! nincs sértődés, nincs harag!
saját részről viszont három túránál többet nem nagyon tudok bevállalni, mert ezek mellett ott van a Bodrogkersztúri veterán találkozó ill. most már mivel bogarasok is lettünk, bogár találkozók.
persze ez mind az én gondom...
minden jót!
Miért csak 3 szocitali lehet egy évben? :D
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Ha jól tudok HyGy is beszélt valami találkozóról. Szóval már 5 túránál tartunk, ami sok. Azért kellene majd hamarosan pontot tenni az idei szocimotoros eseménynaptárra, hogy mindenki tudja beosztani szabadidejét szabadságát stb. Ha úgy van én le tudom mondani a saját szervezésű túrámat. Itt most az a baj, hogy nincs az aki kimondja, hogy akkor most melyik túra legyen és melyik ne.
Én személy szerint a túra szervezőjétől minimum annyit elvárnék, hogy pénteken ne dolgozzon és kora délután már a helyszínen legyen. Szerintem akinek ez nagy falat, az ne rendezzen találkozót. Korábbiakban ez csak az első alkalommal teljesült. Az is egy igény lenne, hogy ne csak motorozás legyen, hanem helyi érdekességeket is nézzük meg. Legyen az szélmalom, kilátó, várrom vagy csappkőbarlang vagy akármi.
Nem tudom ki ért velem egyet és ki nem. Úgyhogy fűzhetnétek hozzá pár gondolatot, megjegyzést. Esetleg más elvárásokat.
Üdv.:
Pool
s mivel az őrségben még nem jártam motorral és a csapatot sem szeretném széthúzni... igy hajrá Győző!!!
Győző!
ha gondolod akkor én szivesen visszalépek. ill. nem is visszalépek csak halasztok egy évet...
akkor a zempléni túrát kihrdetem! 2006 évben várható!
mivel tavaj már voltunk eger,ózd és környékén.
Hm..
Errol nem tudtam, a 4. turan nem voltam, az igaz, de azota se emlitetet senki, s a mikulaspartyn is csak a 2 emlitettrol volt szo. En azert nem szoltam, mert meg akartuk vitatni a tobbiekkel.. A 4 lehet, h sok, s akkor valogat majd mindenki, h melyik jobb neki, szal szeteshet a banda. En remelem, h ossze lehet hozni, de Vaughan szandekarol tenyleg nem hallottam semmit, mas sem kozulunk, azert gondoltuk.. Talaltunk helyet, meg utvonalterv is akad...
Szal meg kell dumalni, szavazni, aztan meglatjuk...
Gyozo
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Győző!
Ez már a negyedik lenne, mert Vaughan is jelentett már be igényt. Nekem terljesen mindegy, majd úgy intézem, hogy mindenhol ott legyünk!:))))))))
Termeszetesen en is mindenkinek nagyon Boldog, Sikeres, Motoros Elmenyekben Gazdag Uj Evet kivanni!
Hi Skacok!
Remelem epp jokor es idoben szolok.
Az elozo szociturak emlekeim szerint nagyjabol hasracsapas es elhatarozas mellett gyors megvitatas utan kerultek kituzesre. Az utso talin mar korvonalazodott, h Pool es Lacibacsi szervezne iden turat./Gondolom pool is ezekre gondolt most/ Ok, persze, dontsuk el, mar amennyiben ez lehetseges a jovobelatas kepessegeit figyelembe veve.
Viszont itt megragadnam az alkalmat, h bejelentsem: Volt egy kissebbfajta zalai szocimotoros osszeroffenes a 2 unnep kozt, s a regota felszin alatt burjanzo gondolatok felszinre tortek:
Szal arra gondoltunk, h 2 tura van mar iden tervben, de a 3.-at megszerveznenk mi. Szal valamikor aug. vegen, szept.elejen Szerveznenk egy turat zalaba.A taborra Tominak van egeszen jo otlete, Penzi pedig mar az utvonalon agyalt, miszerint az Orsegben vannak szep helyek,utak,egyebek..
Szal Ugy utemezzunk, h ez is beleferjen:)))
Gyozo
hihihi, valami nagyon hülye hobbisták lehetnek. :-) nagy riszpekt nekik.
Hell!
láttátok a eurosporton a dakar gépátvételt???
Ember!!! indul egy citroen kacsa!!!
a magyarokon kivül csak nekeik drukkolok!!!
minden jót!
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!
Kittengirl & Goss
Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek!
szerintem ráérünk jövőre foglalkozni az időpontokkal! / holnap / :-)))))
Sziasztok!
A szocitúrák helyszínére és időpontjára hamarosan pontot kellene majd tenni! Hogy mindenki igazodni tudjon hozzá és rendező is tudjon készülni.
Pool
Sziasztok!
Lesz szocimotoros szilveszter vhol?????
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|