:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hello
A találkozásran ez az időpont nagyon jó, de világegyetemünk speciális felépítése miatt, ha oda akarok menni azt is tudnom kéne hogy hol, nem csak azt hogy mikor!
Üdv Attila
(Lehet hogy már volt szó róla, csak nem figyeltem)
Nekünk is, de akkor ezt már tényleg ne nagyon változtassuk meg.
Elfoglalt ember lévén be vagyunk táblázva:):P
Ja mostmár betettem 2 tartalék gyűrűt+dugót is extra vészhelyzetekre :)
de egyszerübb lenne 2 motorral menni :)
Tesho!
Japánban gyártattam a blokkot, igy tulajdonképpen 2 van belőle, csak olyan kicsi hogy 1nek látszik :)
A többieknek is jó ez, vagy a találkozó előtt egy héttel kezdenek majd aggódni, hogy az mégsem olyan jó?
Haller!
Akkor en is azt mondom, h legyen 19.-e.
:_)
Oqlva az esetből,én is vettem tartalék patentszemet,hátha HyGy nem érne oda időben...aaaaakarom mondani az enyém elfér a szerszámok között,nem kíván extra felszereltséget:-)
Hogy nézne ki Rambo mellett egy asszony?:-)
De azért tartalék bukó van nála,a kis hamis:-)
Mein Bruder im Gott!
Hitünk továbbítása egyik alapvető feladatunk!Nem kételkedtem egy pillanatig sem elhivatottságodban és hitedben. Csak utaltam magasztos felajánlásodra, hogy a "magányos farkas" dilemmával küzdő igehirdető szeméről is lebbenjen fel a fátyol, lássa saját szemével, hogy mások mire képesek! Vadmotoros mindíg többet hozott,mert nem akart úgy járni, mint első alkalommal, amikor Hygy segítette ki egy patent szemmel.
Nekem úgy tűnt,mintha mindig hoznál magaddal egy komplett tartalék motorblokkot is!:-)
A Dakar-on nem cipelnek ennyit magukkal!!:-))
Hát a piperetáskát én sem szoktam magammal hozni. Csak a legszükségesebbeket szoktam betenni a hátizsákba: Kaja, pia, esőruha, utiokmányok. mival máshová nem tudom tenni ezért még bezsúfolok pár dolgot:elsősegély doboz, 2T olaj, 2 db gumibelső. És igy kb 8-10 kiló szokott lenni a táska. Amikor bevásárolni megyek sokkal több is szokott lenni.a legtöbb amire emléxem kb 20 kiló volt. Nem is fújt el a szél:) Már hozzászoktam, de ezért akarom a doboztartó konzol alatti részt is hasznosítani. olaj, eü doboz,belső simán odafér. ja és a hátizsák azért is volt hogy a szél ne emelje meg a kabátomat.
Buny da Bigger Brother!:-)
A segítőkészség,mint olyan,hitünk egyik alappillére,melyért sok mindenre készek vagyunk,egy kis kényelmetlenség pedig csak növeli hitünk erejét,a jó ügy érdekében akár a tankot is felpakoltam volna!
Mora mégsem hozhat utast,különben darabokra törne a bennünk kialakított magányos farkas-imázsa!!:-))
Hello
Döntsük már el melyik nap legyen, mint mondtam nekem (jelen pillanatban)bármelyik hétvége jó, de ne utolsó pillanatban állapodjunk meg a dátumban.
Hm...
Akar az is lehetne.. De hallottam innet-onnet, hogy a 11.-e sem lenne rossz.
Ahhoz mit szoltok?
Gyozo
Jutott eszembe: A februári II. Beszélgetős este nevű szocimotoros rendezvény február 20-i hétvégén kerülne megrendezésre, az jó?
Mora!
Már azt látnám egyszer, hogy te hozol utast a túrára! Szabályosan meg lennék lepődve! Persze, akkor kisebb eséllyel indulnál a kempinges lányának kegyeiért, de ez nálad nem akadály!:))))
Jól beszélsz komám.Tölts magadnak.Üdv.
Engem nem ez indított be annak idején, hanem az, hogy kaptam egy ETZ-t. Kicsit kopott és használt volt, de az enyém volt. Nem égethettem le magam a barátom előtt, hogy nem teszem le a motorvizsgát. Utána már le sem tudott szedni a motorról. Még a friss, meleg ebédet is elvittem neki a termoszban. Pipere táska sosem volt nálam. Túrán is csak a legszükségesebbet viszem.
Azt mondja: "hogy az anyukája is jöhessen". Ezt a jó szöveget! :))
Győző! Ha barátnő parázik, otthon kell hagyni. Aztán szépen lassanként megszerettetni vele a motorozás örömeit. (bukó nélkül garázssoron 30-cal, lobogó haj, halk Titanic zene, stb.)
Nezted louisba is? Ott olcsobbert szoktak lenni.
Én is mennék ilyesféle összejövetelre... Nekem nagyjából mindegy mikor, de javasolhatnám a péntek estét (bármely hétvége)?
Üdv,
Zsandi
Hát az új gépre most nekem sincs dobozom, megnéztem az árakat, és úgy döntöttem mostanában nem is lesz, de ugye a nyár még odébb van, addig bármi lehet!
Max. én is otthon hagyom a pipere táskát ;-)
Testvérem!
Azt hiszem tavaly te ajánlottad az utolsó túrán, barátod hugának, hogy elvinnéd, hogy az anyukája is jöhessen!
Tehát még neked is lehet utasod.
Vadmotoros!
Talán otthon kellett volna hagynod a pipere táskádat!!:-)))
Ha van hátsó dobozod,akkor is tudsz a hátsó ülésre pakolni rendesen!
2 személy esetén viszont oldaltáskák/dobozok feltétlenül kellenek.
Szerintem hátizsákot cipelni túrán kész mazochizmus..
Ha olcsón akarod megúszni,akkor ne vigyél utast,ha pedig utast akarsz,be kell ruházni cuccokba.
Még mondja vki,hogy nőt tartani olcsó mulatság...
:-))
Pool!
Az is egy összejövetel volt, csak szűkebb körű. Az a másik összejövetel február közepére csúszott, mert a börzén megjelentekkel erről is egyeztettünk.
Sorry, Érden valami más lesz, az nem az összejövetel tervezett helyszíne...
Hello!
Március 3-6 án a BNVn motoros kiállítás. Nem kellene valahogy akkorra csúsztatni a dolgot? Vagy ez az Érdes dolog már fix?
Üdv.: Pool
Helló!
A "csomagtartóügyi project managert" Lehet hogy nekem is meg kellene látogatnom. Amikor egyedül megyek a túrákra akkor is úgy fel vagyok pakolva hogy alig férek a motorra. Amikor pécsra mentünk, félig a tankon kellett ülnem :( Nem tud valaki ajánlani oldaltáskát hogy ne kelljen a hátizsákot cipelnem? ja és még az is a problémám hogy ha megveszem a túradobozt akkor hová rakom az utazótáskát? Mert az biztos hogy minden doboznak 1 baja van: kicsi! Ja és ha már így felcuccoltam, nagyobb motor is kellene, mert nem hiszem hogy a 125 cm3 elég lenne 2 személyre+ felszerelésre :) De ha még überelni akarom kötök rá utánfutót is :)
Na mára egyenlőre ennyi
Sziasztok!
Ha lehetne akkor szeretnélek benneteket megkérni, hogy ne 12-ére tegyétek a találkozót, mert ma tudtam meg hogy az unokatesóm 30 éves lesz és hát 12-én tartja a szülinapi partiját!
Előre is köszi!
Semmi extra! Csak Győző azt mondta, hogy barátnője nem akar motorozni vele, erre azt válaszoltuk, hogy egyszer hozza el egy találkozóra és megfertőzzük. Külön neki majd szent evangéliumot hirdetek az esti áldás mellé, hogy a Gondeviselő fogadja bizalmába, és az úton örködjék felette, mint megannyi szocis társunk felett is, és Győző kezét fogja, hogy az úton tapasztalatlan utasával baj ne érje őket.(Meg aztán ott van a sok új cucc, a női szandál,pipere táska és a többi...)Így hát fel kell keresni a csomagtartóügyi project managert is. Hiába sok még a feladat!:))))))))))))
Sziasztok Srácok!
Zegről is mennénk, ha jó az időpont!
Erre az összeröffenésre én is mennék, ha elviseltek! :)
üdv: Boky
Mi ez a hirtelen nagy érdeklődés Győző párkapcsolatát illetően?!:-)
Győző!
Ha mondod az asszonynak, hogy min. 10, nálam ezerszer "szófosóbb" emberke lesz ott, akkor ugysem tud majd otthon maradni:)))))
tike
Nekünk jó a február is, kivéve az első hétvégét (5-6.) mivel nem leszünk Pesten.
Üdv,
kgandras
A többiek is nyílváníthatnának véleményt, a február részemról is jobb lenne.Akkor dől el az is, hogy egyedül jössz vagy utassal?:)))))))))
ŐŐŐŐŐŐ
Azt meg nem tudom...:))))
Ez a fogas kerdes. Ha a januari tali februar elejen lenne, sztem idealisabb lenne.A vizsgaidoszak a BMEn febr 4ig tart. En szem szerint az azt koveto hetvegen nem tudok menni.
De elotte levo 7vegek nekem jok.
Győző!
Ha, nem vagyok túl indiszkrét: Egyedül jössz?:))))))))))))
Akkor a tanuló ifjúság dobjon egy időpontot, mikor jó?
Én is mennék eggyik haverommal! Szoljatok ha lesz összejövetel!
En is jovok, ki ne hagyjatok!! :)
Csak a vizsgaimat tud6nam le addig...:)
Mi is, mi is szeretnénk jönni! :):):)
Hello
Ez az összejövetel engem is érdekel, mondjátok mikor, hol és ott vagyok.
Üdv Attila
Munyi-Buny köszönöm a szerkezetet, onnan netezek! :-)
Részünkről benne vagyuk. Mikor és hol?
Valami januári összej9vetel? A Mikulás túrán felbuzdulva.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|