:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Szia Mora!
Az előzetes túra tervben valóban nem szerepelt a babgulyás, csak gondoltam mivel visszafelé a Hortobágyról úgy is bemennék puszta kettősre hátha kedve támad a csapatnak egy jó babgulyásra és beszéltem a tulajjal, hogy megfőzné e nekünk, de ez csak előzetes volt, konkrét megállapodás nem, de mivel nem akar a csapat babit enni így nem lesz.
Az előzetes túra terv ez volt:
Előzetes program terv:
Elmotorozhatunk a Hortobágyra
Látnivaló
Pásztor Múzeum
Madárkórház (ez nem csak kórház hanem a környéken élő madarak kiállítása is élőben (természetesen ezek sérült repképtelen madarak alkotják, de mind a saját élőhelyének megfelelő környezetben)
Hortobágy Múzeum.
Vissza felé úton a tiszaigari arborétum, pusztakettősi kis vasút múzeum.
Ez a kis kiruccanás oda-vissza 120 km.
De még idáig senki nem nyilatkozott, hogy jó lesz e.
Vagy pénteken vagy szombat reggel dől el.
Szerintem ez lesz:
Szombat estére meg még kitalálunk valamit, vagy esetleg a puszta kettősön eszünk valamit,Aránylag olcsó és jól főznek, az árakat még megtudom.
Így van, jöttem becsekkolni! :)
Én is faházaznék, két ágy elég nekünk; Attiláékkal érkezünk pénteken; Erzsi-Szép kombó, esetleg Tesco elsőbbséget élvez; szalonnát kell sütni, anélkül nem túra a túra, amúgy a gulyás jól hangzik, de egy közös slambucozás szerintem jobb lenne, a gulyás árán pedig megkóstolhatnánk a helyi borokat.
Papa!
A hivatalos túraleírást egészítsd ki egy kicsit, mert nem világos pl., hogy a 'Ma voltam a pusztakettősi kisvasút múzeumnál és beszéltem a tulajjal 2000Ft/fő-ért főz' honnan jött, ugyanis a leírásban szó sincs róla. (a fórumot nem olvastam vissza nagyon tüzetesen) Megyünk még máshová is?
Amúgy a Mora is monta,hogy jönnek. Tehát valószinüleg nekik is kell ágy, (3fő) Szokása szerint majd az utolsó pillanatban becsekkol...
En is a szalonnasütés híve vagyok, meg a SZÉP kártyás kp kímélő helyeknek.😊 Péntekre nekünk nem kell kaja, ugyis későn érünk oda.
Mi ott ebédelünk ahol megállunk ezen célból. Lacik
Tamogatom azt az etkezesi lehetoseget ahol elfogadjak az erzsebet utalvanyt.
Amikor én szerveztem a túrát, olyan olcsóbb éttermet néztem ki, ahol a Szép kártyát is elfogadják. 15-en 15 félét ettünk.
Talán étkezési jegyet is elfogadtak.
Sok embernek fontosak a költségek és kevéske a kápé.
Nekem jó a slambuc pl. szombat estére.
Szombat reggel/d.e megkérdezed ki kér és aszerint lehet bevásárolni, hány főre kell.
Ez így mindig működött.
Mi nem eroltetjuk a babgulyast de viszont a szalonnasutes es a slanbuc jol hangzik.TeriKalman.
Srácok a szombati kaját is meg kellene beszélni.
Papa,1 főre kellene faház és csak péntekre.
Pénteken össznépi kaját nem javasolnék, mert sokan késnek, vagy aznap meg sem érkeznek, csak másnap reggel. Slambuc lehetne szombat este, akkor jobban látni hány fő kér
- szerintem.
Sziasztok!
Akkor a következő képpen alakul a csapat:
Faház
PeetAir -1 fő - 2 éj
Norbi -1 fő -2 éj
Tesó -1 fő -2 éj
Lajos -2 fő -2 éj
Atilla -2 fő -2 éj
Doki2020 -2 fő -2 éj
TeriKálmán -4 fő -2 éj
Furfarag -2 fő -2 éj
Darányi68 -1 fő -? éj
Ez idáig 16 fő, 3 faház lefoglalva és még maradt 2 férőhely, ha valakit kihagytam
ricsajozzon, ha valakinek netán még kedve támad jönni péntekig még lehet jelentkezni.
Ma voltam a pusztakettősi kisvasút múzeumnál és beszéltem a tulajjal 2000Ft/fő-ért főz
nekünk babgulyást, ha kérjük, ezt is péntekig vissza kell hogy jelezzem ha megfelel.
Ha esetleg van valakinek ötlete szombat esti vacsorára azt is meghallgatom, mellesleg
nagyon finoman csinálja a babgulyást nem csak lé van benne, igazi kiadós gyomor töltő :)
Péntek estére megfelel a szalonna sütés, mellé friss zöldhagyma, vagy legyen slambuc.
döntsétek el :)
Valami segítség kellene miért nem tudok hosszabb szöveget írni, Nagyon fontos lenne.
Sziasztok!
Mi van a lappal nem tudok hosszabb szöveget írni.
Papa,két főre kérnék szállást.Sátrat most nem vinnék:-)
Papa!
Én holnap adok pontosat.Ma a jó istennek sem bírok elérni egy főnökömet is.
Koszonjuk Papa! Nekunk nagyon megfelel.Nagyon varjuk mar a turat. Teri Kalman, Gergok.
Szia Papa!
PeetAir, 1 fő, faház
Máté Norbi, 1 fő, faház
Köszi, PeetAir
Szép kártyával lehet fizetni!!
Ok Atilla akkor a tietek tisztázva.
Üdv a csapatnak!
Van egy kis változás, a dátum marad de a helyszín változik.
A ki volt az első szoci túrán az tudja, Vitorlás vendég ház.
http://szallas.hu/abadszaloki-vitorlas-vendeghaz?checkin=2015-06-12&checkout=2015-06-13&adults=2
Itt lefoglaltam két 6 személyes faházat, melyek külön egymástól elszeparált 2 személyes háló résszel rendelkeznek, nagy kiülős terasszal, a mellék helységek közösek, wifi van, de aki már volt itt az tudja, aki nem az megismeri :) Az ár 3000 Ft/fő.
Ez 12 fő részére, lehet sátrazni aki szeret.
A létszám idáig:
Tesó 1 fő ?
Lajos 2 fő Faház 2 ágyas
Furfarag 2 fő ?
Darányi68 1 fő ?
TeriKálmán 4 fő Faház 2x2 ágy
Doki 2 Fő Faház 2 ágy
Atilla 2 Fő ?
Péter 1 Fő ?
Akinél kérdőjel van az jelezz, hogy hova kér szállást, a faházba van még 4 hely, de ha igény van rá akkor még egy faházat tudok foglalni, csak akkor gyors visszajelzést kérek.
Péntek este lehetne szalonnát sütni nyárson vagy csinálunk slanbucot, ezeknek az alapanyagot viszem, csak el kell dönteni mi legyen.
Szombat estére meg még kitalálunk valamit, vagy esetleg a puszta kettősön eszünk valamit,Aránylag olcsó és jól főznek, az árakat még megtudom.
Italról, mindenki hoz amit tud, de a szálláson lehet mindent kapni normális áron ééés van csapolt sör is :)
Előzetes program terv:
Elmotorozhatunk a Hortobágyra
Látnivaló
Pásztor Múzeum
Madárkórház (ez nem csak kórház hanem a környéken élő madarak kiállítása is élőben (természetesen ezek sérült repképtelen madarak alkotják, de mind a saját élőhelyének megfelelő környezetben)
Hortobágy Múzeum.
Vissza felé úton a tiszaigari arborétum, pusztakettősi kis vasút múzeum.
Ez a kis kiruccanás oda-vissza 120 km.
Ja igen! Akkor ketten megyünk, kell egy két ágyas szoba.
Legalább van aki figyel! :-)
Néztem a képeket, de ezen a túrán nem voltam. Nem lehet annyit inni, hogy ez mind kiessen! :-)
A Túráról még képek is vannak,
Tesho csinált párat...:)
http://www.szocimotoros.hu/hu/galeria/250
Teknőc
Halihó!
Attila, visszakerestem nektek..;) :)
Ezen a topikon vissza 7 oldalt. (-középről)
„papa
2014-09-15 19:20:02
Sziasztok!
Akkor állapodjunk meg szeptember 27-28-29-dikében.
A szállás hely változna annyiban hogy nem a kinti panzióban, hanem egy másik minőségben ugyan olyan panzióban lesz a községben itt miden közelebb van.
Kétágyas fürdőszobás külön bejárattal.
http://szallas.hu/fortuna-panzio-abadszalok?utm_medium=organic&utm_source=google&utm_term=
Az árak a honlapon találhatók, ki hol akar lenni.
Sátrazási lehetőség is van. 1000 Ft/sátor hej.
Bográcsozási lehetőség és grillezési lehetőség.
A programokról.
Körül lehetne motorozni a Tisza tavat közben megnéznénk a poroszlói ökocentrumot
http://www.tiszataviokocentrum.hu/hu/okocentrum.html
Ha még marad idő meg kedv abádszalóki csipkeverők háza főleg a hölgyeknek ajánlom
http://itthon.hu/tiszato/latnivalok-a-tisza-tonal/-/netaview/1580253/abadszaloki-csipkeverok-haza;jsessionid=2629D89F19B7BF558C84FE90C405B499
A kajára javaslatot kérek.
sorszám: 16375 (143092)”
A másik hsz.:
„papa
2014-09-06 09:53:15
Sziasztok mit szólnátok egy abádszalóki túrához.
A táborhely ugyan ott ahol a az első volt
http://www.vitorlas.tiszato.hu/
Körül lehetne motorozni a Tisza tavat közben megnéznénk a poroszlói ökocentrumot
http://www.tiszataviokocentrum.hu/hu/okocentrum.html
Ha még marad idő meg kedv abádszalóki csipkeverők háza főleg a hölgyeknek ajánlom
http://itthon.hu/tiszato/latnivalok-a-tisza-tonal/-/netaview/1580253/abadszaloki-csipkeverok-haza;jsessionid=2629D89F19B7BF558C84FE90C405B499
sorszám: 16364 (143027)”
Tavaly ott volt a szocitúra....:)
Teknőc
Talán szombat este beesek, de ez sem biztos. Ha mégis, akkor sátor.
Én szerintem nem voltam még ott. Vagy csak jó volt a az esti buli?
Hol is van ez? Van valami róla a neten?
Egyébként ketten mennénk.
Szuper, nevezünk. 12-14-re szavaznánk. 2 személyes faházba mennénk, ha lehet. Ildice&Roland
Mi alkalmazkodunk a többséghez:-)
Szerintem nekem nem lesz ottalvós a buli, de szombaton korán leugrok és csatlakozok egy nap erejéig ha így is lehet.
Papa, legyél szíves egy kétágyas szobát foglalni Szalontai Laciknak.
Papa!
Szép kártyával lehet fizetni?
A honlapon lévő árak ránk is vonatkoznak? :-)
Sátrazás árai hogyan alakulnak?
Köszi :-)
Én csak szombaton tudok indulni és vasárnap haza kell érnem mert meló.Ha nem muszáj nem sátraznék!
Én csak szombaton tudok indulni és vasárnap haza kell érnem mert meló.Ha nem muszáj nem sátraznék!
DDD
Sajna, nem én vittem el az 5 milliárdot..
De akkor se vennék akkorát.. (Ha telne egyáltalán rá Sztem.)
No Comment! Ráhagyom,..
Teknőc
Nekunk jo lenne a tavalyi szallas elorelathatoan negyen megyunk. Teri Kalman, Gergo,Gergo.
Na, a végén még valami GS1200-es BMW-vel fogunk látni! :-)
Hát a túrára nagyon szeretnék menni, de elég sok fennforgás van nálunk is. Ha mindent összevetek még a megyek áll nyerőre, és remélem így marad.
bajunk..
DDDD
No, tessék...DDD
Teknőc
:) Ez legyen csak a bajuk..:)
Teknőc
Bocs Teknőc valóban el írtam.
Hát majd kiderül mi lesz,
most legjobb várni és kivárni....:(
(Óriási változások vannak körülöttem, csak pislogok.)
Lehet, viszont alig maradt mz-és túratársam, túl sokan teszik le az mz-ét. :(
(Minden változik idővel...)
Ha csapatos túrázásban gondolkodok, váltanom kell.. Ez pedig tény.
(Bármennyire is fáj nekem.)
Jövő(?!)- nem tudom.. Majd.
Teknőc
Attila(-'ék) megy vagy mennek.. :)
Én nem megyek..:(
Szokásos forum baleset.
El lett nézve.. :)
10 hsz.-szel lejjebbről idézve Attilát:
„Na végre valami!
Nekünk inkább a 12-13-14 a jó.”
Tehát szerintem Ők mennek..:)
Teknőc
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|