:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Vaughan!
Van! A márkája nem jut eszembe, valami dojcs.
Semi!
A Vista 110eFt a Garminnál. Szóval nem értem mit akarsz mondani.(én újat vettem)
Amúgy Buny, a hajtogatós GPS nálam is mindig nálam lesz, mert tegnap repülésből hazafelé egyszercsak lemerült a GPS, és azt sem tudtuk, merre van a haza. Majdnem megvertek a többiek.
Nesze neked hájtek! :)
Gexxx
Már nem is magyarázom... ha 3x nem értetted meg akkor már csak a vizsgán fogod! :-)
És cserébe vettél egy olyat, melynek segítségével jó nagyokat kerültél 7végén :)))
Mora
Én most adom el a Vista-mat 75-ért... Lehet picit drágán vetted a Legendet...
Hell magányos farkas Mora...
variód is van?
minden jót!
eTrex Legend 72eFt. Magassági adatot is mér, igazából az ernyőzéshez vettem.
Én, azt hiszem maradok a hajtogatós GPS-nél!
Milyet vettel mennyiert?
HyGy
Ez azt jelenti,h te is az erdőkön fox keresztülvágtázni?:-)
Hello!
Olvasom a hozzászólásokat, de sajnos nem tudok ott lenni veletek a talin. (Ha az említett "magányos farkas feeling" szerint válaszolnék, úgy mondanám, hogy "van egy kis elintéznivalóm egy magányos farkaslánnyal") Szóval 4 keréken amúgy sem mennék, mocival meg elég koripálya az út.
Ja, és örömmel jelentem be, hogy végre megjött a GPS-em! Így ezentúl már pontosan nem tudom majd, hogy hol is vagyok.
Üdv.: Mora
Helló!
Hát most nagy gondban vagyok. Lehet hogy megszakad az eddig folyamatos jelenlétem a túrákon, mert a májusi túra pont a vizsgaidőszak elejére esik, és lesz szigorlatom meg vagy 5 vizsgám. De majd meglátom mi lesz. Május az még messze van.
Atilla! csak azt nem szeretem ha másoktól függök. Ezért is viszek magammal mindíg sok alkatrészt
Ha már ennyi szegedi bejelentkezett hirtelen, nem volna kedvetek Laci bának segíteni egy kicsit a szervezésben?
Sziasztok!
Köszönöm az infót, egyébként szegedi vagyok.
Köszi a levelet.Üdv bambi
Én is szívesen elmennék túrázni, ha Szegedre jöttök akkor találkozhatnánk. Majd áttúrázok a hídon:)
Ugyanis szegedi vagyok.
Ha másfelé túráztok arra is vevő lennék.
Lacika!
Következő tatálkozónk/túránk az előzetes tervek szerint május 6-7-8 án lesz Szegeden.
Az azt következő valamikor júliusban Szlovákiában, Győrtől 40 km re.
Üdv.: Pool
Kint szokott lenni a kovetkezo tura utvonala a fo oldal tetejen, amint eldol a pontos helye es ideje.
Valamit itt a forumban is lehet infokat kapni rola.
Sziasztok!
hygy köszönöm szépen! Láttam a túrák képeit, honnan lehet tudni, hogy mikor és hova mentek?
Hát tessék vadmotoros, az igazi szabad szellem!
Morának van kitől tanulnia a magányos farkas feelinget! ;-)
Helló!
Szivem szerint mennék, de még nem tudom hogy lesz kedvem hozzá. Ja és 6-kor jön az utolsó buszom haza, másokhoz meg nem nagyon szeretek igazodni. Hamar elunom az ilyen összejöveteleket. Ha +20fok lenne nem lenne kérdés a jelenlétem
Szia Lacika. Gyere el egyszer meglatod tetszik e neked az egesz meg a banda meg minden, es akkor eldontod. Varunk szeretettel.
Sziasztok!
Én új vagyok itt, de imádom a motorokat és imádok túrázni(amikor az időm engedi). Egy haverom mesélte, hogy ti szoktatok túrázni és ez engem is érdekelne. Én szegedi vagyok és egy 250-es Hondám van / remélem nem baj/.
Itt nálunk kevés a kisköbcentis motor /vagy csak én nem találom őket/, a nagyokkal meg én nem tudom a lépést tartani. Ezért keresek olyan motorosokat akikkel el tudok menni kikapcsolódni.
Üdv: Lacika
Hello
Hát egyre inkább nem értem a dolgot! Kaja tényleg nem rossz ha van, de persze az se baj ha nincs, gyerekekkel nem kéne beülni valami füstös kocsmába, persze nekem olyan pont nincs így én szeretek beülni a füstös kocsmákba...stb stb.
Ezen okokból arra a következtetésre jutottam, hogy nem érdekel hol lesz, 18-án megnézem mit találtatok ki, és én is megyek, ennyi! :-)
Üdv attila
Ui.:Úgy néz ki eddig ketten vagyunk, így ha valaki Esztergom környékéről jönne befér az autóba!
Pl. Vadmotorossal mi van?
19-én nincs külön rendezvény.Nem talponálló,de azt is lehet. Nagy bulikon vagy hidegtálakat rendelünk, vagy egy közeli nívós szállodából rendelünk meleg vacsorát, mindezt előre. Ma már elfogadható étkekkel rohangálnak a futárok, nem csak pizzával.Hétvégén (P-SZ) csak 18-tól van nyitva, de ha igény van rá ez rugalmas.A sör lehet drágább is, és langyos...
Nem akartam én ajánlgatni senkinek semmit, csak mikor elhangzott, a Kosztos, akkor beugrott a Pingvin :))).Elég lepukkant hely.:)))Én se csak szendvicsre vágynék asszem.Ha megéhezek, akkor szeretek NORMÁLIS MELEG kaját magamba tömni.Ja és lehetőleg nem állva, mint a lovak.
Hi!
A Pizza Huthoz en sem ragaszkodom, de azert tenyleg evos-ivos helyet kene talalni. Berugni nem akarunk, szal ha egy 50essel dragabb a sor, az meg belefer. Ha eszunk, tobbet is lehet inni:)
Egyebkent ha jonnek a csemetek, akkor tenyleg jobb lenne egy nyugisabb hely...
Matya!
Azért nem csak az idősebb korosztály képviseltetné magát, és megmondom őszintén, hogy azért ennék is valamit, de nem feltétlen szalámis szendvicset.
Abból legalább négyet kéne enni, hogy éreszzek valamit, akkor meg inkább egy pizza, de ez az én véleményem. Én azért ajánlottam valami kajáldát, mert nemcsak az ivás miatt gyűlünk szerintem.
A Pizza Hut-hoz én sem ragaszkodom, ezért kérdeztem, hogy valami hasonlót tud-e valaki?
hat udvozlet innen is :) 200km :)
Hát nekem ezek ugrottak be hirtelen.Van arra egyébként még nehány kricsmi, szóval lett volna választék...
vazze!
mennyivel könnyeb volt mikor én is pesten laktam...
minden jót! /180Km.../
Lottóra ne költs! Egy melléd azért van, a Rolling Rockkal szemben a Fórum11 kávézó. Hivatalos cím: Bartók Béla út 61. Bejárat a Fadrusz utca felől!(10 méter). Nyitva: 16-24ig. Ma beugrom oda megnézem nincs-e akkor valami rendezvény. Azt azért mindenki tudja, hogy italt ide tilos behozni, és felesleges is, elfogadható áron kapható ott mindenféle. Szalámis szendvics ára 160 Ft. Szóval kb. hányan lennénk?
Hi!
Szerintem ez egy jó ötlet. Én amúgy sem szeretem az "amerikai gyorsétterem" feelingű Pizza Hut-ot.
Akkor már inkább egy jó kis magyar kocsma:)
Lécci-lécci legyen ez jó..:P
Judit
ui:Mellesleg mi nem messze lakunk onnét. (haha)
Sziasztok!
Nem vagyok Budapesti, de az egyetemi éveimet ott töltöttem. Szerintem a hely nagyon jó elhelyezkedés szempontjából. Meg egy Pizza Hut nem motorosoknak való. Rontja az imidzsünket. :-)
Bár én csak nagyon ritkán jutok el Pestre mostanában, úgyhhogy nem akarok nagyon beleszólni. Csak észrevételnek szántam.
Üdv.: Pool
Mék az a kultúrkocsma, amire gondolsz?A Pingvin??:)))Vagy a Rolling Rock?
Szia!
A Feneketlen tónál tudok egy "kultúrkocsmát", olcsó a pia, "pizzát", egyebet viszont rendelni kell valami elszánt motorossal, vagy pedig ha van elképzelés valami menüre, az előre megrendeljük. A hely tágas, külön terem is megoldható, ha nagy a létszám. A törzsközönséget ismerem. Még parkolóhely is szokott lenni. Ha nem péntekről vagy szombatról van szó, elintézhetem, hogy mondjuk havonta egyszer tartsunk "klubgyűlést"... Ez azért nem kizáró ok. Persze hétvégén is lehet, de akkor sokan vannak, ha csak 20-30 főről van szó, akkor ok a dolog. Ha valamelyikőtök előtte "be akarja figyelni" a helyet, keressen meg, és megmutatom neki szívesen. Szóval kultúrált hely, ahol nyugdíjas gyűlés is szokott lenni, nemdohányzó rész is van, szerintem tetszeni fog. A Móricz Zsigmond körtért, a Kosztolányi Dezső teret, és a Bartók Béla utat tuti mindenki ismeri, könnyen megtalálja majd.
Győző!
Akkor most egyedül jössz?
Milyen otleted van? 19.en este, az mar fix.Multkor 6 ora volt, sztem most is lehetne,nem? A letszamot nem lehet tudni, sztem utolso percben meggondolhatja magat valaki...
Sztem a PizzaHut jo...
Hello
Én a múltkorin nem voltam, de a világegyetem ama bizonyos sarkára (Teréz-Király)eltalálok! :-)
Már ha addig ki nem fordul sarkaiból! :-)
Üdv attila
Mi sajnos akkor nem tudunk menni.Üdv.
Lehet hogy van ötletem.Tudnom kell a pontos időpontot,és hogy hány főről lenne szó!
Utobbi.
+Kajalni, pialni...
Sziasztok!
Egy pontról beszéltek, ahol találkoztok és mentek valahová, vagy pedig egy olyan helyiséget kerestek ahova be lehet sokan ülni és dumcsizni?
Az is jó hely, de ha valakinek valami új ötlete van, nyugodtan előadhatja, addíg megvitatjuk legalább. Az előző a Király utca és Teréz körút sarkán található Pizza Hut étterem volt.
Az hol is volt konkrétan??? (mi sajni nem voltunk)
Hi!
A multkori tali helyszine jo lesz most is, nem?
Szolunk elore, foglalunk sok helyet...:)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|