:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Mert?! Eljegyzés van, utána nyáron esküvő, mert Adrienn előbb-utóbb szül?
Motoros esküvő meg a minden!:))))))))
Hát mi sajnos mégsem tudunk menni, mivel kötelező családi program ütötte fel a fejét. Jó szórakozást mindenkinek és mihamarabbi jó időt!
Üdv,
kgandras
tesho,
Hogy melyik a helyes? Szerintem a "tuning", ugyanis angol szó, és a "tune" szónak az ing-es alakja.
Ilyen esetekben egyébként segít a google. Csak keress rá mindkét szóra.
"tuning" - 31 300 000 találat
"tunning" - 1 070 000 találat
Üdv!
Az most tunning vagy tuning??
Matya!
Hát igazad van. Végül is jó is van a dologban. :-)))
Tegnap kicsit sok sört és becherovkát ittam és egy kicsit előmászott belőlem a pesszimista életszemlélet. Aztán este meg azt álmodtam, hogy felrobbant a nap. :-)))
Pool
Hell andris!
ha itthon leszel csörögj rám s átmegyek bogival. apósómnál pedig megkeresem addig a csomagtartót! no meg a cd-t is kiirom végre mert már igen régen megigértem...
minden jót!
Furfarag ha nem gond elküldenéd még egyszer,mert ez a freemail mostanában szarakodik?De légyszíves a dcsepel@citromail.hu-ra.Köszi.Üdv.
Szevasz szaki.Mindig eszembe vagy,de még a mai napig nem tudtam eljutni odáig,hogy postára dobjam a képeket amit ígértem neked.De ahogy láto te se.Így kvittek vagyunk.A jövő hét szerda reggel megyek haza.Ha az idő engedné beugrok hozzád mocival.Ha nem akkor tényleg küldöm a képeket.
Jó lesz még egy pannóniás a csapatban.Nem tudsz nekem szerezni egy 100/90*18-as gumit??A pancsira kéne.Ja és ígértél nekem valami csomagtartófélét!Emlékszel?Na majd ütközünk valamikor.Ha el tudok menni motorral akkor hívlak.Üdv.
Furfarag köszi a képeket.
Az a nagy probléma, hogy kiégetnek.Mire végigszenvedi az ember, annyi rosszindulattal, szándékos gáncsoskodással, és olyan kevés segítőkészséggel, és támogatással találkozik, hogy szinte elmegy a kedve az élettől is.Viszont asszem utána nem nagyon tudnak olyat mutatni az embernek, amin meglepődik.
Mikor általánosból maradtam ki, én is asztalos akartam lenni. Lehet, hogy boldogabb lennék, mint most. Főleg ha lenne egy új nyugati motorom is. :-)))
De ha még nem lenne akkor is. A magyar, de közép-európai egyetemek szerintem mindegyike, kiöli a fiatal emberekből azt, amire a leginkább szükség lenne. Hogy mi is az, azt azért nem árulom el. Mire az ember észhez kap már kiöregszik.....
Balansz!
Koszi, az joooo.
szevasz Andris komám!
ha a tavaszig nem változik semmi akkor már ketten megyünk PANNONIA-val Szegedre!
minden jót!
mikor jössz haza?
most már tényleg jó lenne ütközni mert az őszön láttalak utoljára...
Balansz tudsz nekem küldeni egy képet az érdi börzén készültekből?Köszi előre is és üdv.
Szia PeetAir!
Hozzátok aránylag közel:a Király utca és a Teréz krt. sarkán lévőben.
Most, hogy mar tudom, hogy hut, esetleg a cimet is meg tudja vki mondani? Csak mert van egy par:)
Lehet nekem is at kellene nyergelni az asztalos szakmara. Sot legyunk mind asztalosok.
Helló!
Néztem Túradobozt, Shad SH-39 23000Forint. szerintetek megéri?
AAAAAAAAA En nem altalanositok, csak kiemeltem, ami megutotte a szememet:)
Van, aki asztalos, es uj motorja van, van aki nem asztalos es uj motorja van, van aki asztalos, es nem uj, de nyugati motorja van, olyat viszont nem tudok hirtelen, aki asztalos, es Tz-n jar:))))
Nem tudom, mi a titok, de jovore talan mar en se Tz-vel gurulok. Meg ha nem is leszek asztalos...
/a Rozsadombon meg meg sose jartam...:)/
Helló!
Úgy tűnik mégis el tudok menni a májusi szegedi túrára, így nem szakad meg az eddigi folyamatos szériám. Persze addig elő kell teremtenem a költségeket, plusz túradobozt is akarok venni. A bukósisakot késöbbre hagyom, a kabáttal együtt.
Atilla!
Áll még az ajánlatod a fuvarral kapcsolatban? Lehet hogy meggondolom, elvégre csak nem hagyhatok ki egy ilyen bulit. Hazaérkezés kb mikorra számítható?
Győző!
Azt hiszem ez elég durva! Ne általánosítsunk, jó?! Vannak itt olyanok, akiknek új motorra telik, de egyik sem asztalos!:))))))))))))))))))
Kár, hogy nem én voltam...
Mi lesz helyette???
tike
Hell!
ma vitték el tőlem a TROPHY-t...
ideiglenesen csak a PANNONIA maradt.
de mindjárt itt a tavasz...
minden jót!
Ugye amikor ket asztalos beszelget.....:))))))))
Na jo. Akkor eloszor, masodszor, harmadszor.... Legyen Hut. 19.en este 18:00kor. Mindenkit szeretettel varunk!:) Nem szeretnek kesni, de lehet, h muszaj lesz..
Gyertek sokan!
Most olvastam csak utána még egyszer, hogy valóban mit írtál:
Annyira sajnállak, hogy csak ilyen éttermeket tudsz ajánlani!:)))))))))
Hiába, ha valakinek sikerült az élet!:))))
Gexxx!
Bocsánatodért esedezem, hogy nem a GPZ-vel kezdtem, de arról ilyen tapasztalatokkal nem rendelkezem!:))))))
Mivel más nem merült fel, szerintem maradjon akkor a Hut. Czövi úgyis kinézte ott az egyik hölgyet magának!:))))
Tudod, nem szoritkoztunk sosem szorosan a szocimotoros temakra. Masreszt az oldalt sok olyan ember nezi, aki majd szeretne nyugatit vagy a szocija melle vagy helyette.
Szoval szamithatsz meg ilyen jellegu cikkekre. :)
Kulonben is a szocimotoros ember legyen szeles latokoru motoros temaban.
HyGy
Gexx,ez kedv csináló cikk!
Ajánlottam Bunynak a rózsadombon egy éttermet,de nem értékelte, pedig a lábad alatt úszkálnak a halak.Ha nincs más jó a Hut.
de az. vannak olyan szoci motorosok, akik szertnenek nyugati motort venni.
lehet, hogy a szoci gep melle akar. nekik sztem eleg hasznos a cikk.
Cikk??
Nem akarok bunkó lenni, nem akarok haragot senkivel, de ez a SZOCI.motoros.hu, nem???
Buny Testvérem,jó a cikked!
Csak nem mindegyik képet lehet kinagyítani..
Na akkor! Jo lesz a multkori hely, vagy sem? Az idopont 19.en este. Lehet megint 18:00kor. Ki mit szol az idohoz?
S valami ellenvetes a PizzaHuttal szemben?
Akkor minden marad a régiben helyszín és időpont?
Mi is, mi is:)
Nem tudom, mi már regisztrálva voltunk-e? Csak ezért.
Pool!
Semmiképen nem kapsz fényképet, mert neked már van. Minek annyi? Utána néztem, annak, amit kértél, majd megírom e-mailben.
Szevasztok!
Remélem a bulin lesz nálatok dig. fényképezőgép?! Henikéről kérnék képeket. Zoom os képeket! :-)))
Pool
Üdv.
Látom Buny Te nem javulsz! Sajnos nem leszek ott a pizza 6-os bulin. Viszont március 5.-én a BNV motorkiállításon mindenképpen megjelenek. Ott van hely bőven, egy kisebb/rövidebb összeröffenést oda is lehetne szervezni nem?
Vagy megint két motorkiállítás lesz és ti a másikra mentek? Már megint mit akartok venni?
Pool
Én mindenképp ott leszek, ha minden jól megy, Kittengirl is tud jönni.
Mi természetesen ott leszünk, hely és időpont nem számít :)
Üdv,
Andris
Hello
Én megyek, igaz már annyira nem vagyok képben, hogy nem csak azt nem tudom, hogy hova hanem azt se hogy mikor! :-O
Jelentkező nem volt, így valószinüleg egyedül megyek.
üdv Attila
Mora!
A Lujzit nyugodtan hozhatod,lehet, hogy Győző sem lesz egyedül, Dolphinak se híre, se hamva, tehát nem kell félned, hogy valaki "ráhajt".(Bár Pool esetén ebben azért nem vagyok biztos, de ő még nem jelezte érkezését!):))))))))))))))
Azért most már nyilatkozni kéne, hogy ki jőnne még!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|