:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hali!
Marc 11.ei hetvegen. En kineztem egy baro borkombit, 40penzert,protektorokkal.
Az oldal: http://www.louis.de --> Katalog als PDF
Innet letoltheted, 880 oldal, 260Mb.
Egyebkent voltam az Ulloi uti Imetben, s volt ott egy doboz, 19HUFert asszem, s az jo nagy volt! Nezd meg azt is!
A pizzás csajok nálam vannak, több példányban, és nem is egy!
Nem is tudtam, hogy vadmotoros az elkövető, azt hittem Czövi!
Előzetesen erre az időpontra van kitűzve az ide 1. szocitali!
Helló!
Győző: Mikor mentek az osztrákokhoz vásárolni? A katalóguscímet el tudnád küldeni hogy tudjak választani? köszi
Hi! Nemtom, de jo lenne megtudakolni, mert mar bagyon hianyzik egy kis zeme,+ egyik havernak is kene 1 polo, s ugy tudom, csak toluk lehet venni. vagy mashol is kaphato??
Sziaszto!
Igaz rég szóltam hozzá, de azért nézegettem a lapo.Kiírták Abádszalókon a motoros találkozó időpotját, ha esetleg érdekel valakit:
május 6-8. Motoros Találkozó az abádszalóki Strand Campingben
Programok: blokkdobás, békaügetés, egyéb ínyencségek.
Meglepetés kora reggel: sörivó-, pálinka ivó verseny, iszapbirkózás, csirkefogó verseny, motoros felvonulás, Srteet Fighter Show, Max verseny, hang-, motorszépségverseny, ROCKIN ROCK CAT’S, Jesse James és bandája, Tequila, Kupak Tamás és a sörnyitók, Jump Rock Bend.
Rendező az Abádszalóki Motoros Egyesület.
Információ: Barta István 30/2349939, Kiszelák Gábor 30/286-0309
pdaranyi!Így jár aki felületesen olvas,már mint én.Bocsi.
A szóközt pedig gyakorlom:-)))
Így. Csak egy szóköz nem ártott volna.
Amúgy direkt írod rosszul a nevem? :)
Jók lettek a képek furfarag.
Győző a blues company mikortól játszik a szabad ég alatt?Egyébként a kupolába van belépődíj így télvíz idején?
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ne viccelodj, mer felnezunk a padlasodra, haha ott az ejjellato!:)
EGyebkent igen, bar a BM meg eleg necces. Talan Interwheel.
Azok Attila gepen vannak:)
Illetve inkabb 1, de az tobbszor, ugye Vadmotoros?
Naaaaaaa
Azert a szukseg egyre nagyobb ur, nem?:) Vagy megint esett a ho? Mellesleg arrol volt szo, a bajuszteszt 2 napos lesz. Addig nem er ilyet.....
Na ja, de meleg volt, a sor se volt hideg, es kulonben is! Nem olyan rosz kep az:))))
Kösz az infót! Igen Ő a MOTORDOKI:-))))))
Ezekszerint dokié a 4hengeres Jawa?
furfarag,
Ha ide beírnám, hogy mit kell beírnod, akkor azt is linknek venné. Ezért beírtam egy .txt file-ba.
Kicsit sokat használtam a "beírni" szó ragozott alakjait, de sebaj. :)
Üdv!
Miért nem cseréled le a doki-t 4hengerpisti-re! Így tudnák hogy ki vagy.
A fenébe hánynom kell ettöl az időjárástól jöhetnemár a tavasz!Hiányzik a motorozás már elvonási tüneteimvannak! És ti hogyáltok?
pdarnyi!Hogy csinálod ezt a fajta linkelést?Tudod,hogy alá van húzva stb.
Azért legközelebb nézünk valami új helyet, hátha Pool eljön végre! De az is lehet, hogy Szegedre tartogatja a találkozót.
Győző!
Mi lesz, legközelebb hozod? Mindíg egy régi új hullámos dal jut az eszembe a GM 49-től: "Bár lennék súlylökő!"
Nem látom a Pizzás csajokat....
Ezt mintha Pool írta volna, csak ott a be vagyok sörözve a menő! :-)
Asztallal fűvetnyírni,vagy asztalon fűvezni szereljűnkrá fűgyűjtőkosaratis!Vagy lengyenbelőle mosógép? Milyen volt a pizzahátán bulizni?Kár hogy nem mentem othon punnyadtam sajnos.Na csákány Húúúzok aludni sok volt a Wiszki mára túl erős ez neken csak 1827-es kicsit brutál csakegy felest ittam és majdle fordulok a székröl!
Sziasztok!
Köszi Furfarag a képeket!
Örülök, hogy a vidámságotok megmaradt! Kár, hogy nem lehettem ott veletek!
Üdv.: Pool
Gondoltam, hogy ő lesz az, mivel úgy tudtam, hogy megy és a többieket felismertem.
Ja,hát a guminő nem az én stílusom!Henike biztosan nem végzett a bajúsz gyantával,ezért nem jött!
Pár sör után így néz ki GYOZOETZ!
Megnéztem a képeket. Úgy látom, jól szórakoztatok. Egy kérdésem lenne csupán. Ki látható ezen a képen?
Sziasztok!
Felraktam a képeket ide: http://www.kep.tar.hu/furfarag/50022337#2 Nem szidni engem kéremszépen,nem csak én fotóztam :-)))))
Hello
Pool
Ha már ennyire érdekel a dolog miért nem jöttél?
"Hallom, hogy valamin összevitatkoztatok." Ilyet már én is hallottam, de az az első túrán volt! :-)
Egyébként tényleg volt vita!!
A Czövi ki akarta a teljes fogyasztást egyben fizetni (Nem vicc ezt többen látták!!!), mi meg nem hagytuk neki! :-)
Egyébként megnéztem a képeket, de nem lettek túl jók, kivéve az (a meglepetésemre nem kis számú kép) ami a pincér csajokról készült. :-)
Üdv Attila
Gumiő felé vezető út első lépcsőfoka az alkoholmentes sörnél kezdődik.
Nem volt Henike? Hogy hogy? Győző volt? A képek nem publikusak? Titkolózunk titkolózunk? III/II?
Vita?Én csak alkoholmentest ittam,de vitára nem emlékszem.Sajnos Henike továbra is titok maradt számunkra.Képeket nem nézheted meg,mert kárt teszel, még a monitorodban.
Buny!
Akkor biztos jól éreztétek magatokat! Hányan voltatok? Kik voltak? Képek mikor lesznek? Hallom, hogy valamin összevitatkoztatok. Mire jutottatok a gyűlésen? Volt valaki motorral? Pizza 6 van van pia is? Vagy végig kólát ittatok? Hol vannak a képek???!!!
Pool
Az elso szocitalis videok nincsenek meg valakinek?
Pool!
Egy kicsit hosszúra sikerült, fél egy körül jöttünk el az étteremből. Képek készültek, de azon gondolkodtak, hogy neked hozzáférést nem adnak bizonyos képekhez.
Tória!
Este megbeszéltük, hogy nem erről van szó,de meg kellett kérdezni! Aztán majd biztos megtudjuk, mi volt ilyen fontos. Legközelebb te készülsz, és akkor rendben lesz minden.
A Pizza 6-os akció képeit feltehetnétek valamelyik képtár weboldalra.
De gyorsan.....!!!
:-))))
Motoros asztalt? Be van építve egy fűnyíró motor az asztalba?
Pool!! Csak nyugi.Vannak dolgok amibe bele kell törődni:-)))
Ezt a szettet elbuktad.Igaz,a remény hal meg utoljára:-))))
Aztán ha valaki már megjött a találkozóról, akkor számoljon már be itt gyorsan! Ha vannak képek azonnal felrakni valahova! :-)))
Nem várok!
Hi!
Foglaltam asztalt, bar en nem erek oda 6ra, gyertek nyugodtan, Ha nincs kint seniki, menjetek be, s mondjatok, h a motoros asztalt szeretnetek:)
Bocsi mindenkitől, de mégsem tudunk menni. Közbe jött nekem egy megbeszélés, ami ütközik a motoros talival.
goss
Buny!
Az eljegyzés az kötelező? Mióta?
Esküvő nélkül nincs gyerek? ;-)
Mi jövünk, nálunk nincs kötelező családi program! :-)
Toria
Köszi,de a kérdés költői volt & az új cikkre vonatkozott:-)
Ne reménykedj,egyedül megyek!!!
Biztos a Megasztárról nem akarnak lemaradni! :-))))
Aztán a motoros összejövetelre fényképezőgépeket vigyetek magatokkal és szaporán használjátok. Henikéről is csináljatok párat. Aki a legjobb képet készíti róla az kap egy 12-es sört tőlem a következő túra alkalmával. :-)))
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|