:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hali!Voltam a Motorkiállításon! Szemügyrevettem az új JAWAkat!A 650 Clssik az '90%os Jawa tervezés a blokk ROTAX,de nem teljesen ugyanis a váltója és a váltóház JAWA fejlesztés EREDMÉNY: alacsony fordulaton nemrángat!A menetstabilitása igazi túrajellegü meglepően fordulékony.Jövöre kijön a benzinbefecskendezéses változatais!!!A kiállításon rengeteg érdekesség van aki tud az menjenki 1000Ft. a beugró. Sok jó csaj szaladgál festet cicikkel félmesztelenül!!!:o)
Ezt a mondatot vártam....:-)
idén Pannoniával támadok!
reszkessetek! 1:20 keverék...!
Ne használjátok az ICQ saját kliensét. Használjátok a GAIM nevű klienst (van más jó is, de én ezt használom, ezt ismerem). Sokkal egyszerűbb, letisztultabb. És tud egy nagyon jó dolgot - több protokolt is támogat. Én egyszerre vagyok bejelentkezve az ICQ-ra, MSN-re és a Yahoo Messenger-re, és csak egy klienst használok, a GAIM-ot.
A GAIM egy Linux-os program, de van Windows-os változata is, én is ezt használom.
Üdv!
Hja, csak sajnos feluton meg kell allnom, mert a sulis tervezoprogik mind vinfososak.
tike
Akkor te jó irányba haladsz, neked már csak az XP-t kell levenni! :-)
Üdv!
Az eyém amiota megvan mindig xarakodott vmit. Aztán most tettem fel az XP mellé linuxot is, és láss csodát, azota jo a vinfos. Csak meg kell fegyelmezni...
tike
Nekem kb. 1hónapja omlottössze a win98!Furfaragnak sikerült újraéleszteni a gépet Hát nem volt egyszerű!
Héééé!
Te megint nyomod az icékút??
Tike!
A hülye számítógépem elszállt! A 98 meghalt. Van rajta 2000-is, de azon meg nincs ICQ. Jövő héten újrarakom a gépemet. Bocsi!
Pool
vaughan!
Ne kínozz már!!!
Mindig elfárad a szemem, mire végigolvasom a hozzászólásaidat:DDD
tike
A 650-esből csak a Style. A többire ráfért volna még egy kis faragás. Ezzel a blokkal csak az volt a bajom, mikor a BMW-ben próbáltam, hogy alacsony fordulaton nagyon rángatta a láncot, tehát egészséges haladás olyan 3000 körül volt, egyébként vissza kellett váltani. Remélem az áttételezése jobban sikerült a Jawanak.
Üdv!
Pool, kapcsd mar be az ICQdat!
tike
Jó hát azért a Keewaytól meg hasonlóktól azért különb százszor!
Én Csütörtökön kinnleszek valószinü hogy egésznap majd küldök képeket!
DE legalább nem kinai mérnökök tervezték,és nem kínában rakták össze,merakkor kórusban énekelhetnénk,hogy:Egy szál gyufa és elveszti fejét!!!!!:o)
Jaaaa! Hát azt nem is tudtam, hogy a Jawa 650-esből is van több típus. Ez új nekem. Én csak egyet láttam, de az gyatra volt.
Igen, a 650-esről van szó. Amit írtam, arra vonatkozik. Merthogy van belőle Classic, Bizon, Style és Police modell is.
Hát a 650 es ről volt szó nem? Arról beszéltünk. A Classik meg 350 hagyományos motorral. Nem a 350-es re mondtuk a kritikát...
Azok szerintem elfogadhatók valamennyire, meg az ára is.
Nagy örömmel szeretném tudatni Veletek,hogy LS-Laci a körülmények megfelelő és kedvező alaqlásának köszönhetően újdonsült gazdája lett egy 91'-es kiadású Honda Xelvis 250-es V2-es hengerelrendezéssel büszkélkedő motornak,ezért az elkövetkezendő túrákon hatványozottan nagyobb valószínűséggel találkozhattok majd vele/velük:-)
Előzetesen május 6-8 Szeged és környéke.
Buny my Brother,akkor most lesz forradalaom,vagy sem?!:-D
Én a bőrzére szavazok,de lehet hogy be fér mellé a kiálítás is.
Nem tudom, mi nem tetszik nektek az új Jawa-n. Szerintem jól sikerült. Igaz, a Bizon modell nem igazán a legszebb, de a Classic az már sokkal inkább és a Style meg szerintem kifejezetten szép. Láttam képet a supermoto verzióról, az is bejön.
Ez motoros vagy repülős fórum?Csakazért kérdezem, mert a főnököm is pilóta,és kénytelenvagyok elviselni azt az állandó faterkámozást amit művel telefononkeresztül, meg személyesen.Biztos hogy jódolog repülőt vezetni,deén inkább maradok utas azis 3évben 1szer!Inkább arrolbeszéljünk mikorlesz az első túra???
Hát bizony ez a 650-es Jáwa nem egy szépség. Nem hiszem el, hogy nem tudnak normális formát kitalálni egy motornak. Ha meg nagyon nem megy, akkor miért nem koppintanak le valami fejlett gépet, miért akarnak mindenáron saját egyedi dizájnt? Ez olyan gyerekes felfogás...
halika
Azt is mondták: a tökéletes leszálás kritériuma, hogy a pilota saját lábán tud elsántikálni géptöl.
Ja egy kicsit érdekes formájavan a 650es JAWAnak.Furfarag jössz a kiálításra!
Szaasz Mora
ájem dö vizsga Tipusok: gobé( nállunk van a legfiatalabb), E 31 esztergom(alias kuka, a kedvencem, kettő repképes van az országban)Pirát, Std cirrus,L-spatz 55
repidő:210 ora
amugy melyik klubban repülsz?
Ha jövöre bejön a jakabi kitérő akkor a kemény magnak mutatunk valami ujat,jo értelemben.
halika
A jövö évi tura is jó .Én csak felvetettem a lehetöségét. Ha valaki magán turát szervezne szeretettel várjuk.
Furfarag!
Az vesse rám az első követ, aki hónapokig azt sem tudta, hogy a billentyűzetet hol találja a lakásban!:))))))
Azt hiszem én a mostani kiállítást kihagyom, mert elég sűrű aprogramom mostanában.Éjfél után már inkább csak a szemhéjamat bámulom belülról, mint éledezzek, ezt meghagyom a fiatalságnak.
Azon kívűl volna még mit beszereznem a szezon előtt.
A Jawa meg mindenképpen egy hengeres, de csak azért, hogy mostantól ne legyen duma az MZ-vel szemben. Azért valami dizájner embert is keríthettek volna a kialakításhoz. Még a végén úgy járnak, minta Gaia.
Okay, akkor azt hadjuk kesobbre.
Én szegedre szavazok.Még soha nem jártam arra,és a körképet is szeretném már látni.Amúgy meg tériszonyos is vagyok.
Más.4 nap alatt 200 km-tert tettem az MZ-be.Jó idő volt a múlt héten B.A.Z.-megyében.Király volt már megcibálni a fülét 3 hónap után.3-dik rúgásra indult,de a hideg levegő nem igazán akart tetszeni neki,ezért egy kisebb helyen "betakartam" a hengert egy kartonlappal.Utána suhantunk,mint a szél.Üdv.
Sziasztok!
Egyetértek Moráva! Szerintem az lenne a legokosabb, ha jövő évre tennénk át a Jakabszállásos túrát.
Egyébként én is mindig úgy gondoltam, hogy a motorozáshoz a repülés áll a legközelebb. Jövőre talán lesz is annyi pénzem, hogy egy jó kis repülésre befizethessek.
Azért remélem, ha idén nem megyünk Jakabszállásra, akkor azért még jövőre is elmehetünk.
Pool
szerintem a repülés a világon a leg biztonságosabb közlekedési forma...
eddig még egy repülő sem maradt fent. mind lejött... igy vagy úgy is jött le de mind lejött... :-)))
minden jót!
Kedves HyGy!
Jakabszállás és környéke Kiskunság közepe. Az is lehet túra célja, de nem ismerem azt a vidéket. Történelmi tanulmányaimból dereng, hogy azon a vidéken Orgovány központtal dühöngött a fehér terror (Francia KIs Mihály aktív közreműködésével akit a szocializmus alatt el is fogtak és kivégeztek, gyerek fejjel így emlékszem rá, mi több a környéken bujkált egy tanyában.) Tehát azt akarom mondani nem Délalföld valamint Kiskunság déli része ahová merek felelőséggel turát szervezni. Elképzelhető, hogy érdekesebb a humokbuckás facsoportokkal tarkított természeti értékekkel rendelkező vidék, ahova én is örömmel mennék, mint ez a végelláthatatlan síkság, de azt a túrát a környéket jobban ismerő mi több ott lakó jó motoros társamnak kellene megszerveznie. Még aludhatunk rá néhányat mert ahogy látom nem idazán motoros idő van kialakulóban ugyanis éppen esik a hó.
Üdvözlettel:Laci
Á, egy repülős! Hali Kilozulu!
A repüléses rész bizony így igaz... ("C" vizsa GóbéSU27)
Jó ötlet, amit írtál a reptéri sátorozással kapcsolatban (pláne a free mivolta), de szerintem kár keverni a szegedi túrával. Véleményem szerint Lacibá programja így is elég zsúfolt és teljes lesz, és tudom, hogy egy 100 km-es út a teljes csapattal nem annyi-amennyi, hanem a duplája.
Másrészt a "reptér-fílinget", ami a túrád célja lenne, egy délután alatt nem lehet magunkba szívni. És ahogy ki is derült, nem mindenkit vonz a magaslégköri levegő.
A csapat szétválasztását meg nem javaslom, mert az már két külön túrát jelentene. És ugye vannak a keménymagban páran, akik minden túrán ott akarnak lenni.
Szerintem.
A lángoló motornál csak 1 fokkal jobb a lángoló motoros:-)
Aha mademes droidok mi?Éjfélután nemsűrűn írtak az éterbe!:o)
Jólvan akkor 1hengeres biztos sok sőrtittam mikor oldalrol megnéztem majd az expon megnézem közelebbről!Rotax blokk azmeg nem olyan veszéjes.
Üdv!
Motor kiallitasra jon vki pentek du-n???
tike
u.i.: A droidok szigoruan ejfel utan kelnek eletre.
"Úgy látom már mindenki horpaszt.Na csááá holnap!"
Dehogy,a modemes droidok most élednek(Igaz Buny?):-)))))))))))))))))))))
Dehogyneeeem. Na,ugye megmondtam!!!:-)))Én nem repülök,de nagyon szeretem a repcsiket.Csak nem mindegy,hogy ELesni vagy LEesni.:-))
Egy hegeres Rotax van benne!
doki,
Hol véled felfedezni a 2. hengert a 650-es Jawa-n?
Egyhengeres, 650 ccm. Ugyanez a motor van az Aprilia Pegaso-ban és kis változtatással (asszem a hengerfejen) a BMW F 650-esben is.
Egyébként az új Jawa árának 2/3-a a motor ára.
Üdv!
Jövőhét Csütörtöktöl Vasárnapig.Az új JAWAK is kilesznek állítva baszéltem a márka képviselettel.Láttátok a 650-es JAWAt? szerintetek hányhengeres?Azt mondták nekem hogy egy,de meglátásom szerint kettő.
hali
Lasan ez lesz a csevegö oldal.
Doki.Én szerintem mindenkinek ki kellene egyszer.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|