:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Visszaértem, olvastam leveleket és bedőltem az ágyba...
Furfarag! Ugye a két farostlemez a csomagtartómról nálad maradt és nem az útszélén hagytam? :) Kerestem itt a szobában, de nem találtam sehol...
goss
Na Emberek!
FIGYELEM!
ÁPRILIS 30. SZOMBAT, MOTOROSTALÁLKOZÓ!
Hely: CSURGÓ
progam (előzetesben, ez még változhat)
Délután:
Jönnek a népek
Aztán terv szerint egy kis motorozás a környéken, Drávapart, ilyesmik
Este:
Hatalmas buli, sörsátor
élőzene: helyi rockegyüttesek (Dühkitörés, Robbanásveszély, Pulse, Arc-Light, Thief, és esély va egy Blues Companyra vagy Takács Tamás DBB-re)
ez megy egész éjjel, aztán május 1-én reggel Trial Bemutató, illetve lehet élvezni a város május elsejei programjait.
Ennyit előzetesben, valszeg jövő hétre összeáll minden, és akkor jön a többi infó, meg a pontosítás. Ha megvan minden, rakk fel róla infót a honlapomra is.
Remélem minél több jómotorosember el fog jönni!
Üdv!
Ádi - da egyik főszervező
szevasz andris!
szombaton pesten leszek most lesz a kirajzás! (bogár)
vasárnap terveztem kimenni a kiállitásra. vasárnap itthon leszel még?
minden jót!
Vaughan szaki szombat-vasárnap miskolcon motoros napok lesznek.Gondolom tudod?!Holnap viszem a gépeket műszakira.Lehet megkereslek.ha nem akkor szombaton remélem találkozunk!!!!Üdv.
Furfarag és Buny!
Megérkeztem a koleszba. Majd csütörtök reggel jelentkezem.
Nagyon köszönöm a segítségeteket!
goss
köszönöm neked furfarag!!!
:-)))
Furfarag mobilszámára lenne szükségem!
az enyém: 06304096018
köszi!
Hát jövő héten még nem lesz jó idő. 10-15 fok lesz csak. De utána már aztán igazán beköszönthetne a tavasz...
Ja, igen. De még a Szegedi találkozóra egyedül megyek. Még a motorozást nem próbáltuk ki. Majd csak, ha megint melegfront jön. A második túra meg úgy is nálunk lesz...
Az első találkozón akkor fixálni kellene a 3. úrát is. És kb. az időpontokat is, hogy mindenki tervezni tudjon.
Kedves Vaughan!
Itt vagyok nem vesztem el, Butaságokat firkálok a müszaki oldalakon, jövő héten szellősen vagyok beosztva tervezek egy kis körutat és szállás információt gyüjtők. Semmi nincs elfelejtve.
Üdvözlettel:Laci
Még szerencse, hogy Furfarag odaadta a csomagtartóját, azt lehet most már pakolni!
Laci bá!
hol vagy?
mi van veled?
Igen, csak a H betűsök jönnek be! :-)))
Mi történt? Csak a H betüsők jőnnek be?
Buny!
Írni belőle cikket! Azonnal! :-)))
Megkérnék mindenkit, aki egy kisebb túrára indul, az vigyen magával fényképezőgépet és utána írjon egy kis cikket róla. Aztán pedig küldje el hogy kikerülhessen a szocimotoros weblapra.
Már csak hetek kérdése és HyGy nek már nem egyedül kell szerkesztenie az oldalt, hanem besegítünk. Nem kell aggódni, hamarosan felgyorsul és bővül minden.
A cikkek felrakása már nem tart olyan sokáig és nagy szakértelmet sem kíván, mert a szerkesztői felületet is jól megcsinálta HyGy.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mi is! ( a többes szám nem véletlen! :-)) )
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk mi is mindenkinek!
Tegnap este előre hoztuk az évadnyitó gurulást, de azt még nem döntöttük el, hogy írjunk-e belőle cikket, vagy most kicsit pihentessdük az oldal készítőit?
Elolvastam a keceli Suzuki-találkozó beszámolóját,tényleg kedvcsináló!
:-))
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!!!
Helló-belló!!!!Ez a szüreti túra mikor volt?Gondolom csak egy hirtelen ötlettől vezérelve ment a dolog??!!Vagy nem így volt?Szívesen becsatlakoztam volna én is.Üdv.
Én is köszönöm a felköszöntést! Pont egy hét és szülinapom is lesz... :-)
(és ez nem vicc :D)
goss
Sajnos mi is vidéken leszünk. Egyébként pont hétfőre mondanak esőt :(
Üdv!
Mit gurulas? Nyomas locsolkodni!!!
tike
Buny!
Nem leszünk itthon.
toria
Sziasztok!
Boldog névnapot a Gáboroknak!!! :-)
toria
Megyek! Nekem eccer volt egy bogaram. 66-os. Nagy szerelem volt (ééérted: szerelem!). Aztán jött ez első tél, meg a második, és kiábrándított magából azzal a nyűgös és hideg természetével. Bosszúból eladtam a nagynénémnek. A nagynénémen akartam bosszút állni.
Hell!
Április 2.-án a budapesti autópiac területén szezonnyitó bogár találkozó lesz.
akinek van kedve nézzen ki!
minden jót!
Igaz,és a hegyi kanyarokban sem előnyös a lapos villaszög.-))
Meg az indexeket hiányoltam nagyon...:D
Hehe, megnéztem a játékot. Köszi a részletes útmutatást. (bár nem volt rá szükségem :D ) Kicsit jáccottam vele. Hááááát, le kéne lőni azt, aki kitalálta ezt a játékot. Kiállítási motorokkal gyorsulási versenyt rendezni.....
Így van,mi vagyunk az evolúció csúcsa...:-)
Ezért tartom ezt jó kezdeményezésnek:
http://www.motorosok.hu/matrica/index.php
Van benne igazság de nem kevés!Ezekszerint az emberiség zöme agyilag visszamaradott állapotban van, beleértve azokatis akiknek autó nőtt a seggéhez,nem ismeri, a kreszt,20-al döcög a belsösávba,és elhomályosodott fejjel vigyorog,vagy észnélköl száguldozik,letarol magaelött mindent,és a fékhelyettis a gázt nyomja!
A motorosokra,csak azok az autósok vigyáznak akik szintén motorosok!Mi mocisok többféleképpen nem csak kétkeréken közlekedönk ezért sokkal fejlettebbvagyunk,forgalomban több eseményre vagyunk képesek figyelni mint az autósók.Nekem ez a meglátásom.
Pl.:Jelzőlámpa vált zőldre miért nem tud mindenki idöben elindulni?Mert csak egyszerüen vagy nem tanították nekik vagy simán leszarták az egészet,a nagyonbuta kis 18éves kiscsajok meg lehethogy kefélésért kapták a jogsit!
Egyszerű aki nemtud úszni,ne másszon fára,mert elüti a villamos.
Egyszóval nem a motorosok a civilizáció
selejtjei!!!
csá honnan tőccsem a játékot? paltimer@citromail.hu
Akinek kell ingyé' az American Chopper c. játék,dobjon egy e-mailt és átküldöm a webcímet.
Én már keményen nyomom vele:-)
"A túrázók képezik az emberiség jobbik részét!Ők találták fel a világjárást,a szabadban alvást és a sátorozást.Ők azok,akik tudják,hogyan lehet három hétig használni egyetlen borotvapengét és azt,hogyan élhetünk kilenc napig fürdés nélkül.A motoros túrázók nélkül az emberiség nem ismerné a tüzet,a térképet és az iránytűt,a svájci zsebkést,a rozsdamentes acél laposüveget,és ha ők nincsenek,a tudósok sosem találják fel a sóletkonzervet. Emberek! Szeressétek a túrázókat,mert ők azok,akik nem veszekszenek a BKV-ellenőrökkel és kevés ózonrongáló hónaljsprét bocsátanak a légkörbe.
Mindezek mellett a túrázó persze lódít.Annyira,hogy ha Háry János és Münchhausen báró beszélgető túramotorosokkal találkozna,szemlesütve átsomfordálna az úttest másik oldalára.Ha ők jönnek,szégyenükben elbújhatnak a vadászok,a horgászok és az iskolások,valamint a nőügyeikről sörözgetés közben beszámoló férfiak."
Motor Revü 2005/03
Így van,a Thruxtonnál nincs csodálatosabb!! (kivéve az MZ-ket:-)
Igen az enyém.
Sajnos a váltó a gyengéje az összes Jawa-nak először elkezd rángatni,kattogni,majd kidobálja a negyediket majd végkép beszarik!
Most ép komplett váltocsere lesz nert 2éve eltörött a léptetővillája,keresztbe fordult beakadt a fogak közé,és lehet hogy elgőrbült egy picit a kuplung tengely.
Van ilyen!
Ezt el is hiszem. Az a 230 Nm nem semmi! Az első teszteken ~260 km/h volt a vége :D
Ja, és az expo-s kiállításon kiraktak tuningkittet is hozzá (180 Le, nyomi-t nem tom). Naggyon durva. És ahogy láttam a futóműve is nagyon jó. Egy teszten küldték neki rendesen, és kívűlről nézve nagyon stabil volt.
Mondjuk nekem nem kellene ( a Thruxton a szívem csücske :)))) ).
Állítólag 200-ig még a Hayabusát is legyorsulja,annyi nyomaték van benne. Gyorsulási versenyeken biztos lehet majd látni őket fojtás nélkül..BRRRR
Jaa,enyém lett az 5300 !:-)
Jaja. Egy írdatlan nagy soros hármas, egyik oldalt két, másikon egy kipuffal, amik kifelé állnak. Jó kis moci:)))))
A Triumph legnépszerűbb modellje kis hazánkban :DDD
Sztem Triumph Rocket III lehetett,arra nagyjából illik a leírás.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|