:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kgab!
Az idulással kapcsolatosan még nem egyeztettünk, de szerintem a túra elött 1 héttel biztosan tudni fogjuk az indulás (találkozó)időpontját.
Egy biztos nem szeretnénk túl későn idulni.
Szerintem optimálisan du.-án 14-16-között.
Üdv.Laci:
Köszönöm a segitségeteket elöre is. Nincs nagy baja igazandibol, csak kosárban volt mielőtt elhoztam és nem sokat konyitok a műszerész témához. A vasgyárban van nem épp inditasra kész de ez most a legnagyobb bajom. Nem százas sem a gyujtáskapcsolo+ a lámpák sem.
Peetair!
Ti mikor indultok?
Kgandras!
Ahogy nézem szép konvojban fogtok haladni.
Munyi kérdése a következő:
Hány főre számítson, mert az előzetes bejelentkezések alapján elég nagy létszám várható. Nagyobb bogrács nincs, meg néhány segítőkéz?
Csöndesen jegyzem meg, egy regisztráció nem ártana, mert az segítene Laci bának a foglalásnál, illetve a terület kinézésnél.
Nem gaz ha szombat delutanra erkeztek, csak addigra mar nem tudtok a turahoz csatlakozni, csak az esti tabortuzhoz.
PeetAir: vazz ott az mz :)
Tesho, Laci,
Én szívesen csatlakoznék hozzátok Balatonalmádiba. Ha tudtok részleteket, kérlek írjatok.
Köszi.
Gab
Mennyire gáz az, ha csak szombaton délutánra érkezünk? Lennénk ketten-hárman, ha cimborának sikerül addig a papírmunkáit elintéznie.
Szarvas környékéről jön valaki?
Hell!
az én Pannoniám a KPM-nél vizsgázott ahol egyeztették a forgalmiban lévő vázszámot s motorszámot a vason lévővel, majd megkértek, hogy kaprjam le a régi matricát mert újjat ragasztanak fel...
minden jót!
Uff!
Lemuszakizott az XJ. FKF-hez vittem. 2700 penz. Telefonon 16-ra adtak idopontot. Pontosan erkeztem, bejelentkeztem erre beallitottak 15.-nek a sorban. Ropke 1,5 orat vartam mire sorra kerultem. Mondjuk jol telt az ido mert ugye motoros tarsasagban van mirol beszelgetni. Kb. 10 perc volt a vizsga. Megneztek: vilagitas, index, duda, feklampa, meg adategyeztetes.
Aztan fekpad es kesz is. Volt egy 82-es katana amin nem volt kapaszkodo szij az ulesen, de csak annyit mondtak, hogy 2 ev mulva legyen rajta. Szal jo kedvukben voltak.
UI.: Azert a turara irtam, mert ha nem sikerul a muszaki az veszelyezteti a turan valo reszvetelunket:)
Hell!
keress meg valamelyik délután! s megnézzük a vasat.
06 30 4096018.
Szasztok!
Ha valaki esetleg Budapestről indul Szegedre Balatonfüreden keresztűl,akkor tarthatna velem.Előreláthatólag délután csatlakozom Teshoékhoz Balatonalmádiban.
Üdv :LAci
Szia cz250!
Milyen elektronikai problémád van? Lehet,h tudnék segíteni!
Remélem jobban fog jönni AmbuzsG,mint korábban:-)
Mi pénteken valszeg késő d.u. indulunk kb 6-an, balatonalmádi találkozással.
Gyuszi: Nem kell jelentkezni, gyere es akkor ott leszel. A pontosan mikor lenne kerdesre egy reszletes leiras (linkre kattintasra utan) van a fo oldal tetejen.
Sziasztok.
Most kezdtem el olvasgtni ezt a fórumot,és engem meg a haveromat is érdekelné ez a túra.
Kérdésem az lenne hogy kinél kell jelentkezni ha kell egyáltalán.És hogy pontosan mikor is lenne ez?
Mi is Pestről mennék,én egy P-20-assal,barátom pedig egy gyönyörű kékszinü T-8-assal(Campónába is ki volt állítva White emblémás)
Hello!
Én is jövök! A részletek még ismeretlenek előttem, de ott leszek.
Kgab: ambruzsg veszprembol jon, de nem tudom, hogy le jon e elotte pecsre.
Ja, és ha onnan indulunk, akkor nem kell konvojban végigmenni fél Pesten a péntek délutáni csúcsban...
Üdv,
kgandras
Úgy tervezzük, hogy 3 körül indulunk. Szeged kb. 200km, 6 körül ott tudnánk lenni. A találkozó meg legyen a pesterzsébeti TESCO parkolóban, ott van olcsó benzinkút és mindenki meg is tud tankolni.
Üdv,
kgandras
Tényleg! Ott van Tesho Balatonfüredről. Ők nem tudom mikor indulnak.
Hello!
Mi Győr irányából megyünk Székesfehérváron keresztül. Egyelőre úgy néz ki, hogy pénteken dél körül érnénk Fehérvárra. Ott találkozhatnánk valahol. De mindez csak az utolsó héten válik biztossá.
Üdv.: Pool
Én 4-kor végzek a zárthelyi írással, utána tudok indulni. Ha 5-6 körül indultok az nekünk tökéletes lenne.
goss
Teshoval konzultálj :-)
Én Tapolcáról jönnék, de itt pesten lesz a gép mert azzal járok fel.
Üdv,
goss
Hello Vaughan! én is miskolczrol mennék, csak az a bajom hogy nincs aki megcsinálja addig a moczim elektronikajat! Nem tudnal ajánlani vkit aki tud nekem segiteni. üdv PÁL
Hello mindenkinek!
Mennék a szocimotoros túrára, de egyedül nincs kedvem... Nem megy valaki Veszprémből vagy környékéről? Ha nincs, akkor csatlakoznék hozzátok, Pesten kgandras. Talihely, pontos időpont...?
Üdv,
Gab
Czövi!
Ne erőlködj, mert annál rosszabb lesz a dolog. Majd eljön annak is az ideje, hogy a nők úgy tapadjanak rád, mint az eső felhők!:)))))))
Andris!
Sajnos nem tudom mikor indulunk, mert Munyi kiképzésen van, és ilyenkor nem ő szabja meg, mikor, mi történik. Én a késő délutánt látom egyelőre magam előtt.
Ma próbáltam intézni a szabit,remélem a főnököm ügyesen megoldja,merte az egyik társunk korházba megy.Bár a nőket vonzanám úgy mint az esőt,ma kétszer áztam,és a nőnél árnyékra vetődtem.
vazze...
hát nem a májust hanem az áprilist néztem a naptárban... :-)
akkor helyesbitek: 7.-én lesz a ballagás...
ráadásul a végzősök sem szinpatikusak annyira, hogy kezem lábam törjem értük...
minden jót!
Mindenesetre azert en veszek ki szabadsagot :), hiaba :) a rutin meg az evek tapasztalata kenyszerit. :)
Sziasztok!
Örülök, hogy ti már koradélután elindultok. A múltkori Pesti csapat húzása nekem nem tetszett. Egymásra várt mindenki aztán a végén éjfél után érkeztek meg. Szóval aki teheti szerintem induljon el korábban, mondjuk Andrásékkal és ne az utolsókkal jöjjön, ha teheti. Jó, aki dolgozik és szabadságot nem akar kivenni azt is megértem. De a többieket ne beszélje rá a későbbi indulásra.
Üdv.: Pool
Hali!
Én mennék veletek...
üdv,
Boky
Vaughan!
De hát a túra 6-7-8, nem 9! Eljössz túrázni, aztán ballaghatsz, nem?
Én is Pestről indulok, de gondolom olyan meló utáni időpontban, szal 6 körül. Szerintem össze fog jönni egy pesti chapter, akik együtt mennek le...
Üdv,
Zsandi
Üdv mindenkinek!
Mi Adrival pénteken kora délután indulunk Pestről, ha valakinek van kedve csatlakozni, akkor örömmel látjuk!
Üdv,
kgandras
Be kell menned hétvégén előkészülni?
Köszönöm a kitartó szerelést és a sok tanácsot amit adtál.No meg persze az alkatrészeket.Azt viszont nem beszéltük meg,hogy a teleszkópokat is ki kell-e cserélni.Bár gondolom,hogy igen.A végén a nagy sietségben,meg elfelejtettem neked mondani,hogy gyere fel hozzánk kezet mosni,meg enni.Majd legközelebb.
Buny szaki.A muny dolgozik pénteken?Ez a táv nagyobb,mint a tavaly miskolci,azt oda is jó későn értünk.Nem tud hamarabb eljönni?Na majd szóljál.Üdv.
Hell!
hát biz nálunk a gimiben meg 9.-én lesz a ballagás s nekem mint technikusnak ott kell lennem...
repesek az örömtől!
igy sajna ki kell hagynom az évad nyitó bulit!
de a következőre már biztosan eljutunk...
minden jót!
Jónapot.
Öcsém 6-án ballag, 7-én csatlakozom.
Én úsztam már meg szerelés nélkül,de Zsandatara a megmondhatója,h 1 kis szerelés meg tud óvni az "elvert a jégeső,mint a palántát"-dologtól:DD
Helló!
Na most már biztos h 1edül megyek a túrára, úgyhogy marad a sátor , mert magamnak kicsit sok lenne kibérelni 1 egész faházat.
Tesho!
Már gondolkozok azon hogy 2 motorral megyek! :)
kíváncsi vagyok most mi baja lesz a motoromnak. Eddig 1 túrát sem úsztam meg szerelés nélkül :(
HI HI én megusztam az esőt:)
Czövi!
Ezek után nehogy azt merd mondani, hogy nem vonzod az esőt, mert ez már bizonyíték, nem ígéret!
El se indulj Szegedre!:))))))))))
Attila üdvözöl mindenkit!Délután gurultunk,megnéztük a monostori erődöt.Természetesen az eső megint elkapott minket.
Helló!
Ha semmi komoly nem jön közbe, én is mennék levegőt rontani!:-)
Márk, Te orvos vagy? Vagy olyasmi?
Boky
Jónapot.
Egye-bassza, viszek valami kötszert meg kegyszert, de ha valaki el mer perecelni, és dógoznom kell vele, azt meg is rugdosom... :)
"A barátod és szülei jönnek a túrára?Tudod, akik tavaly is ott voltak."
Erre írtam,h nem szoktam velük találkozni,mert csak rájuk illik a leírás :D
LS-Lacinak Suzukija volt,most Hondája van,de MZ-ről álmodik ;-)
Szasztok!
Hát vazze Tesho azért talán mi szoktunk találkozni,vagy nem?
Ha talán még valaki emlékszik az első túrán ott voltam(és a mostanin remélhetőleg ott leszek),bár akkor még a Suzuki chaptert erősitettem.
Kivel szabad szóbaállnom így Hondásként:)))
Hozzá azé tartalék főtengelyt is ;-)
Én hozom a becherovkámat is, és akkor semmi sem állhatja útunkat! :-)))
Kedves Boky!
Megnyugtatlak. Közös gurulások alkalmával nem hagyjuk az út szélén bajba jutott motoros társunkat. A rendelkezésre álló tartalék alkatrészekkel, szerszámokkal és szellemi potenciállal igyekszünk elhárítani esetlegesen előforduló műszaki hibákat, továbbá ha Márk is velünk tart - bár sose legyen szükség ismereteinek gyakorlati alkalmozására - még a motoroson is van mód segíteni. Azért nem szabad megfeledkezni indulás előtt a gép ellenőrzéséről, valamint a megfontolt mororozásról.
Üdvözlettel: Laci
Helló, srácok!
Mi van akkor, ha elmegyek a szegedi túrára, és valahol megadja magát az ETZ? Segítetek megcsinálni, ugye???:) Na nem mintha minden sarkon lerobbannék, de még talán nem is mentem vele annyit összesen, amennyi ez a túra lenne, nem régóta van meg. (na szóval, csak nyugtassatok meg... :))))
üdv: Boky
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|