Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kalman meg nem tudja , de mi megyunk ha valami kozbe nem jon. Teri.
Néhol 6. hó, néhol 7. hó szerepel.
Ha 7. akkor én nem érek rá.
A kempinget inkább így kell megközelíteni:
https://goo.gl/maps/VAbb6
Hazaértünk mi is rendben!
Akkor megragadnám az alkalmat a következő túra kihirdetésére.
Nem megyünk sehova 3. túra.
A szokásos helyen, Pilismarót Dunapart.
https://goo.gl/maps/nEYRv
Program:
2015.07.17 (péntek) A szokásos éjjeli érkezés. Fő az önállóság, mert a későn érkezők a szervezőt már ittas állapotban találják...
2015.06.18 (szombat) Nem megyünk sehova, de van szabad strand, büfé, kishajózás Zebegénybe, séta a hajóbontóhoz, (vagy csak úgy a Duna parton) döglés, beszélgetés, főzőcskézés, szalonnasütés- Aki meg kultúrára vágyik, annak ott a könyvtár! (nevű kocsma...)
2015.06.19 (vasárnap) szétszéledés.
Egyébként mi 2015.06.16-tól 21-ig ott leszünk, ha valaki hamarabb jönne/később menne.
Még elmegyek a kempingessel beszélni, akkor pontosítom a leírást és mondok friss az árakat.
Mivel az egésznek a parton döglés és a beszélgetés a lényege, rossz idő esetén elhalasztjuk 1-2 héttel.
Na, ezt még nem csináltam.
De ha elküldöd az itt megadott emilemre,
(a hsz tetején van mindig) megnézem, megpróbálom a hétvégén.
Aztán kiderül,..:)
Segítek, ahogy tudok, annyit amit tudok...
Teknőc
Rendben hazaértem én is. Köszönöm a szervezést, remek volt, jó volt látni titeket!
Sziasztok!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat és tetszett a hely.
A fotókat kinek kell elküldeni hogy felkerüljenek?
Köszönöm a szervezést! Jó volt újra találkozni a társasággal.
Köszönök mindent,mindenkinek,jól éreztem magam,öröm volt látni megint benneteket!
Rendben hazaertünk. Köszi a szervezèst, règ èreztem ilyen jól magamat.
Mi is rendben hazaertunk mindenki ment a sajat kuckojaba kis Gergo nagyon elfaradt sok volt neki elsore .De sebaj otthon mar megfaradtan elovette az autoit es berregett tovabb.Koszonjuk a szervezest ,a slabucot egyszeruen mindent.
Lacik is hazaértek. Ki-ki a magáéba. Jó volt találkozni, túrázni, pacsálni a medencébe és slambucot enni. Köszönjük.
Köszönjük a szervezést, szuper túra volt. Rendben hazaértünk, a halászlét bepótoltuk Dunaföldváron. :)
Papa,köszönöm a lehetőséget és a jó szervezést!
Már itthon vagyok. Jó volt a hazaút, épp csak annyira esett, h feleslegesen rámijessze a motoros kabátot :-)
Jó volt újra találkozni a 36. Szocimotoros túrán!
Köszönöm Papának a szervezést, a slambuc isteni volt! ;-)
:)
Szép a létszám..:)
Teknőc
Kb. 22 fő, minden szuper :-)
Pontosan nem tudjuk hogy mikor indulunk Kalman dolgozott Gyerekkel megyunk valoszinu tobbszor meg kell allni.Mi a 4- es uton megyunk Pest fele majd Fegyvernek -Abadszalok. Elorellathatolag egy es ket ora kozott indulunk.
Kálmánt nem érem el a telefonszámán, ő meg nem keresett.
Tesho, mehetünk együtt, mondjuk Dunaföldvári találkozással.
TeriKálmi, kiderült mikor indultok?
Kb fél ötkor találkozás Dunaföldváron a központban (Béke-tér)?
Ha egy lehellettel korábban tudnánk menni, akkor este még lehetne egy jót fürdeni a Tisza-tóban. Hm?
Csopak-Dunaföldvár-Kecskmemét-Szolnok-A.szalók
Kb 15-kor indulok.
Remélem holnap már nem találnak ki semmit!
Eddig úgy néz ki megyek.
Abádszalók
Őszike út 2
http://www.booking.com/hotel/hu/aba-dszala3ki-vitorla-s-venda-c-gha-z.hu.html?aid=318615;label=New_Hungarian_HU_5226388825-Jvn8wq4RNfCb8RlGYIT6nQS46932841705%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=73955ae4942dc1013385cfe327247966;dcid=1;dist=0;srfid=5f424281b87f1171c9ae51aa35637634b544599bX1;type=total;ucfs=1map_opened
Papa! Megkerdezhetjuk a pontos cimet?
Holnap 12-töl várlak benneteket.
Így múlik el a világ dicsősége...
A tavalyi abádszalóki túra óta nem ment az Etz.
A Yamahával megyek :-)
Már megjöttek rá az oldaldobozok, hogy azok milyen nehezek...még jó,h ezúttal nem sátrazok és nem kell cipelni őket :-)
Szerszámot hozzál bőven, mert nálam már nem lesz annyi! ;-)
remélem a stabil ETZ-vel jössz! Én cz-vel tudod, és ha mentened kell, akkor nehogy a yamaha lerohadjon, miközben nekem mész alkatrészért! ;)
Én pénteken délelőtt nem tudok indulni.
Mi ütött belétek, hogy időben akartok indulni, és nem éjjel 4kor érkezni!?!? :D
ok lehet jönni.
Tel: 0630/3561022
Hali!Papa mennék én is de még nem 100%. Egy hely jó lenne itt a másik szálláson.Valami telefonos elérhetőséged van?
szuper, köszi!
jön valaki szombat délelőtt Budapest irányából? Kit hívhatok amikor odaérek hogy merre vagytok?
Üdv a csapatnak!
Aki idáig jelezte a szállás igényét mindenkinek van egységes 3000Ft/ fő áron, aki netalán ez után gondolná meg magát, még 4 hely van ugyan ebben az árban csak a másik szállás helyen a mi közvetlen a panzió mellett van.
Én is így tervezem, péntekre már kivettem a szabadnapot. Ha sikerül, gurulhatunk együtt :-)
Nem tudom meg hogy mikor tudunk indulni Munka es Gergok fuggvenye.Mi legszivessebben a kora delelotti orakban indulnank.TeriKalman.
Sajnos a faház szobák nem pótágyazhatók.
Tesho!
Szolnoknál tudok csapódni hozzátok ha nem gond.
Papa! mzrobi feleségem bátyjának a fia. Ha pótágyazható a szoba nálunk aludhat. Laci
Üdv!
Kávé van a büfébe önkiszolgálós ezen kívül van mi szem-szájnak ingre csapolt sör meg miegy más.A szállásra csak hétfőn tudok mondani valamit, de valószínűleg lesz.
Pénteken kora d.u. mennék Dunaföldvár - Kecskemét - Szolnok vonalon idióta fizetős utakat elkerülve.
Amúgy szívesen mennék együtt az észak-dunántúli csapatból bárkivel, péntek délutáni indulással.
Hm?
Mora-Atilla?
TeriKálmán-Tesho?
Szia Papa!
Én is jönnék, ha lehet csatlakoznék a puhatestű papírkutyák közé, nem vinnék sátrat, ha nem muszáj. Kérlek kérdezd meg számomra is, van-e még szállás, és mennyiért.
1 fő, 1 motor.
Üdv.
Hm..
két embert ismerek,(-magamon kívül, bár nekem orvosi előírás is-) aki kávéfüggő motoros.. s általában van nála saját felszerelés is..Alap náluk.;) :)
Bogyó, és Daranyi68 barátom...;) :)
Daranyinál halálbiztos, hogy lesz!
Teknőc
Szervusz Papa! A reggeli kávé elköltéséhez vigyünk felszerelést vagy van elérhető közelségben valamilyen büfé?
Szia mzrobi!
A faházak beteltek de megpróbálok méd szállást keríteni apartmanban és majd írok,az viszont drágább valamivel.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|