:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Az a baj, hogy nekem iis jó régi és lötyög a fejemen, sapkát kell alá venni :)
Azért köszönöm.
Üdv.:
Kittengirl
Almádibol merre mentek?
Utvonalterv?
Hat arra a turara en is bejaratos motorral mentem. :) Az volt az elso ut vele, mert elozo nap ejjel raktuk fel a hengereket meg a dugot, mert akkor jott vonatra rakva meg. Felfele vegig kod volt meg eso. Dunaujvarosnal kifogyott a benzin fullosan.
Buny: ki szolt tavaly?
Kittengirl: en tudnek adni valami jo regi es jo szart, de addigra nem tudom feljuttatni hozatok.
Eddig ugy nez ki pecsrol 3-mocival megyunk. En szeretnek olyan 12 korul elindulni.
HyGy
Figyu kinek van miskolcon 559es Jawa-ja? Láttam egy szép sárgát a búza téren.
Meg van!
"Tempo parkolóban (MOL qt mellett)".
Kgab!
Úgy néz ki ,hogy megszületett az időpont!
Balatonalmádi 16 óra.
Húúú Tesho hol is???Tempó,vagy Tesco,vagy...?!?
Üdv:Laci
Ennyi negatív embert?! optimistának kell lenni. Csak pozitívan, jó idő lessz!!!!!!!
Sziasztok!
Tudom, hogy hülye kérdés, de nincs esetleg valakinek egy felesleges bukója a számomra a szegedi túra idejére?
Üdv.:
Kittengirl
Szerintem is mehetünk együt,mert okkor biztosabb hogy egyből oda találok,ti meg szokjátok az esőben motorozást.
ls-laci,
Nekem mindegy mikor indulunk, a munkahelyen már közöltem, hogy péntek du. ne számítsanak rám. Azért jó lenne időben elindulni, főképp, hogy hideget ígérnek. Egyébként én úgy terveztem hogy még sátrat sem viszek... talán szereznem kellene egyet:). Éveken át hagyomány volt, hogy május 1.- én kint aludtunk a haverokkal. Persze sátor nélkül... néha esett az eső... meg elfogyott pár liter bor:). Tényleg, én laposüveget viszek sátor helyett. Sokkal praktikusabb, kis helyen is elfér, nincs macera a felállításával:).
Gab
Pool!
Ja és ez a makacs betegség sem akar elmúlni, már majdnem 2 hete... De lehet hogy a becherovkád hamar kigyógyítana :) Most őszintén, még én sem tudom hogy megyek-e vagy sem.Addig még van pár nap. Ha péntek délután megjelenek akkor úgy döntöttem hogy megyek:) Éjjel azért 5 fok lesz, az hideg egy kissé. Ráadásul senkivel sem tudok összebújni:( Majd járatom a motort és ölelgetem a hengert :)
Üdv!
"Ezért a túra ideje alatt Adrienn nálam fertőződött!:)))))))"
Meg is lett az eredménye...
tike da :D
Én is néztem a met.hu oldalt, meg a másikat is és azt kell mondjam egybeesik a kettő. Persze ha hűvös van az nem baj, de Hygyre tekintettel annyira lehetne jó idő, hogy művelődni tudjon!:)))))))))))))
Tavaly úgyis szóltak már emiatt neki!:)))
Woodoo!
Ha Kgandrast megkérdezed, akkor tavaly ő úgy indult el felpakolva két személlyel a Jawaval, hogy abszolút bejáratós volt a motor. Ezért a túra ideje alatt Adrienn nálam fertőződött!:)))))))
Udv kollegák!
Idojaras temaba nekem ez 3 napos előrejelsésbe bejött eddig:
http://www.weatheronline.co.uk/Hungary.htm
hai
Hali!
Én is a metponthu-t ajánlom, nemrég jártuk meg Nyírséget és egészen korrekt jelentést adott, ráadásul 90%ig pontosat. Főleg indulás előtt 1 nappal érdemes meglesni... (mintha picit pesszimista lenne az előrejelzésük, de azért még jó)
Magam részéről egyáltalán nem érdekel az időjárás, ha hó nem esik akkor megyek. Egyébkénk megnéztem a Szegedre vonatkozó előrejelzést, csütörtökre mond egy kis esőt úgyhogy hagy idézzek a Galaxis Útikalauz Stoppposoknak első oldaláról: NE ESS PÁNIKBA!!!
Üdv,
kgandras
Én mindig annak hiszek,aki jobb időt mond ;-)
Nem tom, hogy ez a freewebes oldal mennyire tekintheto authetnikus forrasnak. :)
En a www.met.hu-t szoktam nezni. De hat uccu neki. :)
Mora, nem arrol van szo, lemegyek en esobe viharba meg kodbe is. :) De masnap akkor nem nezunk se feszti korkepet se semmit ha zuhog. :)
HyGy
A tali B.almádiban szokott lenni a Tempo parkolóban (MOL qt mellett).
Az útirány Dunaföldvár felé van tervezve.
Bocs rosszra válaszoltam
(nem Goss hanem Kgab)
Kgab!
Mé folyamatban van az egyeztetés Tesho kollégával,mert van akivel Ő tartja a kapcsolatot!
De elöreláthatólag az indulás időpontja 16h után lesz(az a valóságban 19-20h)
Na jó ez csak remélhetőleg vicc,de...
Annyi biztos,hogy én kb 13-14-körül idulok Pestről(Füredre) sietek és utána kezdünk el találkozni attól függően ki mikor ér rá.
Neked esetleg vannak időkorlátjaid?(+ -)
A napokban történik a pontosítás.
ESŐ_ESŐ_ESŐ=Esőruha+sok sör:)))
Üdv.:Laci
"Szerdáig, csütörtökig egyre melegebb, már-már nyári idõre számíthatunk, csak néhol lehet zápor, zivatar. Késõbb hidegfront érkezik, hatására 5-10 fokot csökken a hõmérséklet. 10-e körül lehet nagyobb csapadék, majd újra javulni kezd az idõ."
http://www.mikes11.fw.hu/
Kedves Woodoo!
Gondolom, a porlasztót, és az üzemanyagot átállítottad bejáratósra, legfeljebb 30 km-enként megállunk egy cigaretta szünetre, ez ne tarson vissza a találkozótól. Mire ideérsz addig is járódik. Csoportban utazáskor úgy sem szaggatjuk az istrángot. Mivel a 250-esem viselkedik így (bejáratós) , hát amikor kezd a hangja változni ráhúzom a szivatót, foldoklik egy kicsit 1-2 km-en keresztül aztán vissza és had menjen. Úgy hogy gondold meg.
Üdvözlettel: Laci
Gyerekek szombatra massziv esot igernek. :) Velemeny?
woodoo rakjal, hozza valamivel tobb olajat es finoman menj vele.
ls-laci,
Egy-két héttel ezelőtt jeleztem, hogy csatlakoznék hozzátok Balatonalmádiba. Van már valami konkrétum hogy mikor, hol, útvonal...?
Köszi,
Gab
Én is boldog névnapot kívánok a Pétereknek!
Czövi!
Akkor mehetnénk együtt, úgyis arra kell jönnötök.
Üdv,
kgandras
MI 2 körül indulunk Telkiből.
A nagy sebbel-lobbal közepette ma elfelejtettem jó kívánságaimat kifejezni:
Boldog Návnapot Péter!
Egy Külső Főmunkatárs!
Mi haza értünk ,szépen rendben.
Kezd izomlázam lenni! Mégiscsak imához kellett volna szólítanom a hithű muzulmánokat a Minaretből!:))))))))
Mindenki hazaért?
Én visszamondom a túrát,m ma voltam Kunmadarason,és kb. 30 km-enként kezdett ragadni a dugó...még csak 200 km van benne fúrás óta. De azért sztem Abádszalókra még megyek,az cs 50 km-re van.
Jó utat
Szia andris!
Pénteken délután 4 körül tervezem az indulást a Soroksári Tesco parkolóból. Nem tudom ki lesz még ott, aki jön azzal indulunk.
Üdv,
kgandras
Emberek jön valaki pestről?Kgandras te honnan indulsz,mikor és kikkel?Lehet csatlakozni?Nem szeretnék egy edül menni.
Tike te sem írtál vissza.Üdv.
Kesz a fenyezes. Meg ossze kell rakni a motort. ;)
meg par mas dolog. :)
HyGy
Pool megaszonta' a tutit:-))
Akkor magam iszom meg a sört,ejnye-bejnye..:-)
Hát a csávó nem sokat problémázott. De jó nekije.
Vadmotoros!
Neked egyik szocitúra sem volt sima. Egyszer tutira jössz, aztán mégsem, aztán mégis, aztán pénz, aztán ZH, aztán eső, aztán mégis jössz, aztán mégse. Többen jöttök, egyedül jössz, faház, sátor, faház, többen jöttök, faház, sátor, egyedül jössz, nem jössz, zh.
Két dolog kellene csak! Határozottság és elkötelezettség!
Ez nem kemény kritika volt, csak én vagyok kemény most a söröktől :-)))
Megbocsátasz ugye?
Pool
Most mit gondolsz!? Egy sörért megvehetsz!?
Ha tényleg annyi, amennyi, akkor szerintem minket is érdekelne...szóval akkor már 4en lennénk minimum :)
Minket érdekelne a körkép.Persze ketten nem megyünk.Csak ha akar más is jönni.Üdv.
Nem fog esni, mi napot rendeltem. Esőhozók maradjanak inkognitóban a túrán, légyszí :D Ja, nem vagyok bolond :) Nagyon...
Csak,hogy bátorítsalak,nekem is lesz egy csomó vizsgám hirtelen nem tudom mennyi,de sok)
Az időjárásjelentésnek nem szebad mindent elhinni mert altalában mindíg odateszik a " -hat,het" -et :es-het,fúj-hat...
Jó idő lesz 25-30fok,napsütés...:)))
Pandagyík!
Ha olvastad volna a "Motorral a Föld körül" c. könyvet,akkor tudnád,h minden megoldható!:-)
Ha vki pontosan leírja az ebben a könyvben szereplő motorosok (2 db) ill a kutyájuk nevét,az vendégem egy sörre a túrán!;-)
Segítségképpen:ők voltak az elsők,akik motorral körbeutazták a Földet!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|