:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Átalakítottam a holnapi napomat (egy ZH-val kevesebb lesz), így elöbb el tudok indulni :-)
Szóval úgy néz ki, hogy veletek indulunk. Előre szólok, hogy a gép, ha megszakad sem tud 90-nél többet 2 személlyel :-)
goss
És ki megy majd elől? Czövi térképet is nyomtatott, azt mondta, az alapján simán odatalálunk majd. Félek, mert ilyenre volt már példa, csak akkor hárman voltunk!:)))))))))
Ezért valaki még készüljön, mert én nem tudom kinyomtatni a térképet, amit Laci bá' mellékelt.
Mi fél négykor érkezünk az M5 kivezető szakaszán levő TESCO parkolójába a benzinkúthoz. Onnan négykor indulunk Szegedre a régi 5-ösön. Aki akar csatlakozni, írjon egy mailt nekem a kgandras@mailbox.hu vagy kgandras@compfort2001.hu címre hogy tisztában legyek a várható létszámmal!
Üdv,
kgandras
Hali!
Elkészült egy új turnus menetrendje a szegedi túrára. Útonal: Pandagyik Győrből indul, Tatabányán találkozom vele 15:00-kor, onnan tovább Budapest, Kecskemét, Szeged útvonalon.
Ha valaki csatlakozna, az a 70/504-1165-ös számon ér el.
Sajna nem,csak a felnőtt 30 napos,vagy egész havi:(((
Bocs, nem tudok olvasni...:(
tike
Diak is jo?
30 napos, marc 21-apr 19ig volt ervenyes.
tike
Bocs,BKV bérletről lenne szó!
Motorostársak!
Nagy segítségre lenne szükségem! Kellene nekem egy áprilisi felnőtt havi bérlet.Ha valaki tudna egyet szerezni
(ismerőstől)vagy bárhonna,borzasztó hálás lennék.
Eőre is köszi!
Üdv.:Laci
Nekem az egyik legemlékezetesebb ilyen néhány éve volt augusztus 20.-án. Hazafelé a város határában úgy elkapott a jégeső a motoron,h muszáj volt beállnom egy fa alá,bár az sem segített sokat és csak vékony nadrág és vékony széldzseki volt rajtam,aminek az ujjából ömlött a víz,a testem meg tele lett sok piros pöttyel,ahogy Zsandi mondaná: elvert a jég,mint a palántát:-)
Igen, én is remélem! Amíg esik addig nem indulok. Aztán ha már Győrben vagyok, akkor vissza nem fordulok, de azért utána se essen. A hideg nem számít, felöltözöm. De az esőt utálom. Egyszer Csehországba motoroztunk egyik haverommal és olyan eső elkapott minket, hogy meg kellett álni, mert nem láttunk 20 méternél távolabb. Ráadásul a villámok 100 méteres közelségbe csapkodtak mellettünk. Az nagyon necces volt.
Hihi ez kemeny volt. ;) De telleg pool, en is remelem, hogy nem fogsz esovel talakozni az elso 20 kilometeren. :)
Ne aggódj! Az idén ázott már eleget, talán szerencsénk lesz! Azt meg ne feledd, hogy egy idő után elég közel leszel Czövihez, így bár külön úton jöttök, azért te is ázhatsz.
Majd ha megvetted,te kitolod és pörgetheted.Sajnos nem ezen múlik ,ez az elmélet már megdőlt!Ma garázsban volt mégis esett.Szerintem jó időlesz,nem fog a ruha ránk rohadni.
Üdv!
Ez csak a beetetés volt, majd rájöttök pénteken...
:DDD
tike
Pool!
Nincs igazad, mert mi vasárnap mentünk egy kicsit Czövivel, és nem esett. A már leadott, új szösszenetemben meg is említem.Ja, és Dunaszerdahely környékén ha esik, akkor nem is jösz?:)))))))
Üdv!
Azért nem irtam semmit, mert nem is tudtam semmit, hogy lesz. Természetesen megvárunk. Hívj nyugodtan, csak ne 16-17h között:D
tike
Czövi!
Lenne egy hatalmas kérésem! Légyszíves pénteken reggel told ki a motorodat a garázsból. Had bemelegedni aztán pörgesd fel 16ezres fordulatszámra. Miközben gázolgatod nézzél fel az égre és tele torokból üvölts: Itt vagyok, erre gyertek!!! Féltek mi!!?
Így hátha az esőfelhők északi irányba támadnak. Szóval tereld el légyszíves a figyelmüket a Szegedi tervünkről.
Thanks!
Üdv!
Tesco,1400 körül!!! Nem golyóálló de hálózsák.
üdv.:Laci
En tobbszor szoltam de nem valszoltal.Egyelore egyedul vagyunk es ha megvartok akkor csatlakozunk.Mi pentken barmikor tudunk indulni.Egyebkent azt igerted hogy majd telefonon megdumaljuk.Ha holnap nem jutok net kozelbe akkor hivlak.Udv.
Én viszont 100% hogy nem megyek erre a túrára:( Majd talán a következőre. Szóval jó motorozást mindenkinek!
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Budapesten hol vegyek valami jó meleg hálózsákot ócsóért? Asszem el fog kelleni...
Előre is köszi.
Meg mire ideérnek az alkatrészek,addigra jól megdrágulnak..
Igen, most már a www.met.hu-n is rózsásabbnak látszik a helyzet... Jó ez a Kárpát-medence, mire ideérnek a frontok, lecsillapulnak :-)
Hétvégére eső nemlesz csak szél meg jó hűvös!
Üdv!
"Inkább várok rátok pár órát, mint ti énrám"
Az a baj hogy ezzel én is igy vagyok, no mind1, majd sietek:D
tike
tike,
Inkább várok rátok pár órát, mint ti énrám. Egyébként az érkezési időpont a legoptimálisabb esetre vonatkozik. Ha közbejön akár egy defekt, máris csúszik a program. És hosszú az út odáig, sok minden közbejöhet, de persze azért ne legyen semmi gond.
Üdv!
Üdv!
És mi a jó ****-t csinálsz Szolnokon 10től 3-ig???
Lehet jobb lenne kicsit később indulnod...
tike
tike,
Ez a délután 3 jónak tűnik. Én olyan 5 óra körül tervezem az indulást. Ha nincs fennakadás, már 10 köröl Szolnokra érek.
Telszámod megvan, neked is az enyém, úgyhogy a kapcsolat meglesz. :)
Üdv!
Talán nem fog esni!:)))))))
Tök jo szar idő lesz holnaptol egy hétig.
Üdv!
Nah, szoval kb 2-ig tart majd a program, sztem 3körül kellene találkozni vhol Szolnokon.
Vki tart még velünk???
tike 70/3136706
Tike!
Nem kóstolgatlak én, csak írtam néhány tényt. Ennyi történt.
Ja, a vonat, az felhallatszik, tényleg!:)))))))))))))))
Majd pénteken beszélgetünk.
tike,
Mivel nem vagy ICQ-n, ezért küldtem mailt.
Üdv!
Üdv!
Fogalmam sincs, mikor tudok elindulni, mert péntekre van egy kötelező szakmai kirándulás, még jó hogy csak Törökszentmiklósra kell menni. Szoval nem tudok még semmi bővebbet. ICQ-n ird meg a telszamod, amint tudok vmi infot, irok SMS-t.
Vki még jön erről a környékről??
tike
tike,
Te honnan is indulsz a túrára? Valami olyasmi rémlik, hogy Törökszentmiklós. Jól emlékszem?
Ja, és hánykor van az indulás?
Ha addigra odaérek, csatlakoznék.
Légyszi válaszolj mihamarabb, ugyanis szerdán leszek utóljára netközelben.
Üdv!
Kóstolgatunk, kóstolgatunk??? :D
Igen, megyek haza mert még nincs kész a jármű. Az a forgalmas hely meg a 10. emeleti erkély, ahová felhallatszik a vonat zaja. Aki meg ezt csiripelte Neked, vigyázzon ám nehogy megint lapos hátsó gumival kelljen hazamennie az egyetemről... Szerintem.
:))))))))))))))))
tike
Lustaság:)))
Nem néztem utána pontosan csak ,bepögyögtem az adatokat és bejelöltem a"legrövidebb utvonal" rublikát és ezt dobta ki!
http://www.utvonalterv.hu/utvonalterv.dll?Login&2478_05031244_453254125
Sárbogárd miért?
Menjünk Simontornyának,mint tavaly!
Veszprémmegyeiek!
Kb.4-6 motorra lehet számítani(+utasok)
de szerintem ez még(+ -) változhat.
A lehetőségek adta szempontokat figyelembe véve:
72803 sz. út (Balatonalmádi)- 64 sz. Főút (Mezőszilas)- 6306 sz. út (Sárbogárd)- 6211 sz. út (Előszállás)- 52 sz. Főút (Solt)- 53 sz. Főút (Soltvadkert)- 5405 sz. út (Kiskundorozsma)
Úthossz.: kb.203.96 km
Üdv.:Laci
Szóval találkozó Almádiban péntek 16 óra (előreláthatólag).
Útirány Almádi-Szeged;-))))))
Enying,Dunaföldvár, ugye,Laci? Amúgy mindegy,csak odaérjünk.
Mi ott leszünk: ls-laci,Kálmán-Teri,én.
Gerbera + utasa szombaton csatlakozik Szegeden.
Buny: a az azert volt, mert nem mentem be vele. :) De hat csessze meg az a buzi no, nem akart csoportos kedvezmenyt adni...
HyGy
Miskolciak figyelem! Nem jön valaki a túrára? Mert ahhoz szívesen csatlakoznék, mivel woodoo visszamondta a túrát.
A debreceniek is szólhatnak ám! :)
A szavazásból látom, hogy az olvasók között több mint 40-en voltak 1000 kilométertől meszebb lakhelyüktől motorral. 1000 kilométer már midenképpen külföldi kirándulást jelent. Mi lenne, ha írnátok egy cikket róla? Ez annak a 40 embernek szól.
A haveromnak van egy ,de az fekete.Ő is miskolci.Üdv.
Tike!
Most olvastam csak vi9ssza, milyen kis rendes voltál ezzel az irománnyal!
Pénteken még haza rohansz összekalapálni a gépet, mert még nem vagy kész?:)))))))))
Halottam, hogy valami forgalmas helyen telefonáltál! Háát, nem tudom?! A hegy felőli oldalon a tizediken nem jár este olyan sok jármű!:))))))))))
Csak nem sétáltál a körúton, egyedül(!!!). :))))))))
Hygy!
Nem emlékszel? Az utolsó túra alkalmával, amikor Fehérváron a Bory-várat nézték meg a többiek, akkor Kacc kiakadt, mert ő bement, te meg nem, mert nem tudtál megalkudni a pénztárossal, hogy valójában nyugdíjas diák vagy.
Aztán a szegélykövön ülve az "élet nagy dolgairól" beszélgettünk.
Ki jön még veled?
ls-laci!
Köszi. Ott leszek 16.00-kor. Hányan megyünk?
Üdv,
Gab
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|