:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Szegény szocikutya. Pedig milyen becsületesen ugatott és morgott ott valami idegenekre.
Ami az ismeretlen embereket illeti. Szerintem:
1 - Rudolf (egy olyan kis géppel jött ki, amelyiknek zöld felnije van, vasárnap meg egy kék Citroennel)
3 - Balázs (Blaise)
5 - Ákos
Ha tévednék, akkor elnézést.
Üdv!
Kedves Motoros Társak!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. már látom, lehetett volna jobbat is összehozni, ez sikeredett. Majd legközelebb. Ha valakiben felmerül a gondolat, hogy szakítana néhány napot a városra "neaggy Isten" a múzeumra, esetleg valailyen kiállításra is (ha már itt van) a város hangulatára kérem jelezze. Részletekről majd akkor.
Olvasva Tória hozzászólását nem tudom kell-e neki a kempingben megszálltak névsora? Tegnap reggel kimentem és megkaptam. Ha nem kell nem gépelem le.
Az ifjú hölgy a ki pénteen volt a recepción csk dicsérő szavakkal illette társaságunkat.
Most viszont szomorú hírt közlök. Míg vártam a névsort, beszólt a terepruhás fülhallgatós biztonsági őr, hogy jönnek a gyöpmesteri hivatalból és elviszik a szocikutyát.
HyGy!
Sándorfalváig utánatok mentem. Milyen tempót tartottatok? A Dacia 70 km/h-t mutatott. Tettél-e szelet a hátsó kerékbe? Ha loposan jársz, egy idő után elszabaduknak a vászon szálak belül és ugyanaz lesz az eredmény mint idefelé. Tapasztalatból tudom.
Szabad egy javaslattal élnem?
Következő találkozó előtt dobjunk össze egy kis pénzt és egy jőnevű JÓSNŐvel szabadítassuk fel HyGy motorját a szocitúrára utazás átka alól.
Örömmel láttam, hogy vannak szegedi motoros társaink, de nagyon restellem, hogy a szervezés gondjai között nem volt módomba megjegyezni nevüket.
1. kisJawas bajuszos
2. göndörhaju hasonló dalia termetű mint én vagyok, vasárnap ő is kocsival jött ki
3. HyGyéket elvezette tankolni. Elnézést kérek tőle, hogy megfosztottam ezzel az együtt motorozás örömétől.
4. fehér motoros
5. akinek elpusztult a motorja
Üdvözlettel:Laci
andris,
Ha nem hozod a szerszámaidat, akkor én mivel szerelek? :)
Pool gépe 12V-os. De ismerek egy srácot, akinek 6V-os duda van a 12V-os Jawa-ján. Szól mint a állat, csak hosszú használat után kissé rekedtes lesz a hangja. :)
Üdv!
Mi 560 km-t tettünk meg összesen, 5 literes fogyasztás mellett. Ahoz képest, hogy 6,5-7 literes fogyasztás szokott lenni, ezzel nagyon meg vagyok elégedve. Igaz, akkor 80-90-nél kicsivel gyorsabban megyek :)
Üdv,
kgandras
Hygy!
Elküldtem neked a képeimet... megkaptad?
Üdv,
Zsandi
Az én órám szerint mi 731 kilómétert tettünk meg.A benzinre valami 6.500 ft körül költöttem.Átlag 5 literes fogyasztása volt a gépnek.Meg vagyok vele elégedve.Egyszer sem kellett szerelnem.Egy rahedli szerszám nálam volt.Persze ha nem viszem biztos lett volna valami.Üdv.
Pool.A lámpát legközelebbre viszem neked. A dudám pedig gyári.Biztos lehet kapni ilyet a boltban.Majd megnézem neked mennyibe is kerül.A jawa az 6 vagy 12 voltos?Bocs de sosem volt jawam és nem ismerem őket.
Lacibá!
Köszönjük szépen mégegyszer, a szervezést!
Üdv.:Laci
:)
Ez mindig így legyen.
Egyébként meg az a 16 és fél óra az tisztán motorozási idő. Ebbe nem számít bele a benzinkúton való éjszakázás. :)
pdaranyi: idoben most mi lenyomtunk. :)
Az opusztaszeri csoportkepen balrol szelen borkabatban, na az volnek :-)) Mar szombaton szerettem volna csatlakozni hozzatok, nagyjbol bambival egy idoben, de sajnos kozbejott par dolog es dolgoznom kellett, igy maradt a vasarnap. Igaz csak par orat tudtam veletek tolteni, de jot beszelgettunk ott par emberrel, na meg tetszett a kozos gurulas is :-))
Hello,
Most vagyok netközelben, ezért csak most írok.
Vasárnap 2230-ra értem haza. Törökszentmiklósig ketten mentünk tikével, onnan egyedül. Láttam szép tájakat és sok megyehatárt jelző táblát. :)
Az út során betértem egy vendéglőfélébe egy jégkrémre. Természetesen az összes ember bámult, mintha még életében nem látott volna motorost. :)
Ja, és találkoztam egy szép kék Skoda-val (asszem MB 1000-es volt), amin veteránrendszám volt.
Szerelnem nem kellett, a kuplunganyát jól tartja a biztosító alátét. Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki segített a javításban, illetve alkatrészbeszerzésben.
És köszönet Laci bának a túráért. Nem várt meglepetés volt számomra a sok csettegő, amit eddig csak TV-ben láttam. :)
Ennyit még soha nem motoroztam 3 nap alatt. 1050 km, 16 és fél óra motorozás.
Üdv!
Ez igaz, de a többieket se felejtem el, mert ha hazajövök összeírom kik is voltak ott, így írásos bizonyítéka is van annak kik azok akik résztvettek a túrán!
Eddig mind a 6 túrának megvan a listája!
Én nagyon örülök neki, hogy eddig mindegyik túrán ott lehettem (amit PeetAir-nek köszönhetek, mert egyszer se hagyott itthon -eddig ;-) )
Toria
Vadmotoros!
Én nem is áztam meg Czövivel :)
Üdv.:
Kittengirl
Hűűű, most nézem a képeket.... :D legközelebb engem hanyagoljatok a fényképezéskor, a csoportképen kívül nem készült rólam elfogadhatónak mondható kép...én moondtam, hogy neeeeeeeeee :D :D
Üdv.:
Kittengirl
Hát igen ,de a batyukon nem látszott!Lehet hogy hozak magukkal Cardo metracot?
Hát ez inkább csonkacsoport-kép,mert csak a társaság 3/4-e van rajta...
Ez a sátorozás-faházazás eléggé megosztotta a társaságot,mintha nem is együtt lettünk volna,a faházasok elvoltak a házaiknál és fordítva.
Ez nagyon zavarta a szememet..
Valószínűleg nektek is elég lett volna egy MZ ha ti is sátorban aludtatok volna.
A matricákat én is köszönöm neked Pool.Abszolút győztese vagy a matrica biznisznek.Több színben van,kétfajta,és ráadásul ingyen adod.
Mora,a filmet én sem tudtam megnézni.Üdv.
Köszi Bambi!
Ők is rajta vannak a csoportképen ugye?
Mert akkor már tudom ki ő ill. ők!
z25z Szegedi az mzklubrol jött,ritkán ir a szocin. Vasárnap reggel csatlakozott a társasághoz,ő szerzett nekem szállást ,és úgygondolta velünk tölti a napot.
A következő túrán a renitensktől este megérkezés után begyűjtjük a kulcsokat és szonda fújás után reggel megkapják.Ez a hajnalig tartó "beszélgetés" nem volt olyan durva,szerintem senki nem volt részeg.Bevonul a bajszos lány története mellé.
Ugy hogy mi a keresztneve és milyen mocival érkezett és ki volt az utasa.
:-)
Igazából saját kedvtelésből írom és nem kerül nyílvánosságra a résztvevők neve (ha esetleg vki tartana ettől ;-) ).
Statisztikának is nevezhetnénk! :-)
"z25z-t nem tudom beazonosítani"
ezt hogy kell érteni?
Orgon
Ugye te voltál aki küldted nekem az e-mailt?
Most már sikerült összeírnom a résztvevőket, csak z25z-t nem tudom beazonosítani :-(
Köszi
Toria
Nagyon szívesen! A következő túrán is lesznek matricák ingyen. Van egy reklámstúdiós barátom aki megcsinálta. Fizetnem nem kellett érte, mert ledolgoztam. Saját motorról álmodom, nem Hondáról. :-)))
Üdv!
Apropo, matrica. Hogy-hogy ez most ingyen volt??? Poolnak nem kell HONDA???
:DDDD
tike
Legyen áldott és magaszttal teljes ama magasságos Pool ki megáldatott bennünket ama jelekkel!
Köszönjük Szépen Pool!
Bandi&Katinka
Ne nekem koszonjetek a matracakat, en csak kiosztottam. Pool csinalta oket. :)
HyGy
Ezt en sem ertem. :) Haza mindig szepen megy a jawa. ;) Bar ez most inkabb mitas hiba mint jawa :)
A következő szocitúra időpontja:
július 8-9-10 vagy július 15-16-17
Akinek a kettő közül valamelyik hétvége nem jó az írja meg. (már két szavazat van) A végén összesítjük és kiválasztjuk a végső időpontot.
A túra helyszíne Győrtől 30 km, Szlovákiában. A határátlépéshez nem kell útlevél, a személyi is elég.
Sziasztzok!
Örülünk, h. mindenki épségben (több-kevesebb csapadékkal) hazaért. Mi tegnap 19:15 táján érkeztünk meg. Néhány apróbb megállóval. Ópusztaszeren az első csárdába betértünk, még láttuk a hátramaradtakat. Teli hassal indultunk tovább, és végül mi is az 5-ösön kötöttünk ki, ugyanis sikerült majdnem eltévedni a "kertekalatt". De ez nem a papírGPS hibája, hanem a tájé. Az 5-ösön Kmes kocsisor, elől: IFA szekeret szállított...
Köszönjük a jó szervezést Laci(bá)!
A többieknek meg a jó hangulatot!
Ez volt az első szoci.túránk.hu, de még nem az utolsó!
Köszi a matricákat HyGy!
Üdvözlettel: Bandi&Katinka
Ui.:Mi semmit nem vettünk észre a reggeli állatkodásból.(Egy MZ kevés hozzá ;) )
Hello!
Hát Sorry a reggeli motorozás miatt. Én voltam a másik résztvevő.
Azért annyival had egészítsem ki, hogy nem a sátrak között történt a motorozás, hanem onnét 100 méterrel arréb. Más fizikai épségét nem veszélyeztettük. Maga az atrakció pedig 5 percnél tovább nem tarthatott. A hangulat tényleg jó volt. Az alkohol sok volt nekem, az ítélőképességem cserben hagyott. Máskor azért majd behúzom a kéziféket.
Mora!
Szerverkarbantartás volt,a film újra tölthető,nekem az 1. CD már lejött,műxik.
Hogy töltsem le ez a borulós videót,nem akarja:-(
Helló!
Én is szerencsésen hazaértem este 8 körül. És hát mindenki aki a Czövivel motorozik megázik, ismét bebizonyosodott, az M0-on kicsit esett az eső. de nem volt vészes. Én is megköszönöm a szervezést, ést mindazt amit a társaságtól kaptam. Ez volt az első túra amin nem kellett szerelnem :)
Nem tudom azt észrevettétek-e hogy HYGY-ék mindíg csak odaúton szerelnek hazafelé sohasem?
Kösz megvan, tike csavarjai jól tartanak. De mostmár elárulhatom, hogy csak titeket akartalak lelőni vele...;))
Üdv,
Blaise
Hello-bello mindenkinek.
Laci bá.A bűnös én vagyok és a pool.Viszont.1:nem éjszaka történt ez az ominózus randalírozás hanem reggel 6-kor.2:ha valakiben csalódtál akkor az nem a gárda volt hanem én.Ezért én vállalom a felelősséget.3:már többször bocsánatot kértem,és itt is meg akartam tenni a te felhívásod nélkül is.4:legközelebb legalább ugyanennyitt fogok inni de vandálkodás többet nem lesz(legalábbis részemről).Erre szavamat adom.
Remélem nem sértődtél meg,és azt is,hogy kapok még esélyt.És köszi a szervezést.Jól éreztük magunkat.Én egy kicsit túl jól is.:-)
Szóval bocs mindenkitől még egyszer a kellemetlen reggeli hangoskodás miatt.
A tankolással kapcsolatos észrevételekről meg csak annyit,hogy az én megfigyelésem alapján volt olyan aki azért nem tankolt mert nem egy olyan kúton voltunk ami neki tetszett volna.Egymás után többször is meg kellett állni,mert valakinek tankolnia kellett.Miért nem lehet ezt lerendezni egy benzinkúton mindenkinek?Tele kell baszni a tankot azt jól van.ha nincs keverék akkor meg ott az olaj.Ez az én véleményem.
Üdv! Én is hazaértem, hellyel-közzel minden rendben is volt. Erre a túrára valami átkot raktak a nyakamba, mert még sosem szereltem motort közös útjainkon. Miután kicseréltem a Petőfi szülőháznál a trafómat, ugyan megszűnt a folyton fellépő probléma (egész unalmas volt hazáig simán jönni), de a kecskeméti benzinkúton nem véletlenül mostunk Peetairrel motort. Ugyanis amikor egy hosszabb szakasz után megálltunk tankolni, észrevettük, hogy irtóra csillog minden a motorom hátsó részén, és a sárhányóról, a gumiról, a vázról csöpögött az olaj. Azt gondoltuk, a váltó eresztette el tartalmát, de kiderült, hogy a 2T olajam flakonja a rázkódás során hozzáért a gumihoz, ami lyukat dörzsölt rá, és így fél liter olaj szétkenődött a motoron. A csomagjaimtól kezdve a teljes hátsó kerekemig minden tiszta olaj volt, de a gumi futófelülete pont nem. Még jó, mert valamelyik körforgalomban plusz egy kaszkadőrshow-val is színesíthettem volna a túra programját.
A mosás után persze minden kanyart 5-tel vettem be, olajos kerékkel meg ott játszottam a Rossi-t.:)
Zsandi!
Az a gyönyörű fekete felhő, amit lefényképeztél, közelről még rondább volt, mert hazafelé Attilával az M0-áson szépen bekanyarodtunk alá...
Nem áztunk el, de ez az az északi norvég szembeszél nem kellett volna vasárnapra, mert én amikor hazaértem, úgy le lehetett volna venni a motoromról, mint egy Lego katonát. Egyben.
Tesho!
Köszi a linket, tök rég vadászom ezt a filmet! De ha valakinek lejött, az szóljon, mert itt megállt a letöltés :(
(Tesho, ezért a linkért cserébe nem teszem nyilvánossá azt a hajnali kompromitáló fotót, amin Pool előtt térdesz:)
Ja, tényleg! Bocsánatot kérünk mindenkitől, hogy hangosak voltunk szombat este (inkább vasárnap reggel), nem ittunk túl sokat, csak nagyon jó volt a hangulat. (láttuk Andris habos oldalát:) A motorozásnak pedig Tesho vetett véget, akinek sikerült még visszaludnia, az neki köszönje.
Na abbahagyom mert kisregény lesz belőle... Üdv!
Na felraktam a tobbi kepet is amit mi csinaltunk.
Sziasztok!
Orulok, h mindenki epsegben hazaert!
Mar most faj a szivem, pedig csak par kepet lattam, amit HyGy feltett..
Ha javasolhatnam, a kovetkezo 1 hettel kesobb, juli 15-16-17.en legyem, az nekem is tuti jo. Esetleg +1 hettel kesobb...
Gyozo
Orulok, hogy jol erezted magad Blaise :)
Tompito meg meg van? :)
HyGy
Mint az egyik érintett jelzem, hacsak a technika meg nem viccel én ott leszek! Élmény volt veletek, ott a helyem! :)
Ja, én is megérkeztem tegnap hétre. Kösz mindenkinek, nagyon fáin volt! :-)
Üdv,
Zsandi
Kedves Motoros Társak!
Örülök,hogy mindannyian szerencsésen megérkeztetek hajlékotokba. Remélem jól éreztétek magatokat. Elnézést kérek, ha egy kicsit ingerültségemben megbántottam bolna valakit. Tudomásul kell venni, hogy egy ekkora társaság tagjai akkor érzik jól magukat, ha a résztvevők tekintettel vannak egymásra. Csak hallottam az éjszakai sátrak közötti motorozásról, riasztó vinnyogtatésról. Ha ez igaz, mélységesen csalódott vagyok. Nem így ismeretem meg ezt a társaságot. És ha valóban történt volna ilyen eset legalább kérjen elnézést (és legközelebb ne igyon annyit). Egy kicsit fárasztó volt, de talán megérte. Néhány tanulsád azért levonható a következő szervezőknek.
A szervezőnek kellene helyismerettel rendelkező segítője, aki müszaki hiba esetén a behatárolás után, esetleg az elhárításban segédkező társunkkat a többiek után vezeti, hiszen úgy sem tud mindenki segíteni.
A kis gépekkel jövők a túravazető mögött haladjanak mivel ott még nem jelentkezik a harmonika vagy csapódás jelensége. Szent esküvéssel fogadom, nem mentem 70 km/h-tól nagyobb sebességel. Bizonyosan az órának is van valamennyi hibája.
Gondoskodjon nem helybeli motoros végérvényesen azaz helyszínen nem javítható masinájának elszállításáról.(Intéztem, de nem volt rá szükség. Szerncsére)
Önkritika:
A szervező a jelentkezők figyelmét hívja fel, hol érdemes tankolni a szállás előtt , hogy ne azzal vesztegessük el az indulatban levő csoport idejét, hogy néhányan üres benzintartállyal érkeztek.
A szervező derítse fel a túta útvonalába eső első benzinkutat mert biztos lesz olyan ember akinek ennek ellenére nem lesz benzinje.
Amikor a szervező egy bizonyos programra kéri a jelentkezőket hely foglalás miatt azt jó lenne komolyan venni. Időben le lehet mondani.
Város közelében aktív, korán ébredőknek fakultatív városnézés.
Gyertek el máskor is szívesen várlak benneteket.
Üdvözlettel: Laci(a morgós)
...ja és szerencsésen hazaértünk... :)))
Hello mindenkinek!
Először is nagyon köszi Lacibá mégeszerredixszer. Másodszor: NEM SZERELTÜNK A HYGYVEL HAZAFELE!!!! Plusz köszi Munyiéknak a reggelire halasztott vacsinkat és Lacibának a parkolást. Finomak voltak. :))) Köszi a Márknak, hogy kibírta velünk hazafele, és a vasaknak, hogy azok (Ők?) is. :))) Plusz köszi mindenkinek,akinek nem köszöntem volna meg valamit. Köszi. :)))
Üdv!
Daranyi Peti is uzent hogy megerkezett epsegben.
tike
A Che Guevara-s "A motoros naplója" c. film letölthető innen ingyen (szinkronos):
http://bluedragon3.sms.smsbase.hu/-=Movies=-/Szinkronos/The.Motorcycle.Diaries.2004.DVDRip.XviD.Hungarian-pND/
User: bluedragon3 Password: download1
+ Munyinak és a sok ügyes kéznek a fincsi vacsiért!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|