:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Vaughan legutóbb azt kéredezte a diákjaitól, hogy mindenki hozott tételt vagy osszak?
Akkor marad idén három találkozó, az utolsó az Örségben!
Állítólag Bogaras lett,és ez teljesen leköti.
Vaughan még mindíg nem írt semmit, az utóbbi időben eltűnt teljesen, valaki tud róla valamit? Hátha megtudnánk milyen tervekkel bombáz minket a 3. találkozóval kapcsolatban.
Pool!
Ha MZ duda kell szójá mer nekem van talán nem is egy.
halla
Amint megtudom értesítelek.Egyébként kipróbálhatnád amit a pdaranyi említett.Tudod egy 6 v-os dudát rákötni azt megnézni mit bír?!Az akksid töltése egyébként milyen?Nekem arról megy.üdv.
HyGy-nek elküldtem az előbb az előzeteset a következő találkozóról/túráról. Szerintem hamarosan kiteszi. Ez még amolyan előzetes előzetes.
Andris: a lámpát előre is köszönöm. A dudám 12V os. A mostani semmit nem ér. Ha megtudod mennyibe kerül egy MZ-duda akkor szólj légyszi.
Győző az első túrán odáig jutottunk,hogy a következőt a pool szervezi.De ő is csak ennyit mondott.Semmi konkrétumot.A harmadikról meg szó sem esett.Tényleg ha már itt járunk pool komám valami előzetes esetleg a látnivalókról,programról stb?!Üdv.
Ez az Őrség jól hangzik, idén úgyis el akartunk menni oda egy-két napra. Állítólag igazi motoros, dimbes-dombos terep!
Üdv,
kgandras
GYőzőETZ
Igen, igazad van. Tényleg, arról volt szó, hogy az első túrán megbeszéljük a következő túrákat. Sajnos szóba sem került a téma. Olyan gyorsan telt az idő. Már ki voltunk éhezve erre az első túrára és egy csomó dologról megfeledkeztünk.
Szal megegyszer, de roviden, mert nincs erom megint 10percet gepelni. Anno abban maradtunk, h majd az elso turan megbeszeljuk, mi legyen a masodik utan. Nos sajna Vaughan is, en is kihagyni kenyszerultunk az elsot iden. Most hol tart a dolog? Beszeltetek rola? Mire jutottatok? Ha 3at akartok, merre menjunk? Ha negyet, melyik legyen elobb?
Ha a 3. az Orsegben kapja a legtobb szavazatot, nekiallunk, s a zalai Chapter osszehoz egy jo kis turat. Van elvileg szallashely, meg latnivalo, meg utvonalterv is, kerdes h kell-e a nepnek, mert anno kicsit ellaposodott ez a tema..
Szal johetnek a javaslatok!
Nabbazze
irtam kisregenyt, erre eltunt
Köszi a segitséget,de most műxik egy billentyű mágus prof. megszögelte.De hát így jár az aki külömböző testmozgással kapcsolatos oldalakat néz.:-)
Előszür érdeklődjünk a szervezőknél! Olybá tűnik nékem, hogy Vaughan eltűnt, és egy szót sem ír. Győző sem mozgatja magát mostanság!
Én szívesen rendberakom Bambi gépét, ha szól!
Üdv,
kgandras
Kollégák!
A túrán bambi azt mesélte hogy alig tudja használni a számítógépét mer mindig virusos meg ezabaja meg azabaja.
Ez a kis vindóz hangokbol született kreálmány probát tesz arra hogy érzékeltesse a felhasználó csalódottságát.
hallgassátok: http://www.freeweb.hu/pandagyik/copycon.mp3
Sziasztok!
Ha jól emlékszem legutóbb abban maradtunk, hogy idén még maradunk a három szocimotoros túránál és jövőre kipróbáljuk a négyet.
Szerintem is hülyeség itt a vizsgaidőszakra hivatkozni. Három nap pihenő mindenkinek jár. Sőtt, ha belegondolok csak két nap. Péntek estétől vasárnap estéig. Akinek meg nem jó az kénytelen kihagyni azt az egy túrát.
Pool
Tesho a kifogások nem kellenek.Én egyszerre dolgozom és tanulok,immáron hat éve.Természetesen én is járok más találkozókra és rendezvényekre,de én akkor is a 4-es számra szavaznék.Pedig nem is keresek sokat.
Czövi.Nem tudod mennyit jöttünk szegedtől a telki/keszi kereszteződésig?Ugyanis 10 és fél litert kellett tankolnom másnap.Szerintem ez valami 4,5 literes fogyasztásra jöhet ki,ami nagyon jóóóóóóóó!!!!!!Üdv.
"Szar gépet vettem tudom :)"
"De a motor ettől függetlenül jó választás volt :)"
:-))
Örülök, hogy gondolkodtál azon, amit mondtam. Akkor van értelme egy ilyen dologba belevágni, ha a háttér rendben van. Mivel ti még jó néhány nagy kiadás előtt álltok, ezért ajánlottam megfontolásra a dolgot. Mert ezt is nézni kell!
Akkor épp öltöztem, azért vágok ilyen bamba fejet :)
De a motor ettől függetlenül jó választás volt :)
Üdv,
kgandras
pandagyik: koszi meg fogom nezni.
Érdemes megnézni a (IMG_4324.jpg) képet ahogyan Kgandras meghitten nézi a motorját!
Szívhez szóló. :-D
Ugy látom jó választás volt ez a motor.
Tória
A mi kepeink is a galeriaban
Az én fogyasztásom 3,5-4,2 liter volt tempótól(80-90 ill 90-110) függően.
Ha erről is indítunk szavazást,akkor én a 3tali/szezonra szavazok. A kevesebb néha több és inkább legyen 3,amire többen el tudnak jönni,mint 4,amire kevesebben.Azon kívül sokan mennek saját túrára,találkozókra és anyagilag sem mindegy.
A vizsgaidőszak pedig június végéig tart általában és a mostani "Hány éves vagy?" szavazás jelenlegi állása szerint 42-42% a 19-23 ill. 24-30 éves korosztály.
Ha majd a Pancsival megyek egyszer,akkor a térkép a zsebemben lesz,könnyen elérhető helyen:-)
Még egy észrevétel a túrával kapcsolatban.Szerintem elég gyorsan mentünk(80-90km/h)a tavalyi túrákhoz képest.Végülis most még nem volt gond ezzel,de ha legközelebb már megjelenik egy-két pannónia,vagy valami hasonló kaliberű dolog,akkor mi lesz?
A 4.-ik túrát a győző szervezi ugye?Már ha lesz belőle valami?!Én örülnék neki.Egyébként (már ha bele kotnyeleskedhetek a dolgokba)én azt nem értem,ha akarunk egy 4.-ik túrát is,akkor miért kell az idei első és második között relatíve 2 hónap szünetnek lennie?Ha californiában lennénk akkor ez nem okozna gondot,hisz ott mindig motorozós jó idő van.De itt nálunk ez szezonális dolog.Vagy az évenkénti 3 túra valami szocis hagyomány?üdv.
Az oldal adminjának uzenem hogy problémák a forum megjelenésével(uj oldal) ha megnövelem a betűméretet.A régi nem csinál ilyet
hai
Nem is olyan hosszas gondolkozás után úgy döntöttem(ünk),hogy nincs nekünk lakásvásárlás előtt annyi pénzünk,hogy másik gépet vegyünk.Marad az ETZ.Azt viszont patentre megcsinálom.Éljen a szocifeeling.Üdv.
Ok, majd ha Hygy átteszi ide, nekem a kép.tár irtó lassan jön be.
Nekem is megvan de én a fösuli koleszábol szereztem kb 2 perc alatt lejött:))))
A film 2 fájlból áll, 730 ill 740MB.
Ez elég bajosan férne rá két CD-re (vagy nem?),de van DVD-íróm. Aztán túrára elviszem,vagy vhogy megoldjuk..
Megyek,lemosom a motort!!
Így jár aki nem kapcsol időben.
A másolást pedig megköszönöm,csak hogy jutok hozzá.
Azt hiszem megvan, hogy ki tett a Hygy motorjára rontást. Ha megnézitek a galériában a Hygyék 7. képét és eszetekbe jut a szlogen (...nem kell tovább mennie, Tesco...), akkorminden világos lesz. :)))))
Akinek pedig nem teccik a faházas megoldás, azzal a következő túrán (már amelyikre eljutunk) nagyon szívesen cserélek sátrat. Aztán meglátjuk ki a papírkutya... :))))
Azt a filmet törölték!Az ingyen cuccot gyorsan le kell tölteni! Nekem lejött még időben,tudok másolni,ha kell.
Tesho!
A Che Guevara-s nem található!
Jo de akkor a 4. baranyaban legyen valahol. :) Hogy en is oda erjek idoben. ;)
HyGy
zsandi elkuldte nekem a kepeket tegnap. Szal nemsokara kikerul az is.
Igen, én is emellett vagyok, hátha belefér a 4.!
Én is a korábbi időpontra szavazok, így hátha belefér 4 túra az idén :)
Üdv,
kgandras
Mora!
Furfarag képei között van egy nagyon jó!!
Pool!
Nekem az első időpont a jó!
Pool!
Nekünk végül is mindegy, bár jobban szeretném tudni Vaughan mikorra tervezi a Sárospatak környéki dolgot, akkor talán konkrétabb is tudnék lenni.Legalább valami közelítő értéket tudhatnék!
Nincs nekem semmi bajom a faházasokkal, mindenki ott alszik ahol akar.
Kgandras!
Boldog születésnapot!Ez a 22.?:))))))))
Szerintem azt a doboz dolgot azért olcsóbban is ki lehet hozni!
Zsandi! A te kepeid mikor lesznek elerhetok? :-) Vagy ha nem extrem mega meret atkuldhtened mailben, kivancsi lennek ra mit sikerult alkotni :-))
ui.: Moni uzeni azota meg nem jart a nyugatiban, de feltetlen hiv ha arra jar :-))))
Nekem tulajdonképpen mindkét hétvége jó,de szerintem inkább a hónap elejére kellenne tenni,hogy ne legyen túl közel egymáshoz a következővel.Gondolok itt az anyagi részére a dolognak.
Orgon egyébként az nem sátoraljaújhely,hanem sárospatak.Azt a vaughan szervezi.Üdv.
Legyen lécci júl. 8-9-10. A következő hétvégén nem tok menni...
Üdv,
Zsandi
Azt inkább elfogadtam volna -mint határesetet-,ha a faházban állítjátok fel a sátrat:-D
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|