:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Győző!
Ment a mail, a kért adatokkal!
Van aki bevállalna egy 7végi túrát ausztriába? Én is keletivel vagyok.
Túra Júl.15-16-17 csak az jó!!!
Júli 8-9-10 Érd sportpály temetővel szemben a Blues Tanya mellett Motoros találkozó mindenkit várnak aki él,mozog benzin csordogál az ereiben,és motoros!!!
HIHi!Énis telibe vertem egy felhőszakadást egy 50-es nylon rakétával hát nemvolt valami kellemes hazáig megse álltam húztamneki mint álat!Nemhittem vólna,hogy 120 a vége bevallom egy kicsit megijedtem mikor a mutató elhagyta a 10ezres fordulatot,és a Km.óra kezdett kiakadni:)
Kitünő szakadó esőben sikerült ma motorozni.Csak 10 km et mentem és már az is elég volt.Belegondoltam Szegedről milyen jo lett volna esőbe hazajönni.Emlékezetes lett volna asziszem
szeVWasztok jó motoros emberek!!!
hát végre utól értem magam... olvastam egyben vagy kilenc oldalt....
ha jól emléxem a Sárospataki túrát áttettük az őrségbe s győzőETZ motoros sporttárs tapasztalatára biztuk.
láttam a fotókat és sajnálom, hogy nem tudtam elmenni... de a következőre mindenképp elmegyünk. addig a "9" lóerős CSEPEL blokk helyére beültetek egy "14" lóerős Pannónia ERŐforrást!!!
már, hogy ne én legyek a sereghajtó...
minden jót!
német vaughan istván
Oksa, adom tovabb a drotot, s hamarosan lessz majd info..
Naja ez időfügő.Ha jo lesz tölem mehetünk.
A kompromitáló fotók jelenleg csak szűk körben elérhetőek, és semmi közük a találkozóhoz, hanem egy utána történt dologról beszélnek. Azonban jelenleg nincs felhatalmazásom a nyílvánosságra hozatala ügyében, ezért kérek mindenkit, hogy enyhe ködösítésünk, és a dolgok lebegtetése legyen elég egyelőre. Aki azonban tud olvasni a sorok között, az a főszereplőt felismeri.
Szép kerek összeg.Fiatalság, bolondság...:)))Sok van még hátra.Neki is, meg remélem nekünk is.
A jövő hét nekem jó lenne, ha jó idő lesz.
OK
Én benne vagyok.Azt nemtom juniusba hogy érek rá de ha még májusba belefér akkor mehet
halla
ÚRISTEN!!!
Hány éves is???
Pandagyik
Jaja, ilyen túrák után a 30 km nem távolság. Tudod mit? Csinálhatnánk egy kis túrát itt a környékünkön. Van egy két hely amit meg lehetne azért nézni. Szólok Waldman Petinek is és közösen gurulhatunk egyet. Úgy is ideje lenne összeszedni a Győri chaptert.
HyGy! Nagyon boldog szülinapot!!!!!
Sziasztok!
Megneztem a talis kepeket!Nagoyn jok.
Filmek lesznek majd a turarol??
Ja és tetszik az új szocimotoros oldal arca!
Boldog szülinapot Hygy mester!
Aki csinált még képeket a motoros túráról, mikor küldi már?
Annyira kíváncsi vagyok már azokra a bizonyos "kompromittáló" fotókra!:))
Hygy utólag is és mégegyszer boldog szülinapot!
Most lebuktál. ;-)
Mondtam, hogy elárullak itt is. ;-)
Tória és PeetAir
Bár ez a 30km a multkori "kis" szegedi kiruccanás óta meg se kottyan:))
GyőzőETZ
Szerintem szeptember elejére kellene tenni évzárónak, ahogy ezt eddig is tettük. Tehát szeptember első vagy második hétvégéjére. Esetleg augusztus vége?
A következő találkozón akkor megbeszéljük, de nem úgy mint az elsőn. :-)))
Pandagyik
Nem olyan sürgős a dolog. Különben is Nagymegyertől 30 kilométerre lakom. De ha a túráig egyszer elmegyünk közösen gurulni valamerre, akkor majd azért magaddal hozhatnád.
Pool
Meghallotta:)))
Meg meg is kapta a kepeket, koszoni szepen, jok lettek..
A kompromittalassal varjatok meg egy kicsit, sztem 1 het. Aztan ha minden ok, akkor lehet kompromittalni, meg vadaszni, meg amit akartok:))))))))
És mi ezen a kompromitálo???
:D
tike
furfarag: meg nem kuldted a fotokat. :)
Na,ezt halja meg Gyözőetz:-)))))
Megkaptam a kompromitáló fotókat! Elég jó képeket csináltál, közelről nem ilyen jó!:))))))))))))))
Ja megoldható!
De ha előbb kell eltom neked vinni.ugyis át akarok menni majd mostanába nagymegyerre akkor elmegyek feléd is ha gondolod.
hai
Ált. szeptember 1. hétvégéje szokott lenni.
Ezt nem lehetett kihagyni.
Ami a turat illeti, szolok az otthoni sracoknak, h vazoljanak fel valamit, s akkor megejthetjuk a 3.at Orsegben..
Mikorra tegyuk kb?
Na de Sracok!
Meg nincs itt a vadaszideny, nem szabad poenokra vadaszni!!!!!
Fenntertas nincs, orok halam uldozni fog benneteket:)
Lovoldozes papirok utan ....
:))))))
Pandagyik!
Igen, 12V os MZ duda kellene. Ha találsz, akkor elhoznád a következő túrára? Aztán árában megegyezünk.
Előre is köszönöm!
Pool
Ezt hivják frissitésnek?Mert ha igen akkor ez jó.:-)
Tudod kik szoktak fiatal fiúkat támogatni?:-))))))))
Csak elégedett lehetett, fogjuk a kezét, segítjük, támogatjuk. Ha ennek ellenére fenntartásai vannak, akkor azonnal megvonom tőle a támogatást!:)))))))))))))))
Hygy ugye a többi szocitúra képei is bent lesznek majd az új galériában?
Nekem tetszenek az újítások,és az új forma.Szerintem jó lesz.Üdv és további jó munkát.
Új chapter vezető elégedett volt a szállítással?
Így már mindjárt más:-)))
Nem vagy egyedül.Én sem találom:-(
huhh extra hulyeseget kerdezek, keresgetem, de hol van az uj galeria, mert nem talalom :-( ?
Zsandi kepeit betoltam az uj galeriaba.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|