:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Tervezni?Majd jön valaki,és mire magadhoztérsz már el is vettek.:-)))))))
Persze mindig vannak kivételek,és mint tudjuk a kivétel erősiti a szabályt.:-))
Szia Tesho!
Csak üdvözölni akartalak, asszem sikerült is:))
Milyen köbcenti??!!!Nem mindegy, hogy 400asra, vagy 600asra fizetsz tök ugyanannyit??Ezért mondom, hogy akkor már inkább a nagyobbat vegye meg valaki.
Mibe fáj ez nekem?Ha van pénzem rá, kit érdekel??Ha meg nincs, ne akarjon az ember nagyobb motort venni.Erőn felül ne vásároljunk, és kész.Tudja már felmérni az ember, hogy mit engedhat meg magának....
Sziasztok!
Szerintem nem a cm3 számít,Én pl. a 400-as Suzimat cserélem le a mostani Vt250-re , v 2-es,kb 36 le, kötelezöbizt.minimális és mivel ez a Honda Xelvis típus a vt-ből ,ami annyit tesz,hogy Cb 500s komplett vázát+idomok megkapta + vT 250-es blokk ezért lehet rá pakolni,utazósebessége 110-120,kell ennél több?(Nekem egyenlőre nem)
Ja,és fele annyiba kerül a fenntartása mint egy 400.
Furfarag a szavaidból ítélve én még hosszú évtizedekig fogok tanulni,mert családot nem tervezek.
:DDD
Csak óvatosan a cm3-vel!!:-))
Ajánlom figyelmedbe:„Mibe fáj ez nekem?”
(Buny - 2005-02-13) cikket.
Nem hiszem hogy sokan engedhetik meg maguknak közülünk egy erösebb gépet:-((.
A társaság fiatalabb fele azért mert még tanul,a másik fele meg azért mert családja van.Meg hát mire,és milyen sürün akarja akarja használni a gépet.
Hát ha már tényleg nem bírsz magaddal, és feltétlenül több költséget akarsz, és veszel rizskályhát, akkor a 400asokat elfelejteném.Vagy villanymotorok, és szétforogják magukat, vagy ha kéthengeres, akkor meg nem tud olyan sokkal többet, mint egy Jawa.Teljesítményben sem olyan egetverő a különbség.Ja és a biztosítás kb háromszor annyi rá.
Akkor már inkább 600ast vegyél.A biztosítás ugyanannyi rá, mint a 400asra, meg még többet is tud.
A 400-as az majdnem olyan, mint a 350-es Jawa, csak egy Simsonnal több!:))))
A hétvégén mivel mész a találkozóra, csak nem egy kölcsön Jawaval? Ha bejössz, adok a csomagtartóra egy Simson blokkot kölcsönbe!:)))))
(Az már 400 cm3!)
Hello!
Fel vagytok írva mindhárman. Hétvégén összesítek és kiírjuk a végleges időpontot.
Pool
Pool!
Nemtom, hogy all a szavazas, de en meg fenntartom a 15.ei hetvegere adott voksomat!
THX
Gyozo
Gugolósba csak pálinkát ismerek.
Miért nem mentek át az EXSZOCI fórumba:-)))))))))
Nos az illetonek tetszik a dolog, koszoni, h gondolsz ra, de az az igazsag, h a puding probaja az eves.
En nem vagyok semmi jonak elrontoja, nagyon tetszenek azok a bizonyos altalad is megtekintett 4-600as gepek.
Amennyiben aruk is oly kedvezo,mint az utas kenyelme, akkor miert ne?
Szeretem,az oszinte, onzetlen embereket, akik mindent megtesznek a bajtarsuk kenyelmeert. Chaptertol fuggetlenul:)
Mert, ha te magad nem is, de más biztos érezni fogja, és áttételesen majd tudomásodra is hozza!:))))))))))
Aztán akkor jövök majd én, és felajánlom, hogy viszem egy kicsit. A kényelmi sszempontok miatt aztán nyomás nehezedik rád, és én önzetlenül-hangsulyozom önzetlenül!- segítek majd lecserélmi egy korrekt tipusra!:))))))
Bár ez feltételezi, hogy valamelyik chapterbe be kell integrálódni!
Azért ebben ne légy olyan biztos!:))))))
Akinek EXPLORER böngészője van, annak nem működött eddig a négyütemű benzinmotor animációja. A hiba ki lett javítva, már mennie kell. Az animáció a legutóbbi cikk legvégén van.
Oki, levagtam:)
Egyebkent meg az az igazsag, h a TZ kenyelmetlenebb. A kormany fasza, az ules se tul kenyelmetlen, de ahhoz a poziciohoz a hatso labtarto fasza. De mivel ugy veszelyesebb, meg 2 szemelynel eselytelen, maran a kenyelmetlenebb tartas..
Ezzel szemben egy sportturan ilen gond nincs. Hogy hatul mi van, azt nem fogom megtudni ugyse:))))
Én is inkább a túrásabb gépekre szavazok!:)))))))
Persze gugoljanak fiatalok csak, aztán, majd valaki szól, hogys hiába megyünk olyan gyorsan, ha a kényelmetlenség miatt sokszor meg kell állni!:))))))))
Ugye ugye???
Egyebkent Attila hol volt szerencsed ilyen gepen ulni?
:))
Akármennyire is lazán ülök egy etz-n sokkal jobban kifárasztott az út mint amikor ez yama Fz-n guggoltam 200km-en...
Hello
Hát én a napokban pont ültem egy pont ilyen gépen amiről pont beszéltek (pont) Bár elég szakadt volt szegény!! ;-)
Az a motor nem volt kényelmetlen, de én jobban szeretem a túrásabb dolgokat, túrázni azért az olyan gépekkel is lehet! (kis leleménnyel na meg egy személyel... :-))))
Vannak az ugynevezett tura-sport gepek, ami azert eleg sportos, lehet menni vele, kicsit gugolos, de azert turazasra is lakalmas, lehet ra pakolni...
Te tismersz ilyet?
En igen...
:))))))))))))
Győző!
Ez egyre durvább már! Akinek olyan motorja van, amire pakolni is lehet!:)))))))
Én mondtam milyen tipusok felé orientálódj!!! Nehogy nekem valami szupersport gépet vegyél, aztán a "gugolástól" ne lehessen tanktáskát rakni, az idomok miatt meg csomagtartót!:)))))))
Hogy fognak mögötted utazni?:))))))
szevasz!
keresd meg Czapári Kálmánt hejőcsabán, vagy Somogyi Zolit Szirmán.
szoci motorokban nagyon otthon vannak.
hivatkozz rám: német istván /pannonia/
Hat akinek csillivilli mocija van, de nem lehet megpakolni:)))
Olyan motort kell venni, amire lehet pakolni, vagy lehet ra rakno olyan alkalmatossagot, amibe lehet pakolni:)))
Egyebkent qrvameleg van.
30fok a szobamban
grrr
Ebben a nyárban ki fog papírkutyázni?:)))))))))
Aki jelezte, hogy valamelyik nem jó azt felírtam. Hétvégén véglegessé tesszük az időpontot.
Az egyik kemping kiesett, mert nincs faházas szálláslehetőség. De nem baj, van másik :-)))
A túra költségvonzata nagyjából azonos lesz az előzőekkel. Azaz egy személyre a kemping két napra max. 3000 Ft, a különböző belépők pedig összesen max. 1000 Ft egy személyre.
A többi költség a benzin és a kaja, amit mindenki maga rendez. Bár aki akar az részt vehet szombat este egy közös főzésben és akkor abba bele kell szállni anyagilag az kb. 300 Ft.
Poll szaki.Nekem az első időpont(júl.8-9-10)lenne a jó.Üdv.
Hali!
Mar kuldtem emailt a megadott cimre,nekem a kesobbi datum lenne a jo,meg enyhen szolva kornyeki vagyok, ugyhogy ha segithetek akarmiben, szoljatok.
csao
Hali!
Az lenne a kérdésem hogy a legközelebbi tevezett túrának milyen költségvonzata van. Nem kérnék pontos összeget, csak valami tájékoztató jellegű infót.
Köszönöm.
Üdv: Tomi
Idén már elég volt a balesetekből, jó lenne befejezni...az autósokat pedig jóóól móresre kéne tanítani valahogy, a fene enné meg őket... :-(
Bröhehe
6100! :))))
Bröhehe
Aki csak most kapcsolódik be:
A következő szocimotoros túraelőzetes kikerült. A főoldalon felül van egy link, arra kell klikkelni.
Két időpont van megadva és egyelőre még nem dőlt el, hogy melyik hétvégére kerül. Akinek az egyik időpont egyáltalán nem felel meg az péntekig még mindenképpen jelezze azt nekem. Jövő hét hétvégén véglegessé tesszük a találkozó időpontját.
Pool
SZiasztok, szerelőt keresek a motoromhoz [cezet250]. Miskolcon és környékén. nagy segitség lenne.
Apropo ezek a képek amik kinn vannak a tar.hu-n tömöritve vannak még ahhoz képest ahogy a gépröl leszedtem őket. Eredetileg 300 kbyte körüli képek voltak ami azt jelenti hogy még csinálhattam volna kb 3-400 képet.Most használtam először a gépet ahoz képest nem is rosszak
kb. egyenlő arányban 4-4 körül
Pandagyik!
A kep.tar ban is ott vannak nagyban a képek, csak kell a közepes képen is klikkelni még1et. Egyébként jók lettek a képek. Köszi!
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik hétvége hogy áll a szavazások jelenlegi összeszámlálása után?
Cim:
http://kep.tar.hu/pandagyik/50068112#2
A tegnapi kis kiruccanás képei de sajna kis méretben jelennek meg. na mind 1 azér láccik rajta valami.
Ja este lapos.
Most nézem a képeket kicsit alulexponált némelyik asszem igazad volt.Mikor kicsit a nap felé nézett sötét lett egyik másik.De majd juliusra kitanulom a használatát.
:D
Csak annyi pénzem fogja bánni,amennyiből teletankoltan kell visszavinnem:-)
Remélem még el lehet hozni,kíváncsi vagyok rá,nem túl gyakori,h fedezet nélkül csak a benzinért elvihetsz 1 órára egy új gépet..
Tesho!
Aztán nehogy eless a Husánggal! A bőrkabátodért kár lenne. :-)))
Majd számolj be!
A Szegedi túrúról készül cikk? Ki írja?
Délután összeraktam a gépet, néhány karcon kívül semmi baja :) Holnap el is megyünk vele Ózdra.
Üdv,
kgandras
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|