:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Toria!
Pénteken egész nap szabad vagyok, de
sajnos hétvégén mindkét nap délelőttös
leszek, ezért csak háromtól érek rá!
Ez most tényleg nem kifogás akar lenni!:-))) Ha így megfelel nektek, akkor gurulhatunk, bulizhatunk!
attila!
mesélj már kérlek csemőről!
Korábban hallottam arról hoyg lenne az Őrségbe túra, kérdezném hoyg áll a dolog, van e vmi időpont stb.
hello
Soma69
Ez a könyv Drapálról nekem is megvan! Sőtt még apámmal jártunk versenyekre is megnézni! Egyébként tényleg felnőtt egy korosztály aki nem hallott róla, én még a halálának kerek évfordulóin sem emlékszem hogy valami nagyobb nyilvánosságot kapott volna.
Buny
Nem volt róla szó, hogy Fúrfaragékhoz megyünk, ezért én nem is nagyon foglalkoztam vele, nem fordultam vissza hanem mentem hazafelé.
Volt otthon 2 nem fogadott hívásom, de szám nélküli volt mind.
Üdv Attila
Mnorbi!
Akkor készülj, mert 10.-én pénteken megyünk haza! Szombaton bulira is számíthatsz szerintem, de délelött gurulhatunk vagy vasárnap délelött.:-))
Üdv.: toria
Nm ő volt az egyteln aki többre vihette volna. Pl a krosszózóknak sem juott több, pedig ők is szépen szerepeltek. Igaz ez kicsit tovább élt mint a gyorsasági hiszen technikailag kevésbé volt erőltetve. És akkor nem is említjük a csillag versenyeket, meg a hatnaposokat. Nagybratyóm is hatnaposon versenyzett pancsával. Olyan pancsát bühhentettek ami szabdalta le a láncokat, olyan bivaly volt. Igaz a szerelgetés akkor is megvolt, csak ott még nem volt szerviz kamion, mint a modernkori utódnál a dakaron.
Régebben vettem 1 könyvet Drapálról, amit Vörös János írt és dedikált nekem, azóta már ő is az égi utakat rója (R.I.P) Szomorú volt olvasni az életét, hogy tékozolta el a tehetségét holmi BBK futamokon, mert többre vihette:(
A régi öregek sajnos túl régen voltak. Ezt is megölték mint annyi mást. Ezt kéne megmutatni Fakertész Zsoltikának, hogy kezdték az öregek. Azokkal a motorokkal versenyeztek amiket az állam bácsi kobozott el az 56-ban disszidálóktól. Gond hogy alkatrész nem volt hozzá. De ezzel is tudtak. Drapált elfeledték nagyon gyorsan halála után sajnos.
Zsoltikának az a baja hogy nem tud felmutatni semmit. Ellenben aki csapat társa volt a kis kategóriában, ő igen. De pénz beszél, kutya ugat. Sumiék az egyetelenek akiket nem apuci szponzorált be a forma egybe...
Sajna valóban nem tudják ki volt Drapál János ill. a többi magyar motorversenyző, de kérdem én ha soha nem hallott se a médiában se egyebütt erről, honnan is tudhatná, mig majkapapa és tsai a vízcsapból is... Nem tudom állam bácsi is miért kizárólag Baumgartner Zsoltikát nyomatta, mig az a fiu lófüttyöt se hozott az ország ismertségén. Tudom az F1 és a pénz nagy úr, de azért a MotoGP sem vmi ismeretlen kis széria, és Talma azért régebb óta és jobban jelen volt/van benne és hozott eredményeket is. Mint embert lehet szeretni nem szereti, de az eredményeit azért nem lehet elvitatni.
Kisebb üzletekben, meg árusoknál lehet fizetni forintal, csak meg kell kérdezni. Én fizettem forintal szlovákban több helyen is. Jobban jössz ki vele, mint a koronával! Krimókban is szivesen látják, csak fogyassz:)
Nem lehet Forintal fizetni. Magyarországon sem lehet szlovák koronával. Bár a tulaj lehet, hogy belemegy, de egyébként benzinkutakon, üzletekben kizárt...
A túraelőzetest frissítve lett, akit érdekel olvassa el.
Pool!
Lehet en vagyok figyelmetlen, s atsiklottam felette, de lehet forinttal fizetni, vagy valtsunk penzt?
Na, most 600 vagy 700.- a szállás?
A szocimotoros túraelőzetes FRISSÍTVE lett. Akit érdekel nézze meg.
Tória!
Ha minden igaz, a következő túra (és remélhetőleg a többi is) végre összejön.
Addig is, ha haza jöttök Pécsre, szóljatok, gurulhatunk egyet! (vagy többet:-))) )
Nagy igazság.Bár nem nagyon komálom Talmácsi kollégát, ne kérdezzétek, nem tudom miért, de azért gratula neki, hogy 32 év után megint MAGYAR állt a dobogó felső fokán.
A 32 évhez:Leginkább az keserít el, hogy ha megkérdezel, egy hétköznapi embert, hogy ki az a Drapál János, fogalma sincs, de hogy a "Majkapapa, az ósdi hős" éppen kivel kavar, azt kapásból megmondja neked.
Nem mondom, régen volt már, de legalább a műszaki érdeklődésű emberek legyenek büszkék az ilyen múltra.Sokakat hallottam már, hogy mit érdekli az őt, nincs semmi jelentőssége ma már.:((( Én valahogy nem így gondolom.Javítsatok ki ha nem így van, de nem idén lesz húsz éve, hogy meghalt Pöstyénben??Én a magam részéről útba ejtem egyszer a helyet.....megérdemli.
Ismerem a régi szerlőjét.Az egész műhely tele van a képeivel, újságcikkekkel.Hihetetlen érzés belépni.
Attila!
Ott álltam az utcában és vártam rád. Aztán visszagurultam a kereszteződéshez és vártalak. Ezek után elmentem Furfaragékhoz, hívtalak telefonon, de nem vetted fel. Leültünk egy kicsit még dumálni, aztán elindultunk mi is haza.
Ha szemét lennék, akkor Czövit idézném, és azt mondanám: Biztos valahova máshova gondoltál már, és siettél, hogy ne legyen olyan magas az sms dszámla!
Tesho!
Én élóben láttam a futamot, mert ilyet az ember nem hagyhat ki! Végre elértük, és a Pepiék ki is mondták, hogy a Magyarországon csak megtűrt motorversenyzés bebizonyította, hogy tudunk olyan versenyzőket adni, akik képesek az élvonalban menni, ha megfelelő technika áll a rendelkezésükre. Szerintem megható volt, ahogy magyarul nyilatkozott a győztes az Euro Sporton.
Hello mereteib!
A 700 Ft személyenként és naponként értendő. Tök mindegy mekkora sátrat versz fel. Az egyéb belépők összesen 1000 Ft - ot nem fogják elérni. Ebbe persze nincs benne a benzin, kaja, fagyi... :-)))
A túratervet frissítettem és tegnap elküldtem HyGy nek, remélem mihamarabb kiteszi.
Üdv.: Pool
Hali!
Sajna errol meg nem tudok semmi pontosat, amennyire meg birom saccolni juli elejere tisztul a kep a pontos helyet, meg programot illetoen. Szal ugy nez ki a dolog, hogy a kov szocituran mar erdemben tudok meselni a varhato dolgokrol. Egyebkent a szallas Zalaegerszegen lesz, vagy egy ceges hetvegihaz+udvar, vagy kemping. Az utvonal innet indul, ide er vissza..:)
A tobbit kesobb
kifejtenéd részletesebben?
Hello
Haza értem én is! Érdekes volt! Úgy történt, hogy mentünk ketten az üllői úton, a többiek már eltüntek, a Buny lassított, majd balra eltünt (Tudtam mindíg, balra húz a szíve...), engem viszont nem, így egyszer csak azt vettem észre, hogy sehol senki! Gondoltam búcsúképp legalább integettem volna egyet mielőtt hazamegyek, de nem volt kinek! :-)
Jót gurultunk, de ez a Csemő egy katasztrófális hely volt...
Üdv Szabó Attila
Nem nagyon gyűlnek a Galériában a VI. szocitúra képei:-(
Szia Pool!
Ha jólértem, akkor felviszek egy 40 személyes katonai sátrat és 700Ft-ért ott lehet egy napot? :))))
Viccet félretéve. Egy sátor (2,3,4 személyes is) 700 Ft egy nap. A többi kiadás (belépők, ezaz) is belefér kb 3000-be fejenként?
(Bocs a filléreskedésért, de jun végén megyünk esküvőre és az nagyon le tudja harcolni a píztárcát.)
Thx: mereteib
Mnorbi!
Miért akarják bevonni a jogsidat?
Ezek szerint te vagy az ámokfutó nem a "Yamaha-utas".
Remélem jössz a júl-i motorostúrára!
Üdv.: toria
Kedves Vadmotoros, Norbi és Mnorbi és a többi Norbert!
Boldog névnapot kívánok Nektek!
toria
Kedves Toria!
Most felfedted a titkomat! Egyébként néhány ámokfutó Yamaha-utastól is tartok!:-)))
Amúgy én mindig a saját tempómat motorozom. Ismersz, megfontolt vagyok. Múltkor a saját árnyékomtól is kört kaptam!:-))) Nem is értem miért akarják időnként mégis bevonni a jogsimat.
Te már hazajöttél,vagy még mindig bulizlol Csemőn???
Én még most is el vagyok ájulva,meg ne csípjen vki,mert ebből az álomból nem akarok felébredni!;-)
"We have a dream.."
Tesho!
Úgy hívott fel PeetAir apukája, sajnos így mi csak az ismétlését láttuk!
Összesítésben meg feljött a 3. helyre!!!
toria
Az semmi,ezt látni kellett!!!
Még a Böröczki Pepi is elpityeregte magát:-)
Lesz ma is és holnap is összefoglaló.
Ja most nyőgték be a rádióba 18.00.-kor!!
Néztétek ma a Eurosportot???
1973 után újra magyar világbajnoki futamgyőzelem a gyorsasági motorsportban, 125 ccm-ben TALMÁCSI GÁBOR megnyerte az olaszországi nagydíjat Mugello-ban!
YEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!!!
Furfarag
6200! Gyerünk!;-)
mnorbi!
Már értjük miért nem jársz ill. jártál velünk motorozni. Tartassz a HyGy jawa-jától!? :-)))
Amúgy mindenki motorozzon a saját (ill. motorja)tempójába, ne a másikat próbálja utolérni! Ez az én véleményem.
toria
a 10 lóerő természetesen 100!!!
Hell!
most mondja a rádió, hogy 11 ember halt meg a hétvégén az utakon. pedig még nincs is vége a hétvégének...
szerintem "tisztelet a kivételnek" túl nagy az önbizalom a közlekedőkben!!!
a legnagyobb "baj"-nak én azt tartom, hogy sokan nincsenek felnőve eléggé egy japán nagy köbcentis motorhoz vagy éppen autóhoz. a gázt a hülye is tudja húzni ill. nyomni.
nagyon sok friss jogsival rendelkező ember alá apuci betoloja a 10 lóerős masinát, az meg hülye...
ne vegye senki magára kinek nem inge!!!
minden jót!
:) Persze, nem hiszem, azert a honda es a jawa futomuve kozott van kis kulonbseg.
Persze, mert állandóan száguldozol a Jawaval. Nem lehet veled tartani a tempót. Én sem merek veled motorozni. Nem bírná a Hondám :-)))
Remélem mindenki hazaért épségben!!
Jujj..
Nekünk a legelső közlekedési óránkon megtanították,h a közlekedés veszélyes üzem. A motorozás pláne.
Csak óvatosan!
Ej-ej... idén van valami a levegőben... szépen lassan mindenkivel történik valami? Jó lenne már abbahagyni.
Vigyázzatok magatokra, és figyeljetek a sok ****** autósra, akik nem figyelnek ránk :-/
Üdv.:
Kittengirl
Elobb mentunk gurulni a kummival (uj CBF900 250km-vel), jott mogottem es
egyik kanyarban kicsuszott...
Tank rotyira tort, tukor le, tukor tarto menet koruli resz leszakadt,
labtarto leszakadt, muszerfar szettort, par helyen horzsolasok a
motoron.
Kummin gabat volt, fent semmi baja, tenyere jo nagy folt, es a ket
terden a farmer szarra szakadt, utana a terde is kapott rendesen, cipoje
elrepult de megtalaltuk...
Elvittem bekotozni, vigyazzatok magatokra emberek!!!!
HyGy
Vazzeg keson olvastam, most latom, hogy ezt mar lekestem, francba.
HyGy
Jövőre én is elmegyek! Majd szólj.
jún. 5.
Alkatrészbörze
Budapest, Floracoop virágpiac
info: Vörös Ferenc, 20/936-4306
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|