:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A teljes létszám mindíg is délibáb lesz, mert valakinek pont akkor nem jó.
Erre nem is szabad alapozni. Ha nem lesz, akkor nem lesz, bár látod vannak akik igényelnék a dolgot, vannak akik sokalják már időben és anyagilag.Ezért nem lesz soha teljes a létszám. Más kérdés, hogy a teljes létszámot hogyan tudnánk kezelni a túra útvonalon?
Igazad van.
Amúgy meg ne csináljunk már Vaughan kollégából bohócot,hogy hol 3,hol 4 túra az éppen aktuális.
Úgy volt,hogy 3 lesz,jövőre majd Vaughan lát minket vendégül.
bár az idén úgy látom, hogy a teljes létszám délibáb... még három túrán is. hát még négyen... + horvátország, lengyelország...
:-)))
Buny!
örülök, hogy legalább egy-két ember emléxik arra amit mondtam... :-)
helló!
most érezzem leb@szva magam mert mindenki az őrségbe akart menni , én meg pechemre a zemplénben élek s ide terveztem túrát???
Az ősrégi mocistalálkozó-hely csak a Tesco lehet:DDD
Ha jól tévedek, ősrégi mocistalálkozó-hely...
Szerintem valaki foglalja össze tömören!
Tudom azért mondtam az augusztus eljét, mert július végén Gyékényes, aug vége nyaralás. Szeptember eleje Őrségi túra és már vége is a nyárnak. ;-)
Toria, augusztus 20 korultol szoktunk menni nyaralni, es iden is igy terveztuk.
Baranyaban? Hat rengeteg hely van meg ahol nem voltunk.
HyGy!
Augusztus elje v. közepe felé, mert akkor még nincs semmi. (Legalábbis nekünk. ;-))
De merre gondoltad a baranyai túrát?
toria
Okay es mikor legyen a baranyai tura?
Küldtem neked mélt, privát kéréssel. A baranyai túra meg szerintem simán mehet.
Egyebkent iden is tervbe van a horvat cuccos, csak ausztria fele indulnank most...
Szo volt arrol is hogy mi szervezunk egy turat ismet baranyaba csak most masik reszere. :) Ha kell en aztan megszervezem.
HyGy
Ezért írtam az egy hét időtartamot. Bár ti Lengyelország felé kacsingattok az idén!
Hello
Az ötlet jó, csak az a baj, hogy idén az összes ünnep hétvégére esik, így nem lesz olyan hosszú hétvége mint tavaly, amit ki lehetne használni! Egyébként az országnak arra a részére érdemes menni, mert arrafelé adott pénzből dupla addig lehet nyaralni mint máshol! :-)
Tesho,
Nem hallottam erről, de gyanítom, hogy ott a cigányozás nem azt jelentette, mint nálunk...
Attila!
Nem akarok senkit megbántani, de Vaughan mester volt, aki még egy túrát szeretett volna csinálni, azonban az utóbbio időben egy-egy mosolyon kívűl nem küld semmit, nemhogy túra tervet!
Négy úgy lesz belóle, ahogy tavaly mi csináltunk egyet. Szerintem! Bár én az idén szívesen mennék egy hétre is. Utána kell nézni annak a húzós kempingnek, amit tavaly találtam, hátha emeltek 200%-ot és most már 210.- Ft egy éjszaka.
Ha elmegyünk megnézni, akkor Czövit visszük? Már, hogy a bioztos jó úton menjünk!:))))))))))))))
Más:-)
Itt egy leírás képpel egy Pancsi-Trabi összeházasításáról,kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre:
http://index.hu/homar/index.php?title=az_orszagut_harcosa&more=1&c=1&tb=1&pb=1
Reg nélkül is hozzá lehet szólni,az én hozzászólásom is megtalálható ott.
Nem a legfrisebb hír,de hallottátok,h a BBC közvetítője az Eurovíziós Dalfesztiválon lecigányozta élő adásban a magyar NOX együttest?
Akit érdekel,elküldöm a Vígh József nyílt levelét,amelyet a Ł$<>#} BBC-snek írt.
Hello
Tényleg, hogy lesz ebből 4 túra? Én is úgy tudtam, hogy idén hegyekbe fog állni a szoci túra! :-)
Buny és Gyöző!
Horvátország? Nem tudom, hogy lesz-e. A Szegedi olyan régen volt, hogy már el is felejtettem idén volt-e vagy tavaly! ;-)
toria
Mnorbi!
Tudod te azt nagyon jól!!!! ;-)
toria
Hm...
Sztem elszamoltad... Iden volt mar egy Szegeden, sajna ki kellett hagynom. Juli kozepen lesz Poolnal szlovakiaban, aztan szeptemberben Zegen. Akarhogy nezem, az 3.
Új motor?! Gyerekek! Ez az élet!Mit tudjak ehhez hozzátenni?
Másik túra? Idén nem lesz Horvátország?
Vagy azon felül még kéne? Hiába na, ha egyszer egy szekér elindul!:))))))))))
Tória!
Mi a gond az sms-sel? :-)))
Hajrá Toria, szervezz túrát.
Én most szombaton pl Bécsbe. Jönne valaki?
Olyan sokára lesz? Közte szervez valaki mégegyet vagy idén csak 2 túra lesz?
toria
Hali!
A tura varhatoan szeptemberben, az elso, v masodik hetvegen lesz..
De valakinek dolgozni is kell a családban, hogy legyen másik motor, saját lakás egyszerre és mindezeket fenn is kell tartani! ;-)
Nem panaszkodás képpen mondom, csak egy kicsit megvédem, ha már egyszer dolgozik "helyettem". :-D
Buny!
A probléma csak az hiába olvastok be neki akár 30 is, nem olvas mostanában forúmot, mint ahogy az kiderül a hozzászólásainak sűrűségéből. :-)))
Én szoktam közvetíteni neki miről is folyik a beszélgetés ezen a fórumon. :-(
Tudom most azt fogod ill. fogjátok mondani, akkor noszogassam én! :-)
Igyekszem! :-)
toria
Köszi, addig kell fényesíteni amíg fokhagyma szaga nem lesz. :)
Azok az indexek simson robogó indexek, az első tartóval együtt, a hátsó, meg kemény réz füttés cső, éppen passzol bele. (Azért kemény, mert a lágyat tekercsben adják)
A plexi vásárolt, mert nem halottam a rádiót, meg a sisak beszélőt sem. Lehet csinálni is, másra már csináltunk, de nem éri meg. Én 5000pénzért vettem akcióban osztrákiában.
Csak bízni kell benne, és akkor hűséges. Én sem robbantam le vele, mindig hazavitt (15 000 Km). Igaz, ehhez fel kellet újítani és kiszűrni menet közben előjövő anyaghibákat. Igaz nagyon messzire én sem voltam, szlovákia meg ausztria de mindenhova egyedül. Na jó ez sem mind igaz, mert az otthontól 500m-re leszakadt a láncom egyszer. :)
Nna wazzeg, szép a motor! Csillog mint a tücsök p*csája :-)))
251-re való szögletes indexeket hol sikerült beszerezned? Továbbá az érdekelne hogy a plexi idomod "házi" gyártmány vagy kereskedésben kapható,
Kösz előre isa válaszodat!
Üdv, Zoli
Már bízom benne annyira hogy kicsit elmerészkedjek az országhatáron kívülre is vele. Kicsi ez az ország egy ilyen motornak :-) Állandóan "szivat" azzal hogy soha semmi baja nincs (kopp-kopp-kopp!!!) így mindíg attól tartok hogy majd egyszer jól megszivat negatív értelemben is mert hát ezt azért sajnos nem lehet kizárni soha...
Viszont ha már ketten megyünk akkor sokkal nyugodtabb vagyok.
Belföldön bárhová elmegyek vele egyedül is szívfájdalom nélkül.
Üdv, Zoli
Én még anno '90ben voltam ott akkor Trabanttal (NDK technika rulez:)és akkor láttam ott ETZket és a korábban említett barátom is, aki összecsukta a Blackbirdjét is megjárta ETZvel, ergo a tiednek is ki kell bírnia.:)
Igen annak a 250 etz-nek lánykori neve Otto:) http://www.kep.tar.hu/motomen/50073604#2
Úgy következtetek hogy OTTÓKA egy MZ. Jól gondolom? :-)
Ketten meg csomagok leszünk egy 250 etz-re. Nem akarok vagizni, meg nem is sietős igy 90-100 között mennék ahol bírja Otto. Sajnos időpont már fix, mert be van táblázva a nyár, minden 7végére jut valami:) Szállás 3000pénz/koponya reggelivel, kemény fedél alatt (panzió). Táv minimum 700km pestről. Lehet hogy ott találkozunk más motorosokkal, mert egy másik csapat is megy de Kassán keresztül, nagyobb gépekkel.
Augusztusban kunmadarasra mennék az shox extrém 7végére, ha az érdekelne.
Hát mi első sorban a csúcsokra vagyunk kiváncsiak -az amúgy is kopasz-, meg az onnan táruló látványra. Amúgy aviher asszem a közép tátárában volt. De ha tévedek akkor majd ráfogjuk hogy katasztrófa turizmus. Majd ha vissza jöttünk beszámolok részletesen.
Milyen géppel mentek?
Tervezett utazótempó?
ETZ 250-el tudnék menni, tökéletesen jó állapotú a gép, 2év alatt csak egy biztosíték lazult ki, de egyébként no problemo (8000km-t csavartam bele eddig). Alacsony Tátra sztem nem viselné meg túlzottan de talán a magas sem...
Júli 1 sajnos nekem nem valószínű hogy jó lenne, augusztus talán....egyébként mennék szívesen.
Motomen! Mi a barátommal tervbe vettük a Tátrát, de júli 1-én nem tudunk menni, mivel akkor motorostalálkozón van jelenésünk, akit érdekel egy szolíd árú, mérsékelten unalmas, ellenben príma és olcsó kajával ellátott rendezvény az jőjjön:)
Srác akivel mennénk, aggódik, hogy akad-e még erdő a nagy vihar után arrafelé, de sztem nem az egészet vágta tönkre.
Júli 1péntek reggeli indulással nőm és én, megyünk a tátrába. Úgy tervezzük kedden indulunk, haza, de ugye elötte megnézzük a hegyet, fölmászunk legalább egy csúcsra, felkötélfelvonózunk a lomnicira, meg motorikusan bejárjuk a környéket. hazafelé megnéznénk még Lőcsét, a Fekete város c. regény és tv sorozat helyszinét. Ha valakinek van kedve, meg motra ami átmászik az alacsony tátra hágóján kb 1000m akkor jöjjön! Ha érdekel valakit akkor lövök még infót!
Majd írok egy cikket, aztán jól elküldöm Peetairnek, aztán ő meg jól nem rakja ki, mint az egri útról készülteket. Én meg jól beharangozom most, hogy jól beszóljon most már más is, jól!Na, csak ennyit, ne türelmetlenkedj! Majd szeptember, október táján, az meg már nincs is olyan messze!:))))))))))))
Sziasztok!
Én is voltam Csemőn, de, dél körűl meguntam és elmentem inkább kihaszálni a strandidőt.
Ahogy észreveszem a hozzászólásokból, nem vesztettem semmit. Készítettem néhány képet, melyek q… nagyok csak nem tudom hogyan kell kicsinyíteni őket, hogy elküldhessem nektek.
Sok szép cseppes volt, enyém volt a legpiszkosabb, de az mindennap megy, ráadásul a susnyákost sem vetem meg.
Kedves fullkopy!
Én sörösdobozt használtam fel kipuffogó tömítés gyanánt a trabin mely időközben megrozsdált.. Ma már nem aluból van
.Az alu túl drága. Sztem.
Fogyasztásról: az 559-esem 230 km-re 12 lilyit benyelt. 92-es helyett 95-ös főfúvókám van az igaz. De megy mint a meszes az is igaz. 110 a vége, az hogy esetleg nagyon elkopik az nekem nem számít, egy csapágy 2-3000 Ft a tél pedig hosszú.
Volna 1 komoly kérdésem:
A Szlovákoknál a kutakon forintalapú kártyával lehet-e fizetni?
mivel, hogyan érdemes?
És Szlovéniában mi a helyzet, + a Horvátoknál?
Ha megyek a túrára akkor valszeg utolsó napon csatlakoznék, mert mennék tovább arra amerre a szívem visz.
Attila
Mnorbi!
Az szerintem szuper. Megbeszéljük PeetAirrel és HyGyékkel. Rádcsörgünk szombaton délelött. Sms-t nem küldök Neket többet az tuti! ;-)
Üdv.: toria
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|