:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hat ez kesz...
Jon a joido?
:)))))))))
Hitünk is ezt mondja:
Ha asszonyod nagyot kíván borítani,tégy a kedvére és engedj alá olyan kétkerekű masinát,mellyel örömet szerzel neki,ezzel védve egészségét és téve őt boldoggá,mely álltal te is az leszel.
"Inkább a motort borítsa a kanyarba,mint az asztalt a fejedre!"
-by tesho ;-)
Szal
Felreertetted, en nem azt kerdeztem a tudod,v sejteddel, h atvertek-e mar valakit, mert azt en is hallottam.Eddig megusztam, s csak otthon szoktam utannanezni a szamlanak..
Szal azt tudom, h szivatnak, kerdes h miert, mert ugye lehet tevedes is, meg mas okai is, amit en nem tudhatok..
A lopasos erveles pedig helytallo sztem..
A benzinkutas sztorirol lemaradtam, ami a tescos polcokat illeti, en mindig jol megnezek mindent, alkalom adtan paraszt modon ki is bontom, mert ugye csak akkor leszek biztos benne. Ha jo, viszem, ha nem, akkor megusztam 1 atverest. A satornal is anno volt csomo fele -fajta, s ossze vissza, szal erosen kellett szelektalni.
Szal szerintem nem az a gaz, h valaki olcsobban vesz igy, hanem aki cserelget. Itt jegyeznem meg, kissracok kedvelt szorakozasa a cserebere.....
"...hiszen o valos vonalkodot utott be, es te azt el is viszed."
Ezen azt ertettem, h megveszem a satrat egy olcsobb vonalkoddal, azt a kodot magammal viszem. Az eredeti meg megsemmisul. Igy az nem kerulhet bele olcsobba.
Az osztonzest nem tudom, hogy gondoltad.
Ha belegondolsz, sokezer termek arat nem tudhatjak a penztarosok. Igy nem tudja azt sem, h az adott sator mennyibe kerul, lehuzza es ennyi.A kis atlatszo zsebben levo papiron a kod nem lehet gyanus.Szal o nem lehet saros, amiert buntit kapna.
Igy tehat nem vedem oket, szem szerint orulok, h tudtam sporolni, adott lehetoseggel elve. Tudom, h mocskok, reklamalni nehez, s azt tenyleg havertol tudom, hol huzzak le oket, hol az igazi hiany..
Szal egy allasponton vagyunk, kicsit felreertettuk egymast, de teny a teny, ilyen helyeken nagyon oda kell figyelni!
Értsed meg! Vigyáznom kell rá! A legjobb ajánlatot kell elfogadni, eddíg ilyen nem volt, ezért beszélgetünk több más motorról is. Azért még nem állok úgy anyagilag, hogy mindegy legyen, ezért fontos szempont az ár is.
motomen!
Ha visszaolvasol az első túra rekciókra, akkor képet kaphatsz arról, hogy milyen "sétákat" szokott tenni Pool! Izgalmas, olvasmányos, és rettentő élethű a reakció, amiket a motoros társak írtak. Csak ezután fogadd el Pool ajánlatát!:)))))))))
Tória!
Köszönöm a küldeményedet. Aztán végül tudott nekem PeetAir is küldeni névsort még mindjárt akkor. A kérvénnyel nem késtem el.
Hello
Pool
"Te ezt tudod, vagy sak sejted?"
Több forrásból is tudom, és többx is tapasztaltam. Volt, hogy simán szerepelt egy plusz-tétel, és akkor az egyik cikket kézzel ütötte be, mondván, nem olvassa a vonalkódot a gép (hozzáteszem, most is matatott valamit kézzel a gépen). Enyhébb eset, de érdekes, amikor más termék neve szerepel, de az ár stimmel. Látszólag nem ért kár, de ha jótállást kell érvényesíteni, mindenki gondolhatja az eredményt, amikor még jó számlával is kötözködnek.
A sátornál is másnap szóvá tettem újra, mire azt is hozzám vágták, hogy "de hát nem érte kár". Mondom persze, de nem rajtuk múlott. Ha lopáson kapnak, akkor sem éri őket kár, hisz nem tudom elvinni azt a valamit, mégis feljelentenek. Nekem is ezt kellett volna tennem.
Ráadásul kár az is, ha újra el kell menni megvenni, amit akartam.
"Mert a penztarosnak koze sincs hozza, ugye tudod??"
Én az ellenkezőjét tudom!!
"Ha valaki ranez a keszletre, latja..."
Ha valaki ránézett _arra_ a készletre, amiről beszélek, láthatta, hogy az összes egyforma, csak 1-2-ből _hiányzott a vonalkód_ (khm...). Rossz kód nem volt benne, és erre direkt felhívtam a figyelmüket, annak is, amelyik visszament megnézni. És nem olvastál figyelmesen, írtam, hogy a két cucc összetéveszthetetlen.
Ez az eset (sztem) ugyanúgy kidumálhatatlan, mint a benzinkutas topicban látott számla, amin a 8L 250 Ft-os benzin a végén 2800 Ft-ba került (a számok csak példák, a történet igaz!).
"...hiszen o valos vonalkodot utott be, es te azt el is viszed."
Miért, Te azt vitted el??? :-DD
Egyébként pont azért "ösztönzik" őket némi büntivel hiány esetén, hogy figyeljenek a vonalkódokra is...
"...nem hiszem h az uzletpolitika azt diktalna, h a maradek cimket rakjuk a maradek satorra."
Az üzletpolitika sztem is az kellene legyen, hogy egy vevő (és ismerősei) többet ér(nek) 3e Ft-nál. Ők tudják.
Amúgy nem tudom, miért véded őket ennyire. Csak másoknak akartam jót, ezért mondtam el. Én elhiszem, hogy veled még nem történt ilyen, szerencséd volt. Cserébe Te is hidd el, hogy velem (és még jópár ismerősömmel) meg igen. :-)
(Egyébként hogy ne érezd nagyon rosszul magad, tisztában vagyok vele, hogy nem az ilyen sátrakon van a nagy hiányuk.)
Bocs azoktól, akiket ez nem érdekelt, nem gondoltam, hogy ilyen reakció lesz. De sztem tanulságos, mindenképp érdemes figyelni.
Az annyába rohadjon el ez a ge*i börni ekleszton.
Pool
Nem tudom mikor irtad az üzenetet, de csak ma értem haza. Most viszont elküldtem amit kértél ICQ-n!
toria
Mármint a túrát illetően.
Vazze láttam két olyan motort a mai motorozásom alatt,amilyet még soha sehol.Az egyik egy katonai kivitelű TS 250.Nagyon állat volt.Jobban nézett ki,mint a czövi ex ETZ-je.
A másik meg egy Gold Wing 1800-as,egy akkora oldalkocsival,mint egy kis polski.Hát az brutális volt.Olyan teteje volt,mint a Mad Max-ben az oldalkocsis harley-davidsonon.Olyan buborék formájú.Nagyon állat volt.
Pool szaki a mi részvételünk még kétséges,de ha eljutunk akkor viszem a zseblámpát.Üdv.
motormen
Kötél nem is kell. Ahol tényleg életveszélyes ott általában van lánc. Először mindenképpen egy könnyű túrát válasszatok. Ott meglátod, hogy képessek e vagytok többre. A gerinctúra amit említettem gyönyörű és "könnyű" túrák között van! De bármit is választotok gyönyörű lesz! A Krivan és a Rysy csúccsal is megpróbálkozhattok. Csak túristaútvonalon menjetek! Azzal légy azért tisztába, hogy a Magas Tátrában könnyű túra nincs és egy túra eltart 10 óráig is.
Buny!
Örülök,h fontos neked Munyi egészsége és te megmondod neki,h mi a jó!
;-)
Ne vigyorogj mint a tejbetök, inkább mondj valami okosat! :P
Szeretnénk gyalogosan felkapaszkodni valami csúcsra, de alpinista múltunk nincsen, és a kötél technikáról is csak azt tudom hogy van:) De gyalogolni tudunk és voltunk már igy hegyen kirándulni, legutóbb télen tökig érő hóban -15fokban. De mivel motorral megyünk ezért mobilisak is vagyunk, és ezt is igénybe vennénk a környéken. Én még Lőcsét nézném meg (irodalmi és azon bizonyos film múltja miatt)
Térkép a netről van. 4-5 különböző oldal is van ahol térképek vannak, kölönböző léptékben, túrista jelzések szerint lebontva. Sőt van egy faca utikönyv is. Persze ezen felül is kérdezősködünk aki járt már arra, mit tud, mit ajánl!
motomen
Tényleg jól elkerüljük egymást. Ha hegyet akartok mászni, amit nagyon ajánlok, akkor vegyetek egy részletes Magas Tátra túristatérképet. Magyarországon is kapható 1:25.000
Nem tudom mennyire van hegymászós múltatok és mekkora a fizikai állóképességetek, de egy túrázás mindenképpen ki fog készíteni az biztos. Szerintem legszebbek a gerinctúrák. Ajánlom a nyugat-Tátrában a Jakubina csúcsra vezető gerincet.
Ha nem akartok hegyet mászni, akkor a Csorba tó környékén lehet sétálgatni meg minden. De nem messze van egy több mint 1000 méter hosszú barlang is, még nem voltam de képeken szép.
Tesho!
Ez a hála, amiért kedvezek neked?! Oltogatod Munyit, hogy a Z 750 jó! Azóta talált jobbat, a DL 650 személyében(200 ezerrel olcsóbb, mint a Z 750), mert az is jó! Azonban én találtam egy még jobbat: GS 500, mert az neki jó!(Ez két évesen fele annyiba kerül, mint a Z 750!)Már barátkozik a gondolattal, miután a részletek nagysága ismertté vált.
Bakker akkor kerüljük egymást. Nőm és én meg 1-2-3-4-5. Szálláunk Stara Lesna ha jól emlékszem egy panzióban. Van valami tipped mit érdemes megnézni?
motomen
Előreláthatólag júl 7-8-9-10-11
Te ezt tudod, vagy sak sejted?
Mert a penztarosnak koze sincs hozza, ugye tudod?? Ha valaki ranez a keszletre, latja, h ossze vissza vannak hanyva a cuccok, sokrol hianyzik a folia, fel csomagolas, cimke, stb...
Hiany a leltarban lehet, a penztarosnak semmi koze sincs hozza, hiszen o valos vonalkodot utott be, es te azt el is viszed. Szal nekik kozuk nincs hozza, s nem hiszem h az uzletpolitika azt diktalna, h a maradek cimket rakjuk a maradek satorra. Egy multinal sztem ez nem szamit. Megy vissza selejtbe..
Hát a mimikai izmok kaptak ma rendesen,amikor megláttam a 267 Ft-os benzint..
Motorozás közben én sem dohányzom,csak ha megállok tankolni:D
Hát ez az eset már soha se nem kopik le rólam?!:D
Munyi! Ha nagyobbat akarsz borítani,akkor beszéld rá Férjuradat a Z750-re;-)
Bár az kimaradt,de a szépséghez sok alvás is kell,ez ügyben fordulj kezelőorvosodhoz vagy gyógyszerészedhez,esetleg Andrishoz:D
Köszi!SAjnos nemtudom a email címét majd megkérdem,éselküldöm!
Meg erősíti a jobb lábat mert berugós:) és persze a jobbkéz mutató és középső ujját a féken, valamint alkar szorító izmait ahogy markolod a szarvát. És persze az arc mimikai izmait mikor meglátod mennyit mutat a kútoszlop tankoláskor!:)
Ez igy igaz! Én sem dohányzom, egész nyáron motorozok és szeretem a kanyargos utakat (Tesho! Érted a célzást?) Ezért, mi, a Tesho és én már biztos, hogy sokáig fogunk élni, mert szeretjük a kanyarokat. Remélem a júliusi túrán is sok kanyar lesz, hogy adhassak a fiatalságomnak és a szépségemnek.(az utóbbi csak remény)
Ügyes vagy Andris,remélem egy hét múlva én is dicsekedhetek ;-)
De addig is:
"Egy új kutatás alapján kiderült, hogy a motorosok egészségesebbek, mint egy átlagos ember. Egy angol biztosítási társaság több mint 60.000 motorostól gyűjtött adatokat az elmúlt 3 év folyamán. Ez kimutatta, hogy a motorosok mindössze 5%-a dohányzik, szemben a 26%-os angliai átlaggal. Ezenkívül a motorozás segít levezetni a stresszt, és boldoggá teszi a motorost magát, mivel a szervezet endorfint termel motorozás folyamán, amely maga a boldogság hormon. Kanyargós úton történő 1 órás motorozás ráadásul 350 kalóriát éget el, valamint a mozgások a motoron erősítik a hátizmokat, csökkentve az irodai munka okozta hátproblémákat."
Kedves Andris!
Gratulálok, sok sikert és kitartást (ha még eddig nem sikerült volna). Most már Rád bízhatjuk az egészségünk fennmaradását (ha csak nem vagy elfoglalva a duhajkodással).:o)))
Tényleg gratula!!!!!
Oké.Egy olyat,mint tavaly idén is összehozunk.Üdv.
Pool hajrá a cikkekhez.Üdv.
Persze, hogy nem, az enyémmel együtt vált volna azzá. A hiányt a pénztárosok megpróbálják behajtani, és aki nem veszi észre, a végén az fizet. Rá.
Gratula a vizsgáért! Hát ja, én is duhajkodtam egy két sort...
Most a nyakamon van még 3 cikk egymás után, aztán a következő túra szervezése, motortervezősdi és ráadásul a találkozó előtt egy héttel még megyek a Tátrába. Ami pedig a legfontosabb, fogalmazni sem tudok csípőből. Meg aztán a reggeli templomról és a vasárnapi malomról is lemaradtam. Csak a Petőfi háznál voltam ott.
Gratula!
Majd unnepelunk egy BC koncerten!
Ott lehet duhajkodni:))))
Nos a randalírozó andrisnak lehet garatulálni,mert tegnaptól papíron is ÁPOLÓ vagyok!!!!!!!!!Ráadásul szín ötösre vizsgáztam.
Én ezekhez a cikk írásokhoz nem vagyok alkalmas ember.Átadom a terepet az erre alakalmasabb szakiknak.Mellesleg pool komám te is ott voltál,és még duhajkodtál is egy sort velem egyetemben.Szóval te is megírhatod.Gondolom sok a dolgod a szervezéssel,de a motortervezős és az animációs cikked után ez nem okozhat gondot.Túrázósat még úgysem publikáltál.Üdv.
Halihó!
Valaki aki volt Szegeden az előző találkozón, írjon cikket róla.
Pár nevet azért említek: Furfarag, Czövi, Tesho, randarílozó Andris, Mark, LsLaci... Folytathatnám a sort még.
Aki elvállalja az jelezze a fórumon.
Pool
Én nem tudok írni, mert a feléről lemaradtam, a javítandó motorok miatt.
A Szegedi túráról ki ír ciket?
Valaki igazán írhatna róla!
Szia doki!
A határon nem cseszegetnek, bár ha éppen valami buzit fogsz ki akkor megeshet, de ennek kicsi a valószínűsége.
Komáromnál gyere átt a határon, ott normálisabbak. Ha mégsem engednének átt, akkor még ott a Győri átkelő.
Mikor a Dávidtól szerzett oldalkocsival mentem át csak néztek mint a moziban. :-))) Rendszámom TESCO volt!
Nekem is van egy kérdésem. A hathengeres Jawa tulaj emailje kellene nekem. Furfaragtól tudom, hogy ismered. El tudnád küldeni az emailjét?
Pool
Pool!!!
Épitett motorral mi a helyzet,határon csesztetik a dolgot papirok rendben, de a blokkszám, és a köbcenti az nem milyenkor mivan?
Hiába, akinek csak megszületni volt nehéz!:)))))))))))
Teljesen igazad van, de en nem kolcsonos atverest vazoltam fel!!!
Az ocso sator vonalkodja az enyemre kerult, az enyem meg a sullyesztobe:))), nem az ocso satorra!!!!
Hygy!
Van már időpont a horvát túrátokhoz?
(Legutóbb nem válaszoltál)
Attis: Lehet kapni tura boltokban ilyen sator impregnalo spray-t. Probald be azt.
Szerintem egy ket emberert nem erdemes fahazba menni, akkor inkabb legyen mindenki masnak jobb minosegu wc pl. :)
Én meg majdnem fizettem egy sátorért 3x-os árat. Lehet, hogy valaki cserélgette a vonalkódokat? :-)
Viccet félretéve, Auchanban záráskor meglepődtem a számlán, szóltam, erre a csaj a flegma "akkor nem kéri?" kérdéssel jött. Mondom dehogynem, csak nem ennyiért. Visszaküldte a kolléganőjét, akinek mondtam is, hogy 20 egyforma közül vettem ki, tehát nem lehetett másik belekeveredve. Visszaért, és közli, hogy pedig annyi. Otthagytam, másnap megnéztem, és amit számlázni akartak, az nagyobb, teljesen más színű, és 10m-rel arrébb volt.
Sztem a kölcsönös átverés nem jó dolog.
Esetleg viasz??:)))
Sztem egyszerűbb venni egy újat, nem hiszem, hogy egy ökör ára lenne.Ha egyszer elkezdett átszivárogni, akkor az csak rosszabb lesz idővel.
Sziasztok4
Szerintem nekem is ua a sátram van amiről épp szó esik.
4 éve használom és vagy cserélni kéne vagy valamivel bekenni, mert már a víztaszító réteg kezdi megadni magát.
ötlet?
Ja ja, ha nem jelentkezik senki sem faházra június végéig, akkor majd átértékelem a dolgokat.
Nos a ketretegu az jo. A lenyeg, h ki legyen feszitve a kilso, es ne erjen a belsohoz! Akkor lefolyik a viz, es nem nedvesiti at a belsejet. Enyem Tescos, de mar bizonyitott.. Egyebkent nalam is tevedett a penztaros neni, plane, h egy masik vonalkod volt a satram zacsijaban:)))))
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|