:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Koszonjuk , nagyon jol ereztuk magunkat .Talalkozunk 4 het mulva , a kovetkezo turan.Teri Kalman Gergok.
Este 11-re én is hazaértem. Pompásra kerekedett találkozóban volt részünk. Laci
Andris,köszönünk mindent.Vérprofi volt a szervezés:-)
Köszönjük a szervezést, szuper jól éreztük magunkat. Jó volt újra látni a csapatot. Szerintem innentől legyen a medence alap kelléke a szocitúráknak. :) I&R
Ez van, de majd..;) :)
Leszünk még!
Addig is jó túrát, mindenkinek!
Teknőc
Sajnálhatja aki nincs itt:-))
Szia! Én szombaton dolgozom, szóval csak délután fogunk a csapathoz csatlakozni. Ezért egy telefonos elérhetőséget adj, ahol kereshetlek a térséget megközelítvén.
Ha egyedül leszünk a házra, akkor nem csak papírkutyák, hanem tehetős papírkutyák leszünk, tehát így is kivesszük. Csak el ne felejtsek este a Sparban kaviárt venni, hogy a teraszon elfogyaszthassuk, míg a többiek a teleszkópos nyárssal bajlódnak! Ha-ha! :)
Szevasztok!
Kész a túra terve.
Holnap indulási pánik reggel 9-kor!
Túra hossza kb. 60 km, indulásra mindenki legyen megtankolva!
Túrán megtekintjük útközben az Audi gyárat (sajnos gyárlátogatást augusztusban nem lehetett foglalni), a becsődölt ETO stadion és plázát, egy kacskaringó Győrben és a folyóhidakon, kiruccanunk ezután Vénekre, folyópartot nézni. Visszaérünk Győrbe, ebéd, majd hangulatos belvárosi séta (függőerkélyek, színház, városháza, rábapart) után megtekintjük a Püspökvár tornyát (belépő 700 Ft). Innen rendhagyó módon INTERSPAR látogatás után visszaérés a kempingbe, ott közösségi szalonnasütés, miegymás.
A városban Barokk hét van, úgy tudom szombaton lesz a barokk esküvő is, kirakodóvásár miegymás.
Mora! Továbbra is rejtély, hogy ma érkeztek, vagy holnap, de a lényeg, hogy a faház ára egyben 8400 Ft, úgy sejtem, embertől függetlenül. Ezzel számolj!
Gyertek gyertek!
A.
Sziasztok!
Jó túrát nektek!
Én idén elvagyok, de jövőre már csatlakozom én is. Úgy tűnik....:)
Valamint VG barátom szólt, hogy nem tud ide Írni mint régen, szeretne segítséget kérni.
Fontos volna.
Teknőc
Ezt csak holnap délután fogom tudni biztosra mondani.
Szombati túraprogramnak az időjárás fényében a medence-tesco-medence útvonalat javasolnám. Najó egy fagyi belefér győrben :)
Ágynemű van, sörpadok vannak!
Jelentkeznék 4. személynek a 3. faházba, persze azzal a feltétellel, hogy a már ott elszállásoltaknak nincs ellene kifogásuk.
Lehet, hogy csak szombat reggel/délelõtt érkezem.
Szervusz Andris! Van-e valami ülő alkalmatosság a faházak közelében, mert Pilismaróton ne volt és nem vittem magammal a kisszékemet ami nagyon hiányzott. Bár teleszkópos nyársam nincs de esetleg egyszerű fa nyárssal van-e lehetőség szalonna sütésre? Laci
Mora!
Egy éjszakára szombattól, vagy mégis jöttök péntektől és két éjszaka?
Furfarag: Szerintem semmi akadálya hogy akár délben megérkezzetek, csupán mondom, én akkor még nem leszek kint :) Írj rám, ha érkeztek, és megyek.
Csókolom,én vagyok a hüle!
Nekünk minden ok.Mikortól lehet megközelíteni a Kempinget??
A negyedik faházra jelentkezek, 2 személyre.
Agynemut vagy halozsakot kell vinni vagy adnak ott?
Tökéletesen megfelel ahogy eltervezted. Laci
Nekunk tokeletesen megfelel minden a kemping az etterem ,es nagyon orulunk a medencenek is.,es egyaltalan annak hogy ujra egyutt lehetunk.
Sziasztok!
a XXXVII. Szocitúra (Győr) frissítés:
Szállás: Pihenő Kemping
http://www.piheno.hu
Megközelítés:
Gyõr határától 3 km-re, közvetlen a fõút mellett, fenyõerdõben található. Megközelíthetõ Gyõr felöl Komárom felé haladva közvetlenül az 1-es fõút mellett.
Budapest felöl az autópálya gönyûi lejárójától kb. 15 km Gyõr felé, vagy az 1-es fõúton Gönyû után 10 km.
Én péntek késő délutántól fogadom az érkezőket.
Lehetőségek:
Sátor: 1450 FT/fő/éj + 850 Ft /sátorhely/éj
Faház: 8400 Ft / éjszaka / 4 személy.
Ez alapján én a faházat javaslom. Úgyis elkezdett papírkutyásodni a társaság, nem kell ezt szégyellni, pláne, ha még olcsóbb is! ;D
A faház gyakorlatilag fix tetős sátor ággyal, tehát villanyon kívül semmi nincs, a közös wc-t, zuhanyzót kell használni.
Faházból négyet foglaltam egyelőre, összesen 8 db van, kérem aki szeretne faházban aludni, jelezze. A további 4 faház is szabad még, ha indul a tobzódás, foglalom.
1. faház: Teri, Kálmi, Gergő, KisGergő
2. faház: Furfarag, Évi, Lacibácsi, PeetAir
3. faház: Dávid, Roland, Ildice
4. faház: még üres
A kempingben van medence! (hétvégén kánikula lesz)
Szabad használni, de ha bárki kérdezi (ellenőr, nav, idegen, ördög, stb), akkor megtiltották, de belógtunk. (elvileg kéne nekik úszómestert biztosítani)
Szombati túra : tervezés alatt
Szombati étkezés: Kitaláltam egy klasszikus győri kiséttermet, ahol elsősorban a halkajákra vannak ráállva, így elsőrangú a halászlevük, és egyebeik, valamint a tepertős pogácsa hozzá zseniális. Ezen túl vannak hagyományos ételek is, így rántotthúsok és társaik.
A'la carte rendelés működik, egy átlagos kaja (halászlé, vagy rántotthús körettel, vagy ilyesmi) kb 1800-2200 Ft között van. Nyilatkozzatok, ha ez drága, vagy utáljátok halat, akkor keresek mást. Ha megfelel, akkor lefoglalom.
Azért gondoltam erre, mert tradicionális győri hely, belvárosban, szép kiülővel, onnan indulhatna az egyik program a belvárosi séta.
Atilla, gondolom a részletes, mindenre kiterjedő túraleírás ragadta meg a fantáziádat! ;)
Basszus, ez a túra jól hangzik...
Sajnos mi nem tudunk menni.
Jó motorozást nektek!
Sziasztok! Mi is érkezünk a Rolival. A Dávid ígérte, hogy jelzi az érkezésünket, de azért biztos ami biztos. Faházat szeretnénk (Bélafi is velünk lenne), és szombati kaját is kérünk.
Üdv I&R
Faház + ebéd 1 fő rendel.
Faházat és ebédet kérek. Laci
A faház árak természetesen fő/éjszakákra értendőek
Sziasztok!
Mindenki pezseg, mint aranyhal a királyvízben, annyit már tudok, hogy valszeg lesznek 4 fős faházak, kb. 8000Ft-os áron (2000Ft/fő). Előfoglalásokat írjátok be, hogy jobban tudjak alkudni! Ezen kívül sátor, annak árait még nem tudom.
Közös ételt is szervezek szombat ebédre valamit, azt is olcsón, közízlésnek megfelelőt igyekszem. Erre is jelentkezzetek!
Szállás ügyileg mire kell készülni? Csak sátor vagy van vmi egyéb opció is?
4 fovel mi is jelentkeznenk.TeriKalman Gergok.
4 fovel mi is jelentkeznenk.TeriKalman Gergok.
Sajnos szombatra nem lesz szabim, úgyhogy csak aznap délután érek oda.
A fő még kérdéses.
Szia Taliga!
Szívesen látunk. Ha nem most majd legközelebb!
Sajnos most ki kell hagynunk,páromat nem engedik el szabira.
Én sajnos nem tudok menni.
Sziasztok!
Úgy hallottam, hogy sokan készülnek az aug. 7-8-i győri túrára, úgyhogy mindenképp megcsinálom, részletek hamarosan!
Ne felejtsetek el szabit kivenni szombatra.
Azért kérem, mindenki írjon egy 'jövök x fő' hozzászólást!
Most mi van.Megyünk Győrbe,vagy sem.
Szia Taliga.Üdv a klubban:-)
Sziasztok,
Eloszor mereszkedtem erre a lapra. Etz-m van masfel eve, oda szoktam irkalni, azt olvasom leginkabb. Szeretnek elmenni egy talalkozora. Gyori vok, kapora jonne a gyori helyszin. Csak pont nem leszunk itthon...
Mi is hazaertunk szerdan este .Koszonjuk Attila es Blanka.Remeljuk hogy talalkozunk jovore is. Vagy meg hamarabb....
Attila,köszi a lehetőséget,jól éreztük
magunkat.Jövőre komolyan megrendezzük,
ahogy beszéltünk róla:-))
Sajnos csak holnap a kora delelotti oraba erkezunk mert Kalmannak sokaig kellett dolgoznia.Udv. Teri .Kalman.
Nekem nem jó sajnos a maróti és a 8-i időpont sem. Esetleg 2-3 hétre rá, vagy a hosszú hétvége?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|