:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Jaa, simmson :) Júliusi taliról nem tudok... ha nem annyira sürgős, és tudsz várni holnapig a többiek jobban illetékesek ebben, biztosan tudnak segíteni ;)
Kittengirl
sorszám: 6687 (33980)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:33:43)
annyira nem vagyok otthon a motoros oldalakon..:(nem tudsz ajánlani oldalt?mert a sirok i találkozó messze van a simson-nak...:)
Jól van, értettem ;) Szerintem nézz körül a motoros oldalakon, meg itt is, biztosan találsz valamit :) Olyan nincs, hogy nyáron nincs motoros tali ;)
Kittengirl
sorszám: 6685 (33977)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:29:01)
Június az nincsen túl messze még? :D
sorszám: 6683 (33972)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:21:18)
KÉRLEK TITEKET,HOGY MONDJÁTOK MEG,HOGY HOL ÉS MIKOR LESSZ JÚNIUSBAN,vatgy a közeljövőben motoros találkozó!!!!!!KÉRLEK VÁLASZOLJATOK!!kössz!!
Kíméld otthon! Nem kell állandóan két személlyel stoppizni, és akkor a fék is rendben lesz!:))))))))))))
Nem emlékszem,mert a fürdéssel voltam elfoglalva:))) Egyébként a szinéről állapítottam meg a víz minőségét,de ettől még lehetett ciános vagy valami vegyszeres.
De legalább az illuzió maradjon meg:)
Milyen emilcimen tudom elérni a hygyt? mer akarok neki turás képeket küldeni de a forumos emiljére nemtudok.
kösz a választ ha lesz
A fék még mindíg ugyan olyan rossz mint volt, pedig már szimeringeket is cseréltem, viszont a munkahengeren van jónéhány karistolás pont a szimeringnél, és úgy gondolom hogy ezeken keresztül szívja a levegőt.Lehet hogy Tike tanácsára hallgatok, és veszek egy bontott Yamaha féket. Hajtom, hajtom a vasat, mert azt eggyesek nem nézik jó szemmel ha kímélni akarom.
Hali Mindenki
Nicknevem a póló miatt van így talán ismerősebb leszek mint sárga ETZ-s.
Először voltam veletek túrázni, de nagyon jó volt legközelebb is próbálok jönni.Van egy csomó képem majd Pool-lal egyeztetek a feltöltésről.
A Fórumot nem mindig követem ha vkinek fontos vmi az írjon emailt.
Szasztok
Bundy
Pool!
HyGy mondta, hogy fogsz küldeni valamit. Légyszí küldd :)
Üdv.:
Kittengirl
Vaughan és Ili!
Köszönöm a pizza meghívást! Az az igazság, hogy nem szeretem a pizzát. De örülök, hogy nem szeretem, mert ha szeretném akkor megenném, pedig utálom. Nem lehetne pizza helyett hamburger?
Akkor valamelyik délután átugrom Miskolcra. :-)))
Rendben,várok:-((
Pedig megvan,Gyözőetz Madmax-elése is,eredeti ETZ hang kiséretében:-))
Bambi: nem jottel, hol voltal mi tortent?
Ha tudsz varni par napot, akkor tudok majd adni egy helyet, ahova egybe felmegy.
bye
HyGy
Nekem 8MB-os is felment.
Nézd meg a fw.hu-t, bár annak talán nincs olyan felülete, de 500MB helyet ad, de csak 20MB a max. videó-méret. A tördelés is 1-nek számít, de gondolom ez megkerülhető. :-)
A túrán készült MOV-okat.KB.170Mb-ot
Nekunk is eldurrant egy sor a taskaban, a cuccok egy resze elazott tole. :)
Furfarag milyen videot szeretnel feltolteni?
bye
HyGy
Ez a Prím,halál.Mivel daraboljak 341kb.-ra.Még a win.Commander is csak 360kb.ot tud.Ha nem vagy guru így jársz mint én:-(((
Mi is sikeresen hazaértünk. Motro még egyben van, de nem kicsit csörög... :))) Reni kimosta az összes söráztatta cuccot (tehát mindent). Köszi mindenkinek mindent. Bár sokhelyen aludtam már, de focipálya lelátón még nem, de nem volt rossz... :))) Képeinket lassan felteszem majd.
A Hygy motorját nem szereltük hazafele. Viszont az enyémet és az Ambrusg TS-ét annál többet. Rekordot is javítottunk: kb. 30km/h. Ez 3x annyi, mint Szegedfelé :)))
A tapasztalatok alapján lassan a "Buny tételt" is felállíthatjuk.
Ki tud olyan tárhelyről(mint a képtar.hu)ahová videót is fel lehet tölteni??
Vadmotoros!
Azért esett szét a csapágyad,mert mindig hajtod azt a vasat:-))))
Féked megjavult? Val.szin.leg karmantyut kell benne cserélned.
Pool!
Én is csak ismételni tudom az addigi pozitív véleményeket ,de külön köszi a Dunában való fürdés lehetőségét.
Nem hittem,.hogy mostanában ez bekövetkezhet.
Üdv.:Laci
Sziasztok!
Peetair és toria is hazaért épségben 18:35-re, de nincs internetünk nem tudtunk visszajelezni.
Mi is köszönjük Pool a szervezést.
üdv.: toria és peetair
tomi1 még két hétig szabin van , igy nem tud netezni . tegnap hívott , rendben hazaértek .
Győző!
Hama,hama, gyorsan a túra tervet!
Még meg nem gondolják magukat.
Tomi 1!
Hogy értetek haza? Következő?
Mi hazafelé még megnéztük Komáromban a Monostori erődöt, ahhoz képest Bandi elég jól hazaért.
Üdv!
Nincs mit, ugysem sok csako mond6ja el magarol h Pool satraban aludt...:DDDDDD
tike
És most zokogva sírok miröl maradtamle!Sajnos nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy elterveztem,így maradnom kellett a seggemen.Bocsi.
Nagyon penge a bringád!Sokan nagyon fikázzák de,neis törődj vele sok ilyen motort helyeztem üzembe,és egynek se volt kutya baja!
Ott lesz, Győzővel még a héten kidolgozunk egy előzetest amit meg lehet vitatni:)
Amúgy ténneg király hely, hétvégén is arra fogok motorozni:)
Pénzi
(XV250S)
Hali!
200Km körül mehettünk ha jól számoltam:)
Pénzi
(XV250S)
Nem az őrségbe lesz?
Jo lenne ha ott lenne mer sztem kihály egy hely.
Igen, igen, mikor lesz a következő túra?
Kittengirl
Asszem a legközelebbi túrára én is benevezek. Mikor is lesz? : )
Gábor
GS500
hali !
valaki meg tudná mondani hány km-t mentünk tábor-tábor viszonylatban ? a bringa kmórám magától lenullázott így csak az oda-vissza utat tudom pontosan .
Helló!
Vadmotoros is épségben hazaért csak már fáradt volt bekapcsolni a számítógépet:) Amúgy a túra király volt, remélem a 8. is hasonlóan fog sikerülni. A csoportképet viszont sajnálom hogy elmaradt, eddig ez volt a legnépesebb túra. Ha jól emléxem 52-en voltunk. Na megyek motort szerelni, mert nagyobb a gond mint gondoltam. Az első lánckeréknél lévő csapágy darabokban esett ki amikor szimeringet akartam cserélni.
emiatt ne rágd magad !
nagyot alakítottál ! (mondtam , hogy agyondícsérünk)
Sziasztok!
Örömmel szerveztem a túrát és csak a kempinges incidens volt kellemetlen számomra.
A csoportkép elmaradt, megfeledkeztünk róla.
Jövőre, ha ti is úgy gondoljátok, megismételhetjük az egészet más programokkal.
Pool
Hali!!
Én is nagyon jól éreztem magam,és köszönöm a lányoknak a finom vacsorát!!!!!
A képek nagyon jól sikerültek.
Márk és a mentő,egyszerűen csodás:)))
/A fonotthajú srác/
Sziasztok!
Pool, koszonjuk a turat nagyon elveztuk, reg motoroztunk ilyen jot a parommal!
Tike, megegyszer koszont a vaszontetos ingatlanert :)) !
Vaughan, Pdaranyi, nagyon tetszett a hazaut is, igazi nezelodos crusolas volt :) ! Remelem rendben hazaertetek!
A legjobbakat Mindenkinek :) !
udv,
CsNorbi
Én is sikeresen hazaértem kb 20:30-ra.
Már várom a következő túrát.
(GSXR 400)
Én is szerencsésen hazaértem tegnap 3-4 óra körül.
Köszi a szervezést Pool!
goss
7. szocitali kepei amit mi csinaltunk bent vannak az uj galeriaban (www.szocimotoros.hu/uj/)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|