:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kedves Győző!
Jövő héten le kellene adnom a szeptemberi szabadság igényemet. Legyél szíves döntsél mielöbb a találkozó időpontjáról.
Köszönetettel: Laci
Hát én a gyenéggek kedvéért vagyok :))
Hello mindenki!
Udvozletunket kuldjuk Gdanskbol!
Egy het es 2100 km utan elertuk a tegngert! Mindegyikonk jol van, bar az idojaras viszontagsagaibol kijutott rendesen. Volt egy olyan nap, hogy vegig esett az eso. Szarra is aztunk. Attilaval mar azon gondolkodtunk, hogy Czovit szabadalmaztatjuk, es turakat szervezunk Ausztraliaba, ahol amugy evente csak egyszer esne.
Az utak olyanok, mint itthon, helyenkent jo, helyenkent meg bombatolcserek, de azert lehet haladni. Erdekes, hogy a foutakon akkor is eloznek az emberek, ha jon szembe valaki.
Na majd meg jelentkezunk, de valoszinuleg mar csak hetfon. Holnaptol bealluk iranyba, es tuzunk haza ezerrel.
Ja, es Mz forever! :)
Gyozo mikor is lesz a kovetkezo tura?
bye
HyGy
kuld el nekem a hygy kukac szocimotoros.hu cimre.
A motoromról hogy tudnának képek felkerülni az oldalra? Van egy 1961-es 353-as Jawa-m, s gondoltam szívesen megosztanák róla képeket. Hátha tetszene másoknak is : )
Üdv.
Gábor
Csak nem megegyeztél Vaughan-nal, hogy amíg nem ír, te helyettesíted?
Hygy
A képeket nem látom a Galériában.
Al
hygy!
Fel van töltve.
Már csak rajtad múlik a dolog.:-))
Jooooooooovaaaan maaa :) most ertem haza siklosrol vagy honnan :) kicsit meghajtottam a jawa-t nehogy ellustuljon.
HyGy
Fenebe az adattal. .) Irjatok meg hogy a tengely milyen brutal allat kiraly volt es kesz. :) A tobbibol en is csak arra emlexem, hogy az ajtonal a Mark elkezdett felmaszni meg mintha valami ajtokilincs rangatas is lett volna a turbinaknal. :)
bye
HyGy
Azért néhány adat nem ártana.
Nemtok menni mer dolgozok.Meg a honap végén megyek nyaralni akkor kell a szabi.
Majd jövöre.
Nem szakmai dolgozatot kell írnod az erőműről, hanem hétköznapi cikket a találkozóról.
Közben rátaláltam a helyes linkre.:-)
http://www.jszamt.fw.hu/
Bocsika ,de nekem hibát hoz le a link. Pontosítanád? Köszönöm.
Köszi a segítséget:)
Te is jönnél?
Nézz be ide: www.nb.gportal.hu
Itt egy srác szervez turát horvátba asszem augusztus 14-21 az időpont.
Pool!
Majd meglátom mit tehetek! Azért nyugtat, hogy más sem figyelt jobban, mint én.Na, ezt nem azért mondom, mert nem volt érdekes a dolog, hanem így jött ki, a 10 % nekem is rémlett, de a műszaki részeknél elvesztettem a fonalat, majd valamivel pótoljuk a hiányt.
Helló, sziasztok
Lesz egy őrületes motros találkozó a jászságban mégpediglen Jászszentandráson újra megrendezésre kerül a III. Jászszentandrási motoros találkozó
Gyertek minnél többen a programról:
http://jszmt.fw.hu
ott van minden térkép ajánló előző talik képei stb stb stb...
vagy a kérdésekkel kapcsban írjatok mailt ide: devil1990@citromail.hu
és én válaszolok rá...
Ha megy valaki a horvátokhoz mocival ,szívesen csatlakoznék az útra.
Üdv: Bajúsz
Buny!
Én is őszinte leszek! Azt hiszed én többet tudok a propellerről? Én még azt sem tudtam, hogy a víz felülről esik. Kezdesz olyan lenni, mint a kempinges csávó! :-))) Bepipulunk aztán melátod véged lesz, mint a Twin Peaks-nek!
A cikknek sima borotválkozott ember szemszögéből írodottnak kell lennie. Érted!??
Annyit tudok az egészről, hogy Szlovákiá áramszükségletének 10%-át állítja elő az erőmű, meg hogy lépcsők, vízlépcső, cseppkövek meg kavarok a szemét a beömlőnél. Ennyi.
Most te lépsz!
nekem vannak képeim átküldöm emiledre
Al Bundy kepei a galeriaban. Aki kepet akar feltolteni jelezze nekem az emilemre.
Pool!
Őszinte leszek! Nem sok kedvem van cikket írni, mert az erőműben ls-lacival beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Igy nem sokat tudok az egészről csak annyit, hogy esik a víz, aztán hajtja a propellert!:))))))))
Sajn dolgoztam szombaton is,de vasárnap egy más társasággal,és egy kellemes utassal:-) kint voltunk Zvolemben.Majd talán legközelebb megyek megint.Amúgy köszönöm érdeklődésedet,üdv bambi
sorszám: 6705 (34066)
( elözmény: dávid a sámánördög, 2005-07-19 17:02:38)
Buny!
Egyetlen szerencsétek az volt, hogy mifelénk egy átkozott domb sincs. Mit gondolsz poénból nem volt hegymászás!?? :-))))
Talán azért is szeretem a kilátókat és dombokat, mert előző életemben sas voltam meg hogy itt síkságvan. Egyébként a világ legnagyobb folyami szigetén sátoroztunk. A Kis-Duna (Jókai malom) és a Duna alkotja ezt a folyami szigetet.
Pool!
Azért a hegymászás kimaradt, viszont a lépcsőzés azért megvolt! Nem értem, hogy tudtad magad ennyire visszafogni?:))))))))
Al Bundy
hygy(kukac)szocimotoros.hu
De HYGY ígérete szerint pár nap és lesz egy hely ahova lehet az anyagokat másolni. Már én is várom a többiek képeit, videóit. Remélem minél hamarabb kikerülnek.
Pool
Érdekelne, hogy hogy tudok képeket feltölteni, és mennyit.
Email is jó.
Bundy
Pool!
Én köszönöm. ;)
Kittengirl
Hello mindenkinek!
Úgy néz ki, hogy mindenki szerencsésen hazaért, ki így, ki úgy.
Köszönöm a dícsérő szavakat, jól esett. Örülök, hogy ilyen sokan lehettünk és hogy a sok résztvevő ellenére rugalmassan és gördülékenyen sikerült egyik helyről a másikra eljutnunk.
Hát most már mindenki tudja a falubnkba, hogy kinek van a legtöbb motoros haverja...
Kittengirl
Holnap este küldöm az anyagot. Nem hosszú. Előre is köszönöm.
sorszám: 6696 (33994)
( elözmény: dávid a sámánördög, 2005-07-19 18:22:25)
pandagyik
hygy(kukac)szocimotoros.hu
De ígérete szerint pár nap és lesz egy hely ahova lehet az anyagokat másolni. Már én is várom a többiek képeit, videóit.
sorszám: 6695 (33993)
( elözmény: dávid a sámánördög, 2005-07-19 22:19:24)
Tike!
Hát igen, kevés ember mondhatja el, hogy ilyan méretű sátorba aludhat. Gondolom kényelmes volt... :-DDD
sorszám: 6694 (33992)
( elözmény: dávid a sámánördög, 2005-07-19 00:52:11)
Ez a "dávid a sámánördög" megint olyan megtévesztő, mint a "vadmotoros" ?
A mi találkozónkra sajnos csak olyan motorokkal lehet jönni ami hosszútávon a 90 km/ó sebességet tudja.
Sima motorostalálkozóra elmehetsz, mert ottcsajk felvonulás van ahol a 60 is elég. Nálunk 150 Km távú túra is van a programban.
sorszám: 6693 (33989)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:44:10)
Jogsi nélkül nem kéne. Node ez itt nem chat, szóval vagy fejezzük be, vagy tegyük át a dolgot a csevegőbe...
Kittengirl
sorszám: 6692 (33985)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:44:10)
nem tudom...jogosítvány nélkül,nem tudom bevállalok e messzebb utat,főleg simsonnal...nem kell hogy félúton megadja magát..:)
engem csak vinni szoktak egyelőre :D
sorszám: 6690 (33983)
( előzmény: dávid a sámánördög, 2005-07-20 00:39:25)
akármilyen tali,csak motoros legyen..:)
hát...nem simson találkozó,hanem hallottam olyasmiről,hogy 22.én lesz valahol vác mellett valami találkozo....ezért kérdem:)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|