:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A francba megint vénebb lettem egy évvel!:(
Srácok mikor lesz a következő túra?
vazze... szabin voltam...?
Azon nem csodálkozom, hogy megáztatok ;)
Kittengirl
Üllepedik a dolog aztán majd össze hozunk valamit.
Kösz skacok a segítséget!
Örülünk, és mikor olvashatunk róla vakamit?
Üdv mindenkinek!
Ma szerencsésen megérkeztünk a Lengyel túrából.3562Km-t tekertünk le.Nagyon jó motorozós időnk volt, kivétel egy nap mikor egésznap esett és szarrá áztunk.
A keverék nem létező dolog, egyébként semmi extra nincs, egy kicsit tartják a távolságot a külföldiektől, hát ennyi.
Én javasolnék egy defektjavító spray-t meg legalább egy patentszemet a lánchoz, emellett egy kuplungbowdent, meg persze izzókészletet, mert keményen büntetnek.
Kössz Buny!
A műszaki részéről mit tudnál mondani?
Előre is kösz!
Esetleg egy új tétel megalkotása?
Amugy a cimlistaba asszem mar betettelek.
Az a titka, hogy az anyagok 80%-at eldobom ami jon :) akinek fontos ugy is szol ujra.
Egyebkent sok az egyeb rengeteg dolog. Es mint latjatok azert tortennek esemenyek az oldal korul, es hat nem napi 8 oraba csinaljuk...
De folyamatban van annak a szervezese is, hogy ne csak egy ember tudjon anyagokat feltenni...
HyGy
Én is küldtem már Hygynek néhány anyagot (pl címlistába). Ez mintegy 3-4 hónappal ezelőtt volt. Tehát aki anyagot szeretne kitetetni, az min ennyi idővel előtte küldje el... :))))
Bocs Hygy... :)))
u.i.: még mindig nincs kint :)))
Arra készülj, hogy a határon az autópályamatricát megvetetik majd veled, ez nem tudom most mennyibe kerül, olyan 30-40 SFr körül számolj. Ja, és ez éves díj, ha esetleg még az idén visszatérnél jól jöhet!
Meg is izzadtam!!!Köszönöm mindenkinek a jó kivánságokat.üdv bambi
Bambi,nem semmi,ilyen melegben megszületni :-)))
Boldog szülinapot!!
bambi!
Boldog szülinapot ;)
Kittengirl
Budapesten,Ó budán a szentendrei u.2 alatt nyilt egy louis bolt. Vasárnap is nyitva van 10h-.Pont a Flórián mögött van.Túrásoknak fokozottan ajánlom:-))
Boldog szülinapot mindenkinek akinek most van!
/Hahó Skacok!
A segítségetekre volna szükségem. Eddíg csak országon belül motorozrtam hosszabban az ETZmmel(5-600km), de idén Svájcba indulnék. Mi a véleményetek mit kellene vinnem a szokásos, gyujtógyertya, belső, biztik, szigszallag mellett?
Előre is kössz a segítséget?
Bambi!
Boldog Szülinapot kívánunk!
toria és peetair
Vaughan meddíg van szabin?
Háát ugye? Akiknek tellik közép-európai túrára, azok ne nyavajogjanak még egy-két nap miatt!:))))))))))
Hali mindenki!
Jövőhét péntek,szombat,vasárnap (aug. 5-7) Szakmáron motorostalálokzó (Kalocsa és Kecel közt, ha így többet mond)
Belépés díjtalan, illetve kapsz egy páleszt, hogy jöjjön a kedved ;)
Zenekarokat nem tudok, tavaj Blúzkápöni volt :D.
Felvonulás Szombaton, minden mocit szeretettel várnak.
Buny: csak az van hogy elvileg szombaton erkezunk Pecsre... Igy is szoros lesz a program sajna. :) Igazabol ha lenne egy honap nyaralni akkor jo lenne.
Csucsra? Veletek vegig alapjaraton mentem 4-be. :) Haza fele az ambruzsg meg a mereteib miatt kb 60-70-el jottunk vegig, szoval rekord fogyasztasaim lettek.
Felfele meg egy 4000 koruli fordulattal jottunk stabil 100-at ketten a mnorbival (cb500).
Egybkent tenyleg mintha az evek soran csokkenne a turan resztvevo motorok meghibasodasa. :) Szoval elmondhatjuk, hogy a szociturak javitjak a motorok allapotat. ;)
attis: irjal nekem privat emailt a hygy kukuc szocimotoros.hu cimre, kuldok helyet ahova feltoltheted, es utana kirakom a szoci oldalon a galeriaba, ha cikket is irsz azt is kirajuk.
Sziasztok!
Nemrég érkeztem haza Dalmáciából, Szlovéniából, és az Olaszoktól , az én kedves paripámmal.
Lenyargaltunk 2300 km-t minden gond nélkül.
Átlagfogyasztás: 3,7 liter 1:30-as keverékből.
Mindezt a régi szerpentíneken a tengerpart mentén sok-sok fürdőzéssel, csavargással.
Jövőhéten vhova felrakom a képeket, úgy 400 db kb 550 kb-os képet csináltam.
Hova javasoljátok feltenni?
Esetleg írok egy rövidke cikket is róla.
Benzinár ua kivéve a Szlovénoknál ahol alig több mint 1 euro.(252 Ft)
Üdv:
Attila
Tória!
Úgy kell intézni, hogy pénteken az Őrségbe érkeztek, és vasárnap onnnan indultok haza. Ilyen egyszerű.
Hygy!
Tudom, hogy a mostani túrán csúcsra járattad a Jawat, és nagy szerencse kellett hozzá, hogy ne miattad álljunk, de szerintem egész jót mentünk!:)))))))))))))))
Penzi erre nem igerek semmit. Vannak dolgok folyamatosan, idonkent kerlek cseszegess miatta.
HyGy
Van más választásom?:-)))
Penzi!
Köszi! Köszi! Köszi!
Aranyos vagy!!!
toria
Furfarag!
Muszáj volt a személyes érdeket (ami nem is olyan személyes mert kb. 3 motort és 5 embert érint amúgy az már köz érdek;-) )közzé tenni, mert mi tősgyökeres szocimotorosok nem hiányozhatunk egy túráról sem.
De ezt gondolom te és még jópár tősgyökeres szocimotoros megértitek. :-D
toria
Ez nincs összerakva és lejárt a műszakija is :D
Kittengirl
Jólvan gyerekek, akkor szeptember 9-11re szervezzük le a túrát. Nekem sincs összerakva a pancsim, sőt még forgalmija sincs:) jólenne már azzal menni túrára.
Pénzi
HyGy: Mikor lesz fent a Pancsis cuccos amit adtam?
haliho mindenkinek! az iden is megrendezesre kerul a szekelyudvarhelyi motorostalalkozoval egybekotott nepunepely! ha valakinek kedve lenne elmenni es nem mer elindulni informacio hianyaban szivesen segitek!szepszamban vesznek reszt szocimotorok is a talakozon,es rengeteg a magyar nemzetisegu resztveveo,a szekelyek nem harapnak de meg a romanok se es az ut se nehez arban is ki lehet jonni jol,25-30 ezer ft bol jot lehet bulizni,az idopont augusztus 12-14! tisztelettel Sanyi
Nekünk is jobb lenne szeptember 2. hétvégéje, mert még nincs összerakva a moci :D
Üdv.:
Kittengirl
A személyes érdekeket alá kell rendelni a KÖZ érdeknek:-))))))))))))
Kedves Kacc, Győző és Reni!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!
Toria és PeetAir
Én is kértem Győzőt, hogy a második hétvégén legyen mert nagyon szeretnénk az Őrségi túrára is menni. Köszi.
toria és peetair
ujabb kepek az uj galeriaban.
Penzi: tul hosszu turat ne tervezzetek, mert ha annyian leszunk mint ahogy most voltunk akkor nagyon szoros a program. Par ember akikkel beszeltem ugy erezte, hogy picit hajtos volt a tura. Szoval inkabb legyen kevesebb cel sztem, de azt tudjuk bejarni nyugodtan.
HyGy
Az van, hogy peetair, toria, hygy, kacc, ambruzsg, kukoo, mnorbi szeptember 4.en er haza a nyaralasbol, azaz vasarnap.
Szoval jobb lenne szeptember 10-11, vagy mi nem tudunk menni.
HyGy
Nem célnélkül, csak elég jól elszórták a látnivalókat Őrségben:) Ezeket szeretnénk végigjárni veletek.
Néztem naptárat, szept 2-4 jó lesz?
Pénzi
Csak külön cél nélküli motorozást ne iktassatok be. Éppen elég az a motorozás amivel mindenki megérkezik oda.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|