:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kedves Munyi!
Boldog névnapot kívánunk!
Toria és PeetAir
Jó, de nekem már meg volt véve előre a jegy, meg a vonatjegy is, a szállás is elintézve.
Jó volna, ha se nem esne, se nem sütne a nap. Vagyis, inkább ne essen, az a kellemetlenebb.
Jó szórakozást!
Üdv.:
Kittengirl
Nem, szerencsére nem kellett. De immáron egy Polonez indexrelé ketyeg a masinámban. :) (a taiwani egy fos)
Én inkább a szombaton megyek, akkor jobb időt mondanak.
Haligali!
Hétvégén jön valaki Sárvári találkozóra?
Üdv.: Pénzi
Nos itt vagyok, a rossz idő betett a csavargásnak.
összeválogatom a publikus részeket, hamarosan megy az anyag.
Szia Peti!
Tudom papír kutya vagyok, de ma is majdnem levitt a szél a motorrol és ez a szemét eső. A túra részemről törölve.
Dél-Afrika? Semmi gond. 2T olaj nem probléma, inkább plusz-gyújtótekercset kell vinni! :)
Tényleg Hygy, a legutóbb vittem neked a cseretekercset, de elfelejtettem odaadni. Így legalább a lengyeleknél volt egy tartalékom.
Siastok! Én 4 hónapja vettem 1 SV-650S-t és eddig megvok vele elégedve. Hétvégén voltam az 1. SV-túrán a Velencei tón és naon tetszett...
ER-5 szerintem nem rosz gép a maga 500cm-mel 1 jó túramotor. Az ára is olcsó , GS500 hoz hasonlítanám. Én is részletre vettem az sv-t havi 20-at fizetek... Szerintem vedd meg!
Akit érdekel, néhány kép ízelítőnek a túráról. Sajnos nem sorrendben, és néhány kétszer is fenn van...
http://kep.tar.hu/swb/50107191
Doki/ 2005-ös nagy túra
Én megyek, vasárnap.
Kittengirl
Helló!
Jön valaki a hétvégi kecskeméti repülőnapra? A részletes program a www.repulonap.hu oldalon található
Már éppen időszerű volt, atöbbiek eddíg többet mondtak a találkozóról, mint maga a főszervező! Csak nem el voltál foglalva a motorszereléssel?:))))))
HyGy!
Alakul a turaterv, a szallas mar kinezve, a celpontok, meg turaterv keszul, kapsz majd egy elozetest, meg bejarjuk majd az egeszet, a program fele nagyjabol megvan. Kerdes, mi van, ha hideg lesz , vagy esik az eso...
Ha kitalaltuk, megy a mail!
Mora!
Itt a nagy feladat! készitsd a géped jövöre indulás Dél-afrikába:) Csak legyen náluk 2T olaj oszt semmi probléma:))
6 év az 72 honap ami 21ezer forintjával 1,5 milla.szal ez egy ocso masina
Sziasztok!
A múlt héten néztem Szombathelyen az
ER 5-öst.
Most van olyan akció náluk, hogy befizetés nélkül el lehet hozni, és 6 évig havi 21 ezer ft.
üdv: Tomi
Szép út.
Milyen mocid van?
Amúgy gondolom kkor van egy rahedli képed is, vagy videód.
Ha nem túl privát darabok, lődd fel sztem kep.ter.hu -ra vagy ide a galériába, biztos mást is érdekelne, de engem biztos :)
Motorral, egyedül. Ausztria, Németo., Franciao., Spanyolo., Andorra, Franciao., Monaco, Olaszo., Ausztria.
Ejha! Motorral? És merre?
Egy ER-5 az nem 1,8 meg 2 milla hanem csak 1,2 milla. Az még egy olcso gép ujan is
Most koszi egyenlore nem en 1 eve eccer utana neztem ezeknek eleg alposan. De most meg nem aktualis.
Szia Petya!
Köszönöm!
Felhívtam a szervező feleségét is.
Nagyon jónak hangzik a dolog. Minden ingyen van. Lesz 2-2 koncert (Pé-Szo). És nem messze van a szelídi tó. De egyedül nem hiszem, hogy megyek. Még alszom rá egyet. Elküldöm neked az e-mail címedre a számomat.
http://terkepcentrum.hu/ http://terkepbank.hu/
www.utak.hu
terkep.lap.hu vagy
http://lazarus.elte.hu/moterkep/
:)
Na. Meggyüttem a nyári túrámról. 11 nap, 6 ország, 6700 km.
Jó volt, már kellett.
Szia Peti!
Köszi a gyors választ. Fingom nincs merre van Kalocsa :-D
Senki nem szólt vissza nekem :(
Ha az út a gond, szívesen segítek, vagy megvárlak egy olyan városban, amit könnyenmegtalálsz, monjuk: Kalocsa, Kecel vagy Soltvadkert.
Nekem Kalocsa lenne a legjobb.
Szia Peti & Többiek !
Megy valaki Pestről vagy Pest környékéről a Szakmári találkozóra???
Beszélj Fisivel, ő most vett ER-5 öt zsír ujan, el tudja mondani, hogy van most a hitel, meg ilyenek, asszm 2,5 K -kellett kipengetni előre, a moci meg oylan 1,8 -2 M között lehetett.
CBF 500-ban gondolkodok, ha az nem akkor ER5 ha az nem akkor meg ami olcso lesz a piacon :)
De remélem nem Suzukiban gondolkodsz!
Gyűjtő munkának elég lesz.
Hat remelem jovo ev elejen sikerul az uj motor projekt ;) Valami lesz ha nem jon ossze egy ujra akkor veszek valami hasznalt regebbi nyugatit. :)
HyGy
mármint ez az 1-2 év a régi motoron :))))
Idő lesz, mert úgy tűnik, hogy még 1-2 évig nem tudunk venni másik morort és ha a Hygyéket nézem, akkor ők is elég rég készülődnek új motorra, tehát ez az idő vszínü nekik sem lesz probléma... :DDD
Ugye Hygy?!
Nem szoktunk igy ebedelni mert azzal sok ido elmegy, kozos vacsi szokott lenni. Az ebedet mindenki megoldja szenvicsekkel :) de pl en jol be szoktam reggelizni.
Hali mindenkinek!
Az Őrségi túrával kapcsolatban lenne egy kérdésünk.
Ebédről gondoskodjunk-e, vagy napközben visszamanjünk a kempingbe és mindenki a hazaiból fogyaszt?
Az ebéd alatt arra gondolok, hogy alkalmas helyet keressünk, ahol mindenki önköltséges alapon megoldja, vagy előre megrendelt egységes kaját szeretnétek.
A program összeállítása miatt jó lenne eldönteni, mert az időbeosztást ez alapján tudjuk kalkulálni.
Visszajelzéseket a Győzőnek kérnénk mielőbb!!!
Addig is szép időt kívánunk mindenkinek!
Üdv: Tomi
Na de most miert pont belolem? :)
Igen, azt hiszem előbbg-utóbb nekem is kell valamiből doktorit írnom, ezért használom fel a tapasztalaitokat, majd téged, mint kontroll csoportot figyellek meg, és a rád gyakorolt hatást. Én látrom kívülről, te belülről, megosztva akár valami tudományos díjat is kaphatunk majd, de az empirikus részek sajnos sok időt emésztenek fel!:)))))))))))))))))))))
hygy kukac szocimotoros pont hu, de ezen leveleztünk is előtte... :)))
valamelyik mailedre, már nem toom. De ha kiteszed :)) akkor küldöm újra. Csak nem akartalak ...szogatni, mert toom, hogy sok a dolgod... :D
Vannak Szlovákiáról képek, azt hova toom feltölteni?
Hova kuldted? mert hogy eddig nem jott meg.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|