:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Ha minden igaz, meg ma atlovom HyGynek
Viszont azert meg csak par visszajelzes erkezett....
Furfarag!
Ezt pont te mondod? "Bárcsak velünk jöttetek volna?"
Ugy kuld a tervet,hogy keddig tudjuk modositani, mert utanna indulunk nyaralni. Esetleg Pool v. egyeb idojarassal joban levo emberkek (Czovi te neeee!!:) intezkedhetnenek, hogy ne esoben motorozzunk at az alpokon.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy nem tudok menni. Ha mennék sem aludnánk ott, a drágalátos párom úgy döntött, hogy nem akar ott aludni, mivel ott lakik a környéken...:/
Szóval, bocsi, majd legközelebb, ha elnézitek nekem ezt a kis félrelépést :D
Üdv.:
Kittengirl
Nos, azt hiszem ez igy tenyleg nem koser. Mar foglaltam fahazat, szal jo lenne, ha ugyeskednel...
Egyebkent napokon belul kint lesz a vegleges turaleiras. Emilt a szocitura@szocimotoros.hu ra kuldjetek, ott megkapja minden illetekes!!!!
JO LENNE, HA BECSULHETNENK A LETSZAMOT!!
Ja es h tudjatok, 3db 2szemelyes, 3db negyszemelyes es 4db 3szemelyes fahaz van kb...
nem-nem, nincs nyafi ;)
Kittengirl
Aztán nem nyafogni,hogy bárcsak velünk jöttetek volna!!!
Hali!
Shemmiféle igazolást (vagy annak láccót) nem fogadunk fel ha nem jösz szocitúrára:)
Többiek:
Ha valaki valaki jönne túrára, dobjon meg egy emillel minket (GyőzőEZT, Tomi1, én) vagy a ?.at.szocimotoros.hu -ra, nem tom mi a címe;) Csak, h kb tudjuzk mennyi motorosra számíthatunk.
Üdv.: Pénzi
(ide a mailt: penzi.at.kgb.hu)
Helló!
Valószínüleg nem tudok menni a túrára, mert úgy tűnik, hogy egybeesik egy másik túrával az időpont.
Üdv.:
Kittengirl
Szervusz,
még ugyan nincs meg a vas, de ha meglesz szivesen csatlakoznék Győrszentivánról.
Zsolt.
Mikor lesz szocitali pesten valahol?
Keats
Miért? Vannak?!:))))))))))
amig nem a nő ügyeimet tárgyalod ki az interneten addig nincs gond...!
:-)))))
Lehet hogy én is megyek de még nem biztos.Majd még ki kell kalkilálnom a szabit.
Én győrből megyek.
Hello
Vaughan
Pletykás vagyok, nem tudtad? :-)
Én is mondtam neked, hogy XV-n a hátsó ülésen a gödrök olyanok, mint a seggberúgás!
Szerintem vegyél TDM-et mert az jó! :-)
Mark
Most kissé irigyellek! Lehet hogy a mentőknél kellett volna folytatnom a pályafutásom…:-)
Üdv
Jön valaki a szocimotoros túrára Győrből v Győrön át?
Ha nem lenne gond és 1 ETZ -st elviselne valaki akkor csatlakoznék.
Persze ha szabival bírom. De ez a része a jövő zenéje. Lényeg hogy én szivesen mennék, ha lehet nem egyedül.
A tábla nélküli birságolásról nyit hogy jogszerűtlen és fellebbezhetsz ellene és meg is adják az igazadat! A másik én is átmentem a bürokrácián egyszer-kétszer és ismerek olyan közalkalmazottat aki a belét is kidolgozza és van is eredménye annak amit csinál de cajnos kevés ilyen van és hallom hogy olyan emberek vannak ott mint a pápa .asza ! Van de minek !
Keats
Mark minden tiszteletem a tied hogy ezt csinálod!
Keats
Aztán nem ám valami tocsogós, véres, horroros legyen, mert fiatalkorúak is olvassák az oldalt!:))))))))))
Nagyon jól esik, hogy Velem örültök. Komolyan, vazeg. Fogok írni cikket, ígérem.
Mark!
MINDEN ELISMERÉSEM A TIÉD!!!
Mark: Tenyleg irhatnal egy cikket errol ide.
HyGy
Ráhibáztál. Most éppen Lelléről írok, itt ülök, és várom a riasztást. Képet találsz a www.swb.atw.hu-n a fotóalbumban, a Doki mappában.
Üdv!
Jon vki a hetvegen a Matraba???
tike
Nézz körül a középmezőnyben, hidd el nem bánod meg!
hoppácska!
nem is vtx, hanem csak vt1100.
asszem én voltam az egyik fő szószólója a fokozatosságnak... :-)
ugye? :-))))
az egyházgellei túra pedig az idén volt az első... :-P
szevwasztok
Az interneten csak úgy szaladnak a bitek, mit csodálkozol ezen?:)))))))
Én azt ajánlom, inkább valami konszolidáltabb, konzervatívabb motort nézzél(túra, vagy csupasz), mert anyagilag és komfort tekintetében is jobban jársz, az árról már nem is beszélek.
"Az Egyházgelle volt az első", azt hiszem itt is vannak problémák!:))))))))))))
a tv-ben láttam valami "mentő motort".
Márknak van köze hozzá?
vazze...!
gyorsan terjednek a hirek... /ugye Attila???/
egyébként megnéztük közelebről is s ugyan erre a következtetésre jutottunk...
a másik alternativa honda vtx 1100. ez már egy kicsit nagyobb.
én nem igazán vennék nagyobb motort. de Ili azt mondta, hogy hosszabb útra nem jön velem a pannoniával...
pedig csak edzeni kellett volna mert hát ugye egész évben nem motoroztunk s egyházgelle volt az első út...
Örülök, hogy visszajöttél szabiról, azért szerintem a hátsó ülés kényelméről győződjetek meg vásárlás előtt, mert lehet, hogy válás lesz a vége, vagy még egy motort kell vegyél, hogy kényelmes legyen! Az utazója egyébként olyan 110-120 körül ideális, de a kardán miatt lesznek reakciók!
Ha, majd egyszer R1-m lesz, biztos nekem is szabad majd ilyet!:)))))))))))
Nana,azért nem szabad mindíg általánosítani:)
Az hogy a motorosokat valahonnan annak megvan az oka.Mert a TV ben pl egy olyan képet mutattak hogy a srác 2-3 millás gyorsaságiját a haverjai támogatták föl a betonrol mer esett egy jonagyot mivel éppen egykerekezni tanul meg hasonlok.Ezek a millergyerekek akiknek apu megveszi utána nem gond állat modon a városba menni meg összetörni a gépet. Ezek miatt kollektiv a büntetés: a MOTOROSOKAT ki kell tiltani.
Ne is mondd, mostanában mindegyiken végigmentem, és katasztrófa :S
kittengirl
sajnos ezért tartunk itt...
/önkormányzatnál ügyintézés, okmányirodai ügyintézés, földhivatali ügyintézés,.../
Hulye vagy?! Gondolkodni? Fizetesert?! Magyarorszagon?! Allami szferaban?!:)
Helyesbítek. Nem kell, hogy hozzáértő legyen. Csak ha már van agya, használhatná is, mondjuk gondolkodni? Ha már esetleg ezt megteszi, akkor logikusan? :)
Kittengirl
De ha azokon a helyeken, ahol kitalálják a dolgokat, hozzáértő emberek ülnének, akkor mindig minden rendben lenne. Gondolj bele, halálra unnánk magunkat... :D
Kittengirl
Pedig csak egy táblát kellett volna kirakni, miszerint Motorkerékpárral behajtani tilos, alatta a kiegészítő tábla, hogy minden szombaton este x órától y óráig. Ezek után a "belépőt" szedő rendőrség megjelenését kell biztosítani, és a csekkekből mindjárt gazdagítani lehetett volna költségvetést. Ehhez képest beszélnek össze-vissza, már korlátozni szeretnék a motoros találkozókat. Ehhez pedig semmi nem kellett volna, csak egy levél az Önkormányzat illetékes osztályához, aki továbbítja a Közlekedésrendészet Forgalomszervezési Osztályához, megvizsgálják, helyén valónak tartják, és ennyi, egyszerűen kihelyezik a táblát. A motoros társaság meg keres egy másik helyszínt.
Bezony kérlek. Ugyanis zavarja az ott lakókat a motorok zaja :D
Szóval valami ilyesmi, hogy minden második szombaton, aki motorral merészel arra járni, a rendőrök jól megbüntetik... Állítólag a Tv-ben is mondták, anyukám szólt, hogy vigyázzak az éjszakai hegyremenős mocizással hétvégén :)
Kittengirl
már megint egy kibebaszott bürokrata rendelet...?
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|