:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Kedves Motoros Társak!
Tavasszal elmaradt az Ópusztaszeri Történeti Emlékpark megtekintése. Úgy látom Győző vasárnapra nem tervezett semmit. A Somogyvári Történeti Emlékhely biztos nyújt látnivalót a érdeklődők számára ami kis kitérővel elérhető a keletre és délre tartóknak.
Üdvözlettel: Laci
A nem megfelelő tartalék belső használata, további megoldandó problémákat okoz a költségvetésben...:))
Ha igaz, akkor gartula...:)))
Én mindig is hangoztattam,h a jó gumiválasztás aranyat ér:D
szia!
nem akarok semmit elkiabálni de lehet, hogy a motor ára gyerek holmikra fog menni... :-)
Mikor és honnan indultok?Lehet csatlakozni?Üdv.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Csak nehogy én aludjak el!
Kedves Győző!
Hogy az elképzelésből valóság legyen és taku-baku miatt ne maradjunk le a látnivalókról mint ahogy történt a diósjenői túrakor, hiszen ezért utazok közel 300 km-t no meg a társaság miatt is. Mikor kell reggel elindulni, hogy legyen idő a látnivalókra, illetve azt kérem tőled, induljunk is el akkor. A sokáig alvók a program ismeretében tetszőleges helyen csatlakozhatnak a társasághoz. Kérlek, hogy a fentieket fontold meg.
Üdvözlettel: Laci
Na megjottunk mi is. Kb 9 korulre ertunk vissza.
Az ossz tav nagyjabol 2300km lesz. De majd pontosabbat tudok holnap.
Volt teljesitmeny tura resz is. A grossglockner nagyon durva, volt ahol csak 1-ben tudtam felmenni a jawaval ketszemellyel csomaggal.
Termeszetesen nem! Bar meg nem tudom, hogy, s mikor er ki Eszti..
Ami a fozest illeti, valaki csak megcsinalja, ebbol sosem volt gond.Tudom, soxor Munyi fozott, de lanyok most is lesznek, mi meg majd pucolunk krumplit:)
Látom véget ért a nyár, mindenki visszajött a szabadságról!:)))))))))))) Nem válaszoltál az e-mailemre!
:-)))))))))))))))))))))))))))
Te egyedül leszel? Ki fog főzni, mert Munyi azt mondta:"Én nem!".
Rendben, vattem mindketotoket.
Ami az idojarast illeti, ugy nez ki, most mar alakul, szal 30fok lesz:))))
Igenis, tessék hozni azt a lányt, nem kibújni alóla, meg kifogást keresni!:))))))
Kgab!
Persze,mehetünk együtt,bár Kálmánékkal még nem egyeztettem semmit.
Lehet,h viszek egy csajt,ő meg örül,h sátrazhat:-) Lehet,h így sem viszem el:D
Győző,én is jelentkeznék,ha a Mindenható és 7főn a műszaki vizsgáztató is úgy gondolja..
kgab!
Nincs semmi probléma, a papírkutyázás miatt, vannak "alapító tagok", akik szintén erre adják fejüket!Tudod, a kényelem, a jó lét!:))))))))))))))
Sziasztok,
Jelentkeznék a túrára, egy géppel és két személlyel megyünk.
Amit most teszek, azt nagyon szégyenlem, de nincs más választásom.
GYOZOETZ,
Szeretnénk egy háromszemélyes faházat lefoglalni.
A papírkutyázóknak üzenem mentségemre, hogy a nő ragaszkodik hozzá hogy így legyen, és hogy az idén nyáron már jópár éjszakát töltöttem a szabad ég alat, sátor nélkül:).
Tesho,
Ha nem bánjátok, most is csatlakoznék hozzátok.
Üdv,
Gab
Sziasztok!
Szombaton (09.03.) lesz a Lepencei gurulás. Bocsi!!!
Bocsi higy letüntem,de egy kicsit eltemettem magamat a munkába.A túra számomra kilőve sajnos nincs semmi gáz a mocival még velem se csak éppen lagziba megyünk nővére végre férjhezmegy DE MIÉRT ?PONT 10.-én ÁÁÁÁ mindegy NEMTUDOK TÚRÁZNI MENNI VELETEK Pedig már vártam nagyon mikor megyünk gurulni!
MÉG JÓÓÓÓ Hogy LEHET KAPNI!!!!
sorszám: 7017 (36386)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-08-29 22:35:48)
Helyes, helyes!
Gyorsan szereld meg, s akkor nem kell a bukot izzadas aran cipelni!:)))
"Újabb információk a szeptember 17-ei dévai útról:
Gyülekező szeptember 16-án a Makói kempingben (faház foglalása előzetesen önállóan), este szalonnasütés. Megkérünk mindenkit, hogy még pénteken tankoljátok tele a motorokat.
Szombaton 5 órakor ébresztő, 6 órakor indulás felvezető autó és záró autó(motor)mentő kíséretében. Az út hossza oda-vissza kb 450-480 km. Érkezés Dévára a déli órákban, ahol Böjte Csaba ferences rendi szerzetes és a gyerekek várnak minket. A gyermekotthon Turul együttesének műsora után mindenki vendég egy kis zsíroskenyérre és teára. Aki motorozni szeretne a gyerkekekkel, mindenképpen gondoskodjon nekik is BUKÓSISAKRÓL . Visszaindulás (kb 15:00) előtt lesz idő tankolni (bankkártya ajánlott).
A túrára és a szombat esti esetleges közös vacsorára jelentkezni, valamint további információkat kérni Bujdosó Janónál tudtok . (+36709411533 illetve janolelek@freemail.hu)
Az útlevelen és a biztosítási zöldkártyán kívül mindenki hozzon magával 1 LÉPÉS KOLBÁSZT szintén adomány céljából
Aki nagyobb összeget szeretne felajánlani, és az adójából szeretné azt valamelyest leírni, az ne a lentebb említett számlaszámra küldje, hanem vegye fel a kapcsolatot Bújdosó Janóval!"
TERVEZI VALAKI, HOGY JÖN?
Van egy főtengelyem amit tudsz használni,viszont fel kell majd újítani.2000 ft ha kell szólj.06-30 357-4618 üdv.
Biciklivel is hozod a pótsisakot,amit a csajoknak tartasz fenn?:D
De ti még nem mentetek annyit éjjel, mint mereteib-ék Hygyvel a szoci túrára, itt ez is maóeghatározó.
Jah mert hogy mi is veluk mentunk haza:)
Akkor mi immunisak vagyunk az ambruzsg-vel:) Méghozza mindkét mocival, mert Berhidan lecsereltuk az XS-t a Ts-re és egyik fotengellyel sem lett gond;)
Mereteib!
Nem csak a te Mz-d halt meg, az enyém is darabokban van. Képzeljétek, a 3600 km-es lengyel túra után 1-2 nappal, a város szélén beállt a főtengelyem. (Big mák...) Azóta szétszedtem, de a kuplungom úgy rá volt állva a főtengyelyemre, hogy még disszuval se jött le. Adtak neki felxszel...:(( Szóval most nincs főtengelyem, viszont a túra mindjárt itt van. De én mindenképp megyek! Ha kell, biciklivel.
Sziasztok!
Tegnap este úgy döntöttünk Loki barátommal, hogy nem megyünk hétvégén a HRingre nézni, hogyan motoroznak mások, hanem inkább kimegyünk Lepencére, kacskaringózni egy kicsit a pilisszentlászlói szerpentinre. Meg pihengetni, meg napozni, esetleg visegrádi fellegvár, meg ilyenek. Ha valakinek van kedve, jöjjön velünk.
Mi 10:00 felé indulunk. Bevásárlunk a piknikhez, aztán már megyünk is. Gondolom 11:30 környékén oda is érünk.
Egy fekete Suzuki és egy (sárga,fehér,fekete) honda.
Mark!
A következő Wildomat aláírnád ?:)
Höhö. Köszönöm a dicsérő szavakat, jó hallani, hogy nagy az egyetértés, vaze!
mereteib!
A legutóbbi túrán úgy emléklszem Hygékkel mentél haza. Ne is csodálkozz, hogy főtengelyt cserélsz, a Jawan is kellett. Hidd el, ez vírus!:))))))))
Cső mindenkinek!
Mi sajna nem tudunk menni szeptemberben, mert már Poolfalván is elég traktorhangos volt az MZ, azóta félig szétszedtem és főtengely csere lesz. (mert kaptam cserélnivalót Ambrusg-től. Thx) Most határozatlan ideig nem leszek netközelben.
Horvátországiaknak jó időt!!!
Márk!!! Vazze!!! (ha szabad ezt a kifejezést használnom... :))) )Jól megmondtad a frankót!!!
Újpesten streetfighter show
Motoros bemutató
Szeptember 3-án, szombaton Káposztásmegyeren, az Óceánárok utcában motoros bemutatóra várják a közönséget. A rendezvény 10 órakor kezdődik, várhatóan 11 órakor kerül sor Borsay Szabolcs motoros streetfighter kaszkadőr bemutatójára. Részt vesz a rendezvényen a Magyar Autóklub újpesti állomása is
Vettem, koszonom!
Egyebkent en meg messze vagyok a sulitol, melo szept kozepeig...
Sziasztok!ehhez szóljatok valamit!láttam ma egy HD-T 883 ast.Az első telószárra az volt matricával gyárilag ragasztva,hogy 25 KW!!!!persze megvártama tulajt,és megkérdeztem tőle hogy mi ez a matrica rajt?ő meg azt mondta hogy a forgalmiba NEM 34 LE van,HANEM 54!pedig a matrica gyárilag van rajt,és a motor is idei kiadás,méghozzá márciusi.És az ára sem olyan vészes,"csak" 2,7 mill.FT. 33% os önerővel 6 évre "csak" 43.ooo FT a törlesztés.
7000!
bocs. erre le kellett csapnom :-)
Sziasztok!
Én is élek még, csak nyáron nem igazán voltam netközelben hosszabb időre :-(
Most megyek majd szigorlatozni 1-én, szóval most fent vagyok pesten és csupa izgi az életem.
Győző!
Jelentkezek a túrára 1 motorral és 1 fős legénységgel, sátrazni fogok.
A fórumot még nem volt energiám végigolvasni, mert jó nagy lemaradásom van...
Üdv,
Gábor
Márk, minden elismerésem a tiéd!
Kittengirl
hello!a sátor nekem sem lenne gond,mert van egy 2 személyes,és egy kb 6 személyes,amit akár egy ember is fel tud állítani.De ekkora "házat"nem cipelek egymagamnak.és akkor még hol van a többi,ami a sátorba kell.Na és az időjárásról nem is beszélek.És annak is utánaszámoltam,hogy 2 embernek egy 2 személyes nagyon megéri,de ha egy 3 személyesben vannak ketten,még úgy sem rossz.Persze a 3 személynél a legjobb.Szóval akkor már lehet hogy ketten vagyunk egy 3 személyesben?
Helló!
A doboz nekem is ugyanekkora, csak az oldaltáska nincs, de már folyamatban van. Nekem nem lett sokkal nagyobb a fogyasztásom a doboz miatt. Bár multkor visegrádra 2 személyel+dobozzal 3,8-as fogyaszás jött ki. Ja és egyenes úton szélcsendben 95 KM/h-s utazósebességnél.
J vs R: Én lehet h bevállalom a faházat, mert a sátramat sikeresen kiszakították.
Jah és éppen most érkeztünk haza a "hatnapos"-ról ;-)
Az én kis ETZ-men is van már oldaltáska és 42 literes felső doboz.
A legnagyobb "gond" a plusz súly és a megnövekedett légellenállás miatti többletfogyasztás;-)
sorszám: 6993 (36083)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-08-27 14:00:29)
Most majd én is tudok mesélni személyesen.És ha valaki szeretne csatlakozni hozzám,akkor a találkozó után egy hétvégén szeretnék visszamenni oda ahol az b.eset történt,és kamerával csinálni egy felvételt.Ha valakinek van kedve egyet motorozni,akkor a találkozón beszélhetnénk is róla.
Látom azért van valaki aki egyetért velem egy kis részben.Egyébként a mostani hátizsákom olyan,hogy az ülés tartja a sújt,és nem a vállam.A hátizsákot pedig kettő pánttal lehet átcsatolni a derékon,alul,és felül.így biztos hogy nem eshet le.De az csak ideiglenes megoldás.A végleges természetesen az oldaltáska lesz.De nem ezen a motoromon.Ez most csak kis ETZ.
Korábban én is hátizsákkal jártam a motoros találkozókra, de az nagyon kényelmetlen. A hátad megizzad a pánt alatt, meg aztán ha valami huppanóba mész elég kellemetlen.
Most hogy van oldaltáskám még azért mindig van egy kis hátizsák a hátamon. Beleteszem a pokrócomat, törülközőmet és a strandpapucsomat. Ez az úgynevezett szocimotoros gerincvédő. A lényeg annyi, hogy a pántokat erősre kell behúzni a táskán, hogy esetleges balesetkor se jöjjön le a hátadról.
sorszám: 6990 (36071)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-08-26 23:03:43)
Nos erre talaltak fel a teknospancelt, azaz a gerincvedot. Sokkal konnyebb es kenyelmesebb is. Meg nincs, de arra is gyujtok most. Azon kivul ha gyors manoverre van szukseg, taskaval sokkal nehezebb, es lassab, korlatozottabb az ember.. Ami meg a talalkozast illeti, mire mi odaertunk, mar csak meseltek, h mi tortent...
Egyebkent en is estem mar, csak borben, makomra.
Ezen kivul pedig nem szabad kiserteni a szerencset, eleg, ha orulsz...:)
sorszám: 6989 (36069)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-08-26 23:03:43)
Nem tudom te ott voltál e akkor amikor először találkoztam a Renault-al?Az én gerincem a hátizsák mentette meg.Az életem pedig az ISTEN.Abban biztos vagyok.Így én ennél a verziónál maradok.A bőrruha mellett természetesen.Amit nem oly rég sikerült beszereznem.De a találkozón majd mesélek,merthogy azóta is estem egyet.Egész pontosan május 29.én.Rövidnadrág,és ujjatlan polóban.65 km/ó sebességgel.Sérülés:inkább nem is írom,mert szinte hihetetlen.:).Szóval rám vigyáznak odafönn.De azért nem szeretném sokáig kísérteni a szerencsét.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|