:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A tavolsag kb 350km pecstol ha jol emlexem.
Igen felmerult :) az ottlet, tenyleg le kellene menni az Adriara, akikkel beszeltem (cirka 10 ember) ok azt mondtak, hogy mehetunk oda.
HyGy
Üdv!
Egy ilyen jubileumi 10.-nek tenyleg nem rossz az Adria....
tike
Egyébként támogatom a szavazás ötletét!
Felmerült egy olyan ötlet is, hogy legyen egy túra az Adriára. Szerintem ez pont jó lesz a 10. szocitúra helyszínének :-)
Addigra brutál atombiztosra megcsinálom az MZ-t!
goss
Én a C-re szavazok! :D
goss
Upsz..
Enternyomasra elkuldte...
Szal
A, Tisza to es kornyeke
B, Balaton felvidek, tapolca
C, ?
Nos, ugy latom Tike is szivesen szervezne egyet, ha mar ki kellett hagynia a legutobbit...
Sztem nezzuk meg, ki akar, s dontsuk el a sorrendet...
a, Tisza To s kornyeke
Üdv!
Lehetne egy szavazast kitenni, h ki hova menne jovore turazni...
tike
Szeva Gyuri!
A szervezésben én is segítenék! Azért nem nagyon emlegettem eddig a Balaton-felvidéki túrát, mint lehetőséget, mert az első túra pont érintette Tapolcát, Sümeget meg ahogy néztem a 71-es utat, a Hegyestűt. Bár akkor még nem voltak olyan sokan. Sajna arról a túráról lecsúsztam, pedig a Verhovinával mentem volna sereghajtónak :-)
Lehet, hogy a core-team el is felejtette már az első túrát és mégis csak kéne szervezni egy túrát mifelénk. (Legalább egy túra legyen hozzánk közel, ne csak a Nyírségben és Gyulán :D )
Meg szerencsére elég sok látnivaló van, szóval nem hinném, hogy ilyen gond merülne fel.
Sőt! Addigra lesz Tesco és Tesco benzinkút is Tapolcán :-D
(Csak a márkafüggők kedvéért)
goss
sorszám: 7229 (37187)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-17 17:10:46)
Hali!
Nincs kedve valakinek írni egy cikket az őrségi túráról? Tomi??:)
Üdv.: Pénzi
Mint a Ghost Rider,mi?!:)
Tényleg, Fúrfarag nem nyilatkozott még a cuccról..
Hi!
Szemét állam nagyon lehúzza a motorosokat. Azon gondolkodtam, h jobb lenne venni egy GSX 1100-et azt kivonatni forgalomból. Akkor nincs súlyadó, műszakivizsga, új forgalmi, stb...:) Rendőrnek se kell utonérnie, hiába van alatta új Audi:D
Üdv.: Pénzi
Szerintem is elmehet a sunyiba....
sorszám: 7225 (37151)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-17 17:10:46)
Egyébként jól eltaláltad hogy CBF 500 at nézegettem.De én 85 E reg adót hallottam.Annyit számolt az eladó.
6 év alatt tellene sok embernek szerntem!De nem biztos hogy megéri ezt az árat az új motor,meg a reg adó!Az olyan mintha a szomszédnak,vagy neked adnám,és azt mondanám nem kell visszaadnod!egy teljesen feleslegesen kiadott pénz.Ez az én véleményem.
Nézd HyGy!
Ha valakinek jól megy, akkor jól megy....:))))Nem tudom mit lázadoztok, hogy regadó.Persze.Szar dolog, elismerem, de ha új motorra telik....:))))
Tudod mit HYGY!Az összes kereskedő,és az állam is elmehet a Sunyi P.....a a reg adóval!veszek használt motort,és 10 éves korig ott is van hitel.
Mindenkinek!
Egyébként szeretném felvetni a kérdést a fórumba,hogy ki mit szólna ahhoz,ha valakivel(már van elképzelésem)közösen szerveznénk egy túrát jövőre.Mondjuk ilyen Szeptember felé.Természetesen Veszprém megyében.De nem kizárt hogy lenne egy kis Zala és Vas megye is,mert viszonylag közel vagyunk ezekhez a megyékhez.Azért a szeptemberre gondoltam,mert arra már biztosan lenne megfelelő tapasztalat,és nem is lenne olyan közel az elmúlt túrához.Örülnék ha többen is visszajeleznétek,hogy mit szólnátok hozzá.
üdv:Gyuri.
Hja a regadot emelik, es aCBF500-ra asszem 125-e huf a regado ha jol emlexem.
HyGy
sorszám: 7219 (37127)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-16 22:09:41)
Inkább hozd előre a vásárlást, mert a reg.adót emelni fogják, és a járműveket az Áfa csükkenés is elkerüli majd!
sorszám: 7218 (37125)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-16 22:09:41)
Azzal jobban jársz ha eladod.én viszont februárban már feltudok majd mutatni egyéves munkaviszonyt,és kb 500 E FT.nagyjából.szóval még nem döntöttem.De februárig még nagyon sok idő van.És biztos vagyok benn hogy februárig még nagyon sok motort elszeretnének adni,ami nekem szóba jöhet.Amit kicsit sokallok,az a regisztrációs adó.arra azért sajnálom azt a 85000 Ft ot.ennyi a reg adó.Várok,mert lehet hogy jövőre megszűnik.
nekem a Jawa hoz sem kellett.Az enyém nagyon karban volt.És sok ember szerint még a WC re is azzal mentem,mert hogy 6 hónap alatt 9000 km azért nem semmi.És ha jól belegondolok 5 literes fogyasztással az 450 liter benzin.és ha a pénzt nézem...Akkor kb 100 E FT amit eltankoltam.Ez a nem semmi!hogy miért nem vízzel mennek ezek az átkozott motorok...?
Vagy gondolkodtam, hogy lehet nem kellene az eladassal foglalkoznom, mert 70-ert be szamolnak az ujba. Es akkor nem kell semmit csinalnom, csak bemegyek a regivel kijovok az ujjal. :)
Bar lehet jobb lenne eladni, nem tom.
HyGy
Hi!
Szal vedd meg az en jawam. :) En 3 ev alatt bele tettem 23000km korul. Most a vege fele mar nem kellett szerelgetni sem. (elotte is a gyujtas volt gazos)
A hondara egyebkent a hitelt nem fogod megkapni sztem (kiveve ha nagy szerencsed van), mert 1 eves munkaviszony kell a banknak az en par honapos munkaviszonyom sem volt jo nekik eleg annak ellenere, hogy a munkaviszonyom folyamatos volt az elozo melohellyel egyutt is.
sorszám: 7214 (37120)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-16 20:30:16)
Semmi gond,majd hozzászox a Jawa után,h nem kell kilónyi szerszám a kis MZ-hez...;-)
sorszám: 7213 (37119)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-16 20:30:16)
Én a Jawa-val nagyon ki vagyok békülve!nem volt vele semmi bajom fél év alatt,és 9000 km ben.néha megszakítóhézag állítás,de az sem gyakran.egyébként van a neten egy,ami nagyon megérné,csak kicsit messze van,és a papírjai nem teljesen rendezettek.ezért leszek óvatos ezzel a géppel.Azt már nem is mondom hogy kicsit messze van,de kit érdekelne,ha csak rá kell ülni.vonattal megyek,mocival jövök.Aztán nézegettem az újakat is.Nem rossz árban vannak azok sem.persze Hondát néztem csak.5-6 év lízing és havi 20000 FT.még. kibírható.de dönteni majd februárban fogok,akkor lesz meg a hivatalos munkaviszony,(bár az sem kellene)de az idénre már megteszi az etz is.Most is szerszám nélkül járok vele mindenhova.A hétvégén Sárbogárdra szeretenék menni vele.Egy kanyar onnan 240 km.Szerszámok nélkül?Pedig úgy megyek!
sorszám: 7212 (37118)
( előzmény: Damonati (GS500), 2005-09-16 10:18:34)
Es te mire szeretned lecserelni az ETZ-125-ost? 350-es Jawa ujra?
sorszám: 7209 (37106)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-09-16 00:03:07)
Hali!
Köszönöm a hozzászólásokat. Nem akarok mindenáron megválni tőle csak egy lehetőség. Szeretnék egy kicsit combosabb gépet.
Lehet hogy ezt megtartjuk a Balunak.
A tesomét biztos hogy nem venném meg.
Üdv:Tomi
szerintem 100 körül lehet érte lehet érte kapni.Hogy ki mennyire hirdeti,az már más kérdés.És az is hogy kinek mennyire sűrgős.De gondolom most tél előtt van idő árulni.
110 ezer?! Sztem 150-et nyugodtan kérhetsz dobozokkal együtt...
sorszám: 7206 (37091)
( előzmény: Damonati (GS500), 2005-09-15 15:56:11)
Akkor ezután majd én is profilt váltok!A Bajóti motorozással kapcsolatban még írok majd.
Gyuri.
Hello Tomi1!
Egy kicsit szomoru, hogy megakarsz valni attol a szep kis mocitol.Szerintem is 110 korul meghirdetheted, erdemes kivarni a jo vevot, ha nem tul surgos az eladasa. Tervezel esetleg valami mast venni? Csak nem a testverede tetszett meg? Vagy valami hasonlo?
Motorikus állapotát nemtom amugy külsőre cicesz.Nekem egy bajom volt vele: a dob.Az a gép egy hibátlan gyári dobbal sokat megérne.
Mar csak ls-laci es kgandras van vissza azok kozul akik igertek penzt a szoci szerverbe. Mikor kulditek a penzt?
Nem tudja valaki a dolphi szamat?
Gyui azaz Gyuri=JAWAvsRENAULT
(Hygy!)
A következő szavazás témája: Mennyit ért Tomi Etz-je? :)
60-70-80-90-100-110-afölött.
Amúgy szerintem nagyon patent az a motor, nyugodtan mondhatsz nagy árat, max. akit komolyan érdekel, lealkudja.
Gyui!
Az én profilom a lesifotózás...:)
Hali!
Az lenne a kérdésem a tisztelt fórum látogatókhoz, hogy ha el szeretném adni a motoromat mennyit kérhetnék érte.
Azért itt teszem fel a kérdést, mert aki ezt az oldalt látogatja, az többnyire tudja hogy milyen a gép.
A kék dobozos-idomos ETZ-ről van szó.
Nem akarom elherdálni, de nem akarok túlzásokba sem esni, ezért kérném a segítségeteket.
Minden hozzászólást előre is megköszönök.
Üdv: Tomi
Goss!Már tudom is hogy hol adta meg magát a motorod!Tényleg nem voltál messze Sümegtől.És látom még emléket is csináltál is róla.
Mora!
nem vagyok egy igazi fotogén alak!ezt szerintem már te is tudod!de ha mondod hogy most repül a kismadár....!Akkor talán jobb lett volna.Na mindegy!legközelebb visszakapod!:)
Látom nem akartok nekem semmi konkrétat mondani, nem baj, majd szóban egyeztetünk!
Nem lat, nem hall, nem beszel....
Pool!
Bocs, rossz helyre másoltam fel! Elfelejtettem melóba behozni az ftp adatait, amit küldtél, úgyhogy egy régi helyre, a hygy.jpm.hu-ra tettem fel a képeket, amit gondolom nem érsz el. Mivel a mostani úra képei is megvannak, ugyanide felrakom azokat is.
Bocs a keverésért! :)
Nem tudás. Nem érteni mádjár... :))
Nekem meg tiltja a vallásom,h árulkodjak:D
Én meg nem tudok semmiről:)))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez kesz....
Egyebkent sztem nem azzal ert haza, akivel elindult, engem meg csipobol utal egy beszolasomert:)))
:D
Hol van még a következő túra...:-(((
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|