:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Nagyjából ott lakok, de nem jut eszembe semmi látványosság. Biztos túl természetesek számomra :)
Majd megyek egy kört és kinyitom a szemem. :)
goss da happy, mert 5-ös lett a matek szigorlata :D
Szerintem simán belefér. De ez az én véleményem :)
Kittengirl
Hali!
Szerintem a vasárnapi kistúra belefér. Aki messze lakik az úgyis korábban indul haza, tehát kihagyja, akinek ideje engedi annak meg mutassatok meg mindent ami belefér.
A Káli-mendence látványosságairól se feledkezzetek meg.
Üdv: Tomi
Hello Gyuri!
Ez van :) Ha zörög, akkor tudom, hogy megy... Egyébként nem vészes, elég finom még a hangja, de azért hallani azt a csapszeget. Pedig nagyon pöpec volt az illesztése.
Gondolkoztam a túrán. Szerinted lenne értelme egy Balaton-felvidéki túrának? Valahonnan elindulnánk a Balaton-partról (célszerűen valami hozzánk közeli helyről), elmennénk Tihanyba, megnéznénk az Apátságot, aztán valahogy Vázsonyfele kéne keveredni. Onnan: Mencshely-Antalfa-Köveskál útvonalon kéne menni, mert az szép. Vagy inkább kevesebb motorozás több látnivalóval a célszerű? (Bár a tapasztalatok szerint nem érdemes túl sok múzeumot betervezni)
Közvéleménykutatás: szerintetek belefér a találkozókba egy vasárnap délelötti kistúra? (Akár fakultatívan)
Üdv: goss
sorszám: 7534 (40230)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-11-16 14:57:08)
hello GOSS!
hogy lehet az hogy még nem is mentél a géppel,és már zörög a csapszeg?én is épp most akarok utánajárni az enyémnek.Bár én maszekban csinálok hozzá extra anyagból.Már megérdeklődtem milyen lenne tökéletes hozzá.Üdv:Gyuri.
Ha már a találkozóknál tartunk... Lesz az idén valamikor Pizza6 tali?
goss
Sziasztok.
Tudja valaki mikor kezdődik a börze szombaton?
Köszi!
Jaja, Devils Borze. Vki jon???
tike
November 19: Börze és téli motorostalálkozó, Budapest, Petőfi Csarnok (Városliget)
goss
Levendel! Nem mondod, hogy Salföldön laksz!?
Ha lett végre Tapolcán tecsó, akkor azért már érdemes odaköltözni! Mit nekünk Salföld, meg Csobánc és szőlőhegy! De Tecsó! Na azért csak leugrunk Tapolcára :))
Üdv motoros népek!
Örömmel jelentem be, hogy végre összeállt a blokk és már bent van a helyén. Kipuff nélkül állat hangja van az MZ-nek :D
A kipuff felszerelése után párszor elindítottam a motort, a negyedik indítás után már egész szép csapszeg hangja alakult ki ahhoz képest, hogy még egy métert nem mentem vele...
De legalább már füstöl!
Más: Tapolcán megnyílt a Tesco és van benzinqt is :)
goss da várja a tavaszt
Motoros műsor a Travel Channel-en!
Egy manus HD-vel végiggurul a híres 66-os úton (Riding Route 66). Szinkronos!
Ma volt az 1. rész (ismétlése is lesz).
További időpontok:
nov. 17. 22:30
nov. 17. 22:00
nov. 18. 17:00
nov. 20. 21:30
nov. 24. 22:30
nov. 25. 17:00
Részletek:
http://www.travelchannel.co.uk/ontv/euroschedule.asp
(vagy itt írd be a keresőbe,h "riding")
ok,még a 7en csinálok róla fotókat. Majd szólok.
sorszám: 7523 (40041)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-11-13 19:13:43)
aha, bocsi, már látom, ott van a plexi alsó sarkánál két kis csík... én olyan nyeleset vagy olyan bukócsőre szereltet kerestem, amilyen a rendőr-BMW-ken van.
Szerintem beszélhetnénk róla.Hol lehetne megnézni?vagy képet nem tudnál küldeni róla?a lyuk nem érdekel,javítható legyen.A lényeg ez.
Bocs, de én is láttam rajta elől és hátul is a kék lámpát. Gondolom akkor sziréna is van, mert anélkül csak guruló karácsonyfa.
A kormányráhúzás megy működő megkülönböztető jelzés mellett is. Tapasztalat.
kék villogóra, szirénára gondoltam, melyek az elsőbbséget biztosítanák számára. Ezek nélkül a forgalom egyenrangú résztvevője, akkor is, ha történetesen mentőorvos ül rajta, ha akarják, elengedik, ha nem akarják, ráhúzzák a kormányt "álld csak végig te is a sort" alapon.
Nekem van egy régi nagy IZS csepptankom,de felújításra szoruló állapotban (tiszta rozda,talán még lyukas is:-)
sorszám: 7518 (40016)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-11-13 10:54:23)
Szerintem meg tel van megkülönböztető jelzéssel,nézd csak meg!! ;-)
Azt a csepptankot szerintem meg fel fogom hasznalni szoval egyenlore felejtos :)
sorszám: 7516 (40014)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-11-13 10:54:23)
Érdekes, nincsen semmilyen megkülönböztető jelzés a mentős-motoron. Ezt így hogy?
Üdv HyGy!
azt szeretném kérdezni,hogy a csepptankod megvan e még?B,Dávid említette hogy neked van valami ilyen.
Megtudnánk ezt üzletelni valahogy?
Gyuri.
Esetleg ha lenne róla képed akkor szívesen venném ha elküldenéd.Mailben.
ahol újat szerettem volna venni,ott az eladó másnap már nem is vette a telefont.hívogattam vagy három napig,aztán semmi.Így jártam alapon néztem másik motort.De akkor miért van odaállítva ha egyszer eladó?!A Viragó még várat magára.Ez most fel lesz ruházva szépen,NA MEG ÉN IS,aztán már mehetünk is a túrára.
Ha küldesz nekem mail címet,akkor elküldeném az én képeimet,és megkérnélek hogy tedd fel őket,mert nekem sehogy sem sikerül.A túráról készülteket.Üdv:Gyuri.
Gratula az uj vashoz. Es mi lett az uj jawa-t veszunk reszletre cimu dologgal?
Meg a viragoval?
En is eladtam a jawa-t. Most ugy tervezem decemberben lesz uj vas talan.
bye
HyGy
sorszám: 7512 (39717)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-11-08 19:40:34)
Gratulálok az új motorodhoz.
sorszám: 7511 (39716)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-11-08 19:40:34)
Üdv MINDENKINEK!
Megvan az "ÚJ"mocim!szóval az MZ-t ha minden igaz a következő túrára elfelejtem!De megmaradok a szocimotornál.És a márkánál is!JAWA TS!
9500 km van benn.és elég barátságos áron hozzá lehetett jutni!Csak Szekszárd volt kicsit messze!200 KM.oda és vissza is!Szóval Így összesen 400 at mentünk érte.Üdv:Gyuri.
De. :) ha kulfoldre mesz, a bazi nagy utleveled helyett viheted a pici szemelyid :) milyen jo nem?
HyGy
Ezér hirdetnek ugya szalonok most novemberbe hogy 20% áfa + idei reg adó befizetéssel vihated el a gépet persze még idén.Amugy télleg nem éri meg külföldröl behozni semmit.Még unióbol se.Örülök hogy tagok vagyunk kitörölhetjük vele a valagunkat de másra nem jo.
Én megoldom ezt a dolgot úgy, hogy nincs pénzem új motorra :))
Be kell látnunk, a motorozás megbocsáthatatlan luxus, sőt, a társadalomba beilleszkedni képtelen, deviáns elemek individualista szórakozása, s ezt a rákfenét valahogyan kezelni kell. az eddigi intézkedések ismeretében biztos, hogy nem csupán egy újabb bőrt kívánnak lenyúzni rólunk. Gyökerek... :[
Duplájára nő jövőre a motorok regisztrációs adója!
"Hiába a szeptemberi uniós figyelmeztetés, semmiképp sem akar az államháztartás ettől a könnyen szerzett pénztől elesni. És már megint a motorosokat büntetik legjobban, hiszen az autókénál sokkal erőszakosabb emelésre számíthatunk 2006-ban."
A motorkerékpárok 2006-os regisztrációs adója:
80 cm3-ig 20 000 Ft
81-125 cm3 95 000 Ft
126-500 cm3 135 000 Ft
501-900 cm3 180 000 Ft
901 cm3-től 230 000 Ft
További részletek:
http://totalbike.hu/motorhirek/?main:2005.11.07.&242429
Üdv mindenkinek!Régen jártam erre,de remélem most már gyakrabban sikerül!
110, az ujat vagy tavasszal vagy decemberben.
Tobb mint 1 het. Valami 14 nap korul. Vadkemping nem volt. Csak kihagytunk egy ejszaka alvast, mert nem talaltunk szallast.
A jaffaval? Hat mielott majdnem oda ertunk az elso kempingbe kb 500km utan egy csatlakozo lelazult (a dioda hidon a fold) es ezert kicsit meg is olvadt, es ezert a felkapcsolt lampaert nem rajongott, mert olyankor megallt. :) Szal ugy is peetair jott mogottem neki vilagitott igy kikapcsoltam az enyemet az utolso par km-n. Masnap uj csatlakozot forrasztottam ra immar ra csavarozhatot tobbet azzal se lesz baj.
Aztan eccer valami iszonytat modon csorogni kezdett es egyre jobban. Tok be voltam szarva :) de csak kiderult, hogy a szekunder lanc kicsit megnyulott, huztunk rajta.
Aztan egyszer meg az egyik trafo adta meg magat. Kicsereltuk es mentunk tovabb.
Bocsi. Ezt muszáj...
7500! :-)
Olvastátok ezt a cikket?
http://totalbike.hu/para/vajdamark/
Szép helyeken jártatok.Mennyi volt a nyaralás,1 hét?Ha jól láttam akkor volt egy kis vadkemping is benne?A jaffa jól meg volt pakolva!Nem lehet rá panasz.Volt vele valami gond az út során?Üdv.
Igen ez igaz.És akkor lenne egy ilyen topic,hogy"a szocimotoros tagok gépparkjának evolúciója".Benne az előtte és utána állapotokkal:-)
Ja ha már itt járunk akkor publikus,hogy mennyiért ment el a jaffa?Az új gépet mikor szerzed meg?Üdv.
pdaranyi 6. es 7. szocituras kepei is kint vannak.
Na, kitettem a mi kepeinket is az idei nyaralasrol, akit erdekel.
Ez nem is kérdés, ám a sógorok nagyon mostohán bánnak vele, főleg az 5 pont fényében. Nagy ember, jó lesz neki a Hondánál. Hajrá Talma!
Sziasztok!
Mit szóltók Talácsi Gábor 3. helyéhez?
Szerintem büszkék lehetünk rá!
Gratula neki.
toria
Hát túraleírásokat szoktatok-e olvasni??;-)
En is nezegettem par napja. :) Durva mennyit valtoztak/tunk paran az elso szocitura ota. :)
Én rendszeresen végig szoktam nézni,ha rám jön a motorzozhatnék.Jó őket nézegetni.Üdv.
Persze! Főleg amióta az ::Egy kép:: című dolog kint van az oldalon...
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|