:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
egy Honda CB400f SS.
Előtte szimót hajtottam (s50), de most újra elő lesz kapva, ha leesik a hó.;)
Az ETZ-knél "gyárilag" bele van rakva egy kis csapszeghang,attól van az a tipiqs hangjuk :P
Köszi a jókívánságokat, a gurulásban benne vagyok! Persze csak ha nem gond hogy a bringám nem szoci, csak régi=26 éves.(na ezt megmondtam;))
Viszont elrángatom havert a 250es Pérakjával, aztán mindjárt nem lógunk majd ki a csapatból.;)
Nem vészes, csak vájt fülű vagyok :) Azért lehet hallani a csapszeget, de ez még közel sem vészes. Meg ez különben is szocimotor. Ha csörög, akkor megy :)
Nem idegesítem magam ilyenekkel, hanem megyek vele. Ha majd kezd bedurvulni a csapszeghang, majd jobban odafigyelek rá. De szerintem ez nem mostanában lesz... Ha meg igen, beledöntöm az árokba és rágyújtom az erdőt :)
sorszám: 7683 (41557)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-12-11 19:44:47)
ha fúrva lett,akkor hogy lehet hogy már most zörög a csapszeg?
nem túl jó jel.
helló!
ezek szerint nem csak én zúzom az autókat?És helyesbítek!nem csak én zúzom JAWA-val az autókat?Mi történt?Mailben is küldheted.Horgasz78@citromail.hu
Szia Hajaj!
Üdv a csapatban :-) Majd ha beköszönt a tavasz, gurulhatunk együtt! Egy pótkocsis IFA-val az érettségihez!
goss
Hello!
A henger is fúrva lett. Elég csúnyán belehúzott a dugó mellé szorult görgő tű, de szépen ki lett szedve. És még így is csak 70-es a henger :)
goss
sorszám: 7679 (41550)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-12-07 16:42:06)
Mi történt?Hogy vagy?És a gép?Jobbulást.Üdv.
Bocsi mindenkinek az eltünésemért egy kicsit lezúztam magam egy autó oldalán de már rendbejöttem üdv mindenkinek!
Szia Hygy!
Tettem fel readme.txt -t az FTP-re. Amúgy ez egy késô ôszi kirándulás volt Sümegre és Tapolcára 10 fôvel.
Tedd fel légyszi a "Motoros túrák, találkozók" alá egy új folderbe, mondjuk "Sümeg 2005.10.30" néven.
Te úgyis tudod hol lesz a legjobb helyen :-)
Üdv.
Tibi
Akkor most ez milyen kepsorozat is? Hova kene rakni a galeriaba? Egyebkent tehetnetek egy readmee filet melle, amibe bele irjatok hogy mi is az.
HyGy
Természetesen "Sümeg_Tapolca - Tibi72" -t akartam írni :-)
Szia Gyuri (Jawa vs Renault)!
Már írtam itt a kirándulás után 1-2 nappal hogy a képeimet feltettem a hygy.szocimotoros.hu FTP site-ra a Göcsej_Tapolca - Tibi72 folderbe. A Keeway FTP site-on pedig fenn vannak a többiek által készített képek is. Dobj egy mailt légyszi a tiborivan@hotmail.com címre ha érdekelnek azok a képek is, akkor valahogy letöltöm/áttöltöm...
Üdv.
Tibi
sorszám: 7673 (41448)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-12-07 16:39:56)
Wáááásssszeg! Ez télleg odab@sz!
Nézzemeg mindenki (nem motoros de nagyon jópofa!): www.break.com/articles/drunkinterview.html
Igen tapolcai vagyok, de eddig nem hiszem hogy találkoztunk, mert motorom idéntől van, majd nyáron érettségi után szeretnék vele bolyongani valamerre.
szevwasztok!
ajánlom figyelmetekbe: kep.tar.hu/vaughan s ezen belül a mérnöki zsenialitás cimü mappát.
hát azért ez odabasz de rendesen!!!
a fotókat ma készitettem Görbeházán a 35. számú főközlekedési úton.
szerintetek ez vicc vagy komoly?
és a kressz ilyen esetekre mit ir???
GOSS!
te a hengert is furattad?vagy csak csapszeg,gyürü,és egyebek voltak cserélve?Ezért hívtalak hogy ezt megkérdezzem.
én nem túráról,hanem kirándulásról beszéltem.Egerszegről Kanizsáról jöttek egy néhányan Sümegre,és együtt mentünk Tapolcára.Aztán onnan mindenki hazafelé.De a képek még úgy látom nem kerültek fel a lapra.Szóval ezek után érdeklődtem.
Valszeg lemaradtam...
1: milyen tapocai túráról van szó?
2: hajaj! Te Tapolcai vagy?
goss
sorszám: 7666 (41391)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-12-06 18:26:38)
Azért a 75%-án ott voltam :P
Tesho!
Bocs, de a nevedet, még véletlenül se sikerül elsőre leírni, de ez azért van, mert....nem vagy ott minden túrán. :-D
Bocsi, mégegyszer!!!!
toria
Tesco!
Láttod igy jár aki kihagy 1-2 szocimotoros túrát!;-)
Mindegyiken ott kellene lenni! :-)
toria
Vazeg, mikor voltatok Tapolcán? még jó hogy itt lakok...:)
Üdv mindenkinek!
A tapolcai kirándulásról mikor láthatunk majd képeket?
Jaa és kellemetes Miqlásbácsit mindenféle tagnak és benzinben (esetenként keverékben) tocsogó csizmákat! ;-)
Jó tudni,h mi csak melléktagok vagyunk.
A sor végén lévők pedig a végtagok?!
:DDD
Tesho!
A főtagot a honlap(megálmodóira) készítőire értettem, HyGy-re és PeetAir-re.
Bocsánatot kérek mindenkitől -akit nem értettem ide-! ;-)
toria
Mostanaban tobb feladat kikerult a hataskorombol, mert par lelkes tag felvallalt par dolgot.
Koszonet nekik.
HyGy
Szerintem az új szavazaásnál lehetett volna több választási lehetőség.
Mert pl. nekem a 2005-ös motoros szezon sokkal jobb volt,mint "jó",de azért nem felülmúlhatatlan,mert jövőre felül fogom múlni! ;-)
használd egészséggel a vasat!
Eh ezt csak ketten nyomtuk a petivel. :) Bejaratas cimen.
bye
HyGy
És a hivatalos szocimotoros Mikulás-találkozó mikor lesz? :)
HyGy,látom már csak túraendurósokkal közösködsz.
Ez a lány meg itt vmi főtagokról beszél..ehhh.
Még mondja vki,h nem változik meg az ember,ha nyugati vas viszi a hátsóját?! :DDD
A szocimotoros mikulás túrája, csak főtagokkal!
Boldog mikulást mindenkinek! ;-)
toria
Szivesen, jol ereztem magam. Igazabol nem tudtam, hogy kimondottan sunburst buli. Furfarag szocimotoros mikulasparty-rol kuldott sms-t. Gyozovel pedig sunburt-rol beszeltunk. Tulajdonkepp mindenki szocimotoros volt (es meg az is remelem), szal otthon ereztem magam. Remelem a resztvevok es a szervezok tovabbra is ott lesznek mind2 oldal rendezvenyein.
Na megvolt a mai tisztelet kor. Pecs, Tamasi, Siofok, Nagykonyi, Pecs. :)
http://hygy.szocimotoros.hu/pic/banda/20051204-siofok/
bye
HyGy
En meg azt hittem mar lejart a loginod ide buny, vagy elfelejtetted a jelszot...
Köszönetet szeretnék mondani Peetairnek, hogy a tegnap esti Sunburst.hu oldal által szervezett Mikulás Partyn megtisztelt minket jelenlétével.
A szervezők nevében:
Buny
elnezted kicsit az idot mert mar ejfel elmult akkor :)
Boldog névnapot a Ferenceknek, mert ma az ő napjuk van!(Nem pedig a Borbáláknak ahogy fent látható és dec. 03.;-))
Utolag pedig minden jót az Andrásoknak is!
Szóval mindenkinek boldog névnapot akinek most van ill. volt. ;-)
toria
"Csesszetek meg" :) volt, hogy idoben oda ertem. :))))))
HyGy
Helló!
Na most már tényleg össze kell szednem magam ha a hygy előtt akarok odaérni a túrára!! De azért gratulálok az új motorhoz!!
üdv:Norbi
Hygy! Gratula az új motorodhoz, balestemnetes örömteli kilómétereket kívánok!
Gyulán lehet sikerül occsó szállást keríteni a salakmocipálya mellett, a versenyszervező ajánlotta, érdeklődött a túra iránt, lehet hogy verseny idejére lesz szervezve a dolog. Szeretnétek salakmotoros oktatást? Bennem felmerült. Ha már úgyis hívott, lehet ki lehetne bulizni...
Mentem ugyan ilyen tesztmotorral. Sot tobb felevel is.
Ahogy mondjak a tura enduro a motoros evolucio csucsa. :) hihi
Szal tenyleg picit magas, de menet kozben ezt nem nagyon erezni, vagyis konnyen szokhato. Csereben viszont nagyon kenyelmes es szeles az ulese. Nincs a segged ala huzva a bokad es az utasnak sem. Kivallo a szelvedelem.
Nem csabit a motor szaguldasra, mert szep finoman lehet neki adagolni a gazt. De ha meghuzod neki szepen megindul.
A CBF500-on pl ez nem igy volt, alacsony fordulaton dadogott feljebb meg megindult mint a vadallat :) szal azzal csak szaguldani lehetett.
sorszám: 7639 (41188)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2005-12-02 22:18:47)
Üdv HyGy!
én is gratulálok a motorhoz!látom azért csak összejött.Én nem szeretem az ilyen "magas"motorokat.és nehéz is lenne megszokni a teljesítményt.Gondolom nem kell huzatni még a 140 es tempóhoz sem.A könyve szerint gondolom.Mert még kipróbálni talán nem is tudtad igazán.És én is csak csatlakoznék Tamáshoz a jókívánságokkal.Tényleg váljon be az új motor!
Üdv:Gyuri.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|