:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
HyGy...
Nem azt írta,h a Szocimotoros.hu oldal által szervezett, hanem a "Sunburst.hu oldal által szervezett Mikulás Partyn.."
Nem akarok lovagolni a témán,de sztem ez tök egyértelmű. Felesleges tovább ragozni.
tesho: Ezt buny csak onnaloan irta.....
Pool: te meg tenyleg papirkutya vagy, en felmentem eson havon, paran kodon bejaratos motorral, jo messzirol. Kerdezem Pool? Erre mondjak a tobbiek, hogy hat elindult de feladta, mert par eso felhot meglatott a hatarban. :)
HyGy
"Buny 2005-12-04 16:36:18
Köszönetet szeretnék mondani Peetairnek, hogy a tegnap esti Sunburst.hu oldal által szervezett Mikulás Partyn megtisztelt minket jelenlétével.
A szervezők nevében:
Buny
sorszám: 7646"
.
Hello Balansz!
Igen, tavaly tényleg lemaradtam az első taliról. Ha jól emlékszem hetekig halasztgattuk a túrát az esőzések miatt. Szerintem mindig május elejére tettük az első túrát. Szerintem ez az időpont egyáltalán nem korai, ha az idő kedvez. 3-4 éve voltam egy motorostalálkozón Soltvadkerten április derkán. Napközben 30 fok körül volt, bár a helyi tó még nem volt alkalmas fürdésre. Remélem idén is korán fog tavaszodni.
Üdv.: Pool
Szia Pool!
Kissé tévedsz,mert tavaly tavasszal a diosjenői túra május végén volt,egybe esett a gyereknappal és pünkösdel.
Hoppá jut eszembe,arról Te hiányoztál az esőzések miatt:-)))
Igen én is úgy tudtam! Nem tudom mire jó ez az elkülönülés:-(
Hat peetairnak azt mondta a Furfarag hogy szokasos szoci mikulas tali.
Hát mivel nem a szocin lett mexervezve,hanem 1 másik oldalon (de jórészt szocis résztvevők), ezért az nem a mi gyermekünk :P
Hat tudtommal valami mar volt, amirol nem lehetett tudni, hogy most szoci e vagy nem e. :) De nem tom.
HyGy
Helló!
Na mi van embrek, mindenki téli álmot alszik? mi lesz az ilyenkor szokásos szocimotoros Pizza Hut-os akcióval? Nem szervezi senki?
Te nyertél... Ez aztán űber-mestergányolás a hetedik hatványon!
Hát ez fájdalmas volt, szemlélődő részese voltam ilyennek, de szerencsére a végén azzal nem mert motorozni a gazdája....
pedig én már élőben is láttam hasonló akciót. az illető jelen van néha itt a fórumon is, de inkább nem égetem.
Énis remélem hogy rendbejövök reggelente úgy közlekedek mint egy mozgássérült de szép lassan bejáródik és nem annyira fáj.A moci az annyira nem gáz 1óra piszmogás és gurulhat tovább!
El elvastam a történetet hát siralmas!
Nem akar vki mostanában MZ 1000S-t venni?
Most csak 1,7 milla (mint a 650-es V-Strom).
Más modellekkel együtt évvégi akció van az MZ-boltban! ;-)
Attila, Hygy!
Mostmár mindegy, legalább tudjuk mi kell még a szerszámokhoz, legközelebb keményebbek leszünk... ;-))))
Néztem én is a cikket!
Persze jó a dugó, a vezérlést meg bízzuk istenre... :-)
Orgon: egyebkent sztem tul hamar feladtatok. En tuti szereztem volna bele egy dugot meg egy csapszeget meg tugorgot, berakom es megyek tovabb. :) Bar a dugo meg eleg jonak nezett ki, szal lehet hogy eleg lett volna egy tugorgo meg egy csapeszeg.
bye
HyGy
Nem bonyolultabb de ha az eletronika becsődöl, nincs mit tenni. No de ez motoros ódal, hagyjuk is a trabantot.
Mivel idén ma vagyok utoljára, ezúton kívánok mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt, és kilométerekben, kalandokban és olcsó benzinben bővelkedő boldog motoros új esztendőt.
:DDD
Nem sokkal bonyolultabb a gyújtása,mint az MZ-nek...
Én magam állítotam be ;-)
Kb 2 hónapja meg kondit cseréltem,mert nem ment 1 henger:-o
Most meg beindítás után nem ugrik vissza az önindító és még sorolhatnám.....:DDD
Naná hogy az.... Gyújtáselektronika bemondta az unalmast. Jön a karácsony, beteszek 2 csillagszórót az majd ad szkrát:DDD
Küldheted a képeket (orgon@c2.hu)! Kíváncsi vagyok a pusztításra. Rájöttem, hogy ott ..sztuk el, hogy nem hagytuk darálni az anyagot, ha Gergő komám nem kuplungol rá, akkor lehet hogy szebb élményekkel lehettünk volna gazdagabbak...
Inkább, mint a vasat toljam oda:DDD Most épp a kocsim van lerohadva, remélem életet tudok lehelni bele.
Orgon!
Néztem a képeket a cikkedben. Ez semmi... Ha érdekel, küldök képet az én dugómról :P
A szoknya 3 sarka letörve, a görgő egyik tűje bele állva a dugó tetejébe, a dugó oldala végig nyúzva 1mm mélyen (talán még tű is van benne), meg a dugó egész teteje tiszta ragya :)
A gyűrűket nem bírom megmozdítani benne, úgy beálltak.
A tűgörgő kosár a másik látványosság. Látszik rajta, hogy már régóta csak az egyik görgősor van meg. De a túrát kibírta :)
Néha csattant egyet-egyet (nem nagyot), de nem tudtam, hogy honnan jön. Kavics hangja volt :)
goss
Mar legalabb 500 eve nem volt nyar, minden nagy egy kinszenvedes.
A rákot nincs messze:P
Minden téli nap egy örökkévalóság..:-(
Na majd +látjuk,h képes leszel-e odatolni a arcod a vassal:D
Időben se olyan messzi az, ált. hamarabb eljő mint az ember gondolná
Sztem időben gondolta,h messze van,nem távolságban;-)
Szerintem.
Messze???? Végre vmi ami közel van és csont nélkül ott tudnék lenni én is:)
Remélem hamarosan teljesen rendbejössz te is és a gép is!
Köszi úgyahogy jólvagyok de a bal lábam
még egy kicsit darabosan mozog és néha szúr a bokám mert beleált a váltókar sajnos nem tudtam időben elrántani a lábam a moci lábtartóját ,es a jobb kipufogókönyököt lezúztam és behorpadt az első sárvádő csak ennyi szerencse hogy a moci nemtud az oldalára dőlni.
Ez mind az ex asszony miadt tőrtént
sikeresen felcseszte az agyam és kölcsönösen kirugtuk egymást és másnap hirtelen sávotváltó BMW oldalába csapódtam kifordítot elsőkerekébe megakadtam és a zebra közepén landoltam félig a járdán.Ennyi röviden.
Vigyázzunk magunkra ha már más nemtud.
Vaughan!
Részemről mindegy, a gyulai összejövetel időpontja, csak ne legyen államvizsga idejében, lehet májusban is , akkor még nincsen főszezon és occsób lesz a szállás...
persze, hogy jobb egyszerre több túratervet látni. de ha időben egybe esnek?
mert tőlem a sárospataki túra lehet augusztusban is.
rajtam nem múlik. azért próbálom az időpntot behatárolni...
akkor legyen májusban!
darányi peti sem lesz itthon juniusban.
de ezért kérdeztem, hogy ne legyen ütközés.
szvsz ha junius végén lesz gyula akkor előtte május vége fele legyen sárospatak. erre északon mindig hidegebb van pár fokkal főleg tavasszal... igy a május 1. nekem egy kicsit korainak tűnik meteorológiai szempontból!
Felőlem kezdhetjük márciusban is,ha korán jön a tavasz:-)
Tolem nyomhatjuk. :) De nincs az tul messze? Az mar a masodik kene hogy legyen nem? :)
Hali! Ha összejön Gyula, én államvizsga utánra gondoltam, úgy júni vége, júli eleje, de lehet ápr-májusban is, akkor kevesebb a turista...
2006-ban május elseje hétfői nap lesz,tehát hosszú 7vége.
Csap6nánk nagyobb szocitalit,vagy május 1.-én sokan inkább mást csinálnának?!
Spataktól pár km-re lakom, ha esetleg vmiben tudok segiteni.....
Eddig április vége/május eleje időpontban voltak az első találkozók. Legutóbb abba maradtunk, ha jól emlékszem, hogy a bejövő túraterveket elolvassuk és közösen megszavazunk hármat. (vagy négyet?)
Hell!
a sárospataki túrát május végére, junius elejére gondoltam tervezni.
előre láthatólag van-e időpont ütközés?
bár elég messze van még...
Megtisztelő, hogy tagnak tartasz! Bár ez Rátok nézve jelez 1 nívót ha már "ilyeneket" is "felvesztek" mint én:DDDDD
Valamint vannak köztagok és távtagok :DDD
=re te az utóbbi vagy :-/
Valamint vannak hímtagok és hölgytagok:DDD
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|