:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hi All!
Nem volt netem, ezert csak most reagalnek....
A sunburst mikulas party gyakorlatilag ugyanaz volt, mint a tavalyi Szoci mikulas party. Ugyanazokkal az emberekkel. Oka: Tulkepp ez egy Pesti Chaptertali Mikulaskor. Az elnevezes tok mindegy.
Az, h a sunburst miert jott letre, hosszu vitat eredmenyezhet, csak annyit mondanek/mar japo gepen ulve/, h ha itt a hasonszoruek olajcsererol, szervizarakrol, ZRes gumikrol beszelnenek, lenne nagy anyazas. Ez megtortenik ott. Szal En ugy erzem, nem ellenlabas oldal, s nem is a szocinal sikeresebbnek lenni a cel, csak a Pestiek igy jobban tudnak egyeztetni.
Egyebkent a partnerprogram eleg nagy elonyt jelent...
Szal nem kell anyazni, sztem senki mas se jott volna, akarcsak tavaly...
Nah en is Kivanok BUE, meg sok-sok megtett km-t!
Végül mi lett az autósiskolás konfliktusoddal? Vagy ez már kitárgyalódott itt teljesen, csak én nem figyeltem?
Egyébként BUÉK mindenkinek!
Gyújtás van, lendkerék is van gép nincs. BUÉK
Hogy lesznek végülis a túrák jövőre?Ki kéne valahogy rakni a terveket, de lagalábbis az időpontokat, hogy lehessen pénzt gyűjteni......
Itt a topikon elvesznek a megjegyzések, illetve nem szerncsés ha keresgetni kell.
A baloldali menübe nem tudsz egy menüpontot csinálni?
és ha küldi neked valaki a saját tervezetét, azt fel is lehetne rakni...Már ami komolyan készül...
De továbbra is a pályáztatás lene sztem a legjobb...Csak jóelőre kellene.
Ha nem macera,kidolgozhatnál egy túratervet,ídő,pénz,Kilóméter vonzatában
Az utolso szocimotoros turan felmerult, hogy az egyik tura lehetne horvatorszagban a tengerparton.
Pecstol 389km tavolsagra van Senj, nagyreszt autopalyan. Az autopalya dijak 8.6Euro*2 oda vissza ugye, az kb 4500 forint.
Velemenyek?
HyGy
hurráztak a továbbjutók, újráztak a pótvizsgázók...
...a felsőoktatási hallgatóknak pedig kellemes Karácsonyt és Boldog UVket!:)
Kilométerekben gazdag balesetmentes boldog új évet, és állandó tele tankot kivánok minden motorosnak.
szeva, nekem autós(motoros;))térképet!:)
Na de elpilledt mindenki a nagy bejglievésben... Kinek mit hozott a Jézuska? Zokni, pulcsi, bukósisak?
Hygy, jó ez a hóseséses flash! :)
mindenkiek kellemes ünnepeket!!!
Na Boldog Karácsonyt meg mindent ami ilyenkor jár egy motorosnak!
Boldog Ünnepet mindenkinek!!
Kittengirl
Helló!
Kellemes Karácsonyi ünnepeket és biztonságos kilométerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!!
Sziasztok!
Minnden kedves Motoros Barátomnak Szeretetben Teljes Boldog Karácsonyt Kívánok!
Üdv:Gyuri.
"fagyi-tali" Fagyi=Fagyos idő.Tali=Találkozó.
Remélem mostmár érthető:-))
Boldog karácsonyt,és kilóméterekben gazdag újesztendőt kívánunk:furfarag és balansz
Kellemes karacsonyi unnepeket es sikerekben gazdag boldog uj evet kivanok Mindenkinek!
udv,
Norbi
:-o
Basszus,ha így haladsz nem lesz lóvé moccos túrára...
Lélekben veletek vagyok és remélem a digitgép is előkerül ;-)
A mienk mexakítós :P
Teshókám +vagyokátkozva,ahogy Bagaméri mondta anno.. Mindenféle gyújtáselektronika kifingását követő hazavontatást megunva faterral a szakadó hóban, és hidegben átszereltük a jó öreg megszakítósra, miután már felvásároltam a környéken sztem minden nyáklapot.Nos tegnap a beszerelést követő beindítás már elmaradt,mivel leszakadt,lelazult a lendkerék, szóval game over, fújt a gyár...Szerelhetünk megint. Mindezek mellé még elhagytam vhol a sapkámat és a digitális fényképezőmet is .... Szóval jobb Új Évet...
Szerintem is kellemes ünnepeket, boldog névnapot és BUÉK!
Azaz Benzint UtánÉgető Keveréket mindenkinek!:D
Kellemes Ünnepeket és BUÉK!
Boldog névnapot Tória!
Csatlakoznek en is :) KÜN
Hali!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Üdv: Tomi
Kedves Tória!
Boldog Névnapot Kívánok!
Kedves Mindenki!
Kellemes Karácsonyt és túrákban, kilométerekben, benzin gőzben gazdag 2006-os Évet Kívánok!
Talán azért fagyi,mert hideg lesz!:P
De attól még lehet forraltboros ;-)
Akár össznépi Szoci-Sunburst-os :D
Furfarag!
Jó ötlet, de miért pont fagyi?! ;-)
Télen hideg van, jó forró teát kellene inni! :-D
Tória
De a szoci találkozó jó ötlet!
Na,ha gondoljátok,szervezhetnénk egy Fagyi-talit januárban.Mondjuk 14-én Pizz6-ban.Mit gondoltok róla??
Nem hiszek neked!
Úgyhogy oda kell majd adnod egy körre,h elhigyjem! ;-)
Na vissza pattant az email cimed. Ird mar meg a mostani cimed a hygy kukuc szocimotoros.hu cimre pls. :)
HyGy
Hat ez az 1000S nem az en vilagom. De amugy is a motoros evolucio csucsa a turaenduro. :)
Egyebkent tenyleg ez volt azok kozul a legjobb amikkel mentem. Es a leg kenyelmesebb is, meg a kaccnak is kenyelmes hatul.
Es alul franko nyomatekos szemben jo nehany masik mocival.
HyGy
telefonon? Hanykor? Nem lattam nem fogadott hivast. Elkuldom emailbe a szamom.
MZ klubos meetingen ritkaság a japó gép eltekintve egy CB 1000estől:)de csak néha
Gratula.Ma kerestelek telefonon,ép Pécsen voltam.
Ugyanannyi pénzből vehettél volna MZ 1000S-t is és akkor végre újra büszkén gurulhattál volna,mint MZ tulaj ;-)
Hat ennyi erovel a banda nagy resze nem johetett volna szociturakra sem, mert nem szocival jott... :)
Bambi megvan a 650-es vstrom-om!
HyGy
Így van:-) az nem szoci amint japók vannak:-))
Hat akkor mi felre lettunk tajekoztatva. De mind1.....
"Sunburst szervezi".
A fent említett oldal tele van a "Sunburst Mikulás Party" cikkével, képeivel és ott is lett mexervezve.
De ha ennyire rá akarjátok eröltetni,h Szocimiqlás volt,hát lelketek rajta:P
Részemről mindegy.
De legalább lett néhány hozzászólás:D
Egyebkent most egy riaszto rendszeren dolgozunk a Goss-al, ami ha minden igaz kikerul ide es a www.turaenduro.hu oldalra, aki akarja utanepitheti majd.
HyGy
HyGy, Tesho!
A témáról annyit, hogy tényleg nem itt beszélték meg, de GYÖZŐ jóvoltából 3-4 nappal előbb megtudtuk, hogy lesz Mikulás party a Sunburst szervezi.
Másnap Furfarag írt SMS-t PeetAirnek, hogy lesz Szocimotoros mikulás party.
PeetAir elment, jólérezte magát (szocimotoros pólóban ;-)) és másnap ezt megköszönte a szervező Buny.
Szóval mindenki annak gondolja aminek akarja, (vagy lehet vegyes Mikulás partynak hívni).
A Partyn mindenki szocimotoros volt...
Üdv.: Tória
En emailben torteno megbeszelesrol tudok, es telefonosrol.... En is telefonon ertesultem rola, es ugy hogy szoci lesz....
Mondjuk ha mindenki a szocimotoros oldalon ismerte meg az ott levok kozul egymast az megint egy erdekes kerdes, hogy akkor milyen tali is?
Az meg egy harmadik kerdes, hogy attol hogy a Buny-ek lemasoltak a szocimotoros oldalrol a menupontok neveit, meg a forum temak neveit, meg nem lesz jo oldal.
Érdekes, egyik szocitopicban sem volt szó erről a Miqlás partyról.
Hanem a másik oldal topicján lett megbeszélve és egyeztetve.
Nehogymá kimagyarázd,h Szocimiqlás party volt!!!
Attól,h én az alsóörsi HD felvonuláson szocis pólóban gurulok,attól az még nem lesz szocitali...teccik érteni?!
Hat, egy eso keves ahhoz, hogy minket megallitson. :)
Vegyel eso ruhat, kb 4000 forint. Cipo nekem sincs :) meg kesztyu se.
HyGy
Tesho, mert nem erted. A Buny ezt mar utolag irta. PeetAir, szocimotoros mikulasra ment, szocimotoros poloban.
HyGy
Kedves Pool!
Március végén még nem tudhattuk,hogy nálatok esni fog,sőt visszaolvasva az eső szóba sem került lásd:[110]!
Pünkösdi hosszu hétvége miatt került szóba az az időpont.Május elejét akkor is csak Te emlitetted.
Pedig hidd el akkor itt tényleg nagy eső volt. De annyira nagy eső, hogy ilyenbe még soha korábban nem motoroztam. Itt egész nap szakadt és még másnap is. Mikor mondtátok, hogy arra egy csepp eső sem volt el sem akartam hinni.
De az időjárás már csak ilyen. Tőlünk Budapest 180 Km, de múltkor a rádió állandóan arról számolt be, hogy mekkora hó van Budapesten és most is hullik. Nálunk meg szikrázó napsütés volt. Két héttel később itt esett le fél méter hó egy nap alatt, a rádió pedig napsütést mondott Budapesten.
Meg ugye nincs rendes eső és szélláló motoros ruhám, cipőm....
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|