:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Szia Furfarag!
Persze hogy érdekel! Ott leszünk!!!
toria
hygy!
world formátumban készül a túraterv.
igy tudod fogadni?
s add meg kérlek az emil cimed privátban!
a tervet pedig a cikkek kukuc szocimotoros pont hu cimre küldöm.
SZOCIMOTOROS TALI(FagyiTali) Jan14-én este 18-19h felé a Pizza6-ban.
Érdekel valakit??
szervwusztok!
szerintem nem lehet olyan időpontot találni ami mindenkinek megfelel. sajnos.
valakinek úgy sem lesz jó.
tavaly én is buktam szegedet a ballagás miatt. de elmentem a következőre.
s tőlem lehet augusztusban is a túra. de az meg másoknak nem lesz jó mert pl. külföldön nyaralnak... :-)
Sziasztok.Ha valakinek lenne pár fényképe a '05-ös újszilvási motoros találkozóról azt megköszönném.Tomi
Hali!
Nekem is húzós amúgy az időpont a Zállamvizsgám miatt, max 1 héttel tudom előrehozni ha ragaszkodunk a júniushoz (de júli is megold6ó talán), de akkor a gyakvégszigorlatommal játszom...
Vagy el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a júniusban szünetel a csoportos túrázás.
Majd még megrágom...
Szép napot mindenkiek!
Nos sztem se kene a vizsgaidoszak kellos kozepere tenni. Egyik evben sem volt igy. elott, utanna ok, de azalatt nagy pofanveres lenne sokunknak...
A ballagas meg plane, en is buktam a szegedit tavaly, mert hat ha egy Ocsse van az embernek...
Szal ezt is figyelembe kene venni, mert sok embernek lesz szar.Eddig viszonylag sikerult osszehozni...
Ja es a ballagasok nagyjabol egy hetvegen vannak, max nem egy napon...
jah!
a túraterv. az egy héten belül készen lesz.
csak nagyázva. ha megszavazza a csapat akkor rövid időn belül elkészül a fillérre pontos terv.
minden jót!
Hell!
SUZUKI BANDI elérhetőségére lenne szükségem! /burgman/
kérlek benneteket ha tudja valaki adja meg!
köszi!
06304096018
bekaember@veteranmotor.com
Igen! Karácsonyra kész lett.
Szerintem a ballagások nem egy napon vannak...
Hát akkor a gyulai NEKEM, tuti, hogy kimarad...
Nem muszáj a parton lévő kempinget nézni,hiszen az 1. szocitalin is messze voltunk a parttól,mégis meg tudtunk fürdeni a Balatonban.
Mert arra vitt az utunk..
Kötekedhetek? :-)
Nem tudom, hogy máshol hogy alakul, de nálunk a vizsgaidőszak 2006. május 22.-tól 2006. június 30.-ig tart, szóval jól beletrafáltlál... Ezenkívül ami még sok embert érint még az a ballagás. Azt hiszem kb egy napon szokott lenni az összes, de nem emlékszem, hogy az idén mikor lesz :-(
Hamarosan én is nekiállok valami tervszerűnek, de sem a kemping sem az útvonal nem tisztázott. Van néhány elképzelésem, de csak tavasszal lesz pontos terv, amikor bejárjuk az utakat.
A balaton-felvidéki túrának valami nyári időpontot lenne érdemes választani, a strand miatt. Ha viszont olcsó kempinget szeretnénk, akkor lehet, hogy nem főszezonban kéne túrázni.
Vélemények?
goss
Na Szoszi!
Megvan a SzociGyulaTali időpontja: 2006. június 9-11. vagy 16-18., a teljes pályázat hamarosan!
Kötexel az idősebbel??? Akkor ezért lángos is jár desszertnek:DDDD
Te meg mindjárt egy nagy nyaklevest :PPP
Svédasztalt az IKEÁban kapsz:DDD
Ja és még vmi, ezeken a hegyi szakaszokon elég sok pihenőhely ven kiépített szalonnasütőkkel, szóval lehet adni az élvezeteknek
Nos hát ami Sárospatak környékén nevezetes és megnézni, kipróbálni érdemes:
Sárospatak: Rákóczi vár, Végardói Strand
Karos: Honfoglalás kori temető
Kisrozvágy: Berzseny falu- honfoglalás kori rekonstruált falu
Sátoraljaújhely: Libegő
Széphalom: Kazinczy Ferenc mauzóleuma
Füzérradvány: Károlyi kastély és park vmint szülőfalum:)
Pálháza-Telkibánya-Kéked-Hollóháza-Pálháza útvonal remek hegyi és erdei szakasz
Közben megtekintésre érdemes:
Kőkapu, ide erdei vasúttal is el lehet menni pálházáról kis kitérővel
Mátyás király kútja, "Szép Ilonka sírja", jégbarlag
Telkibánya ásványmúzeum
Hollóházi Porcelánygyár
Fűzéri vár
Ezeken felül nem túl messze található még Regéc ill. Boldogkő vára, szintén remeke hegyi szakaszokkal szép tájakkal és pocsék útminőséggel, ez utóbbi sajna elég általános mifelénk.
Tessék csócsálgatni a dolgot, aztán vmi majd kisül belőle.
Et. üdv: Soma
Hi!
ne az enyemre a cikkek kukuc szocimotoros.hu cimre.
Vegso hatar ido egyenlore nincs.
bye
HyGy
Hygy! A túratervezetek leadásának van már végső időpontja? Te méledre küldjem?
Furfarag jo mar a kocsid?
Szia Balázs!
Az hogy itt vagy, semmivel sem meg-
lepőbb, mint az hogy én itt vagyok. :-)
Krauzerre való oldaltáskák érdekelnének! szép ,és jó állapotban!
Hát ez nem Alföld öcsisajt itt a várak ált hegytetőn vannak, leszámitva a pataki várat. Libegő is van de az sátoraljaújhelyben, viszont itt nincs vár, ahová felvigyen:)No a többit majd közzéteszem:)
Hát jó 5let,h közzétedd a látnivalókat,aztán majd megvitatjuk,h a többség mit szeretne látni.
Én szeretem a várakat,de vagy völgyben épült,vagy olyan jöhet szóba,amibe fel lehet motorozni,esetleg libegő felvisz :DDD
Csak nem a Pancsis srác?:D
Sziasztok!
Aki ismer talán meglepődik hogy én itt..:-)
Aki nem ismer: pécsi vagyok, talán mondhatni hogy megszállott motoros..
szoci túrán remélem találkozunk.. mármint remélem hogy majd tudunk jönni..:-)
hirtelen ennyi..
Teshokám jó a gép átmenetileg, de nem is erről akarok írni, hanem, hogy az eljövendő sárospataki túrára milyen 5leteid vannak, mert van ám errefelé sok látnivaló, ha gondolod összeírok pár dolgot, amit megtekintésre javasolni tudnék.
Üdv: Soma
Valahogy így gondoltam én is, hogy valahol mindig a következő célnál találkozni...
Buek Mi is!
Az autos turahoz csak annyit, hogy 1x probaltuk hosszabb turan a 3 motor 1 autot de nem jott be. Az autos hatraltatja a motorst (pl parkolas, dugo, elozes) a motoros pedig az autos (gyakori megallas, tankolas, esoben oltozes stb.)
NE HOGY azt hidd nem orulunk ha jottok, csak sztem autosoknak kulon erdemes menni es a celnal talalkozni.
Udv.:
PeetAir
Sziasztok, kellemességeket belétek ezévre is. :-)
Nohsss, az a kérdésem, hogy nem-e lehetne-e egy olyan-e rész-e a weblapnak, ahol a tervezett és a lefixált túraidőpontok jelennének meg? Merthogy megpróbáltam visszaolvasni a fórumban a lényeget, de nem nagyon boldogultam... :-\
Szóval most hogy áll a dolog? Kb. mikor mi hol lesz mi után? :-)))
kecel
BUÉK :)
udv,
Szandra & Norbi
köszi,de megvárum a te túra tervedet:-)
Sziasztok!
Mi is lehet, hogy mennénk egy-két túrára, de autóval. (be lehet hozzánk pakolni cuccot, amennyi csak befér). Mehetünk Veletek így is?
Üdv.:
Kittengirl
Erdemes leugranod a gyerkoccel! Szep helyek vannak arra. Pl plitvicei tavak. Ha benezel a galeriaban ott vannak kepek.
Buek
Bambi: Horvatba nem kell, eleg a szemelyi igazolvany.
Minden kedves Jószocimotoros Hittársamnak Boldog, olcsó benzinben, balesetmentes közlekedésben és motoros túrákban gazdag Új Évet kívánok!!!
tesho
Meg legalább lehetett volna itt is egy hozzászólásnyi meghívás,mert nem mindenki nézi mindkét oldalt :P
Nem mindenben ertunk egyet. :)
En jottem volna, mar majdnem neki is indultam, erre leesett a ho... Szoval nem sokon mulott :)
HyGy
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|