:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Whta the fuck is papírkutyaság???
A jawa is birta... Meg a grossglocknert is.
De most 500 forintert nem allitok satrat meg fujok matracot meg fexek a foldon.
Vazzeg nezegettem tura kepeket, nagyon elkapott a mehetnek!!! Napsutes motorozas, lagy szello kempingben tabortuz este. Rulez!!! Mennyunk ma!
HyGy,neked már érett az új motor,mert a papírkutyusság már megvolt:D
Ha akarod én viszem a sátratokat,tudod,az MZ bírja!!:PP
Mi szivesen fahazazunk ha pl 500 forintal dragabb fejenkent, akkor franc se cipeli at a fel vilagon a satrat/matracot...
HyGy
Ja... és 2 éjszakát lehet számolni a többségnek.
Úgy kb 40 főre lehet számítani az előző túrák alapján... Faházazni szeretne valaki (új motor/papírkutyaság miatt)?
Hát volna másik táborozási javaslatom, a horgásztanyán, ha lehetne sátorozni, az jó volna. Ott mások nem laknak, a hangoskodás is elmegy. WC van, egy tusoló is - rendes. Slagról is lehet zuhanyozni, meg a melletünk lévő strandon is. Ehhez meg kell kérdeznem a horgász vezetőséget. Valamikor a jövő héten lesz ilyen ülés. Azért annyit tudni kéne, hogy hány kempingező lenne egy találkozón, és hány éjszakára.
Az nem jo, mert ejjel szoktunk hangoskodni a tabortuz mellett. :)
Volt mar olyan, hogy par satorral arrebrol kiabalt at egy kedves idos holgy, hogy ki a faszt erdekel a dugo meg amugy is aludni akar szal kussoljunk. :)
HyGy
Ha erre jársz, hívj föl JawavsRenault, a telefonom 20/9769-225.
sorszám: 7929 (43528)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-01-16 20:33:51)
Itt gyenesdiáson a Szent Ilona kempingben fejente és naponta 1000 ft-ért lehetne szállást/sátorhelyet kapni, persze a sátrat meg a hálózsákot mindenkinek hoznia kell. Ez az ajánlat május-júniusra érvényes. A kemping a Balatontól 3 km-re van, a 71 -es úttól északra. További feltétel, hogy itt túl sokat berregtetni nem szabad, mert a kempingnek amúgy idősebb vendégei vannak, akiket ez zavarna.
JAj ,hát az vmi csucs! én is most olvastam! nagyon meglett hozzá a kedvem! csak azért igen költséges ! felkésziteni a gépet ,alkatrészek.. benya......
De nagyon teetszik! ha lenne sponzor biztosan mennék! :)
Budapest-Bamako?Ki tart velem? :)))
Persze kuldjetek a terveket, a vegen majd valasztunk.
hygy!
elküldtem a sárospataki túra tervét.
minden jót!
Üdv!Ha egyszer úgy hoznáa sors,akkor jó lenne összefutnunk!Mármint egy motorozásra!Én sümegi vagyok.És ha minden igaz akkor az idén újra Jawa-ra fogok ülni.Szóval az erők is egyensújban lesznek majd talán.
halika
lehet tura javaslatott tenni?
csőváz
kilozulu
Nem hangzik rosszul... :) Esetleg van olcsó kemping a környéketeken?
Ez egy jó kérdés... Ha a társaság szeretne pancsolni a Balatonban, akkor valami melegebb hónapot kéne választani. Nekem spec a vizsgák után lenne jó vagy valamikor a nyáron a szervezés miatt.
Na orommel jelentem a www.turaenduro.hu oldal korvonalazodni latszik. :) Bar meg sok minden nincs kint :) kb semmi de igeretes cuccos iranyba. :)
Goss? A balatoni turat mikorra tervezted kb?
udv, N.
Mikor lesz ez a Balaton-felvidéki túra?
Gyenesdiási vagyok (Keszthely mellett), nagyon szép helyen fekszünk (település), van erdő, meg Balaton. Előbbit nem ajánlom, mert az erdő haragszik a motorosokra, de a Balatonban tudnék segíteni. Remek horgásztanyái vannak az egyesületnek, itt el lehetne tölteni egy kis időt - akár egy jó halászlével, meg ha este volna akkor egy kis borozással is.
Tavaly egyszer, először voltam egy ilyen túra egyik napján (Zalaegerszeg), nagyon élveztem. Egy 350-es Jawám van, 12 voltos, olyan szögletes, meg most csinálgatom a régi 250-es csepptankost, ami 1984-óta Csipkerózsika volt a szüleim fészerében.
A Tapolca-Zanka utvonalat ajanlani tudom!! Az egy kanyargos dontogetos kiraly utszakasz!!
A latnivalokat, amiket irtal, csak ajanlani tudom, biztosan nem bannank meg!!
Tamogatom a turat.
udv,
N.
Pontosan :)) !
Az en re'szemet be is faltam :)) !
ui: viszont a lefele mutato ujjammal a vegosszegre is utalok :) , megettem egy fel jawat :)))
Meg lehet esetleg nézni még Kékkúton az ásványvíz palackozót. (Meg lehet kóstolni a kútból kijövő ásványvizet is, aminek szerintem nem sok köze van a palackozotthoz ;) )
Nem tudom, hogy pontosan merre jártatok az első túra alkalmával, csak a fényképek alapján próbáltam beazonosítani a helyszíneket. Igyekeztem egy olyan elfogadható útvonalat kitalálni, hogy lehetőleg ne essen egybe az első túrával, a táj is szép legyen és látnivalók legyenek. Ismerek néhány eldugottabb helyet (pl. Salföld), ahol vannak régi parasztházak, működő szövőgépek stb... Ezeket körüljárom majd tavasszal, mert már én is kb 10 éve jártam arra utoljára.
Van néhány nagyon hangulatos út, amit nem szoktak gyakran látogatni. Ilyen pl a Vázsony-Zánka útvonal, ami főleg naplementében gyönyörű. Másik kedvencem a Badacsony lábánál megy Tördemic és Tomaj között. Keskeny, hangulatos út, balra szőlőhegyek, jobbra sétáló bikinis csajok :) A Káli-medencéb is érdemes körülnézni, ott is lehet találni érdekes helyeket. (Pl. Kőtenger) Tapolcán a tavat kell megnézni mindenképp, Sümegen pedig a várat nem szabad kihagyni. Aztán ott van még Szigliget... Már csak azt kell összehozni, hogy minden beleférjen egy napba :)
A szállás valószínűleg nem a Balaton mellett lesz, mert nagyon drága. A "nyári szezont" szerencsére csak közvetlenül a parton lehet észrevenni. Tapolcán nem szoktak drágábbak lenni a dolgok a szokásoshoz képest.
Üdv,
goss
Dehogy nyerte. :) Arra akar utalni azzal a kézmozdulattal, hogy ami ott ki van számlázva az mind oda ment, ahová mutat (gyengébbek kedvéért - a hasába). :)))
Norbi!
Csak nem te nyerted meg a pizza6os számlát? :)
Amúgy elég félreérthető a kép. :D
http://szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m126/5094.jpg
Hehe,milyen képet dobott most nekem itt balra?!
Bizonyos Parkoló-manager a legelső szocitalin! Még most is nevetnem kell:DDD
[url]http://www.szocimotoros.hu/galeria/m1/m5/m77/m79/1810o.jpg[/url]
Üdv!
Meg egy kicsit varnod kell, de a het vege fele mar kinnlesz:)
tike
Semmi gaz! Lesz meg ra alkalom !!!
udv, Norbi
Hát ez egyeltalán nem biztos. Sajnos.
Az összefoglaló cikk nekem is tetszett. Viszont azt szeretném tudni, mikor lesz kint a teljes Ural-os cikk. Arra nagyon kíváncsi vagyok. :)
pdaranyi: Na jo de elobb utobb amit most befektetsz energiat a suliba az megterul penzben. :)
Pool: mondjuk en nem neztem a tura tervet csak kitettem, de sztem had csinaljak meg aztan megszavazzuk, ha a tobbseg azt akarja akkor uccu neki.
tesho: koszi
HyGy!
Jó a cikked,röviden és velősen összefoglalja az elmúlt pár évet.
Csak így tovább!
;-)
Az új Hol élsz? szavazáson miért nem lehet konkrétan a
Sátor <=2fő
:D
Elolvastam Goss 2006-os szocitúra tervét. Hát ez 70% ban egyezik az első találkozó útvonalával. Másrészt Balaton egy felkapott turistaközpont ahol már mindenki járt ezerszer. Szerintem inkább ritkán látott, eldugott, kevésbé ismert látványosságokat, helyszíneket kellene választani. Az árak és a közlekedési viszonyok is Balaton ellen szólnak.
Na ja. Nekem meg sulim volt. :( De te legalább pénzt kaptál azért, hogy dolgoztál, én meg csak idegbajt azért, hogy suliban voltam/vagyok és már nagyon elegem van belőle.
En olyan 220km, de nem ez volt a baj, hanem dolgoztam. :)
Én is szívesen elmentem volna, csakhát ugye 300 km-re lakom Pesttől. :(
:))) ja, most neztem meg oket. Tok jok lettek :)))))
ui: ami azt illeti en is tobb emberre szamitottam, de azert igy is kiraly volt.
udv,
N.
Ok, de a rosszul sikerult kepeket nehogy publikald :) !
Fent is vannak, szocitali Utómikulás 2005 szocitalin belul.
Tenyleg jo volt a tali, bar tobb emberre szamitottam.. Talan majd legkozelebb. A kepek fent lesznek hamarosan a weben...
Szevasztok!
Tegnap nagyon jol ereztuk magunkat a pizza6ban veletek! Koszonjuk a tarsasagot, mar varuk a motoros szezont, a turakat.
udv,
Szandra es Norbi
Telleg! Siman bent alhatsz, ha arrol van szo, kaptal tobb felajanlast. Ha gond, en is be tudlak fogadni...
Egyebkent meg jon Attila is, ha vele hazamesz ejfel korul, meg mindig alhatsz egy keveset..
Egy napot meg kibirsz meloban keves alvassal, nem??
Egyebkent foglaltam asztalt este 18:00ra, szal lesz talalkozo:)
Erzsebet korut 58, VII.ker. Kiraly u, Korut sarok.
Vadmotoros! Ne legyél papírkutya! :)
Az összejövetel nem hinném, hogy 4-ig tartana, a buszod meg itt megy el a koli elött (ha minden igaz...). Innen 5 perc gyalog a Petőfi híd, ahol elvileg van megállója. Szóval bőven lenne időd pihenni.
goss
Vadmotoros ne legyel puha. :) Egyebkent elindulsz haza ejfelkor vagy 11-kor es kesz.
bye
HyGy
Bocsi de sztornó az egész, most jutott eszembe h vasárnap reggel melózok, és elég gáz lenne 4-kor kelni a buli után. Bár ha jobban belegondolok nem is lenne érdemes lefeküdni arra a pár percre :)
Kár h ki kell hagynom ezt a bulit, pedig szívesen mentem volna.
Na jó szórakozást!
Vadmotoros!
Gyere nyugodtan, nálunk pl van szabad hely ha Attila nem vinne haza! :-)
toria
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|