:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Köszönöm én is a szervezést, a pálinkát, meg mindent. Még egy nagyot túráztam a környéken a családdal, így igazán mozgalmas volt a hétvége.
Akik kipróbálták a motoromat, nézzék már meg a bal csizmát, és a nadrágot, valami ráégett a kipufogó könyökre. Ide kapcsolódik a kérdés, hogy hogy lehet ráégett műanyagot eltávolítani? Nehezítő tényező hogy a cső nem krómozott hanem valami barázdált, szálcsiszolt teknológia sárgára eloxálva vagy kadmiumozva, vagy valami... Próbáltam tűreszelővel finoman, de sajnos az a sárgaságot is leszedi.
Köszönöm a szervezést, a szombati országos melegrekordban motorozást és a profi falusi tűzrakást! 😁
Szuper volt, Gergőék! 🥳
(A fotóim Fb-n fent vannak)
Sziasztok! Rendben hazaértem! Köszi a szervezést, minden klafa volt!
Sajnálom,hogy nem tudsz jönni,de nem szabad hinni a Dávid naptárban:).
Egy kis referencia:sajna csak a körtét főzik először(de nagy nyomás hatására)péntek délelőttre elkészül,úgyhogy frissibe viszek is belőle;-)
Hát nekem ez a dátum sajna nem jó, mivel mident az eredeti Dávid féle dátum szerint szerveztem le. :(
Nagyon jól hangzik, és dicséretes, h a cz-vel jössz!
Arról referálj,h banánpálinka lesz-e? ;-)
Sziasztok!
Kiszedtem a Cz-t a sarokból,visszakötöttem a leszakadt világitás töltés vezetéket,meghegesztettem két tartófület kicsit megbabusgattam,holnap viszem műszakira,ugyhogy semmi akadálya a következő szocitúrának:
Okt 2-4
Taliándörögd Napfény Camping
Indulás szombaton 9.30
Programok:Csingeri bányászati múzeum,Úrkuti őskarszt,ezután ebéd Ajkán a Csopak étteremben(foglaltam helyet!:).
A délután elmotorozunk Nyirádra a Darvas tóhoz+bauxitlencse,Tapolcán megállunk,(Tesco,Aldi,Lidl egy helyen),majd hazafelé jó kis kanyargós mellékutakon megyünk Monoszló(itt akár Hegyestűt megnézhetjük)Leányújfalu és Vigántpetend érintésével a kilenckanyaron keresztül térünk vissza a kempingbe.
Szállás faház 3500/fő/éj foglalni kell,(én két faházat lefoglaltam:Terkalmi,Laci bácsi,Magus,Tesho,Gergők)ágyneműt adnak,de huzatot,vagy hálózsákot vinni kell.
Sátorhely 2500/fő/éj.
Azt mondták Szép kártyával is lehet fizetni.
Én péntek délutántól ott leszek.
Szeretettel várlak benneteket!
Gergő
Pénteken elküldtem a faházfoglalást annak aki addig jelezte,továbbiakban egyénileg tudtok szállást foglalni a napfenycamping.hu oldalon.
Holnap felrakom a túratervet.
napfenycamping.hu oldalon tudsz foglalni
Sziasztok,
Nagyon örülök ennek a túrának minthogy a múltkorin sem sikerült részt vennem, meg úgy az egész év elég mostoha ilyen szempontból. Jelentkeznék, egy fő, faházban alvás. köszi!!!!
Nekem a 2-4 valószínűleg nem jó.
Sziasztok!Következő szocitúra október 2-4ig gondoltam.Szállás Taliándörögd Napfény kempingben lenne.Van sátorhely:2500ft/fő vagy faház:3500ft/fő/éj.Faház 5db van,18fő részére:kettő 4személyes,egy 3 személyes,egy3+1 személyes,egy2+1 személyes.Ezeket foglalni kéne ezért örülnék ha visszajelezne aki jön.Programok még szervezés alatt.🙂
Ha lesz, akkor mennék. Esetleg faház?
Bár sátor sem akadály. Laci
Sziasztok!
Dáviddal konzultálva,kérdezem lenne igény egy túrára október elején Herend környékén?Időpont október 2-4,esetleg 9-11?
Sziasztok! Látom remek volt a túra, jó lett volna elmenni de nekem már ez nagyon messze volt. Viszont én is voltam egy 1 napos oldtimer találkozón a közelben, a képeket az alábbi linken megnézhetitek
https://photos.app.goo.gl/oik6pysXH4PE7Jsq5
Sziasztok!
köszi mindenkinek! nagyon jó volt, köszi, hogy jöttetek! Bocs még egyszer az asztalfoglalás hiányáért.
Dávid, jelentkezz be túraügyileg! Gergő, egyeztessetek Dáviddal, hogy a 2020-as év két zárótúráját mikor melyikőtök szervezi :D
üdv
Én is megérkeztem. Nagyon szuper volt a túra! Jó volt látni a csapatot újra. Két hét múlva akkor Pécsett! ;)
Mi is hazaértünk épségben.Nagyon köszönjük Andrásnak ezt a remek túrát,rég éreztük ilyen jól magunkat🙂
Hazaértem, Cseszneknél még összefutottam Rolandékkal, onnan együtt csapattunk Veszprémig.
Hálásan köszönöm ezt a minden részletre kiterjedő, aprólékosan megtervezett és a végletekig szabálykövető túrát Mágushnak, totál átjött a sok befektetett munkaóra!
Nem hittem, hogy az idei motoros szezonban még feldob valami, de ez a...
Szuperprodukció... 🥳🤣
Sziasztok!
L. SzociTúra 2020. 09. 11-13.
Party Kemping Halászi
Aktuális infók:
- csak sátor,
- 2500 Ft/fő/éj személyi díj, ebben minden benne van, nincs külön sátordíj,stb, csak a gépjárműdíj jön rá
- 1000 Ft/gépjármű/éj (mindegy, h motor v. autó)
- van tűzrakóhely, sütögetéshez, bográcsozáshoz adnak egy láda fát 1500 Ft-ért.
Számítanak ránk, tudnak rólunk, gondnok néni vár minket.
útvonalterv:
https://goo.gl/maps/ougig4wg9zbX5pzG9
Ebben van kuttúrpogram (lébényi templom), fagyizás, zöldprogram (vízi izék nézése), Halászcsárdában táplálkozás, hédervári 700éves tölgy és igény szerint krumplibogárnézés, vadgesztenyefa-sor alatt elmotorozás, ééééééés TESZKÓ.
Indulási pánik: szombat 9:00
Tankoljatok a pénteki/szombat reggeli megérkezés előtt, szombaton útközben a lemaradókat otthagyjuk.
Nem tudom én mikor érek a kempingbe, de szerintem feltaláljátok magatokat.
szeretettel várlak Titeket!
A.
David kérdését tolmácsolom:
Megy e valaki kocsival, Pest érintésével a túrára? Kéne a Bazsinak egy fuvar.
L. (ÖTVENEDIK) SzociTúra
2020.09.11-13. Halászi kemping.
Infók később!
Sziasztok!
Akkor holnap felhívom a kempingest, de nem hinném, hogy akadálya lenne, ezért hivatalos:
Szocitúra
Talán a korábbi időpont volna célszerűbb. Állítólag megint erősödik a járvány és a nyártól is lassan távolodunk.
Én inkább nem is írok semmit, mert elég kétséges, hogy mi lesz. Ha meg megyünk, akkor végül is mindegy mikor.
Nekünk is 11-13 lenne jó,és azért motorozni is jó volna egyet
Tesó most is erre tartok Sopronba, nem félek átlépni adunát, de most vonattal vagyok. :)
Idopont nekem mind1 de akkor legyen amikor jo ido van es nincs karanten. Ezeket termeszetesen a szervezo garantalja!
A csarda program amugy jonak tunik. Foleg ha Szinetar Dora muveszno a sztarvendeg! Sztem biztos ott lesz valahol es akkor meg is talaljuk! :)
Nekünk a szeptember 11-13 ig lenne jó minél előbb annál jobb mert jön a második hullám. Teri Kalmi
Minél előbb, annál jobb, mert ősszel várhatóan megint beüt a karantén.
Papa, ne félj átlépni a Dunát! :-)
Hú gyerekek ez nekem nagyon messze van. (:
Sziasztok!
Akkor kihirdetem a negyvenvalahanyadik szocitúrát.
helyszín: Halászi, dunaparti kemping
www.partyszabadido.hu
időpont:
szavazásra bocsátom, hogy melyik legyen:
szeptember 11-13.
szeptember 18-20.
szeptember 25-27.
A helyszín egy kemping-csárda-szabadstrand komplexum, a tulajjal beszéltem, nincs akadálya, hogy menjünk. Szállás kizárólag sátor a helyszínen, vagy 200m távolságban a Regia Panzió, egyedi foglalás alapján.
Az időpontválasztáshoz fontos infó:
2020. szeptember 19-én ünnepli a csárda a 30 éves fennállását, ezért aznap egész napos programok lesznek, este meg retrodisco és élőzene kb éjfélig.
A szombati programok: sétahajózás, kisvonatozás, egészmalac sütés, halsütés, stb.
Tőlem elmehetünk erre is, afféle nemmegyünksehova túraként, és csak a móvári teszkóba gurulunk el! :D
Szavazzatok időpontra.
üdv.
Az nagyon jó lenne,mi is mennénk
Még szép hogy volna rá igény! :)
Az előző túrán is jól éreztük magunkat
Minket is érdekelne a szeptember közepi túra
Teri és Kálmi
Igény lenne rá, de elég sűrű ott a program.
Egyébként hova gondoltad szervezni a túrát?
Sziasztok!
Volna igény egy szeptember közepi túrára?
Leszervezném.
üdv
Többeknek megígértem, hogy a sátrunk lelőhelyét elküldöm.
Mivel teljesen elfelejtettem hogy kinek ígértem, inkább kiteszem ide.
https://bit.ly/31mQn5z
Nem néztem vissza a vásárlásokat, de tuti itt vettem. És euroban mérve ennél drágábban vettem. Viszont legalább akkor még kihozták ingyé! :-)
Szóval most kicsit olcsóbb, de cserébe legalább jó drágán szállítják. :-(
Persze ez az azóta olcsóbb lett is csak euroban igaz, mert akkor még nem volt ilyen fos a forint...
Nem, s nem is fogok.
Ez az igazi életpálya..:(
Nem baj. Nem érdekel már-.
Dél-Alföldi életpályamodellen az egyenruhásoknak ez gigászi jel, azóta többszörösre nőtt a leszerelés.. Érthetően.
Mert egyértelmű, bárki járhat így, -Senki nem akar Így járni...
Dobó, Kurucok, 48-asok, a világháborút megjáró magyarok míg éltek, -megbélyegzett gazemberek, számkivetett árulók- voltak... Tény. s ez az út, a Becsület, Igazság, Bajtársiasság, Önfeláldozás és Eskü betartása útja nem járható.. Főleg a mai világban. Joghátrány. Be is fejeztem, nem idevaló téma. :) De köszi az érdeklődést. Élek, s túlélek, ennyi.
Teknőc
Szia Teki! Kaptal karpotlast?
Én sajnálom részemről.. :(
De remélem, következőre már végre, eljutok.. :)
Teknőc
Hát sajnálhatod, jó volt a társaság!
Még a röpke látogatás sem fért bele mindkét nap dolgoztam.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|