:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Hali!
Bár a Valentin napot nem tartom sokra, azért a szülinapodhoz gratula.
Húzd meg jó erősen a füled, majd ha találkozunk megadom.
Üdv: Tomi
sorszám: 8087 (45235)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-02-13 20:04:30)
Üdv Mindenkinek!
Holnap meg azthiszem egy évvel "öregebb leszek"és bölcsebb is talán....szóval nagyon közeledek a 28 felé.Ha valaki még így lenne köztünk,annak nagyon Boldog Születésnapot!És persze mindenkinek.BOLDOG VALENTIN NAPOT!
Gyuri.
És beengednek ide ETZ-vel? :)
Sziasztok
Májusi program:
www.yamahakaposvar.hu/akcio3.html
A hatvani Jegesmedve Találkozó jövő hét végén lesz!!! (Péntektől)
infó: 70/2647591
Egyébként belépő 1 főre fűtött szállással 5.000 Huf. Sztem igazán méltányos. Mondjuk egy szar alsóörshöz képest :P .
Holnap kezdődik az első tokaji téli motorostalálkozó!!!
Nem jön senki???
Mi valamikor de. indulunk Budáról oldalkocsival. Ha esetleg akadna utitársunk, szivesen motoroznánk együtt.
Holnap kezdődik az első tokaji téli motorostalálkozó!!!
Nem jön senki???
Mi valamikor de. indulunk Budáról oldalkocsival. Ha esetleg akadna utitársunk, szivesen motoroznánk együtt.
HYGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VALAMI nem stimmel akinek valaszolnék a cimzett mindig más a válaszoknákl más cimzettet ír ki ű. mi a ff... eene van???
Bocsi Szakál666-nak írtam csak elszúrtam egy picit!
Hogy a fenébe ne érdekelne mikorlesz?? Egy nagy problema motorom hóba egy centit nem megy előre annyira orrnehéz amúgy kb 200kiló.Kénytelen vagyok autóval menni.Demég majd meglátom milesz mert most van nem kevés javítani valóm!
Nem vagy müanyag ha télen nem motorozol, az nem azt jelenti, más majmolni egy motorost mint motorosként élni.A kettő nem összekeverendő dolog.
Hát ahol nagyon rossz az út,ott hiába szép a természet,ha folyton a kátyúkat kell figyelni..kivéve,ha néha megállunk picit:)
A Veterángyűjtemény jól hangzik,a történelmi Magyarország közepe emlékmű is,de a séthajókázás sztem kihagyható,motoros túrán ne hajózni menjünk,hacsak nem motorral a komppal (lsd. Szlovákia:)
De majd a többiek is elmondják a véleményüket.
Tesho, köszi a véleményt!
Menetközben én is rájöttem, most azon agyalok, hogy mennyi természtei látványosság legyen a programban. Szombatra már össze van rakva egy uszkve 180 km-es kör majdnem minden látnivalóval, ebből majd előzetes egyeztetés alapján lehet faragni (ha lesz a tervezetnek létjogosultsága május elsejével meg is fog történni a "pályabejárás").
Így vasárnapra Maradna az arborétum fakultatív programként. A sétahajókázás még kérdéses mert koponyánként 600-at kért a tavalyi árlista.
Üdv!
Köszi Orgon;-)
Jó a túraterved!
De...mivel Gyula sztem a nagy többségnek messze van és a korábbi szocitúrákból okulva én úgy látom,h vasárnapra érdemi programot nem nagyon érdemes szervezni,mert a d.e.-i órákban mindenki már indulni szokott hazafelé.
Amit nagyon érdemes,azt meg kellene próbálni belezsúfolni a szombati útvonalba (és erősen szelektálni).
Üdv
Tesho!
Gratula ama Nagy Papírhoz! Hozzon neked sok sikert, szerencsét az életben!
Tisztelt arra illetékesek, köszönöm h. kitettétek a túratervem!
Én sem mondhattam volna szebben :-)
Mostmár akkor értelmes értelmiségi vagy:-)
Mellesleg a vizsga előrehozatala nemes cselekedet volt.Bizonyságul szolgáljon a szocimotoros hitközség minden hívének eme áldozatkészség:-)
Üdv.
GRATULÁLOK NEKED EHHEZ!!!
Erre mondaná Ford fairlane hogy: "na??Eszem faszom megáll mi??":DDD
Hali!
Ha valaki tudja a JAWAvsRENAULT-s Gyuri tel. számát, akkor legyen szíves küldje el vagy az Emilemre,
vagy sms-ben ide: 06-30/ 93-93-892
ON.
Kik azok közületek,akik figyelemmel kísérik a két magyar motoros (Maracskó Aurél és fia ifj. Aurél) földkerülő útját?
Pl. Motor Revüben minden számban szokott lenni 1 viszonylag rövid beszámoló. Neten összefutottam a fiúval és jót beszélgettünk. Kiderült,h a túrájuk nem is annyira egyszerű,mint ahogy a médiában lejön,hanem sokkal viszontagságosabb.
Most már majd' 2 hónapja Ausztráliában vesztegelnek főleg anyagi gondok (szponzorok meghátrálása stb) miatt!!!
Aki szeretne bővebb infókhoz,képekhez jutni,itt a honlapjuk elérhetősége:
http://www.somosoft.hu/motoros/
Ehhez képest Ewan McGregorék megatúrája gyaloggalopp lehetett,akik 6millió $-ból gazdálkodtak....:P
Köszi Andris!
Államvizsgák minden félév végén vannak,tehát február eleje és július eleje (úgy nagyjából).
Amúgy előrehoztam,nehogy ütközzön időben vmelyik szocitúrával:DDDDD
Eddig csak értelmes voltam,most már értelmiségi is :D
Tesho gratula.Hogyhogy ilyen korán volt az államvizsgád?
Eggyel több ÉRTELMISÉGI SZOCIMOTOROS:-)
Üdv.
Én láttam olyan 150es ETZt győrben aminek svájci rendszáma volt.Na?
cold!
Igaz a történet. Én és egyik barátommal mentünk le Szlovéniába és Olaszországba a tengerpartra két 60-as Simsonnal. Győrtől 40 kilométerre északnyugatra lakom egyébként.
Az állat haverom a következő évben elmotorozott a Simsonjával az Északi-tengerhez is. De voltunk együtt Sumavában ami a Cseh német határon van és még jópár motorostalálkozót megjártunk (Nagykanizsa, Dunafödvár, Sirok)
Egyszer Simsonnal körbemotoroztam Magyarországot, vagyis hogy tervben volt, aztán csak félig motoroztam körbe, mert közben elment tőle a kedvem... (este nagyon hideg volt, pénzem alig, kis műszaki hiba is zavart és ez egy 48 órás túrának indult és a nemalvás miatt fáradtság tört rám)
:-)))
Hááát én pont nem NSR-el mennék ,hanem SR-el a Yamaháéktól,abból is a 125-ösel!:)(tudjátook a postásmocival..):)))
Az angliás cikk is volt, de ez a 2003as vagy 2004es évvégi számok egyikében volt, amelyikben az ETZ250/251 volt mint használtmotor. Majd megkersem megint.
Hát van különbség, az NSRen hamarabb elfárad a segged pl:)))
Azért az sem mindegy,h milyen gép az a 125-ös,mert ugye egy NSR és egy TS között rengeteg különbség van:P
Soma!
Mikor volt ilyen? Én 10 éve veszem a Motor Revüt,de ezzel az ETZ-150-es cikkel nem találkoztam. Sztem eltévedtél:P
Az 50-es endurós cikk viszont nagyon tetszett!A srác erdőn/mezőn aludt,patakokban fürdött,h spóroljon:)
Erdélybe indult szakmai gyakorlatra,aztán fent Rigában kötött ki:D
Olyan cikk volt,h vki ETZ-250-el elment Angliába meg vissza...
Én is olvastam olyanról, hogy simsonokkal a bolgár tengerpartra mentek le. A motor revüben is nemrég volt vmi túrabeszámoló a srác vmi 50es enduróval megjárta a baltikumot, még régebbi számban meg volt aki 150es ETZvel megjárta az Alpokat és az olasz tengerpartot.
Kösy a választ!Neeem fognak letolni az utról?Mi?Hát csak mert mindenki repeszt...de sz..ok rá!Ez a simsonos duma ez igaz?Melyik tengerhez ment le és honnan?Mhh?Mert kiváncsvá tettél!
El lehet menni, van aki simsonnal lement eszak magyarorszag folul a tengerre...
Sztem egy olyan 70-80-as tempo belefer ket szemellyel csomaggal, meg lehet hogy 80-90 is.
Syasztok!Lenne 1 kérdésem!125ccm-is motorral ellehet menni hosszabb túrára 2 személlyel,megpakolva?Min.kb300km-re?Ha igen akkor mennyi az átlagsebbesség amit érdemes tartani?Válaszaitokat előre is megköszönöm!
Diplomás munkanélküli :P
aki ismer az tudja,h az elhízás veszélye nem fenyeget:D
Nem jól írtam, elhízni akart lenni:DD
No és mi lettél végülis???
Azért nem elbízni magadat:DDDD
köszönöm szépen mindenkinek :)
Gratutlálok! Szép teljesítmény!
Kívánom, hogy évek múltán a diplomád megléte miatt is annyira örülj (megbecsülés, jó fizu, gromek előmenetel), mint most a hozzá vezető utolsó lépésnek! Gratula! ON :o)
Most kicsit OFF leszek:)
Ma volt az Államvizsgám és sikeresen megvédtem a diplomamunkámat!
Mondtam is a csávóknak,h sok kemény szocimotoros áll mögöttem és fenyítés lesz,ha nem viselkednek szépen!:P
4-es lett a diploma (5-ös a védés) ;-)
tike!
küld el lécci emilben a tel.számod!
vasárnap jó vagy nálam egy forró teára!
soma!
küld már át lécci emilen az útvonaladat!
köszi!
Üdv vaughan!
En szinte 100% hogy megyek.
tike
Szó van itt várakról a Spataki túra kapcsán, nos ami fellelhető és megnézhető állapotban van, az legjobb tudomásom szerint Spatak, Regéc, Boldogkő és Fűzér vára, Regécre valóban fel lehet krosszozni, de bandában az kissé nehéz. Ja és Boldogkő és Fűzér vára fizetős:D
Nekem eredetileg lett volna 1 másik vonalam is, de az kevés ponton és útvonalon egyezik a hivatalos verzióval.
Asszem ezt most kihagyom egyéb elfoglaltságok miatt, de azért kösz.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|