| 

:: Szavazás :: 
 Milyen hatással van rád a benzináresés?   

| 

| 
- Fórumok -

| Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal

Ha jól számolom akár 40 órán át is töltheted. Ez a csepptöltés'. Remélem hozzáértőbbek is megerősítenek. 

Sziaszok!Valaki meg tudná nekem mondani, hogyha egy akkumulátorra az van írva, hogy 1,2A-rel 5-10 órán át vagy 5 A-rel 1 órán át kell tölteni, akkor járható-e az az út, hogy egy 0,3A-es töltővel töltöm mondjuk 20 órán át? Mert nekem sajna csak ilyen kis töltőm van. Ez ugye nem árt neki, ( mert már elkezdtem tölteni:)) Köszi előre is!

Meg nem, de turelmesen varok :) 

Udv turamotorosok!
 Kicsit off a dolog, de azert megkerdezem. A Motorrevu honlapjan kicsit felreinformalodtam, a marciusi szamhoz van beirva a Skandinav tura, viszont az a februariban jelent meg. Arra szeretnelek megkerni benneteket, ha valakinek birtokaban van az ujsag, es megtenne nekem, akkor pls scannelje be azt a Skandinav turat, es emailben kuldje el. kosszi

Szeretettel várok mindenkit az OMSZ standjánál, illetve a mentőmotoros bemutatón! 

Szerintem meg menjünk má' vhová túrázni,mert ezt a március 15.-i 15-17 fokot bebuktuk :P 

Na ;) azert ez igy korrektebb volt :)) 

Jóvbanna bebuktam de olyan zsenant beismerni :))))) 

Hja, de sztem nem aprobb mint a tobbi. :) 

Mert mindig az apróbetűs részben van a lényeg! ;-P 

Jóvan vazzeg benne van de akkor is.... mért ilyen apró betűvel??:DD

De benne van a cikkben is. Olvasd el megegyszer :)erre fele keresd:

Hasznos információk:

Ez mind ok, de pont a DÁTUM nincs benne:))  

Kiraktam hirkent amit kuldtek, ez talan sokakat erdekel...
 bye
 HyGy

Sztem ott az Alföldön ritka dolgokat láthatunk, úgy mint hegyek völgyek, barlangok:DDD 

En is kimegyek, sisakot akarok venni. Viszont nem lesz akkora, mint tavaly. Akikkel beszeltem a BM-on, azt mondtak, h IWen nem lesznek. Tavaly nagyon veszteseges volt... 

Ja, a 15. Remélem, még nagyobb kedvezmények leszenek, szeretnék egy cordura nadrágot venni olcsó pénzért :o) 

Cool, mi is megyunk sztem, raadasul most valami jubileumi lesz :)
 HyGy

Foleg, hogy motorkiallitas mar volt:)Szal mi megyunk.

Na megvan az interwheel ido pontja, tegnap kuldtek ki is tettem a naptarba alul.Ki megy? Sztem inkabb iw mint bpmk. :)

HyGy

Szerintem inkább legyen gyalogos huncutkodás a helyi lánykollégiumba,h ne csak várakat és motorokat lássunk :P 

A "gyalogos huncutkodás a várba" helyett majd lesz gyalogos huncutkodás a helyi netcafe-ba, hogy lássunk motorokat is... :-) 

megvan a megoldás, kollektíve felkeresünk netcafét és megnézzük a gyűjteményt:))) 

Egy éve beszéltem a fickóval telefonon,elég gáz az ürge. Akkor még a neten meglehetett nézni őket. 

Idióta barom lehet az a faszi, erre mást nem lehet mondani:) Akkor ha te május 1-én mész ezt megérdeklődni, azt jelenti hogy a spataki túra már 100% nem lesz akkor megtartva?? 

Szia Gyuri,megkesve bar de torve nem, itt vagyok.
 A gyujtast Pdaranyi rendelte nekem. Az ara 2491CZK volt ami 20000Ft, cirka masfel het alatt ideert. Szerintem megerte a penzet es csak javasolni tudom. Ha tudsz rendelj 1et.
 udv, Norbi

sorszám: 8215 (46766) 
(előzmény:  JAWAvsRENAULT, 2006-03-07 16:27:26)    

Hali Soma69!Arról a sajnálatos megtérődésről én is csak hallottam, hogy jehovának szentelte lelkét és vagyonát,és kezdte eladogatni műkincseit. Talán a fia pereli tőle a vagyont, nemtudom pillanatnyilag hogy áll a helyzet.
 A Múzeum rendszeres nyitvatartása már régen megszűnt, de nagyobb motoros összejöveteleken előre egyeztetve eddig beengedték az érdeklődőket. Remélem velünk is így lesz majd. Megvan a fickó címe, telszáma, de május 1.-én tervezem személyesen felkeresni. A túra időpontja még bizonytalan, valamikor vizsgaidőszak után, lehet hogy szezonzáró túra lesz, az sem kizárt, hogy csak jövőre... De időben értesül majd mindenki. Szép napot!

Köszönöm a mailt!A héten eldől hogy mi lesz.Mert nekem is van egy trabis gyújtás ötletem. 

Nagyon Boldogságos Nőnapot kívánok a Szocimotoros hölgyeknek! ;-) 

Én úgy tudom, hogy a gyomaendrődi múzeum bezárt, a tulaj megtért s az Úr szolgálatába állt. Ezeke szerint mégis megvan a múzeum?? És mikor lenne ez a dolog? 

Küldtem mailt az itt található címedre. Segíteni én tudok, Norbi is rajtam keresztül rendelte a gyújtást. 
   sorszám: 8209 (46644) 
(előzmény:  JAWAvsRENAULT, 2006-03-07 16:32:01)    

Hali!Örülök hogy tetszik a gyulai tervezet is. Pillanatnyilag úgy áll a dolog hogy valamikor késő(bb) nyárra tolódik az időpont. A gyalogos huncutkodás csak a várra lesz érvényes ugyanis szombaton délelőtt kevés a parkoló, az is fizetős, de a vár a szállástól nincs olyan messze. A programokból szelektáltunk egy kicsit. Eddig úgy néz ki hogy szombaton a nagyját letudjuk, azaz: Szarvas,Arborétum+Történelmi Mo.közepe-emlékmű; Gyoma, Veterángyűjtemény; És ha belefér és kedv is lesz akkor még Mágorpusztán a kunhalmokba leereszkedünk. Ez így uszkve 180km-es kör. A vár meg vasárnapra kerülhet fakultatíve megtekintéssel, így mindenki idejében indulhat haza.

Írtam Norbinak,de ugyanúgy neked is szól.Ha ketten jobban vagy gyorsabban tudtok segíteni,akkor ennek örülnék a legjobban.Gyuri.

Írtam Norbinak,de ugyanúgy neked is szól.Ha ketten jobban vagy gyorsabban tudtok segíteni,akkor ennek örülnék a legjobban.Gyuri.

Szia NORBI!638 as Jawara kellene elektromos gyújtás.hol lehetne megrendelni,mire ér ide?és hogy kb,vagy pontosan mennyi az ára?A te segítségedet ajánlották,ezért kerestelek meg.
 Mailben is írhatsz,ha gondolod.
 Gyuri.

Hello
 Néztem a túra terveket, nem rossz, bár a gyulai túrán a„Délelőtt gyalogszerrel” kezdetű mondat rosszul hangzik! Bár annyira azért az se rossz, én amúgy is lassan eszmélek, mire felébredek pont visszaérnek a gyalogosok! Ebédig meg pont megreggelizek! :-)
 Szóval tetszik, csak lenne már jó idő, mert tiszta depressziós vagyok a téltől!
 Na meg hátsó gumit kell vennem, attól is tiszta depressziós vagyok!
 Mi van a Horvát túrával? Arról is volt szó nem? Most nem látok semmit róla!
 Üdv Attila

Jah és Boldog Névnapot, Soma!:D

Soma,aki 69, illene gratulálnom a járgányváltás miatt,de mivel visszafelé "fejlődtél",érd be egy hátbaveregetéssel és sajnálkozó pillantásokkal:DA lámpatest még mindig hiányzik,de ma talán megyek és "szerzek" egyet ;-)

Hali!Itt vagyok. Miben segithetek?
 udv, Norbi

sorszám: 8201 (46585) 
(előzmény:  JAWAvsRENAULT, 2006-03-06 16:14:35)    

Itt vagyok, mondjad. 
   sorszám: 8200 (46544) 
(előzmény:  JAWAvsRENAULT, 2006-03-06 16:14:35)    

Tudna valaki motorbontót ajánlani veszprém vas,vagy zala megyében? 

Sziasztok!P.Daranyit,vagy Cs.Norbit keresem elektromos gyújtás ügyben.Remélem olvassátok,és hamar jeleztek vissza valamit.
 Gyuri.

Összesen: 360 oldalTesho ecsém, honecker átadta helyét az ungarische samurainak, ergo megvan a gép, szóval Trabant alkatrészbörze rulez... ha jössz túrázni, vehetsz dolgokat:))) vagy addig is bótolhaunk, szóval kipufoigó és lámpatest van:)   

Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.

|  |  | 

|