:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Az olajtipus jo 5let. Asszem meg nem volt.
A %-os elteres sztem teljesen motortipus fuggo, szal nem lenne sok ertelme.
Turakra elotte azert szoktak jelezni a resztvevok a szervezonek mailben ha mennek, a kb. letszam miatt.
Az aktualis szervezok mailcime:
szocitura kukac szocimotoros.hu
(ezt nem tudom mar be van-e allitva)
Hello!
Bocs az offért (gondolom olvassák) - bár agyonrágott csont, de nagyon érdekelne a 2T olaj kérdésről egy reprezentatív felmérés (szavazás) részint olajfajta(legolcsóbb,félszint,fullszint,bio,illatosított:) részint keverési arány tekintetében (konkrét vagy %-os eltérés a gyári ajánlástól). Ne értsetek félre - eszem ágában sincs megkérdőjelezni a mostani szavazás hasznosságát .. csak az a kíváncsiság. Amúgy a túrákra lesz jelentkezés, vagy csak meg kell jelenni az adott kempingben (nem szeretnék lemaradni:)?
A szívem fáj ha arra gondolok, hogy az éven egy szocitúrára sem fogok tudni eljutni. :( Na de hát valamit valamiért. Ezt a nyarat feláldozom a következő motoromért.
én mindenképp egy nappal hamarabb kint leszek. csütörtökön mindenképp ott alvást tervezek. előkészitem egy kicsit a terepet. fát gyűjteni, bogrács állvány heftölni... :-)))
ha van kedv s jelentkező mindeképp kitalálhatunk egy igen igen rövid túrácskát, mondjuk vendégváró túra lenne a neve s a később érkezők elé lehetne menni egy kicsit... :-)
de még semmi konkrét terv nincs.
Nem nekem szólt a kérdés,de válaszolnék:D
Péntektől szombat reggelig csak gyülekezés van. Sokan munka/suli után indulnak,ezért.
Szia Vaughan!
Érdeklődnék a sárospataki túráról.Péntekre, 26-ára is van valami tervezve vagy csak délutánra/estére a gyülekezés?
Üdv:
Kuci
Pontosan ugyanezt linkeltem be a 4791-es hozzászólásomban a csevegőben. :)
Itt 1 videó,ami felhívja a figyelmet,h az autósok jobban figyeljenek a motorosokra:
http://video.racing.hu/files/1091/howclose_video.racing.hu.mpeg
Aki regelve van autós oldalakon,másolja má' be ;-)
Szevasz Fődi!
A hasznaltmotor.hu-n van egy reklám a főoldalon, nézd meg.
Emlexem HyGy-t is orakon at kellett viditani mikor eladta a jawa-t, pedig neki aztan volt vele baja rendesen:).
A szivehez nonek az embernek ezek a gepek. A tobbi is (yamahat is sajnalom), de ezekben jo sok munka is van mire rendberakja az ember, meg a sajat igenyeihez igazitja.
Nem a gyári szerszámokra gondoltam :P
Hanem a mindig kölcsönkérhető kuplugkarodra, drótokra, kis bigyókra és izékre,amik biztosan nem szériatartozékai a Suzy-nak :D
Ismered a Belkovics telefonbetyárkodásait? Ő akart fából dugattyút csináltatni egy szervízben :DDD
Köszönöm az együttérző pillanatokat.Meghatódtam!Könnybe is lábadt a szemem!A zászlókat félárbocra engedem majd az eladás napján:-)
Na de félretéve a viccet tényleg szar érzés.Sokat jártunk vele,és soha nem volt semmi gikszer vele.Szép emlékek fűznek hozzá.
Az inasnak én viszem majd fel gödöllőre,így lesz még egy kis kalandom vele szerencsére:-)
Üdv.
Szerszam keszlet van a mocihoz. :) Az benne van. :)
De valamit mindig ossze lehet utni az utszelen. ;) Max faragunk dugot fabol :)
HyGy
Már én is lemostam, beindítottam a masinát, szóval útrakész, mostmár jőjjön a meleg, semmi kedvem fázni.
Ápr 1-2 Miskolcon Motorkiállítás lesz?? Mit tudsz erről??
persze, hogy szólok!
már igen be vagyok sózva... :-)))
Ez nagyon szép költői volt...
De ugye azt tudod,h ezután hoznod kell magaddal kuplungkart és egyéb,csak nálad fellelhető alkatrészt, szerszámot,h a hagyomány folytatódjon??! :D
Hi!
Tegnap melo utan elmentem gurulni egyet. Vegul lekeveredtem orfun kapott
el a naplemente! Nagyon szep volt. Aztan ahogy fokozatosan lement a nap
orfu fenyei csillogtak a vizen. A bukoban ereztem a tavasz illatat,
helyenkent kerulgettem az uton atjutni probalo kamikaze bekakat. Olyan
szep volt nem birtam ki, hogy ne menjek tobb kort oda vissza a to korul.
Aztan elindultam haza, kozben elkezdett csepegni az eso picit.
Remeteretnel meggondoltam magam es ballra vettem az utiranyt. Nem bantam
meg, Pecs is szep volt fentrol. A levego sem hult le. A markolat futes
meg kicsit tul meleg is volt. Teljesen mediterran hangulatom lett.
Eszembe jutottak a mocis nyaralasok, ahogy suhanunk a tenger parton de
csak a szep reszek. Igy utolag eszembe jutnak szivasok is, de akkor csak
ahogy suhanunk minden problema nelkul....
bye
HyGy
Még nem jött meg. Próbáld elküldeni még egyszer.
sorszám: 8268 (47869)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-03-21 16:14:54)
Szomoru pillanatok ezek:(
El is vittek? Mert akkor 1 perc gepeles szunet Andris gepenek emlekere!
:)
Nekem hasonló felállás volt az etkóval.A különbség csak abban van,hogy nekem a vásárló miatt kellett baindítanom:-(
Üdv.
Én ma szedtem elő a vasat és ahhoz képest,h október óta hozzá sem nyúltam,be is indult! ;-)
Gurultam egy jót és lemostam, bowdeneket kentem, szilikont fújtam és hasonló tavaszi munkák...lassan itt a tavasz!!! ;-)
Szia P.DARANYI!
Írtam mailt a gyújtással kapcsolatban.Mármint hogy kellene.Szóval megkérnélek hogy nézz utána konkrétan,és jelezz vissza nekem ha lehet mihamarabb.
Köszönöm!
Gyuri.
Mikor jöttök?? Szóljál nekem idejében!!!
Aztán szóljál ám nekem is! :) Amúgy előszedtem a gépet es mentem is már 100 km-t az elmúlt két hétvége alkalmával.
hej!
má minnyá megyünk Sárospatakra útvonalat bejárni!!!
itt a tavasz hej!!!
Szeva Hygy!Ha nem gond veletek tarthatok a Horváto.túra?Ja és konkrétan mikorlesz?Emilbe is írhatsz:tankai@freestart.hu Köszi!
Érdekelne a túra!
Háát, nem is vagyunk sokan...
Minden tiszteletem!!
Elnézést a kishitűségemért, nem gondoltam, hogy tényleg orvosok fognak motorral menteni.
Nem akarok itt hosszas mesélésbe kezdeni, de itt: http://www.nol.hu/cikk/373066/
nagyjából a lényeg le van írva.
További injókat találhatsz, ha a keresőbe beírod a "mentőmotor" szót.
Tulajdonképpen mi a feladatotok, mint motoros mentő?
Eddig ilyet csak külföldiában láttam.
Idén a motoros mentőknek is lesz standja az Interwheelen, hasonlóan a motoros rendőrökhöz. Tartok mentési bemutatót is szombat-vasárnap.
Valóban nem kis gép, de erre a célra ilyen kell.
Biztos, hogy nem, de nem olyan érzékeny egy akksi, nyugodtan töltsed, legfeljebb vedd ki a dugókat. De, ha nagyon izgat a Motor elektronika topikon is kérdezz rá.
Eladó egy Suzuki GSXR 400.
További info és kép a
http://gsxr400.fw.hu
oldalon.
Ültem a yamahánál a mentő motoron, böszme dög! Valami kecsesebb járgányt is találhattak volna! De azért tetszett, mennék vele világ körüli túrára! :-)
Mi ez a OMSZ stand?
Szia! 0,3A van ráírva, ez minden amit tudok! Gondolom ez azt jelenti, hogy 0,3 A órás nem?
Eh, nagyon szepen koszonom, jo nagy lett, de igy legalabb olvashato. Meg1x nagyon thx.csao
Bocsi! Beszkenneltem, próbálom küldeni, nem megy , tömörítettem, így se megy. A kiszólgálóm nem engedi.
Egyébként hány amprórás az akksid?
Ha jól számolom akár 40 órán át is töltheted. Ez a csepptöltés'. Remélem hozzáértőbbek is megerősítenek.
Sziaszok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogyha egy akkumulátorra az van írva, hogy 1,2A-rel 5-10 órán át vagy 5 A-rel 1 órán át kell tölteni, akkor járható-e az az út, hogy egy 0,3A-es töltővel töltöm mondjuk 20 órán át? Mert nekem sajna csak ilyen kis töltőm van. Ez ugye nem árt neki, ( mert már elkezdtem tölteni:)) Köszi előre is!
Meg nem, de turelmesen varok :)
Udv turamotorosok!
Kicsit off a dolog, de azert megkerdezem. A Motorrevu honlapjan kicsit felreinformalodtam, a marciusi szamhoz van beirva a Skandinav tura, viszont az a februariban jelent meg. Arra szeretnelek megkerni benneteket, ha valakinek birtokaban van az ujsag, es megtenne nekem, akkor pls scannelje be azt a Skandinav turat, es emailben kuldje el. kosszi
Szeretettel várok mindenkit az OMSZ standjánál, illetve a mentőmotoros bemutatón!
Szerintem meg menjünk má' vhová túrázni,mert ezt a március 15.-i 15-17 fokot bebuktuk :P
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|