:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Engem is hozzáírhac a listához 1 fő+1 motor sátorban.
Üdv papa!
a motor a sátor vagy faház előtt is állhat ,de van egy külön őrzött parkoló is.
Szal :) miket peetairekkal erdekelne egy 4 szemelyes fahaz. Most ez az orzott parkolo mit jelent? Nem allhatok a motorral a fahaz ele? Vagy a motorokat nem orzik?
aug 11-13-ig nekunk nem egeszen jo.
sárospatak junius 16-17-18.!!!
Kicsit eltévedtem ezekben a dátumokban... Most hogy is állunk? Én augusztus közepére (4-5-6 vagy 11-12-13) tervezem a balaton-felvidéki túrát. Ez beleillik az eddigi tervekbe?
Üdv,
goss
Hello!
Engem is hozzáírhatsz a listához!
2 fő, 1 motor, sátorban alvás
goss
Na mit mondtam, hogy olyan úgyse lesz, hogy mindenkinek jó legyen:D A mai bezsélgetésünk kapcsán támadt még 5letem látnivalóval kapcsolatban, majd megbeszéljük, hogy érdemes-e.
nincs nyafogás!!! :-)))
kinek van kedve s ideje jön. kinek nincs, hát nem...
Vaughan!
Vigyázz, mett jön a nyafogás, hogy vizsgaidőszak... ;)
Nekem államvizsgám lesz, viszont kevésbé pénzem. :((((
Mellesleg teljes mértékben támogatom a tervezetet!
Nos ez az időpont már sokkal kedvezőbb számomra.A jövő héten tudok biztosat mondani.Ha megyek(ünk),akkor viszont tuti sátor lesz.Ennyit nem adok ki faházért.Egyébként mi ez az időpontváltoztatás?Valami rendezvény van a korábbi időpontokban a kempingben?
Üdv.
ez már tuti!!!
akinek van kedve szivesen látom!
a fürdő területén van elkeritve a kemping de akkor mégy át amikor akarsz...
a faházak ára pedig: 5500Ft/4-5fő.
szükség esetén be lehet tenni még egy pótágyat.
ha kiszámolod egy emberre: adó 200+ parkoló 200+ faház 1375Ft. összesen:1775Ft/éj. két éjszaka:3500Ft/fő.
pesten a dagály strandra mennyi a belépő? KB:1500Ft? két napra az 3000Ft...
És akkor ez már biztos?
Vagy mégsem?
:D
Ennyiért sztem nem sok faházas lesz:)
Tehát ha jól értem,a sátrazás 900+750+200? Parkolásért is dellázni kell?
Éjjel is nyitva lesz a termálfürdő?:D
Engem felírhatsz,ha mexakadok is elmegyek ;-)
szeretnék mindenkit megkérni, hogy jelezze részvételi szándékát!
a sárospataki termálfürdő kempingben lesz a szállás.
az árakban benne van a termálfürdő korlátlan használata.
6db 4-fős faházat lefoglaltam, de módositható.
a faház 5500Ft/éj. (zuhany,wc)
a sátorhely 900Ft/éj.
szállás sátorban 750Ft/éj (diák 500).
adó 200Ft/fő/éj.
parkolás 200Ft/szgk/éj. (örzött)
hogy az a magasságos...!
tehát a sárospataki túra valós időpontja: junius 16-17-18!!!
most szóltak vissza...
Hell!
IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!
A SÁROSPATAKI TÚRA: JUNIUS 2-3-4.!!!
remélem nem ronditok bele az időbeosztásotokba!
Mindjárt május 1 irány Kunmadaras
Srácok még idáig ugynézki én is tudok menni, ha a motorom nem akar mást. Igaz idáig még nem voltam, de egyszer elkell kezdeni, meg a mocim is rendben van legelábbis idáig.
Üdv papa!
Üdv!
Ha kesz lesz a motor, termeszetesen megyek.
Sárgulás miatt sajnos mi sem! :(
Tenyleg hanyan jonnek a majusi szoci turara?
Akkor a május 26-27-28 az mar vegleges?
Mert ha igen akkor itt az ideje, hogy elkezdjuk beharangozni, ha nem tul draga a fahaz, akkor en tamogatnam ha olyan helyen lennenk ahol az is van. :) jelenleg a sator felrogzitese meg bizonytalan az uj motoron. :)
bye
HyGy
Gyógyulj meg ecsém! A bejárás elmaradt, Vaughan nem tudott eljönni, és az idő is rossz volt mifelénk, szóval legközelebb..
Gratu nektek,én meg itthon ülök/fexem torokgyulladással és majd' 40 fokos lázzal és rohadtul fogalmam sincs,h merre van az a rokus domb :P
itt ulunk a rokus dombon, allat az ido a fagyi mindjart elfogy.
kacc, hygy
Mert majdnem 2/3-a az adótartalom. Az pedig azért ilyen magas, hogy ilyen jó minőségű utakon autózhassunk, motorozhassunk. ;)
Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Egyáltalán mért drága nálunk a benzin??
Mai szemmel már mókásnak tűnik, mikor 42-ről 60ra emelték benzin árát,s fellázadt az ország...Azóta már sokszor 60Ft...
& itt a Balatonnál mért drágább még a Zempléninél is 8-9 Ft-al??!! :P
Ha már benzinár, azért az is megér 1 misét, hogy pl Debrecenben mért olcsóbb 8-9 Ft tal a benzin, mint itt a Zemplénben??
Már a slovnaft is MOL érdekeltség, miért lenne olcsóbb:)
Szia!
Én ugy tudom hogy csak kétévente van! tehát nem lesz csak jövő nyáron!
Sajnos egy fillérrel sem olcsóbb Szlovákiában sem. Legalábbis 2 hete nem volt különbség a magyar árakhoz képest.
Tibi
Semmi, ingünk gatyánk rámegy, de akkor is motorozni fogunk, ill. még jobban fellendül a szlovák kutak forgalma:)
Ja, meg reméljük végre meleg is lesz...
Ma megint 5 Ft-al emelték a benzin árát. Mi lesz itt nyárra?! :-o
Suzukim is van.Tavaly vettem.Majd küldök róla neked képet.Vz 400 Desperado,chopper.1996-os.Elektronikai hiba lépett fel,de rengeteg kábel meg csatlakozó van a gépben,és egyelőre nem tudom mi romolhatott el rajta.Egyik nap mentem vele,másnap már nem indult.Pontosabban a főtengelyt forgatja az önindító,de nem indul be.Majd beszámolok róla mi volt,ha érdekel?
Üdv.
Ha jól értem, akkor neked már valami Suzuki-d van? Pontosan milyen típus, évjártat, stb? És mi hibásodott meg?
Helló!
Nem tudja valaki idén mikor lesz a kecskaméti repülőnap? már 3 éve mindíg el akarik menni, de sajna eddig még nem jutottam el odáig. a honlajukat néztem de ott nem láttam csak a 2005-öst. Előre is köszönöm!
REmélem már hamarosan el lehet mennni messzebb is, mert idén még nem nagyon volt rá alkalmam :(
Szia tesho.
Én is ajnálom,hogy nem tudtam kimenni,mert jó lett volna már találkozni veletek.A mocin lassan kiderül,hogy mi a gikszer.Furfarag jön és segít,ha nem tudnám egyedül megoldani a dolgot.
Üdv.
A Neuschwanstein-i kastély elképesztően gyönyörű,én voltam benne.
Tiszta mesebeli hatást kelt:)
Nem véletlenül szerepel a világ 100 csodája között. Neten könnyen utána lehet nézni,h mi látnivaló van a környéken,bár Bajorország és München eleve szép.
Ha már hyGy is idetévedt, szeretnélek megkérni, vagy az arra illetékeseket, hogy a gyulai tervezetről nyugodtan leveheted(itek) a dátumot.
Előre is köszi!
Orgon.
És valóban! Szerintem nézd meg a szocitúrák 2006 menűpontban, ha már azt valaki olyan bölcsen oda tette:) :P
Most akkor mikor is lesz az elso szoci tura? :)
Tudom, hogy tolem ez hulyen hangzik :) de megis. :)
Nekem adott volt a kis etz ülési ez volt a legolcsóbb. Asszem kicseréltem a két ülés hátsó távtartóját, és a kis mz távtártóját hátrébb furtam kb 5 cm-vel, majd erősítésnek kapott egy nagyméretű fakötésű alátétet. Én spec oda hegesztettem ezt, de ha csak a távtartó hüvelye fogja oda az is jó.
Szerintem elmegy a tank ha a rögzítése szilárd, nem folyat.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|