:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Vaughan!
Vigyázz, mett jön a nyafogás, hogy vizsgaidőszak... ;)
Nekem államvizsgám lesz, viszont kevésbé pénzem. :((((
Mellesleg teljes mértékben támogatom a tervezetet!
Nos ez az időpont már sokkal kedvezőbb számomra.A jövő héten tudok biztosat mondani.Ha megyek(ünk),akkor viszont tuti sátor lesz.Ennyit nem adok ki faházért.Egyébként mi ez az időpontváltoztatás?Valami rendezvény van a korábbi időpontokban a kempingben?
Üdv.
ez már tuti!!!
akinek van kedve szivesen látom!
a fürdő területén van elkeritve a kemping de akkor mégy át amikor akarsz...
a faházak ára pedig: 5500Ft/4-5fő.
szükség esetén be lehet tenni még egy pótágyat.
ha kiszámolod egy emberre: adó 200+ parkoló 200+ faház 1375Ft. összesen:1775Ft/éj. két éjszaka:3500Ft/fő.
pesten a dagály strandra mennyi a belépő? KB:1500Ft? két napra az 3000Ft...
És akkor ez már biztos?
Vagy mégsem?
:D
Ennyiért sztem nem sok faházas lesz:)
Tehát ha jól értem,a sátrazás 900+750+200? Parkolásért is dellázni kell?
Éjjel is nyitva lesz a termálfürdő?:D
Engem felírhatsz,ha mexakadok is elmegyek ;-)
szeretnék mindenkit megkérni, hogy jelezze részvételi szándékát!
a sárospataki termálfürdő kempingben lesz a szállás.
az árakban benne van a termálfürdő korlátlan használata.
6db 4-fős faházat lefoglaltam, de módositható.
a faház 5500Ft/éj. (zuhany,wc)
a sátorhely 900Ft/éj.
szállás sátorban 750Ft/éj (diák 500).
adó 200Ft/fő/éj.
parkolás 200Ft/szgk/éj. (örzött)
hogy az a magasságos...!
tehát a sárospataki túra valós időpontja: junius 16-17-18!!!
most szóltak vissza...
Hell!
IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!
A SÁROSPATAKI TÚRA: JUNIUS 2-3-4.!!!
remélem nem ronditok bele az időbeosztásotokba!
Mindjárt május 1 irány Kunmadaras
Srácok még idáig ugynézki én is tudok menni, ha a motorom nem akar mást. Igaz idáig még nem voltam, de egyszer elkell kezdeni, meg a mocim is rendben van legelábbis idáig.
Üdv papa!
Üdv!
Ha kesz lesz a motor, termeszetesen megyek.
Sárgulás miatt sajnos mi sem! :(
Tenyleg hanyan jonnek a majusi szoci turara?
Akkor a május 26-27-28 az mar vegleges?
Mert ha igen akkor itt az ideje, hogy elkezdjuk beharangozni, ha nem tul draga a fahaz, akkor en tamogatnam ha olyan helyen lennenk ahol az is van. :) jelenleg a sator felrogzitese meg bizonytalan az uj motoron. :)
bye
HyGy
Gyógyulj meg ecsém! A bejárás elmaradt, Vaughan nem tudott eljönni, és az idő is rossz volt mifelénk, szóval legközelebb..
Gratu nektek,én meg itthon ülök/fexem torokgyulladással és majd' 40 fokos lázzal és rohadtul fogalmam sincs,h merre van az a rokus domb :P
itt ulunk a rokus dombon, allat az ido a fagyi mindjart elfogy.
kacc, hygy
Mert majdnem 2/3-a az adótartalom. Az pedig azért ilyen magas, hogy ilyen jó minőségű utakon autózhassunk, motorozhassunk. ;)
Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Egyáltalán mért drága nálunk a benzin??
Mai szemmel már mókásnak tűnik, mikor 42-ről 60ra emelték benzin árát,s fellázadt az ország...Azóta már sokszor 60Ft...
& itt a Balatonnál mért drágább még a Zempléninél is 8-9 Ft-al??!! :P
Ha már benzinár, azért az is megér 1 misét, hogy pl Debrecenben mért olcsóbb 8-9 Ft tal a benzin, mint itt a Zemplénben??
Már a slovnaft is MOL érdekeltség, miért lenne olcsóbb:)
Szia!
Én ugy tudom hogy csak kétévente van! tehát nem lesz csak jövő nyáron!
Sajnos egy fillérrel sem olcsóbb Szlovákiában sem. Legalábbis 2 hete nem volt különbség a magyar árakhoz képest.
Tibi
Semmi, ingünk gatyánk rámegy, de akkor is motorozni fogunk, ill. még jobban fellendül a szlovák kutak forgalma:)
Ja, meg reméljük végre meleg is lesz...
Ma megint 5 Ft-al emelték a benzin árát. Mi lesz itt nyárra?! :-o
Suzukim is van.Tavaly vettem.Majd küldök róla neked képet.Vz 400 Desperado,chopper.1996-os.Elektronikai hiba lépett fel,de rengeteg kábel meg csatlakozó van a gépben,és egyelőre nem tudom mi romolhatott el rajta.Egyik nap mentem vele,másnap már nem indult.Pontosabban a főtengelyt forgatja az önindító,de nem indul be.Majd beszámolok róla mi volt,ha érdekel?
Üdv.
Ha jól értem, akkor neked már valami Suzuki-d van? Pontosan milyen típus, évjártat, stb? És mi hibásodott meg?
Helló!
Nem tudja valaki idén mikor lesz a kecskaméti repülőnap? már 3 éve mindíg el akarik menni, de sajna eddig még nem jutottam el odáig. a honlajukat néztem de ott nem láttam csak a 2005-öst. Előre is köszönöm!
REmélem már hamarosan el lehet mennni messzebb is, mert idén még nem nagyon volt rá alkalmam :(
Szia tesho.
Én is ajnálom,hogy nem tudtam kimenni,mert jó lett volna már találkozni veletek.A mocin lassan kiderül,hogy mi a gikszer.Furfarag jön és segít,ha nem tudnám egyedül megoldani a dolgot.
Üdv.
A Neuschwanstein-i kastély elképesztően gyönyörű,én voltam benne.
Tiszta mesebeli hatást kelt:)
Nem véletlenül szerepel a világ 100 csodája között. Neten könnyen utána lehet nézni,h mi látnivaló van a környéken,bár Bajorország és München eleve szép.
Ha már hyGy is idetévedt, szeretnélek megkérni, vagy az arra illetékeseket, hogy a gyulai tervezetről nyugodtan leveheted(itek) a dátumot.
Előre is köszi!
Orgon.
És valóban! Szerintem nézd meg a szocitúrák 2006 menűpontban, ha már azt valaki olyan bölcsen oda tette:) :P
Most akkor mikor is lesz az elso szoci tura? :)
Tudom, hogy tolem ez hulyen hangzik :) de megis. :)
Nekem adott volt a kis etz ülési ez volt a legolcsóbb. Asszem kicseréltem a két ülés hátsó távtartóját, és a kis mz távtártóját hátrébb furtam kb 5 cm-vel, majd erősítésnek kapott egy nagyméretű fakötésű alátétet. Én spec oda hegesztettem ezt, de ha csak a távtartó hüvelye fogja oda az is jó.
Szerintem elmegy a tank ha a rögzítése szilárd, nem folyat.
Szerinted a mostani pancsitankkal mehetek műszakira? Júniusban esedékes lesz a műszaki revízió...
A benzin hullámzása az eredeti tanklemez átfurkálásával lenne megoldva, plussz az oldalakon keresztirányba is hullámtrő lemezekkel.
Jó túrázátst, remélem összejön! Szép környék lehet "Újhattyúkő" kastélyának vidéke.
Apropó, az üléscserét hogy tudtad megoldani? Emlékeim szerint véletlenül sem stimmel a két típus üléslapja. Egyszerűbb lenne bontóból keríteni egyet, aztán feloperálni, mint egy totálúj ülést csinálni nuláról.
Hát műszakire lecseréled egy másik tankal. De szerintem a tankba nem köthet bele ha az szakszerűen és üzembiztosan van megcsinálva. Persze nem akadályozhatja kormány elfordulását, márpedig nekem már igy is közel van a tankhoz, ha jól emlékszem.
Az a plusz 18kiló szerintem nem olyan sok hogy vázat kéne merevíteni, de ha lötyög benne a nafta akkor fékezésnél már okozhat meglepetést.
Én ezért cseréltem le az ülést a 125-ös kényelmesebb ülésére. A régi 250 babapiskóta tényleg elhibázott találmány.
Amúgy most nyugtattak meg a srácok hogy az mz-m 90-100-a nekik bőven jó lesz, már csak időpontra kell hogy össze jöjjön az oszták-német túra.
A végcél Neuschwanstein-i kastély.
Ismerős valaki a környéken hogy mit érdemes megnézni?
Az a 2ésfél tank, saccra olyan 35 literes lenne, fejben már megvan a koncepció, de műszakin lehet hogy elhúznának vele, mondván "ez nem tartálykocsi"... :) Most jut eszembe, azt a sok 2t-olajat is tenni kéne valahova, nomeg ekkora súlyhoz már be kéne építeni valami vázmerevítést...
Mellesleg, ha lesz érdemi jövedelmem és időm lehet hogy megjátszom. A másik limitáló tényező az Párom popómétere. Vagy ha másfelől közelítjük,akkor az "MZ-luxus", azok a hatalmas túrafotelek! ;-)))
Tegnap voltam motorral Patakon, a kemping totál úszik, de addigra csak levonul az ár. 7végén mikor jössz???
Hivj majd hogy egyeztessünk: 30/8547635
Soma
Ez nem hiszem hogy menni fog, annyira azért jól élünk -akárki akármit is mond- hogy az embereket nem motiválja a fogyasztás. Én inkább arra apellálok hogy szép a táj és érdemes nézni...
Én is gondolkodtam tavaly hogy szicilia vagy london tz-vel. Végül londont néztük meg csak repcsivel mert a kompjegy lett volna annyi mint a repülőjegy. De idén párizst lehet megkockáztatom, de ez még távoli tervek:)
Az a 2 és fél tank az hány literes? Csak nehogy lecsukjanak benzin csempészésért!:)
hétvégén mindenképpen elmegyünk bejárni a túra útvonalat. a bodrog parti kemping nem biztos, hogy összejön az áradás végett. ha felszárad addigra akkor ok. ha nem keresek másikat. már van egy-két alternativa.
minden jót!
szevwasz uram!
a debreceni börzén vártalak, hogy vissza gyere motorodhoz. de nem igy történt, hát elindultunk vissza... :-))
Sziasztok!
Én tegnap gurultam el a szlovákiai Nyitrára a 42 éves Junakommal egyedül.
Kicsit /nagyon/ hideg volt. Regge 6kor start /Miskolcon 2fok/ este fél hét az érkezés. Oda vissza 606km. Zsibbasztó volt. Most legalább két napig nem szeretnék ráülni.
Sajnos ilyen ez a szoci-szakma. Bár ha akaraton múlik, a nyugati masinás cimborákat be lehetne hülyíteni, hogy mindenki minimálfogyasztásra gyúrjon, akkor a sebesség része kábé egál.
Párom nagy álma: újra kijutni Hollandiába. Az ennyém: mindez a mözössel (nincs messze, csak 2100 km oda :) ) Olyan 4 nap körül scaccolom az utat oda. De, ha belegondolok a benzinpénzbe, olcsóbb kirepülni fapadossal.(valami 40-50e Ft körülre becsülöm a benyapénzt) Pedig már fejben megterveztem a TZ-re a túratankot...
Milyen szép is 2,5 Tz-tank összehegesztve, térdnek külön horpasztás... :)
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|