:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Szevasztok !
Mas.
Melysegesen felhaborit az MTV-n talalhato "szenny"-cikk !! Hogy jonnek ahhoz, hogy kepet lopkodnak innen a "normalis" motorosoktol? Az teny, hogy vannak mu-majerek, de akkor sem kellene rahuzni a szemetet a tobbiekre is.
A sportkocsis hulyegyerekekkel miert nem foglalkoznak?
2 hete a 4es fouton kb 10 motoros tarsammal ateltuk, ahogy a kulso sav melletti murvan vagy 120al elhuz mellettunk 1 ilyen f@sz autos. En eppen huzodtam ki a szelere tehat hangyafasznyi pillanaton mulott a talalkozas. Csak ugy ropkodtek a fel okol nagysagu kovek es pattogtak a motorokon meg rajtunk!!
Az autosok 70%-anak sincs jogsija ezek szerint, mar csak a kozlekedesi kulturajukat ismerve.
Na, jol kipuffogtam magam!!
A tisztelt MTV magatol nem fog elnezest kerni... levelet kell kuldeni nekik, ha kell hivatalosat.
Velemenyem szerint, ha mar elloptak a kepet az oldalrol es minden motorosrol ugyanugy nyilatkoztak, akkor eselyt kell adniuk, hogy az o kozszolgalati szarjukban valaszoljunk ra. Ti mit gondoltok?
ui: egyebkent, csak, hogy kikotyogjam 1-ik szocimotoros tarsunk most epp korhazban van egy autos marhasaga miatt, labat torte + a motorjat ripityara.....
udv, Norbi
A motorodnak meg lenne hely a furgon platóján, amivel szállítod a katonai sátrat :o)))
Én egyszer láttam egy olyan iglut, ami két rétegű volt, a külső és belső sátor össze volt varrva, és külső rudazata volt. Ugyanolyan könnyű volt felállítani, mint egy egyrétegűt, marha jó volt. Próbáltam ilyet keresni a neten, nincs.
Tesho, Csehcsoda !
Kosz az otleteket, a kiegeszito ponyva es az impregnalo spray jol hangzik!
1ebkent 1 igazi katonai satort kene valahonnan szerezni :)))) abban meg hely is lenne a motornak, meg a soroknek :)) .
Norbi
Én átmenetileg úgy oldottam meg az 1rétegű sátrammal a problémát,h vettem az OBI-ban zőld vízálló ponyvát párszáz forintért.
Vannak benne fémgyűrűk,így le lehet verni azzal a földre. Tavaly nekünk úgy is bevált,h kifeszítettük a 2 motor közé és alatta söröztünk:D
Itt egy kép az említett 5rugós sátorról,nemtom,h még kapható-e a Tesco-ban,de ajánlom a tesco.hu-t.
http://www.kepfeltoltes.hu/060519/s_tor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Próbálj meg előbb egy jó minőségű impregnálósprayt. ( pl. Granger's)
A régi csehszlovák és lengyel "házikó" sátrak kutyaközönséges vászonból voltak, jó minőségű impregnálással. A miénk a mai napig nem ázik be, pedig nem mostanában készült.
Hat, ami azt illeti a mienk is 5E penz volt es adtak halozsakot is....csak hat beazik. Kell 1 profit vennem.
udv, N.
Sztem azt a pénzt simán megérte!
Nemrég volt a Tesco-ban 5ezerért 3személyes nembeázós 2rétegű elősátras sátor. Már egy szezon alatt visszajön az a pénz amit belefektettél és megspóroltál, h nem faházaztál:)
Persze,mi sem maradunk ki:-)
Kar. Hat akkor marad a tescos (beazos) sator.
Igy is OK lesz :) .
udv, Norbi
Ez olyan lesz mint a Sziget, "hozd el anyádat is" :DDDD Úgy látom zöm azért a kényelem híve:)
vazze... én is. és?
egyébként a faház nem nekünk lesz. édesanyámat és a barátját meginvitáltam s ők fogják főzni a gulyást. mi Ilivel úgy gondoltuk, hogy a szabadég alatt hálunk... :-)))
Neki sztem elég jó lesz,de biztos asszonnyal jön:D
a faház sajnos elfogyott... :-(
a sátor nem lesz elég jó?
Sziasztok!
1 motor+1 fő Sátrazni fogok.
Üdv papa!
Hello(tok)
1-et hozzáadhatsz, bár nem az új mocival jövök(mert az sajna 125/50) csak a jóöreg ts-el. Reméljük több sikerrel mint szeptemberben :)
gyerekek vki hozzon faházat is:))))
Hello!
1 motorral és 2 fővel (még a vizsgák függvényében változhat :( ) jelentkezek én is. Sátrazni fogunk.
Üdv,
goss
Hi!
2 motoros , + 2utas, bar ez utobbi bizonytalan. Fahaz vegleg elfogyott?
udv,
Norbi
Helló!
Természetesen én is ott leszek! mint törzsgárdatag, nem hagyhatok ki egyetlen alkalmat sem :)
ja, és lehet hogy jön pér haver is, de a pontos számot még nem tudok mondani.
Egy 250-est és 2 főt számíts még hozzá az én nevemben is, ha még nem tetted.
Ha szólsz,akkor jössz is?:P
Sziasztok!
A barátnőmmel mennénk a sárospataki túrára és faházra pályázunk, de miután csak ketten vagyunk betársulnánk, vagy várok jelentkezőket.
Egyúttal jelezném Vaughan kartárs felé, hogy 1 faház foglal! :)
Hát még van egy hónap addig,de sztem 50-55 főre számíts.
Közöttük rám is :D
szevwasztok!
szeretnék megkérni mindenkit aki jön a túrára, hogy jelezzen nekem! kellene egy kb LÉTSZÁM a bogrács /kondér/ mérete s darabszáma végett.
1. faház --üres--
2. faház -Pokoraczki Tamás-
3. faház -Raub Attila-
4. faház -Raub Attila-
5. faház -HyGy-
6. faház -vaughan-
Jövő héten, azaz 05.26-28. Motoros találkozó Abaújszántón. Fellépők: pénteklen Blues Company, szombaton AB/CD meg még nemtom kik:)
Eljön az hamar csak nyugi
Utastársat keresek (nem csak MZ-st) augusztus második felére egy dél-olaszországi túrához (Róma, Nápoly stb). MZ ETZ motorom van, nem ez az elsô ilyen hosszú utunk együtt (Görögország, Albánia, Erdély stb.). A túrát minimum 2 hetesre tervezem, nomád kempinggel (sátor). Írjatok és gyertek. Egyedülálló élmény.
Cirka 1 honap es uccu neki :) meg jo messzinek tunik :)
És akkor a Fűzéri várat még nem is láttad!!!!
szia!
sajnos csak négyszemélyesek vannak.
vaughan kétszemélyes faház nincs?:-)
Üdv!
Bal oldali menuben: Szociturak 2006
tike
Dehogy, csak széles a látóköre!
Raub Attila nagyon kövér lehet, ha két teljes faház kell neki. :-)
1. faház --üres--
2. faház --üres--
3. faház -Raub Attila-
4. faház -Raub Attila-
5. faház -HyGy-
6. faház -vaughan-
minden jót!
mikor lesz aZ idei első szocimotoros tali? ÉS hol ?
Van valahol kirakva vmi tájékoztató?
PEstről megy vki?
Ja és akit érdekel Makóm motoros találkozó jövőhét péntektől vasárnapig!
2500Ft a belépő asszem! Lessz KÁRPÁTIA KONCERT is :))
Sziasztok!
Nekem MZ ETZ 125-ösöm van és oldalcsomagtartó kellene! Aki tud segíteni hogy hol lehet kapni vagy valaki +szabadulna tölle az szóljon!
Előre is köszönöm!
Sziasztok
Motoros találkozo lesz
http://www.yamahakaposvar.hu/
nézzétek meg akit érdekel
Az idei elso szoci talalkozon feltehetoleg lesznek ilyenek, de azert sok a nyugati is. ;)
Aki szeretne fahazat foglalja ujra vaughannal, mert multkor csak a szamot gyujtotte ossze.
bye
HyGy
Köszi a leírást Vaughan!
Az a 150 km nem vészes.kb ennyi szokott lenni.
Annak örülök,hogy a boldogkőváraljai vár benne van a programban,a képeken gyönyörű,azt ki nem hagynám! ;-)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy mikor lesz egy olyan motoros találkozó amikor régi motorok mennek(mz, pannonia, jawa, stb. Előre is köszi
Ez a LOUIS katalogust már énis nézegettem. Majd lehet elnézek de jenlenleg minden napom foglalt mer diplomamunka meg államvizsga ugyhogy minden percem foglalt de majd juniusba tán emegyek oda.
Amugy az MZ oldaltáskámat át tudom alakítani de az nem az igazi.
Kössz a válaszokat!
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|