:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
A gond az, hogy a törésen kívül nagyon nagy ütéseket kapott az egész lábam és a bokám még mindig tele van véraláfutásokkal és fáj, görcsök kapkodják. De már rohamosan gyógyulok, a szeptemberi talin már ott leszek.
Korábban a melóhelyem miatt nem tudtam aktivizálni magam, Az elmúlt hetekben pedig a fájdalmaim miatt. De most visszatérek...
Pool, már aggódtunk érted!!!
Mielőbbi felépülést!
pool nagyon eltuntel mostanaban. Torott lab akadajoz hogy gyere? :) a feket is lehet nyomni meg valtani is lehet nem? :) Vagy gyere az oldal kocsissal, azzal nem birsz eldolni.
A jawas multam sosem feledem, eleg mely nyomokat hagyott bennem. (Konkretan fogott egy kiba nagy baltat meg egy lancureszt azokkal csinalt egy lyukat majd betett egy franko nagy granatot :))) )
Viszont rutinosan csutortok pentekre szabit vettem ki :)
Sziasztok!
Sajnos én sem tudok menni, mert 1 hónapja eltörtem a lábamat. Hiányozni fog, de így hozta a sors...
Kellemes motorozást és jó szórakozást! Vigyázzatok az utakon!
Üdv.: Pool
Sajnos mi is csak az első éjjelt tudjuk ott tölteni,mert rajtunk kívűlálló okok közbeszóltak:-(De azért péntek este iszunk és dumálunk egy jót:-)
Üdv patakon.
Hello motoros!
Nem tudok róla, hogy rendeztek volna ilyet az idén. Én a Verhovinával szoktam rá elmenni, tavaly névre szóló meghívót is kaptam, de idén semmit. Volt egy veterán börze, de az Tapolcán. Május 27-én, ha nem tévedek.
Ez a motoros találkozó a Diszeli falunappal szokott együtt lenni.
Egyébként a Pannoniások biztos tudják, hogy mi a helyzet! Ha még csak ez után lesz a találkozó, szólj, mert engem is érdekel!
Üdv:
goss
Hehe! Én már megtettem a túra első szakaszát :) Ma 2-kor értem fel Pestre a motorral. Nem futottam túl jó időt, 80-90-es tempó a max, amit még szeret a gép (vagyis én nem merem jobban húzni). Most, hogy felcuccoltam és megtelt a szoba, érzem, hogy mi lehettett az ok :)
Félek, hogy nem tettem jót a motornak azzal, hogy 110-zel előztem egy teherautót, megpakolva, 700km-el generál után... Egy kicsit, mintha erősebb lenne a csapszeghang :(
A lényeg, hogy itt van minden, nagyjából össze is van cuccolva, szóval mehetünk! :)
goss
"En is gondolkoztam, hogy mar csutortokon el kene indulni, hogy vegre egyszer oda erjunk idobe. :)"
-HyGy, látom a régi Jawa-s beidegződések még megvannak :D
Kicsi fiam most fújhat eshet akármit csinálhat, majd az a lényeg, hogy péntekre minden OK legyen:D
mondtam, hogy nem lesz eső!
azt elnézted soma! az csak zivatar. az meg smafu. mint az érodinamika... :-)))
Most épp esik az eső Spatak térségében, bízzunk benne, hogy péntekre abbahagyja s kiváló időnk lesz.
Meleg van, legkondi bedoglott, melozni kell. MENNYUNK MA TURARAAAAAA!
Kecel!
A fene, nagyon sajnálom, hogy nem jöttök!! Az OK Urál nagyon látványos lett volna...
A következőre feltétlenül gyertek!!
üdv, Norbi
Sajnos úgy néz ki, hogy rajtam kívülálló okokból nem fog összejönni a motorom üzemképessé tétele, úgyhogy csak jó esőmentes kirándulást tudok kívánni.
Norbi, pedig jó lett volna találkozni...
Hell!
pénteken reggel indulunk mi is. péntekre vettünk ki szabit.
mikor megyünk már...???
En is gondolkoztam, hogy mar csutortokon el kene indulni, hogy vegre egyszer oda erjunk idobe. :)
De valoszinu csak penteken indulunk, viszont vettem ki szabit csutortokre is meg pentekre is :) biztos ami biztos. :)
akkor én már indulok is :D
:) a leggyorsabb is kap díjat ;) ?
3db Jawa és 3db jó motoros ember jelen.
Biztosan jövünk és biztosan füstölünk majd Nektek :) !!!
üdv, Norbi
Mennyünk MÁ, Na !
:)
Sztem a jelenlegi gazdasági helyzetben SZOCITÚRA felirat helyett inkább vmi mást kellene választani!:-)
Pl. SZ.TÚRA vagy vmi:-D
Hát nem sokan jelezték,h jönnének,bár biztos sokan lesznek,akik jönnek,de nem jelezték.Az elmúlt néhány hozzászólás között ez még aránylag érthető mondat volt:D
Szocimotoros lelkuletu emberek jelentkezzetek. :) Avagy mennyunk ma mennyunk ma.
Remelem mar mindenki pakol. Nagyjabol hanyan leszunk most? Lehet mar tudni? :)
"Hát tessék magatokat jólérezni teeeeeee....Szombaton este buli lesz, ha eső nem lesz, ha lesz nem lesz, ha nem lesz, lesz.. " részlet Szikora Róbert Nagy Feró paródiájából:DDDD
ESŐ PEDIG NEM LESZ cimű remek mondatom elől a "HA" szócskát ne vegyétek figyelembe. én sem tettem... ezért került bele... :-)))
SZEVWASZTOK!!!
ÉRZITEK EZT BIZSERGÉST???
AZ IDŐ STENI! VÉKA SZÁM NAPSÜTÉS, JÓKEDV! HA ESŐ PEDIG NEM LESZ!!! EZT MINDENKI VEGYE TUDOMÁSUL... :-) KICSINYKE ZÁPOR LEHET, AZ MEG SMAFU...
FOGOK CSINÁLNI "SZOCITÚRA" TRANZPARENSEKET, HOGY KÖNNYEBBEN IDETALÁLJATOK...
IRÁNY A MESÉS KELET!!!
az index-re menj föl s a pannonia fórumon kérdezz rá! ők minden ilyen eseményről tudnak.
A legmesszebbről, mert hát magellán módszerével is el lehet jutni helyekre ugyebár:)
A legmesszebbről vagy a leghosszabb útvonalat megtett motorost díjjazták?
mert Sárospatakra el lehet jutni a köv útvonalon is: Sopron, Zalaegerszeg, Pécs,Szeged, Debrecen, Sárospatak. Ez nekem cirka 1000KM lenne :D
Járatm már olyan motoros találkozón, ahol díjazták a legmesszebbről érkezett motorost.....
Valaki tud valamit a Tapolca melletti motorosokról?
Diszelen szoktak találkozót rendezni,aszem rozsdamaró veterán klub néven futnak.Nem látom sehol az eseménynaptárban,de korábban sem volt hírdetve.
Akinél a madárlátta kenyér lesz:-)
Mosat én vagyok előnyben kivételesen, nekem most 10 km:D
Na megnéztem az összes meteorológiai előrejelzést, és a met.hu kivételével mindenki viszonylag jó időt mond. akár 30 fok is lehet. met.hu:18-22fok zápor zivatar.
Én annak hiszek aki a jobb időt mondja :D
Remélhetőleg jövő héten ilyenkor már úton leszek hazafelé...
odafelé az útvonal végig a 3-as főúton, majd a 37-es főút Sárospatakig.
kb 310 Km.
Szerintem megkezdhetjuk a vissza szamlalast :)
Bort is készítenek olyan helyen, ahol a környéken nincs szőlő... :)
Értesüléseim szerint a környéken nincsen erdő...
ugy erzem ezt a fa kerdesmegoldottuk volna amugy is a helyszinen :) a masik dolog amit erzek, hogy ettol megmegkaphatod azt a hulye rangot :)
A Biblia arra tanít szeresd felebarátodat. A Káma-szútra elmagyarázza hogyan. :D
Ok,akkor elküldöm emilben is.
:-)
Azért ezt emilben jobb lett volna.....
Részemrők a fáklyásmenet (fuckyou-s):DDD Egyébként pánikra semmi ok, a helyzet reménytelen, de nem komoly:DDD
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|