Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Szurkoljatok júni 30-án, mert nyelvvizsgázom!
Remélem sikerül, mert akkor fatwer is nagyobb kedvet kap a túra támogatáshoz :)
Akkor asszem megvan :)
Legalábbis a motor.
Nem az, aki Újhelyből jött?
Mondjuk majd megismerjük egymást! :)
Tesho! Neked van kedved jönni bejárni a jövő évi útvonalat?
Gondolom szivesen leruccannál a Balcsi mellől :)
Soma volt azzal a fakókék 250-es ETZ-vel,amelyiknek szét kellett dönteni a karbiját:D
Egyébként sem mehet ő sehová,mert spórolnia kell a köv. szocitúrára ;-P
Soma! Te milyen motorral voltál Patakon? Nem ugrik így be hirtelen az arcod. Én voltam a defektes sárga 25-ös TZ vel.
Hali!
Szerintem a túra közben sem lett volna mindenki rajta :)
Elmaradtunk egy páran útközben is!
Sajna én nem tudok menni Vitányba, legfeljebb pénteken egy pár órára, mert szombaton lagziban leszek 8-án
Ez az egy napos túra meg úgy nézne ki, hogy megpróbálunk összeállítani egy használható útvonalat a jövő évi túrához :)
Gyertek sokan!
Hát az el:(( Vasárnap vkinek eszébe jutott de addigra már a banda java elhúzott. Túra előtt vagy közben kellett volna talán
A csoportkép elmaradt Sárospatakon :-/
jah és megpróbálom Vincét is beszervezni!
Akkor benne vagyok Soma! Köszi!
Megbeszélhetnénk majd, hogy egyszerre induljunk!
FEri
Goss!
Az első útvonalterv jól hangzik!:-)
Toria
A Vitányi buli Júli 7-8-9én lesz. Valószínűleg én is csak szombatra megyek ki, nem maraok ott 3 napot. Vince is jön? Az ebéd kb. 2kor lesz a szórólap szerint, utána felvonulás.
Melleséeg mi Vinuttával tervezgetünk egy egynapos túrát Túristvándi környékére! Még nincs időpontunk, de ha lesz megadom és mindenkit szerettel várnánk!:-)
FEri
Mondtam Vince, hogy rendelj Szegedről! Megedaom a számot, ha érdekel!
FEri
Köszi Soma! HÁt ha csak annyi a napijegy, akkor benne vagyok! Én azon a napom mennék, amikor a felvonulás lesz! Gondolom te ismét egy háromnapos sátoros bulira vállalkozol!
CSak még egyszer írd le légy szíves mikor lesz, mert megint elfelejtettem!Júli 7-8-9?
goss kepei is bent vannak
Így azért már mindjárt más :-D
természetesen a következő Finnországi szocimotoros túra bejárását tartjuk... :-)))))))))))))))))
Üdv Motorosok!
Ha esetleg valalki házasodásra adná a fejét, az ne keresgéljen tovább, VŐFÉLYnek hívjon egy motoros társat:D
30/4141610
Kulio
Én akkor mexakítom a Baleár-szigetek körüli hajóutamat és hazarepülök a magángépemmel, úgyhogy m1ek :-)
Hell!
mi 24.-én jövünk haza Finnországból...
igy nem tudunk elmenni sajnos.
Vinutta!
Motoros boltból!
Hygy!
Jók lettek a bibliás fotóid! ;)
Ne is fájdízsd a szívem! :(
Ezzel a főtengellyel biztos, hogy nem indulok el a dunántúlra, de ki tudja, addigra lehet kapok bel normális árut.
Tényleg! Nem tudjátok, hogy honnan lehet normális főtengely feújítú készletet keríteni?
Jólhangzik.Még az időpont is hibátlan.
Megvan a kovetkezo szocitura ido pontja. Ez lesz a 10. szocitura. :) Remelem sokan leszunk ott.
Időpont: 2006 július 21-22-23 (Az időpont végleges!)
reszletekert es friss infokert nezzetek ra neha a szociturak 2006 menure
Üdv!
Sajnalom hogy nem lehettem ott:(((
Persze hetfon mar beindult a gepezet...
tike
Tória, minden statisztika tudója!:-)
Úgy az igazi,ha amikor ott van az ember,akkor nem veszik észre,de ha nincs ott,akkor hiányzik:-)
Diósjenő és Szlovákia :-/
Hello Furfarag! Sajna elfelejtettem megadni a cimemet mkor elbúcsúztunk:( Ha adsz vmi elérhetőséget akkor megmondom! Én is köszi hogy eljöttetek.
Tesho jobb későn mint soha :DD
Amiről nem tud a média arról nem ír, vagy mégis:D Nos Feri bácsi, megérdeklődtem a Vilyitányi dolgot. A 3 napos bérlet kerül 2000 be, de ebben benne van a szombati kaja is. A napi jegy 400 Ft és külön lehet szombatra venni kajajegyet ami nemtudom mennyi. Sztem igy nem annyira drága a dolog.
Bocs az észak-magyarországos cikk miatt! Utánajártam és kiderült, hogy egy másik, diósgyőri vagy milyen találkozó volt. Pedig jó lett volna ha a miénkről is írnak! Majd máskor!
Tesho!
Két túrán nem voltál? Az én feljegyzéseim szerint te csak egy túrán nem voltál. :-D
Melyik kettőnk nem voltál?????
Üdv.:
Toria
Ah a teher auto nem jo. Azzal nem lenne ugyan az. ;)
És Special Thanx a finom és kiadós kajáért és Bettinek a mögöttem való profi ülésért:DD
most voltam(péntek-héfő) Dunakeszi -Orosháza kiruccanáson! Pedig a motorom hangja jobban hasonlit egy vödör csavaréra mint egy ETZ250 re.. És minden apró ici pici gond nélkül megtettem vele 520km! átlag.fogy. 4,6. de sajna 70km/h fölé nem tudtam menni ,mert féltem hogy szétesik.. :)
De ismét haza hozott!! :))
:))) és mindíg a 350es nyer, meg ahhoz van pótalkatrész is (bár az sosem kerül felhasználásra)
;)
Oké majd legközelebb megbeszéljük
szevwasztok!
örülök neki, hogy sokaknak tetszett a túra s a táj.
kedvet kaptam mégegy túrára... :-)))
szerintem a következő túrára fogok intézni egy platós kiteherautót és senkinek nem kell az útszélén szerelni s kihagyni bármit is. a teherautó zárja a sort s minden lerobbant motort összeszed s jön szépen végig a túraútvonalon. este pedig nyugodtabban lehet heftelni... :-)))
örülök, hogy az uralos szekció is megjelent!
Pont most lapoztam vegig, kis kavaras lehet, mert megjelent, de nem a pataki, hanem a Miskolci talalkozorol.
Tudod miert jo az a nagy ruszki motor? Mert lehet nezni az egri emelkedon, ahogy a harom Jawa meg a ket MZ nekiveselkedik az emelkedonek;)
Vaughan,Soma köszi a szervezést.Nekem nagyon tetszett a táj.Borsodi létemre meglepett,hogy mennyire nem ismerem ezt a környéket:-)
Mi kb.780 km-tert tettünk meg a hétvégén.Hazafele lekapott minket a trafipax a perezékkel együtt,és szegényebbek lettünk 5.000 ft-tal:-(De kiderült,hogy többet megy a motorom,mint amit az órám mutat:-)
Remélem a balatoni talira is jön mindenki.
Üdv.
Ki vallalkozik a szocituras cikk megirasara? Valaki olyan kene aki nagyreszt vegig ment a fo csapattal egyutt. :))
Jo szerezd meg, pecsen is megjelent rola anno egy cikk. Ha megszerzed berakom a galeriaba.
Úgy hallottam, hogy megjelent egy cikk a szombati találkozóról Patakon az Észak -Magyarországban. Megpróbálom megszerezni, (amúgy állítólag) nem valami hosszú. Akinek kell, annak scannelve el tom küldeni, ha meglesz, csak írjatok a kanyo_ferenc@citromail.hu-ra!
Feri
ok Soma! Köszi! Leghamarabb szerda este leszek itthon, addig nem fogok írni!
Áááá, nem értel utól :)) , csak kereszteztük egymás útját :)
Igen a közös gurulást én is élveztem !!!
ui: egyre jobban bejön az a nagy ruszki motor !!
üdv,
Norbi
"a fekete kufferes Jawa tulaj"
Ok, erre most mi szépet mondjak TeNeked :))) ?
ui: a Morát megértem, láttam kínlódott is rendesen..
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|