:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Soma volt azzal a fakókék 250-es ETZ-vel,amelyiknek szét kellett dönteni a karbiját:D
Egyébként sem mehet ő sehová,mert spórolnia kell a köv. szocitúrára ;-P
Soma! Te milyen motorral voltál Patakon? Nem ugrik így be hirtelen az arcod. Én voltam a defektes sárga 25-ös TZ vel.
Hali!
Szerintem a túra közben sem lett volna mindenki rajta :)
Elmaradtunk egy páran útközben is!
Sajna én nem tudok menni Vitányba, legfeljebb pénteken egy pár órára, mert szombaton lagziban leszek 8-án
Ez az egy napos túra meg úgy nézne ki, hogy megpróbálunk összeállítani egy használható útvonalat a jövő évi túrához :)
Gyertek sokan!
Hát az el:(( Vasárnap vkinek eszébe jutott de addigra már a banda java elhúzott. Túra előtt vagy közben kellett volna talán
A csoportkép elmaradt Sárospatakon :-/
jah és megpróbálom Vincét is beszervezni!
Akkor benne vagyok Soma! Köszi!
Megbeszélhetnénk majd, hogy egyszerre induljunk!
FEri
Goss!
Az első útvonalterv jól hangzik!:-)
Toria
A Vitányi buli Júli 7-8-9én lesz. Valószínűleg én is csak szombatra megyek ki, nem maraok ott 3 napot. Vince is jön? Az ebéd kb. 2kor lesz a szórólap szerint, utána felvonulás.
Melleséeg mi Vinuttával tervezgetünk egy egynapos túrát Túristvándi környékére! Még nincs időpontunk, de ha lesz megadom és mindenkit szerettel várnánk!:-)
FEri
Mondtam Vince, hogy rendelj Szegedről! Megedaom a számot, ha érdekel!
FEri
Köszi Soma! HÁt ha csak annyi a napijegy, akkor benne vagyok! Én azon a napom mennék, amikor a felvonulás lesz! Gondolom te ismét egy háromnapos sátoros bulira vállalkozol!
CSak még egyszer írd le légy szíves mikor lesz, mert megint elfelejtettem!Júli 7-8-9?
goss kepei is bent vannak
Így azért már mindjárt más :-D
természetesen a következő Finnországi szocimotoros túra bejárását tartjuk... :-)))))))))))))))))
Üdv Motorosok!
Ha esetleg valalki házasodásra adná a fejét, az ne keresgéljen tovább, VŐFÉLYnek hívjon egy motoros társat:D
30/4141610
Kulio
Én akkor mexakítom a Baleár-szigetek körüli hajóutamat és hazarepülök a magángépemmel, úgyhogy m1ek :-)
Hell!
mi 24.-én jövünk haza Finnországból...
igy nem tudunk elmenni sajnos.
Vinutta!
Motoros boltból!
Hygy!
Jók lettek a bibliás fotóid! ;)
Ne is fájdízsd a szívem! :(
Ezzel a főtengellyel biztos, hogy nem indulok el a dunántúlra, de ki tudja, addigra lehet kapok bel normális árut.
Tényleg! Nem tudjátok, hogy honnan lehet normális főtengely feújítú készletet keríteni?
Jólhangzik.Még az időpont is hibátlan.
Megvan a kovetkezo szocitura ido pontja. Ez lesz a 10. szocitura. :) Remelem sokan leszunk ott.
Időpont: 2006 július 21-22-23 (Az időpont végleges!)
reszletekert es friss infokert nezzetek ra neha a szociturak 2006 menure
Üdv!
Sajnalom hogy nem lehettem ott:(((
Persze hetfon mar beindult a gepezet...
tike
Tória, minden statisztika tudója!:-)
Úgy az igazi,ha amikor ott van az ember,akkor nem veszik észre,de ha nincs ott,akkor hiányzik:-)
Diósjenő és Szlovákia :-/
Hello Furfarag! Sajna elfelejtettem megadni a cimemet mkor elbúcsúztunk:( Ha adsz vmi elérhetőséget akkor megmondom! Én is köszi hogy eljöttetek.
Tesho jobb későn mint soha :DD
Amiről nem tud a média arról nem ír, vagy mégis:D Nos Feri bácsi, megérdeklődtem a Vilyitányi dolgot. A 3 napos bérlet kerül 2000 be, de ebben benne van a szombati kaja is. A napi jegy 400 Ft és külön lehet szombatra venni kajajegyet ami nemtudom mennyi. Sztem igy nem annyira drága a dolog.
Bocs az észak-magyarországos cikk miatt! Utánajártam és kiderült, hogy egy másik, diósgyőri vagy milyen találkozó volt. Pedig jó lett volna ha a miénkről is írnak! Majd máskor!
Tesho!
Két túrán nem voltál? Az én feljegyzéseim szerint te csak egy túrán nem voltál. :-D
Melyik kettőnk nem voltál?????
Üdv.:
Toria
Ah a teher auto nem jo. Azzal nem lenne ugyan az. ;)
És Special Thanx a finom és kiadós kajáért és Bettinek a mögöttem való profi ülésért:DD
most voltam(péntek-héfő) Dunakeszi -Orosháza kiruccanáson! Pedig a motorom hangja jobban hasonlit egy vödör csavaréra mint egy ETZ250 re.. És minden apró ici pici gond nélkül megtettem vele 520km! átlag.fogy. 4,6. de sajna 70km/h fölé nem tudtam menni ,mert féltem hogy szétesik.. :)
De ismét haza hozott!! :))
:))) és mindíg a 350es nyer, meg ahhoz van pótalkatrész is (bár az sosem kerül felhasználásra)
;)
Oké majd legközelebb megbeszéljük
szevwasztok!
örülök neki, hogy sokaknak tetszett a túra s a táj.
kedvet kaptam mégegy túrára... :-)))
szerintem a következő túrára fogok intézni egy platós kiteherautót és senkinek nem kell az útszélén szerelni s kihagyni bármit is. a teherautó zárja a sort s minden lerobbant motort összeszed s jön szépen végig a túraútvonalon. este pedig nyugodtabban lehet heftelni... :-)))
örülök, hogy az uralos szekció is megjelent!
Pont most lapoztam vegig, kis kavaras lehet, mert megjelent, de nem a pataki, hanem a Miskolci talalkozorol.
Tudod miert jo az a nagy ruszki motor? Mert lehet nezni az egri emelkedon, ahogy a harom Jawa meg a ket MZ nekiveselkedik az emelkedonek;)
Vaughan,Soma köszi a szervezést.Nekem nagyon tetszett a táj.Borsodi létemre meglepett,hogy mennyire nem ismerem ezt a környéket:-)
Mi kb.780 km-tert tettünk meg a hétvégén.Hazafele lekapott minket a trafipax a perezékkel együtt,és szegényebbek lettünk 5.000 ft-tal:-(De kiderült,hogy többet megy a motorom,mint amit az órám mutat:-)
Remélem a balatoni talira is jön mindenki.
Üdv.
Ki vallalkozik a szocituras cikk megirasara? Valaki olyan kene aki nagyreszt vegig ment a fo csapattal egyutt. :))
Jo szerezd meg, pecsen is megjelent rola anno egy cikk. Ha megszerzed berakom a galeriaba.
Úgy hallottam, hogy megjelent egy cikk a szombati találkozóról Patakon az Észak -Magyarországban. Megpróbálom megszerezni, (amúgy állítólag) nem valami hosszú. Akinek kell, annak scannelve el tom küldeni, ha meglesz, csak írjatok a kanyo_ferenc@citromail.hu-ra!
Feri
ok Soma! Köszi! Leghamarabb szerda este leszek itthon, addig nem fogok írni!
Áááá, nem értel utól :)) , csak kereszteztük egymás útját :)
Igen a közös gurulást én is élveztem !!!
ui: egyre jobban bejön az a nagy ruszki motor !!
üdv,
Norbi
"a fekete kufferes Jawa tulaj"
Ok, erre most mi szépet mondjak TeNeked :))) ?
ui: a Morát megértem, láttam kínlódott is rendesen..
Sziasztok!
Csak most tudok irni, de tegnap este en is gond nelkul hazaertem. Anyameknal lerugtam az ajtofelfat, uh. se tolni se valtani nem tudtam. De ugye a hatramenet, meg a nyomatekos motor mindent megold:)
Egerben utolertem a jawas csapatot, uh. vegul pestig veluk mentem.
Koszonom mindenkinek, hogy ott lehettem, a jo tarsasagot kulonosen, a szervezoknek pedig a lehetoseget. Egyik legjobb turam volt, ha nem a legjobb. Remelem sok ilyen lesz meg:)
áá dehogy! Nem azért siettünk, hiszen egy MZ nem hagy ott! Csak azért húztunk el, mert Morának nem volt negyedike, és pont úgy mentünk, hogy 5-ben még nem volt erő- 3-ban meg már sok volt.
Üdv Attila
Ja, nekem meg magas volt az alapjárat, így nem bírtam olyan lassan menni mint te! ;-)))
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|