:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Lemaradtam, ez most milyen túra lesz? Gyula? Vagy valami más?
Mivel sokmindenkit nem ismerek, meg kell kérdezzem, Andris te milyen géppel voltál a pataki túrán?
Ha a motorom üzemképes marad, akkor nagy valószínüséggel elmegyek.
Na jól van akkor.Egyébként ha meg eljössz a túrára,akkor személyesen felvilágosíthatsz ezen a területeken,mert nagy a homály:-)
Üdv.
a túrára elkészül.Mindenképpen.De a héten szombaton csak azt fogom csinálni.úgyhogy még vasárnap sem kizárt.De ha idejöttök házhoz,akkor megnézhetitek akkor is,ha nem lesz meg teljesen.
Akkor 9.15 várparkoló!
Gyuri, ha addigra kerekek nélkül maradnál akkor szólj rám, és viszek még egy sisakot.
Tibi72
Szerintem lesz miből válogatni ;) Most már szinte tuti, hogy szombaton megyek haza. Vasárnap találkozunk a Sümegen! Hogy áll a géped?
Goss
sorszám: 9031 (56831)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-06-28 16:13:08)
Én sajnálomk a Távközlési centrum kihagyását,de majd pótoljuk valahogy,agy másik programmal.Ezt a mostani hétvégén megbeszéljük majd.
Gyuri.
az én nevem azért van ott,mert nekem van nevem.
A TIÉD MEG RÉTIBOGLÁRKA!!!!
ÉS nagyon remélem hogy a túrára jövők,elmondják a véleményeküket a hozzászolásaiddal kapcsolatban.És veled is.
sorszám: 9029 (56821)
( előzmény: rétiboglárka, 2006-06-27 23:29:28)
Ezt a Krétakört komolyan mondom, a császár Előd, vagy a princz Gábor futtatja (hogy mást inkább ne mondjak), mert ahová a hon hasznos dolgozó polgárai be nem tehetik a lábukat érdeklődés ürügyén, ott ezek a tehetségtelen és tökéletesen felesleges naplopók kedvükre művészkedhetnek az idióta darabjaikkal.
Ilyen hely pl. a Budai vár alatt húzódó sziklakórház is, amely a nagyközönség előtt egy időben nyitva volt és körbevezették a csoportokat, ma meg kötelesek lennénk ezeknek a nyikhaj krétásoknak a szánalmat se érdemlő bohóckodását végigszenvedni, hogy egyáltalán bejuthassunk. Na az ilyen ocsmány árukapcsolásokat jobb kihagyni.
Sajnos a Távközlési Centrumot ki kell hagynunk :-((( Az alábbi választ kaptam a Magyar Telekon biztonságtechnikai vezetőjétől:
"Kedves Tibor!
Utána néztem a létesítmény programjának, sajnos a jelzett időpont nem megfelelő részünkre, mert abban az időben, a Kapolcsi Napok /Kultúrális Völgy rendezvények részeként a Krétakör színház próbái folynak a létesítményben; azt követően pedig, augusztus 6.-ig a rendezvényekre kerül sor.
Mindezek miatt, az alábbi látogatáshoz nem tudunk hozzájárulni, azonban annak egy a később egyeztetett időpontban történő megtartására lehetőséget biztosítunk.
Szíves megértését köszönjük."
Nem sajnos nem vagyok tökéletes és néhány éve én se voltam járatos a dologban.Elöttem már leírták mi az, így ezzel nem fárasztalak.
Csak utalgatni akartam ezzel is,arra, hogy kb 1 hónapja nem változott a szavazás és ha nincs kérdés,akkor tegyenek fel informatikai jártassággal kapcsolatos kérdést.
Én tuti megyek.Még akkor is ha rossz idő van.Lehet jön az asszony is.Sátrazni fogok(unk).
Üdv.
Jujj ez nagyon vicces volt!Látom te tökéletes vagy.Pedig neked is van olyan területe az életnek amiben gyök 2 vagy.Ezt lefogadom.De én legalább vállalom.
Üdv.
Üdv.
A becsületemmel jácottál,a gunyolodást töled tanultam(esetleg olvass vissza).
A neved minden hozzászolás végén ottvan.
A nevemmel meg azt csinálsz ami jolesik..:)))
Jó túrázást...
sorszám: 9023 (56724)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-06-27 22:10:30)
HyGy!
Az előleg CSAK azért kell,mert ez a szálláshely egy sportcentrum.Tehát valójában TÖBB 100 férőhelyes.Ha pedig nincs lefoglalva valami,akkor nem kizárt hogy az erdőben a fák alatt fogunk aludni,mert a szállás azé lesz,aki először valamennyi előleget letesz.De ezt még a héten pontosítom a tulajjal.Szóval ez a mi bukónk lesz,ha nem jönnek annyian ahány emberre számítunk.
Gyuri.
Én nem trógeroltam le senkit,és nem is fogok ezután.A 2000 FT ot viszont rajtam kívűl még 4 en hallották.De mivel nincs sem idegenforgalmi adó,sem motorbehajtás,meg mindenféle marhasági díj,ezért egységesen a házakban lakóknak 3000 Ft.a sátrazóknak pedig 1000 Ft egy éjszakára a hely.És köszönöm a gúnyólódást(Gyuri barátunk)!!!De csak hogy lássuk,ki milyen gerinces,én nem írom ki a keresztnevedet.A szállás és a túra pedig előtted is nyitva áll.
Gyuri.
sorszám: 9021 (56706)
( előzmény: rétiboglárka, 2006-06-27 21:49:03)
A 8746 meg elég messze ettől....
De tényleg ne bántsuk egymást. Többen jópár km-t, szabadidőt, telefonszámlát, benzint feltettek azért hogy ez a túra összejöjjön. Sőt még anyagi felelőség is van a hátukon (leperkálják az előleget, és eljön majd 5 ember rossz idő esetén esetleg).
Hidd el a szervezők inkább csak veszítenek egy ilyen túra szervezésén. Én már azt is nagyra értékelem hogy sikerült az idengenforgalmi adót, a behajtási díjat, és a sátorhelyet ingyenesre lebeszélni (sátornál csak személyenként kell fizetni).
De tényleg ha tudsz bármit hasonló kondíciókkal jobb áron, szívesen várjuk...
Én is ezeket az árakat mondtam ,anyi eltéréssel hogy a kőház volt 4000Ft.
A 2000-es árat György barátunk mondta,miatta lettem akkor én a becstelen,aki átver mindenkit..:))
Csak tudni akartam hogy tényleg enyire tróger lennék-e:))
Remélem azért jol érzitek majd magatokat..
Üdv..
Igen, az lett volna az ár szimpla alvás esetén...
De mivel minden egyéb sporteszközt, bográcshelyet használhatunk korlátlanul - és csakis motorosok leszünk kizárlag, ezért mondta a tulaj ezt az árat. Szerintem sokkal egyszerűbb, mint ott dobálni a 100-200 ft-kat egy-egy biliárd, ping-pong vagy teke után.
De ha meggyőzöd a 2000 ft-ról, ám legyen. Csak örülnénk neki!
sorszám: 9018 (56696)
( előzmény: rétiboglárka, 2006-06-27 21:32:34)
Csak azért kérdezem,mert a 8749-es hozzá szolásban 2000Ft volt...
Akkor az én áraim állnak közelebb a valosághoz...
Csak erre voltam kiváncsi..
Köszönöm...
Szia,
De igen.
sorszám: 9016 (56690)
( előzmény: rétiboglárka, 2006-06-27 21:21:11)
Szia,
De igen.
sorszám: 9015 (56688)
( előzmény: rétiboglárka, 2006-06-27 21:21:11)
Szia Tibi72
Ez véletlenül nem a hubertuszi szállás?
Sziasztok,
Abban maradtunk a szervezőkkel, mivel én vagyok legtöbbet napközben gépközelben - amint véglegesen eldöntöttétek a szállást, azt én fogom egyetlen táblázatban vezetni, elkerülendő a keresztbe áramló információkat.
Ezért kérnék mindenkit, aki véglegesen eldöntötte hogy jönni szeretne, és a szállás típusa is eldöntött - ezt nekem e-mailben jelezze az adott szállást elfoglalók megnevezésével (lehet a fórumon használt név, és a plusz személyek megnevezése is ...)
E-mail cím: tiborivan@hotmail.com
Ha valaki csak pénteki vagy szombati szállást kérne, azt jelezze!
Emlékeztetőül:
Szálláslehetőségek (az árak 1 éjszakára vonatkoznak):
Sátor: 1000ft/fő
Faház: 3000ft/fő (5db 8 személyes, 4 személytől kivehető, de jó lenne megtölteni)
Kőház: 3000ft/fő (7db 2 ágyas, 2db 3 ágyas, 1 db 6 ágyas)
Lakókocsi: 3000ft/fő (4 személyes)
Üdv.
Tibi72
A köv. jubileumi szocitalira jelezném 5 fő jelentkezését:
Kálmán + Teri
Gergő + bnője
Ők Herendről ill. én a szokásos:)
A névsor nem végleges,csak előkalqláció:-)
Az enyém -ha jól emléxem,most 158ccm.
De mint már mondtam neked, nekem fontosabb,h megbízható legyen,ha tuningolsz,mindig lesz egy leggyengébb láncszem,ami tönkremegy.
Akkor már inkább ruházz be egy 250-esbe.
Erről sokat olvashatsz a Tuning, fejlesztés és az MZ topicban.
Én úgy tudom a 175ös MZ-k azok a 250esek voltak csak kisebb furattal meg szűkebb karburátorral. De azokat csak belföldi célra gyártották. Volt viszont a 150esnek 14 lóreős változata ami 2vel erősebb volt mint az alap.De lassan átmegyek Zápkörtébe szóval abba is fejezem:D
Szia Tesho!
Te hallottál már 175 köbcis sport ETZ-ről gyárilag? Haver azt mondja, furassam fel 175-re, mert az is két lóerő plusz :)
Ha már szavazás akkor azért a helyesírásra ügyelni kéne. A Rossz az 2 db sz....
Jéé,szavazás, savazás ;-)
Just Be Cool Man:) Magyarul csigalom, nyugavér:DDD
Köszi Soma! Bocs, hogy kételkedtem, csak megzavart egy kicsit ez az új hír!
Feri
Én is 30-2 ig láttam
De ha Te mondod, akkor valószínü úgy lesz :)
Furfarag ur! Mikor teszed fel a képeidet a túról? Úgy szeretném már látni a barátnőmet! :)
A médiában valóban ez jelent meg idióta módon, később derült ki, hogy csúszik egy hetet a dolog! Hiteles forrásból tudom, hogy júli 7-9 közt lesz, személesen segítettem nekik röplapot osztogatni az abaújszántói találkozón. Szóval nekem higgyél, ne a híreknek:)
Jeee, enyém lett a 9000dik beszólás!
Így még Vinutta is el tudna jönni!
Hello Hunteere!
Akkor nem júli 6-7-8 án lesz a találkozó?
Ha nem, megírnád kérlek, hogy hanyadikán és kb hány órától lesz a felvonulás! Mert megyek én is, csak idáig más időpontról tudtam!
Feri
Soma! A vilyvitányi tali az eseménynaptárak szerint:
VII. Motoros Weekend
helyszín: VÍLYVITÁNY
dátum: 2006-06-30 19:00:00
2006 június 30 - július 2.
VÍLYVITÁNY
VII. Motoros Weekend
Zempléni Farkasok
FTP = File Transfer Protocol, amit igazából fájlok le és feltöltésére találtak ki. Kell hozzá egy szerver, és kliensprogram, de a legtöbb Windows alkalmazás rendelkezik ilyennel (pl. Win Commander, Internet Explorer...stb)
De azért meg lehet szavazni :-))))
Az ígéret szépszó:furfarag@freemail.hu
Hát nem fog menni a szabi akkorra, szóval ne nagyon számitsatok rám:(
Sziasztok,
A sümegi szállásról a képeket feltettem az FTP-re a "Sümeg - Hubertus" mappába.
Üdv.
Tibi72
Sziasztok! Sikerült letárgyalni a Szabolcsi motorostúra időpontját! JÚLI.6.
Soma jó lenne, ha akkor szabid lenne :-)
Mondta Vinutta, hogy neked nem nagyon jó hétköznap, de belátható időn belül ez az egyetelen időpont, amikor nekünk jó lenne!
FEri
Hello Furfarag Mester!Irtam mailt, de vmiért nem tudta kézbesíteni:( Adj vmi elérhetőséget, hogy matricaügyben tudjunk egyeztetni. Soma
Hygy!
Kéne már egy új szavazás!
Egyik lehetséges válasz legyen:
"Mi az az eftépé?"
:))))
Jah, nem lenne rossz tudni, h kb mire számítsunk....Egyébiránt mennék énis..
Én gyökér vagyok ehhez:-(Hol találom ezt az ftp-ét?A baszogatás az még megy:-)
Üdv.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|