:: Szavazás ::
Milyen hatással van rád a benzináresés?
|
- Fórumok -
Motoros túra - új hozzászólás Összesen: 360 oldal
Csákó Soma!
Küldtem néked emilt! Majd nézzed meg! :-)
Feri
igen, ebből egy nem üzemképes, a másiknak nincsenek papírjai, a harmadik kismotor.a negyedikkel talán el tudok menni :) he ha minden igaz holnapra kész a blokk. úgyhogy a túrára megint vihetek magammal vagy 20 kg szerszámot :D
Megvan meg. Rendberaktam, friss muszaki, uj akksi, csilli villi.
Hello
JAWAvsRENAULT
Látod, nem vetted komolyan, hogy ne sajnáld vadmotorost, mert kész motorgyűjteménye van!
Győző
Most akkor neked megvan az ETZ, vagy nincs meg?
sorszám: 9134 (57914)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-11 21:40:22)
Erről csak annyit, hogy beraktam több fórumra is, de azóta sem kaptam választ pont a motorszervízben...
Nem kell beszólni :D
Hali!
Ma este sikerült elkövetni a bűvös ütést, úgyhogy kettétör és nagy robajjal lerepült a gyűszü :D
Körmös lehízó még a környéken sincs, úgyhogy megmelegítetem, ami szintén nem vált be, úgyhogy próbáluk püfökni és haverom egyszercsak észrevette, hogy végigrepedt. Beleállt a csvarhúzóval és leütöttük.
Annyit esetleg segíthetnél, hogy egy ilyen távtartóval megdobsz, ami gyári méretü. MOndjuk azt mondta a srác, hogy a szegecselés sem lesz százas, mert ütni fog.
Szerinted érdemes vele babrálni?
Vince
sorszám: 9132 (57903)
Helló! köszi a felajánlát. De meg tudom oldani a problémát :) itthon hegyekben állnak a motorok :) majd valamelyikre felpattanok :)
de azért rendes vag, köszi
sorszám: 9131 (57899)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-11 21:37:05)
Hella!
Nekem is szükségem lenne pár alkatrészre,ha lennének,akkor rárabolnék. A Ts-emhez kellene kürt,index- és lámpakapcsolók, kilóméteróra,és miegymás.
Köcce!
sorszám: 9130 (57898)
nekem annyi alkatrészem van hozzá,hogy "várat is építhetsz a kuplungkosarakból.Ha kell kisegítelek.
Gyuri.
Remélem kész lesz a TS-em aug. közepére,mert már a szívem szakad meg,hogy nem mehetek sehová ebben a szép nyári időben. Nem tudjátok,készül vmi túrázás aug. vége felé,vagy szept. elején,ahova csapódni tudnék az öregecske gépemmel?!
Köszike!
Szóval kivikszoljam az ETZ-t?
Hoznak vagy jössz valami motorral?
Gyuri.
Hali!
Teszek meg egy elkeseredett probalkozast :) Tudom, hogy pont akkor lesz a Balatonfelvideki tura, de aki esetleg nem megy, es kedve van jul.20-24 eljonni egy Del-Csehorszagi gurulasra, az kiabaljon a csiba@freemail.hu emailcimen, csao
Kar, de tudod ket motornak nincs ertelme, meg szukseg van az arara, mert kell vegre egy normalis, megbizhato motor. Igy a jubileum talan jobb is szocival, de aztan megvalok tole...
Helló!
nekem meg úgy néz ki hogy nem lesz kész a túráig az mz, úgyhogy szegénynek ezt ki kell most hagynia. pedig a jubileum alkalmából szívesen mentem volna, úgy az igazi a szocitúra. De én mindenképpen megyek.
Kar, hogy el kell adnod. Jo kis gep az.
Az enyem pont most allt ossze. Miota tel utan eloszedtem nem akart menni. Vegul ugy nez ki a kipuff csere megoldotta. Ha a turaig hasonlo megbizhatosaggal teszi a dolgat itt a varosban, valszeg mi is TZ-vel jovunk. Mar topcase is van rajta. Szal minden adott egy jo szocis turahoz.
10.re ha jol tudom eddig meg nincs semmi kulonos 5let. Esetleg hoz vki 50fore tortat? :)
Hétvégén felmentem.Be lehet menni nincsenek munkálatok.Azt tudom, hogy egyik évben ritkítottak a dzsindzsáson + kitettek pár táblát (falramászni tilos), de ezt nem nevezném rekonstrukciónak... :))))
Az út kicsit vizmosásos az esőktől, de járható.
Hi All! Mar jeleztem reszveteli szandekomat a kovetkezo turara. Remelem ez belefer, az elozo sajna tobb okbol kimaradt.. A Jubileumra terveztek valamit? Hja es elado sorba kerult a vasam, aki netan 250est akar venni, a turan megnezheti:)
Plane, ha a megfelelo topicba irtad volna, mint pl motorszerviz, vagy MZ, akkor talan meg valaszt is kapnal...
Egyebkent kormos lehuzo...
Sziasztok motorosok!
Olyan problémám van, hogy a 125 -ös ETZ-mnek beszart a kuplung kosara (eltört a nyakánál, meg még kitudja hány darabra) volt alatta egy gyűszü, amit csináltattam hozzáő annakidején, mert meg volt kopva eleve a kosár. Most meg megvettem az újat és ugye nem megy rá.
A problémám az, hogy az istennek nem jön le a az a kib*szott gyűszü!
Nem akarom szétdzsinkolni a csapágyat sem, meg nem sok kedvem van szétszedni sem. Kérlek segítsetek!
Tényleg kár hogy nem jöttél, mert nagyon jó volt! Majd nyaralás után megdumálunk egy nagyobb motorozást! Oszt majd híjjuk a Somát is :-)
Feri
Lakodalomban voltam :)
Amúgy sajnálom tényleg, mert mentem volna szivesen!
Nemtom még hogy lesz a 7vége, mert lehet meglátogatom az asszonykámat Hegyalján. Oda is jöhetsz ha van kedved :)
Inkább valami rövidke túrára gondoltam, de az a baj, hogy most megint szét kellett borítani a TZ-t, mert eltört a kuplung kosaram :S
5letem még nincs, és a 7végéhez mit szólsz?Kisvárdán lesz motoros találkozó. Amúgy sajnálhatod hogy nem jöttél Vitányba, szuper volt Ferivel kiválóan éreztük magunkat.
és az olaszok nyertek... :-)))
Van valami ötleted, hogy merre lenne érdemes?
Szia Soma!
Figy! Nincs kedved valami délutáni túrához kedden? Remélem akkor még nem kell mennem dolgozni, de fel van újítva a gép, az asszony meg megy Hegyaljára. Én nem tudok ezért idegességlevezetés és megnyugtatás gyanánt gondoltam mehetnénk egy karickát!
Vannak akik fél szavakból is megértik egymást ;)
:)))
Hát, nem rég váltottam vele pár emailt. Jobban van, de még vannak fájdalmai, asszem menni nehézkesen tud.
Reméljük a legjobbakat!
Pool-ról tud vki vmit? Gyógyulgat?
Ok Soma, ahogy megbeszéltük, akkor 13.00 kor ott leszek a Mol kúton Újhelyben.
Én is ott fogok enni majd veletek, aztán megyek concertre is :-).
Minden jót addig is.
Feri
Hello Feri! Olyan 13.00 környékén kéne kimenni, mit szólsz hozzá?
Nem téged szapultalak, hanem a várat!
Sőtt nem is a várat, hanem a működtetőit.
Ha magadra vetted bocs. Nem birom az ugarische csikós-gulás-karikás tipusú vendéglátást. Ismerem a helyet.
De mielőtt ismét félreértenéd a túrával semmi gond! Ott leszek!
sorszám: 9102 (57587)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-06 18:39:41)
Hello Soma!
Írd már meg holnap este, hogy te mikor indulsz szombaton Vilyvitányba! De még holnap azért felhívlak!
Feri
Hali!
A féklámpa kapcsolót 250-es ETZ-hez készítettük, mert tele volt a hócipőnk az után gyártott gagyikkal.
Én már eladtam a motoromat, így arról nem tudok, de a másik Tomi motorján (szintén ETZ) azóta is tökéletesen működik.
Tomi1! Szeretném megkérdezni, hogy minek a féklámpakapcsolója az, amiről a cikket írtátok a 'Tuning, fejlesztés' rovatba? Előre is kösz!
TOMI!
a Hegyestűt még én sem láttam.Ezért arra gondoltunk TIBIVEL,hogy ha valakinek van kedve akkor Vasárnap elmehetünk még oda is.Persze akkor már nem lesz olyan nagy a csapat,de nem gond,hisz aki messzebbről jön,az a régebbi szokásokhoz híven,talán előbb is szeretne hazaindulni.De még ez a program is változhat akár péntekre is.Én szívesen elmegyek oda ha valkinek van kedve,és szeretné látni.De ha lehet időben jelezze!Egyébként már délelőtt 10 óra körül a táborban leszek.
Ehhez a hozzászóláshoz pedig a következőt tudom hozzáfűzni!Ha nem teszik a sümegi vár,akkor nem kötelező feljönni!!!!Az 1000 FT os belőpen viszont BENNE VAN A VÁR BELÉPŐ IS!!!!Ha neked ez így is sok,akkor szintén sajnálom a dolgot.Nem kötelező program!Én ennyit tudtam alkudni,(ami kb fele ár!!!!)De ha valaki kíváncsi hogy mennyi lenne alkudás nélkül,akkor egyénileg is bemehet,és meg fogja tudni hogy mi mennyibe kerül.Egyébként pedig van honlapjuk is,aminek utánajárok,és a napokban meg lehet tekinteni a "SEMMILÁTVÁNYOSSÁGOT"!!!
én szeretném ha nem szapulnánk a másikat ezen az oldalon,mert nem arra való.
Gyuri.
Csak megjegyzem,hogy az MZ Jó lesz a túra napján is!És a jAWA is elkészül csakhogy ne legyen igazad!És azért ajánlottam fel hogy lesz egy "fölös"motorom,mert amikor volt a nagy találkozásom a Renault-al,mások is felajánlották hogy elvisznek a túrára.Csak nem voltam valami fényes állapotban.De ez már az én gondom ha jól sejtem.
Úgy-hogy:Jó lezs mindkét motor!És meg is lehet majd nézni a JAWA-t is!
Jut eszembe biztos, hogy Sümegre megyünk, az annyira gagyi vár, hogy hihetetlen.
Bemész azt mondják jónapot 1000 Ft, volt a köszönés, a másik ezres meg a belépő.
Szóval az a tipikus túristalenyúlós, semmilátványosság.
Ne sajnáld, csak sír a szája! :-)
Hegyekben áll nála otthon a motor!
Ha nem jó a MZ, jön másikkal.
sorszám: 9094 (57530)
( előzmény: JAWAvsRENAULT, 2006-07-04 16:39:30)
Zádor vár!!! Ez az! Ez nem jutott eszembe... :)))
Szerintem már sok lenne a túrán a várprogram (ott van ugye már Nagyvázsony illetve Sümeg is). Programban így sem lenne hiány, jó ha vissza tudunk érni Sümegre 18.00-ra a lovagi játékokra...
A Himfy vár (Zádor várnak is hívják) tényleg nem rossz program egy rövid megállásra, tájnázásre és hűs forrása is van. Tavaly viszont elkezdték a vár rekonstruálását és mindenképpen fel kellene menni,h be lehet-e menni.
A várba felvezető út sem olyan rossz,mint hírlik.
Amúgy nagyszüleim pécselyiek :-)
Ha nem sikerülne összerakni a motort akkor is gyere,mert Sümegen én adok alád egy motort,azzal már kétszer bejártuk az útvonalat.Szóval nem lesz vele gond.Én remélhetőleg másikkal megyek.
Gyuri.
Összesen: 360 oldal
Az itt olvasható hozzászólásokért nem vállalunk felelősséget.
Ha úgy gondolod, hogy egy hozzászólás méltatlan, kérjük olvasd el moderálási alapelveinket.
|
|
|
|